Hur har min dag varit?

Hemkommen från fars far. Vart riktigt mysigt och jag fortsatte traditionen av att somna i deras fåtöljer framför tv:n!

Om ungefär en halvtimma är det dags för Melodifestivalen så jag ska väl göra iordning lite här hemma och sen är det tv:n igen som gäller.

Eftersom mamma och pappa skall resa bort imorgon har vi vart och lämna våran hund, Calwin, hos farfar. Svårt att bara åka iväg när man såg hur ledsen han blev. Saknar honom redan..

Har blivit ganska korta inlägg idag, orkar inte skriva så mycket, bara vill informera er som bryr er hur min dag har varit!

27 februari - morgon

Nu åker jag snart till min farfar.

26 februari - Shopping

Nu är jag hemma och riktigt fruktansvärt trött! Ja riktigt trött är jag! Intervjun imorse gick i alla fall bra och några "fina" miljöbilder blev det också.
Efteråt drog vi till 421 i Högsbo och jag hittade lite fina kläder från Cubus.


299:-


149:-

och tre leggins. Finnemang känns det att kunna börja fylla sin garderob med lite vårkläder igen! Älskar tiden på året då man har på sig ljusa kläder och lite blommigt. Underbart fint med lite blont hår och brun hud...
Oj, nu fick jag en fruktansvärt längtan för sommaren. Kom hit nu!

Snön har i alla fall börjat att töa bort men det komemr säkert frysa på igen och imorgon kommer det vara glashalt!

Nu på morgonkvisten

Uppe tidigt för att jag och Jessica skall åka iväg och intervjua en person till vårat projektarbete i skola. Ja, fastän vi inte går i skolan för tillfället så måste saker göras ändå. Lika bra att få det gjort...

Nu kurrar det ordentligt i magen och jag skall befinna mig på Jessicas parkering om ca en timma! Så då är det nog dags för mig att lägga på ett kol.
Höres senare ♥

Konstiga dagar

Nu har jag duschat, tänt mitt fina vaniljljus och sitter just nu med datorn i knät och tittar på OS. Ungefär som de flesta av mina kvällar har sett ut. Frågor som virrar runt för tillfället hos alla är ju såklart "vad händer nu med skolan eftersom vi fått ett extra lov, kan man ju säga?!" Vissa svarar ju att vi kommer få mindre sommarlov eller skippa påsklovet eller att vi kommer få det riktigt stressigt när vi kommer tillbaka. Självklart kommer dessa kommentarer från andra människor som inte går på en kungsbacka skola. Å ena sidan kan det säkert ligga någon sanning i det, att vi kommer få mer att göra när vi kommer tillbaka, men å andra sidan känns det som en sorts försvarsmekanism för att inte visa att man är avundsjuk på att vi har fått extra ledigt...
Vi har ju inte själva bestämt detta.
Själv börjar jag bli ganska trött på att man inte kan planera sina dagar, att man går var eviga dag och inte vet om man kan sova ut nästa morgon eller om man kan planera in den där fikan med vännen som man inte träffat på så lång tid.


Eric Saade - Sleepless

Idag var jag uppe med tuppen! Eller nja , drogs upp av mor min när hon skulle en sväng förbi frisören och det var minsann bra för jag fick äntligen pratat med henne om hur jag skall göra med alla mina ideér om hur många gånger jag kommer behöva gå dit och färga, göra uppsättning och klippa mig ordentligt. Ja, så nu blev det i alla fall fixat. Något trött kom jag sedan hem och åt en god frukost. Klockan hade då slagit tolv och när jag satt med mitt morgonte får jag ett sms att det var träning halv 4 (!!). Fick ta pendeln ner och behövde då alltså gå hemifrån runt 2! Jag upptäckte till min stora förvåning att det kom ton med ny snö och jag funderade för en kort stund om jag istället skulle stanna hemma. Nej! Istället bar det av mot träning och OJ vad jag inte ångrar det! Mycket roligt att spela lite boll igen och efteråt befann jag mig ytterligare en dag på gymmet. Naajs!

Nu ska jag äta lite glass och mysa i soffan med en filt runt mig!
Ha det fint allesammans! ♥

Skiter i vädret, här skall tränas!

Efter de senaste inläggen och min attityd till handbollen för tillfället så trodde ni väl aldrig att jag skulle skriva just detta;
Jag ska ha handbollsträning idag!
Äntligen har ena hallen öppnat och vårat lag har lyckats få en tid. Överlycklig men när jag sedan inser att det är ca två timmar kvar tills jag ska sätta min fot utanför dörren och stå och vänta på en pendeln som kanske inte kommer blir jag smått panikslagen..

Nu ska jag springa och göra mig iordning och packa en väska , för här skall tränas!


Nu börjar man tröttna

Nu börjar det bli lite jobbigt med att snön fortfarande ligger kvar, ännu mer panik blir det av att dom säger att det skall komma ännu mer snö! Imorgon sägs det även bli plusgrader på fredagen så då kommer ju snön bli ännu tyngre. Jag vill inte längre gå varje dag och försöka uppdatera mig på om jag har träning eller inte , skola eller inte. Man kan inte längre planera sin dag och veta vad man ska göra. Istället går man runt som yra höns och hamnar nånstans mittemellan! Skit!


24 februari

Oj idag har jag inte haft tillgång till någon dator serni! Jag var riktigt duktig, tycker jag själv, som pallrade mig till gymmet idag och tillsammans med Elin tränade i lite mer än en timma! Efteråt fixade jag lite saker och träffade Pauline och lunchade. Mycket mysigt och längesedan!

 
Jag och Pauline i somras då vi var nere i Åhus och titta på handboll. ♥

Efteråt var det ett litet besök hos doktron.
Sedan var det dags för bowling med laget! Sjukt kul är det att bowla även om man inte är super great på det direkt! En del hamna ju i rännan och man önska nästan att man hade en sån där stopp till hjälp som ungen på banan brevid fick. Lite fusk tycker jag allt...
Mitt lag kom iaf tvåa! Jihooo

Grattis förresten till min kusin Jenny som idag fyller 17 år! ♥
Ett år kvar och sedan blir det galet kul!!

Religionsboken i nyllet

Jag har suttit hela dagen hos Jessica och pluggat klart inför religionsprovet imorgon på judendomen. En liten paus blev det allt i mitten då vi tog en promenad och åt lite pizza, det gillar vi! När vi nästan är klara med hela pappret som skulle vara inne imorgon upptäcker vi på kungsbacka kommuns hemsida att skolan är stängd imorgon också!
Blandade känslor, både skönt och segt. Skönt är det ju att slippa skolan, men segt eftersom man ändå inte kan göra så himla mycket eftersom många av idrottshallarna är stängda så det blir ingen träning för den delen heller.

Imorgon skall jag i alla fall försöka att få lite gjort! Skall se om kollektiv trafiken fungerar någerlunda (stavning?)

Nu ska jag ta och lyssna på lite skön musik och ta en varm skön dusch! Ha det fint mina vänner! ♥


Sitter just nu och pratar med min kompis om att åka ner och titta på Kiel snart.
Ni lär få reda på det i bloggen när datumet är satt!

Försent för att hålla sig vaken

Smått onödigt inlägg och video att lägga ut men när man är lite trött som jag är skiter man i vilket.


Skolledig dag imorgon också

Ledig från skolan imorgon med pga av snön! Har aldrig riktigt vart med om det innan att man har fått stanna hemma pga något sådant. Jag har i och för sig bara gått väldigt nära skolan innan, med fem minuters gångväg.

Så imon lär min dag fyllas utav pluggande för ett eventuellt prov på onsdagen och även kanske ett besök till banken. Sen får vi se om det blir någon träning för min del eller om det blir en tripp till gymmet istället.

Sedan måste jag bara lägga ut ett klipp på uppträdandet som var på melodifestivalen i lördags! Läskiga var dom men så jäkla coola på samma gång!


I tid eller ej

Nu drar jag in mot stan för att försöka komma dit i alla fall och få filmat lite för projektarbetet. Vissa har sagt att det är fruktansvärt med kollektivtrafiken just nu medans andra säger att allt har funkat bra och att många bara tjötar och gnäller på det ... aja får väl se med mina egna ögon då.

Nej nu ska jag göra mig iordning, ska vara hos Jessica halv elva! ♥

21 februari - kväll

Vad skönt det är att ha bärbar dator ibland! Kan bära runt den överallt i huset och slippa den där tunga burken som man hade för några år sedan med den bärbara. Det dumma är ju bara att batteriet tar slut efter ett tag..

Jaja, just nu sitter jag med lite te i vardagsrummet och tittar på när Björn Ferry kör i OS. Heja heja! Skit också nu missa han två! Så där är nog medaljchanserna ganska små!

Fick precis reda på att Aranäs gymnasiet har fått ledigt imon pga. att det ligger så mycket snö på taket! Varför gör inte våran skola likadant?! Surt som ...
Dom säger att kollektivtrafiken har kommit igång någorlunda igen men jag vet med erfarenhet att pendeln kommer vara minst 20 min sen ändå! Blä vad jag hatar vädret och västtrafik ibland!!


Pluggsöndag

När man vet att det finns så mycket annat att göra.. varför gör man det inte då? Jag vet att det är så mycket som jag skall hinna med idag, men ändå sitter jag kvar i sängen med täcket virat runt mig. Har fått i mig lite frukost men börjar sakta men säkert bli smått hungrig igen!

Det känns som dagarna bara springer ifrån en! Som att det inte finns tillräckligt med timmar på dygnet! Jag hoppas mer och mer nu att pendlarna inte kommer funka imorgon så att jag kan få stanna hemma en dag till! Jag har ett prov på onsdag och har inte börjat plugga på det!!

Så detta kan från och med nu kalla Pluggsöndag!!

Pinsamt värre









Vad vore världen utan snö?

Snön har inte slutat att fall och det bara blåser en massa! Nu har man fått höra massa hemska saker som t.ex. tak som har rasat i sporthallar och så. En av dem har jag själv spelat match i i somras!! Komiskt nog hade jag själv match idag i Kortedala och jag var smått fundersam om det tunka snötäcket som låg på deras idrottshallstak skulle hålla. Man blir ju lite smått nojig...

Tyvärr gick det inte hela vägen hem idag...igen. Losa med en jäkla boll och det var riktigt riktigt tungt idag!



I väntan på samlingen till matchen idag

Nu sitter jag här efter att ha ätit lite god mat med familjen, pustat ut i soffan och tittat på melodifestivalen.
Tror jag ska ta och vara lite duktig eftersom man ändå inte kommer nånstans ikväll pga av vädret! Ska nog ta och läsa..hmm..

Jag har en liten förhoppning att detta väder kan hålla i sig litegrann så att man kanske inte kan ta sig till skolan på måndag. Det hade ju vart smått gött. Det känns inte som man har fått en hel vecka ledigt!


Music for your ears

En ny låt att lyssna på :


Honor Society - Over you



If ten million fireflies

Snön vill inte sluta falla! Det värsta med den snön som kommer nu är att man inte kan gå ute och se något. Man får gömma huvudet under en kapuchong (hur det nu stavas?!) eller blunda när du går. Hur som helst så ser du ju inget framför dig och vem vet, man kan helt plötsligt gå in i någon person som man möter. Inget roligt!

Träffade min kompis "pluppen" (Emma) idag i Kungsbacka. Längesen och det är alltid lika roligt att träffa vänner man inte sett på länge och prata igenom massa saker över en fika. Sedan strosa vi runt lite och tjöta ännu mer. Sedan var det tyvärr dags att dra hemåt och nu sitter jag här. Ska direkt efter jag skrivit klart detta inlägg börja bläddra i religions boken. Om det är någon som har gjort prov på judendomen får du gärna höra av dig och berätta det man behöver kunna ..


Snön faller igen

Jag sitter just i detta nu och tittar på mina klackskor jag köpte i vintras som jag tänkte att jag skulle få användning av till sommaren. Men våren verkar ju inte ens vilja komma hit!! Så kom det ny snö igår och jag blir så fruktansvärt frustrerad, nästan deprimerad av att man kan verkligen inte göra något åt det. Utan man bara sitter och tittar ut genom fönstret och bara får acceptera att för ännu en gång faller snön ner på marken och täcker den och bilder ett nytt vitt täcke som förmodligen kommer ligga kvar där i ytterligare någon vecka eller två..

Är det okej att ljuga? Vita lögner? Som inte skadar någon men som gör att en själv kanske mår snäppet bättre än innan?

I see

Ännu en medalj i vinter-OS. Anja tog brons! Surt i och för sig för Lindsy som körde sist och körde ur.. Jaja, egentligen är man ju inte så intresserad av hur det går i vinter-OS och man kollar inte speciellt mycket förutom när någon av föräldrarna skriker till att nån håller på att ta medalj. Då blir det plötsligt väldigt intressant, ELLER när någon skadar sig. Egentligen är det ju frukansvärt hur vissa krockar och ramlar men då är det ju nåt som händer som man inte är med på!

Hur mycket fel har inte gjorts nu under OS?!! Det är ju riktigt dåligt!

Jaja , nu ska jag inte snacka så himla mycket om sport längre. För er som inte är så intresserade har jag säkert tappat som läsare nu..
Idag åt jag min tredje semla på tre dagar!! Tror inte att det kommer bli så bra om jag fortsätter med detta. Kommer istället bli att jag nästan spyr på det! Så tror att jag får lämna det åt sidan ett tag framöver och fokusera på något annat gott att äta istället. Om jag nu inte kan hålla mig borta från mat , haha

Nu slog det mig en sak! Shitt jag har ju skolgrejer att ha hunnit läsa innan det börjar igen! Fuck! Får göra det imonbitti! Detta kommer inte bli bra . Oops. Jaja, det ordnar väl sig .. på nåt sätt

Nu ska jag dra mig mot sängs ♥


Ett skratt förlänger livet

Ja det kanske inte var världens bästa idé att lägga ut i mitt förra inlägg hur rädd jag är för att ringa och beställa pizza för såå rädd är jag inte! Nu har mina vänner i alla fall fått sig ett gott skratt och jag är väl glad för att kunna roa dom...

Sitter och filurar för stunden om jag ska göra något för mig att äta innan jag, som vanligt, skall dra mot bussen och ner till hallen för att träna. Eftersom dom ska ha LAN inne i A-hallen får alla handbollslagen knöka i den lilla B-hallen för att kunna träna. Mysig stämning!

Besökte Allum idag. Har vart där en gång innan och jag måste säga att det inte har gjort något speciellt stort positivt intryck på mig än.. Fick i alla fall köpt en randig tröja på H&M på mitt presentkort, det är allt bra att ha ett sådant!

Sitter och lyssnar på lite bra musik nu också;


Adam Lambert - Whataya whant from me


Timbaland ft. Katy Perry - If we ever meet again


Cobra Starship - Hot mess

Pinsam rädlsa

Jag har precis upptäckt en rädlsa jag har som är så oerhört pinsam och dum. Vet inte ens om jag vågar berätta den. Egentligen är det inget alls farligt eller konstigt med det. Det är just därför rädslan blir så dum. Ja riktigt dum faktiskt!

Rädslan är att ringa och beställa pizza..

Fattar inte vad det är för fel på mig, haha!


Guld, svett! .. och tårar?

Sverige har vunnit ett till guld i vinter-OS! Gött äre! Inte för att jag kollade på hela loppet i och för sig, men såg en del i alla fall och det blev ju som sagt guld och det är det viktigaste.

Är jag äcklig om jag säger att jag inte har duschat än och att det har gått mer än två timmar sedan min träning/-ar slutade? Jaa,, då får jag väl vara det då! Har i alla fall hunnit äta semla sen jag kom hem. Det är ju trots allt fettisdagen idag! Då får man nästan tvinga ner en semla. Så är det bara!

Har tränat idag som sagt och jag kände verkligen av min träningsvärk från den lilla stunden som jag gymmade igår efter träningen. Ska nog börja och gymma efter träningarna igen, har tappat alla muskler som jag hade runt min axel och om jag ska försöka att inte skada dom igen är det nog dags att pallra sig dit och träna upp dom...

Nu ska jag dra mig mot duschen serru...

Gött mos!

Jag har äntligen klarat en fas på mitt bilteori! Jihoo nu kan det bara gå åt rätt håll. Eller?

Fuck! Det snöar igen! Kan det inte bara försvinna nu och att man snart kan dra på sig de där vårkläderna som hänger så fint inne i garderoben..

Nej nu ska jag fortsätta med mitt pluggande , usch ska inte loven vara till för vila egentligen?!

Imagine

Nu har jag inte skrivit på ett tag, eller i alla fall en dag.

Beror på att jag har suttit med den jäkla bilteorin hela dagen fram tills nu. Jag kommer verkligen inte framåt med den! Men känner ändå att jag kan det, men jag SKA bli godkänd! Så är det bara!

Igår bestod ju dagen av mestadels handboll. Vi förlorade tyvärr våran match med 2 mål, vilket var riktigt surt när vi var så nära vinst! Jag måste säga en liten sak, Carro som spelade sin första dammatch gjorde en jättebra insatts! Vet inte om du läser det här, men jag ville bara säga det. Jag vet hur du kände och jag var precis i samma sitts förra säsongen.

Efter att ha spenderat nästan hela dagen i hallen blev det bio på kvällen med Martin och hans syster Sofia och pojkvän Stefan. Vi såg Farsan som var superrolig! Skrattade till stor del under hela filmen. Verkligen en sevärd film! Nu har jag gått på bio två dagar i rad.. det brukar alltid bli så att man under en period aldrig går på bio och sedan hamnar man i en period då man går ofta. Aja, det är roligt och mysigt så för mig gör det inte så mycket.

Nu ska jag göra lite mat till mig själv ♥

You can call me Annie

Alla ♥ dag idag!
Den ska jag fira i Aranäshallen med faktiskt en kärlek, handbollen.
Egentligen så är alla hjärtans dag en ganska konstig dag och man ska helt plötsligt vara super kärleksfull mot allt och alla. En enda dag som man ska vara superglad på!
Nja, istället hade jag önskat att man kunde dela med sig av den kärleken på flera dagar istället, men samtidigt tycker jag på något vis att alla hjärtans dag är något specielllt, man väntar ändå på den där lilla överraskningen eller kärleken från sina nära och kära.

Snart ska jag packa klart min väska för att dra ner mot hallen och spela match! Håller just nu på att tagga för fullt för att känna vinstlusten.

Tror att jag har glömt att berätta hur min fredag var. Kan för er berätta att den var riktigt fin! Spendades inne i den stora staden Göteborg tillsammans med min vän Jessica. Vi åt middag på Vino Pasta och drog sedan vidare mot Dancing Dingo där Jessicas syster Lene jobbade. Sedan träffade vi även Pontus och hans två vänner, Simon och Tobbe. 





 Nu ska jag dra mig,
ha det fint allesammans! ♥

Fast pengar

Skön kväll som just nu spenderas med filmen What happens in Vegas med brorsan. Innan har jag varit inne i stan tillsammans med min vän Josefine och fått min födelsedagspresent, som var till min 18-års födelsedag som inträffade 7 november. Så det var alltså på tiden att det blev av! Min present bestod utav ett biobesök med tillbehör. Filmen blev Snabba cash. Oj vad jag inte ångrar att jag har sett den! Superbra film verkligen! Gå och se den!



Den var lite läskig ibland när man upptäckte att det verkligen är så i det riktiga livet, vi lever i den miljön fast vi inte alltid vet om det.
Sen gjorde det ju inget att Joel Kinnaman är så jäkla snygg!!

   

Trallvänliga

Sitter just nu och gör klart det allra sista på mitt samhällsarbete. Sitter här med ett dunkande huvud och en törst efter teét som jag inte har druckit än. Snabbt efter detta inlägg kommer jag sätta på lite te-vatten. Åh vad jag längtar..

Under tiden man sitter och skriver ett arbete är det svårt att inte gå in och kolla på annat. Jag har t.ex. fastnat för ett klipp på youtube. Nu kan jag inte sluta att sjunga med dom, trallvänliga människorna.
Eller vad säger ni?




I love ... friday

Om ungefär en kvart ska jag vara hos min kära vän Jessica, men innan det sitter jag nu gott nersatt (om det nu är ett ord) nere i soffan i vardagsrummet, tar mig en cider och kollar på den inspelade EM-finalen mellan Kroatien och Frankrike. Guu så spännande det är!! Eller inte..

Ikväll ska jag och Jessica alltså in till stan och gå på restaurang, därefter följs väl natten av vad den har att erbjuda. Man vet aldrig vad som händer när man har med oss att göra.. nu gör vi stan osäker.. host..


Orrrrkaaa

Allt som kunde gå fel, gick fel!
Det som just inte skulle hända, hände!
Nu sitter jag här med ett arbete som inte är färdigskrivet. Eller jag sitter inte ens med ett arbete!
Jag sitter med en data som jag inte kan använda för tillfället (inte denna som jag skriver inlägget med)
Familjedatorn har fått virus!
Det blir ett fett IG på den uppgiften kan jag härmed meddela...Fuck!

Aja..nu äre feeest! ♥


Kommit underfund med en sak

De två senaste inläggen jag har lagt in har kommit direkt ur mina tankar och eftersom jag inte haft någon dator i närheten har det blivit att jag fått kladda ner det på en bit papper. Det är väldigt skönt att ha någonstans att skriva av sig. Alla sina tankar och känslor. Det enda som kan vara lite konstigt är när tanken slår mig att någon annan sitter och följer min dag och får veta det mesta av vad som försigår i mitt huvud.

Å ena sidan kan jag bara skita i att flera av er därute får reda på vad jag känner. Det är ni själva som väljer att läsa det jag skriver. Är tacksam för det stöd jag har från mina vänner. Snart borde det gå åt rätt håll.. eller?


Från mitt lilla gula block

Skrivet från handbollshallen i mitt lilla gula block 11 februari 2010:

"Andas in lukten av gammal träningshall och svetten från träningen som slutade för över en haltimma sedan. Känner fortfarande spår av klister på handen som om att det är så min hand skall vara.
  Åh vad jag älskar handboll!
Det är inte problemet att jag slutat älska handboll, det är bara suget efter att kämpa för en plats, suget att vilja förbättras som sakta men säkert har trappats ner.
  Jag är inte längre den där lilla flickan som drömde om att gå långt, att bli proffs. Nu har jag växt upp och insett hur mycket mer livet har att erbjuda.
  Nu låter det som att jag skall lämna handbollen och göra något annat med mitt liv, men det har jag inte mod nog till att göra för tillfället.
  Jag skall än en gång försöka samla krafter och se om det räcker. Ett beslut kommer att fattas. Ett sådan som kommer att förändra mitt liv och hur det har sett ut de senaste nio åren. Men icke på momangen, icke inom den närmsta timman, icke idag..."


Ur det engelska skrivhäftet

Skrivet under engelskalektionen 11 februari 2010:

"Jag tror jag precis håller på att göra det som jag lovade mig själv att inte göra. Har jag fallit i fällan?
  Innan var det så enkelt, inga tankar på ja eller nej, ska eller inte ska.
  Vad gör man nu då? Tänk om det inte är samma tillbaka, att det som egentligen är på andra sidan är någon sorts lek där man själv bara är någon sorts figur man spelar spelet med. Rädslan för att detta är sanningen är fruktansvärt skrämande och överväldigande.
   Jag har alltid intalat mig själv att om det inte finns något att förlora slipper man känna sorgen och att få hjärtat krossat.
  Å andra sidan tänker jag på den del av myntet som kan vara positivt. Kanske är det ändå värt att ge en chans?..."


Har man förändrats

Någon som vet hur man skaffar sin en produktnyckel?! Jag måste skriva klart ett svenska och samhällsarbete innan morgondagen och nu när jag ska öppna mitt Word dokument kan jag inte starta och skriva på det!!

Aja, det får jag släppa för en stund och istället börja packa väskan för att sedan åka ner och träna (som vanligt). Efteråt blir det hem och antingen plugga lite till eller någon fin film. Eller vad sägs om att kanske sova med en gång? Hmm.. ja det vore ju kanske inte så dumt.

Kom precis innan att tänka på hur mycket man nog har förändrats sedan man gick på grundskolan. Jag såg nämligen en "gammal" lärare, eller ja han var väl itne speciellt gammal. Det var nog därför alla tjejer sprang efter honom. Jaja tillbaka till saken! Jag funderade för en kort stund om han kände igen mig när man möttes på stationen. Det borde han väl göra, men tänk om man ändå har förändrats så mycket? Hmm.. man märker det ju inte mycket själv eftersom man ser sig i spegeln var eviga dag. 

      

Saknar någon..
Hade skrivit ner ett inlägg som skulle upp på bloggen idag i ett av mina block i skolan, men såklart så glömde jag det kvar i skolan så ni får hålla er ett tag till så kommer det väl imorgon, kan avslöja att det kanske är en aning djupt och poetiskt. Eller ja..nåt i den stilen..
Jaja..
Imon är det fredag!! Min favoritdag!!♥


Kreativ svenskalektion

Sitter inne i lektionssalen på svenska lektion och jag hör hur allas kreativitet bara flödar när de slår hårt på tangentborden. Själv sitter man lite fast med det kreativa, men ägnar därför en liten stund till att skriva några rader här.

Imorse ville jag verkligen inte gå ur sängen, funderade för en stund att fortsätta sova och bara skita i första lektionen som ändå inte ger någonting! Att istället ligga kvar där under det varma täcket. När jag väl tagit mig upp ur sängen kom det andra slaget mot ansiktet...det var -18 ute!!! Iskallt och hemskt var det att ta sig till skolan och Jessica hade tyvärr inte fått låna sin mammas bil. Hade suttit fint en dag som denna.

Nu är snart denna veckan över och extra härligt känns det att det väntas lov nästa vecka! I och för sig kommer den fyllas av andra måsten som man aldrig hinner med annars men vad gör det, slipper gå upp lika tidigt som nu i alla fall och det tackar man djupt gud för. Om det nu är han som har ordnat allt det...hmm..



That makes my day

Oj inget skrivet idag! Beror på att jag inte har suttit vid en data förrän nu!

Snön vill inte försvinna och det verkar som den inte kommer göra det inom närmaste framtid heller..
Imorse hade jag egentligen sovmorgon men istället för att få den där extra timman var jag nog så duktig och drog mig ur sängen i vanlig tid för att befinna mig hos SYV för att prata med henne om högskolan och univeristet. Det börjar ju bli minst sagt intressant att börja fundera över sådana beslut. Har i alla fall bestämt mig för att söka en massa och sedan se om jag accepterar någon om man kommer in någonstans...lika bra det.

Fick ett smått utbrott på projektarbetstiden idag då i stort sett alla i gruppen fick panik när vi upptäckte att vi står utan ett skriftligt arbete och ingen dokumentär att visa upp om ca 6 veckor (!!!). Därför blir jag så fruktansvärt irriterad på en handledare som sitter där och inte förstår nånting!! Istället för att få oss lugnare och sansade stressar han istället upp oss ännu mer och säger ännu fler saker som kanske behövs göras för att resultatet skall bli så bra som möjligt.

Jaja, efteråt stack man till träningen (som vanligt), tränade i ca 1 och ½ h , åkte sedan hem och nu sitter jag här. Har fruktansvärt ont i min tånagel, efter att man blivit trampad mer än en gång på samma ställe. De brukar säga att det gör ont att spela handboll, men lite sympati kan man väl få?

Egentligen loggade jag in på denna datan för att försöka skriva klart så mycket som möjligt på mitt svenska arbete så jag skulle slippa det imon eller på fredag, men det verkar och lutar åt att jag kommer sitta med det på dessa dagar. Som vanligt!

Snart är det loooov!!
God natt ♥

Myntet har två sidor

Istället för att vara negativ över att dagen vart så slapp som den har varit ska jag istället försöka att se det positiva! Vi slapp ju jobbiga lektioner! och det var rätt skönt eftersom jag var så trött så att jag nästan höll på att somna till en början. Jag har även lyckats att hålla mig till mitt avtal att inte lägga ner pengar på massa onödiga saker som jag egentligen inte behöver! Plus till mig!

Ikväll blir det träning och direkt åka därifrån till match med juniorerna! Oj oj oj det går undan i svängarna. Gött att man har lagkompisar som skaffat körkort. Hmm kanske dag för en själv att skaffa det snart...

Nu ska jag ta och hjälpa till med maten innan jag åker till träningen!
Ciao ♥


God morgon

Sovmorgon! Woho! men vad gör jag uppe?! Direkt när man vaknade till litegrann kom funderingar direkt. Så nu har jag redan vart inne på datan och hämtat ett nummer för att ringa senare, en sak avklarad.

Nu funderar jag bara på om det är någon idé att sova i en tjugo minuter till.. joo jag tror faktiskt det!
Skriver mer senare idag ♥

Svårt att lyckas ta beslut

Just nu är jag väl lika fräsch som en förpackning som hade bäst-före-datum som gått ut för två dagar sedan.. nej då, skämt och sido, men jag är sannerligen inte lika fräsch som borde. Att jag aldrig kan göra det direkt när jag kommer hem från träning eller match!

Nej idag när jag kommit hem från träningen kunde man ju bara inte ställa sig i duschen med en gång, istället var det Frölunda - Luleå på datan som jag bara var tvungen(!) att se. Underbart när dom gör det avgörande målet med 6 sekunder kvar av matchen! Det satt fint må jag säga..

Oj nu kom jag precis på att jag har sovmorgon imorgon bitti! Jippie! Men när börjar jag då? Hmm , svindumt att jag inte än kan mitt schema utantill, går istället som en svans runt efter de andra och frågar när nästa lektion börjar, vilket ämne och vart man ska gå.. ja..jag är ju inte ensam om det problemet i alla fall.

Idag tog jag ett beslut som jag verkligen hoppas att jag kan hålla. Jag ska från och med idag inte lägga pengar på onödiga saker, som t.ex. sötsaker eller kläder och skor som jag verkligen inte behöver. Kommer bli svårt eftersom jag vill köpa nya kläder hela tiden. Men det enda som skall inhandlas nu i så fall är en svart topp utan axelband.. Ni kanske undrar varför jag har tagit detta beslutet. Det är inte bara p.g.a att jag skall spara pengar och att jag inte slösar det på sånna saker utan det faktum att jag verkligen vill åka till Kiel med Andrea och hennes pappa för att titta på när THW Kiel spelar!!

Söndagsmat

Söndagen börjar snart leda mot sitt slut, den där dagen innan allt ska börja igen. Man skall återgå till det "normala" livet. Idag har jag som sagt besökt min syssling Frida och fått se hennes stora mage! Det blev efterlängtad pizza till middag och bara deg i soffan. Det var kanske inte världsroligt att berätta men något som jag verkligen njöt utav av! Senare kom Jonas och Fridas kompisar Carro och hennes man. Likaså Carro var gravid. Så där satt jag i sofforna med två gravida kvinnor som inget annat ville än att äta godsaker, titta på tv och bli masserade under fötterna, haha. När jag väl bestämmer mig för att skaffa barn vill jag nog vara som Frida, att det liksom inte är några problem, allt löser väl sig på nåt sätt och inte oroa sig för varenda liten detalj! Åh vad jag längtar till bäbisen kommer ut så jag får köpa saker till den och så har jag självklart lovat att passa den.


En sådan tröja har Frida, riktigt coola tycker jag dom är! Man behöver ju inte ens fråga!

Väl hemma har jag duktigt nog satt mig framför datorn och gjort lite skolarbete som verkligen behövdes göras! Sedan hunnit se en del av brorsans basketmatch som slutade med vinst! Grattis brorsan om du nu skulle få för dig att läsa detta (vilket jag inte tror kommer hända).

Jag är nog ordentligt knasig! Just nu sitter jag och luktar på min kudde.. kanske är det ett tecken på att jag egentligen borde bädda ner mig i sängen och sova litegrann?

7 Februari

Nu ska jag göra mig iordning litegrann för att sedan åka in till stan och hälsa på min syssling Frida och hennes mage som säkert är riktigt stor nu! Åh! Den är beräknad att komma om 17 dagar

Bye ♥

Jag älskar henne

Efter att ha läst en bit av de senaste inläggen som jag har skrivit (jag skriver ofta direkt från hjärtat och flyter bara texten på och man får efteråt läsa igenom texten för att se vad som verkligen kom ner på tangenterna) så har jag märkt att de är ganska deprimerande. Tyvärr.

En ljusglimt som jag bara måste nämna. När jag verkligen behöver stödet och sträcker ut min hand tar hon plötsligt den och verkligen förstår, MIN MAMMA! Igår var hon en av de få som verkligen lyssnade och gav mig stödet jag behövde.

Vi myste till melodifestivalen, bara hon och jag. Underbart var det att höra Olas låt. Gillade den från första stund. Därför uppskattade nog inte resten av min familj att jag höjde ljudet på tv:n till högsta volym när han skulle spela den andra gången. Förutom min mamma då.


Inte så fruktansvärt smickrande bild, men men, det skiter jag i

Det händer inte ofta

Det är första gången på mycket lång tid som jag verkligen har fällt en tår efter en förlust i handbollen. Inte berodde det helt på det faktum att vi faktiskt förlorade matchen mot ett, vad verkligen var, ett sämre lag. Utan det faktum om att jag inte längre vet vad jag egentligen gör ute på plan, att jag har fått en känsla som så smått smyger sig på som säger att jag inte längre känner mig som en handbollsspelare. Men vad är jag om jag inte är det?!


Är detta en handbollsspelare du ser?

Tankarna har snurrat i mitt huvud. Finns det något annat att göra utanför handbollen? Ska jag sluta helt eller bara dra ner på det? Ska jag byta lag? De är fruktansvärt svåra beslut som jag måste ta att fatta och jag har verkligen ingen aning om hur jag ska göra. Å ena sidan känner jag att jag behöver allt stöd jag kan få, mest av sådana människor som kallar sig själva tränare, men även få höra och stöd av de jag kallar mina vänner som stöttar mig i vad jag än väljer att göra. Det lär väl komma med tiden antar jag, att jag tillslut beslutar mig vart mitt liv från och med nu kommer vända sig åt, men för tillfället är det mest en mörk dimma som tynger mitt hjärta.

Samtidigt har jag aningar om att det kanske inte bara är handbollen som tynger mig...
Varför är känslor så svåra att koppla tag i och bestämma sig vart dom är?!



Jesse McCartney - Bleeding love

Favoritdagen är här

Jag gillar fredagar! Favoritdagen i veckan eftersom man känner att man har en hel helg att göra massa roligt på och komma bort från skolan och samtidigt är man nöjd för att man har tagit sig igenom en till skolvecka och överlevt. Ja, fredagar är verkligen toppen!

Jag brukar alltid tycka att man inte skall behöva göra sig till när någon skall komma hem till en eller när man skall ha kalas, men jag har idag brytit mot allt detta. Jag har precis ställt in dammsugaren i skrubben och städat badrummet. Varför ska det vara fint just för idag? Personen/personerna får väl ta mig som jag är, istället för att man visar upp en fejkad fasad som egentligen inte är jag. Jaja, nu är det som det är och jag är ändå nöjd med att för en gång skull städat mitt rum och att det ser ut som jag egentligen vill ha det, men aldrig kan bevara eftersom jag dag efter dag slänger mer och mer kläder på golvet. Tillslut brukar det vara fullt med kläder överallt!

Köpte lite godis på vägen hem idag till kvällen men jag tror att det kan vara uppätit innan kvällen är här. Jag skulle ju inte äta så mycket sötsaker har jag ju sagt!!

4 Februari - Snabb uppdatering

Dagen har bestått av ett ganske segt och tråkigt humör. Har börjat känna att det är jobbigt varje dag man går upp och vet att man ska mot skolan, men jag hoppas att det snart vänder.

Har kommit på att jag har fått ett beroende nu, eller kanske två... det är te och sötsaker. Inget av dom är speciellt bra egentligen. Te värmer ju i och för sig nu på vintern så det kan väl kanske räknas som lite okej, för tillfället men sötsakerna borde ju egentligen inte finnas på kartan..

Oj vad klockan går! Har städat badrummet litegrann och nu måste jag byta om till träningskläder. Sista träningen för veckan väntar och i helgen är det match mot Backa! Skriver kanske mer sen när jag kommer hem ♥

Ögonen är fyrkantiga

Har suttit i närmare fem timmar idag framför en dator och bara klippt långa intervjuer till vårat projektarbete! Höll på att spy på det mot slutet..

Efteråt stack jag bort mot hallen för att försöka träna bort den fördömda träningsvärken som jag har i både ben och axlar. Gött att känna att man lever lite iaf!

Nu sitter jag och äter Risenta och lyssnar på musik från Spotify. Om ni nånsin köper Risenta, köp då den me kokos-smak! Supergod är den! Första gången jag smaka på den var utav min gudmor som köpte en massa men jag funderade först på om det verkligen kunde vara gott att äta sånt med kokosä-smak, men jag valde att testa och se. Det slutade med att jag ville ha alla för mig själv (som ett litet barn) och älskade det!

Nu snöar det igen också! Blä! Kan det itne bara komma så mycket snö att jag inte längre ens kan öppna min ytterdörr och har en anledning till att inte gå ut eller till skolan. Just nu är jag så himla skoltrött! Eller nästan trött på allt!

Fy bubblan!

För ovanligheternas skull så gjorde jag inte nåt av det som jag skrev i mitt förra inlägg. Matchen blev inställd och likaså bestämde jag mig för att det inte blev någon träning för min del idag på grund utav vädret! Usch vad det snöar och kan det bara inte sluta sått man kan gå normalt ute och slippa all slask som kommer bli av det här!

Istället tror jag att jag ska sätta mig och kolla på lite bilteori. Hör och häpna!

Snön faller... igen!

Är jag inte duktig som sitter i skolan och skriver på arbeten fast jag egentligen kan spendera min dag hemma i den varma sängen, så säg...
Snart ska jag förflytta mig från denna lektionsalen till nästa som kommer vara min sista för idag. Skööönt!

Ikväll blir det träning och direkt efteråt blir det fullfart mot match med Elins bil! Gasen i botten.. Det är både med förtjusning och en smula nedstämdhet som jag ska spela match. Det senaste matcherna har jag inte vart så himla pepp på att spela och inte känt något motivation riktigt. Kan väl bero mestadels på att jag inte har fått spela mitt vanliga spel och position. Denna gången är ändå lite annorlunda eftersom jag känner själv att jag utstrålar nån sorts uppgivenhet och att inte viljan finns där. Jag oppas bara innerligt att det inte är ett tecken på att jag snart kommer sluta med det.. som så många gånger det har hänt innan, med både tränare som vart hemska, föräldrar som satt krav och skador som har hindrat en.. jag har ju klarat det så många gånger innan, varför ska jag inte kunna klara det den här gången?

Man brukar ju säga att allt har ett slut. Är det snart dags för mitt ? ..

Usch vilket deppigt inlägg det blev nu! Inte så det var tänkt från början. Nu har jag i alla fall skrivit av mig och har nog blivit en smula lättare över att hålla det inom mig. Tack, till dom som har orkat sig igenom detta inlägg ♥

Frukost snart

Sovmorgon idag och det var riktigt skönt att sova de där två timmarna extra. Varför ska det alltid vara så att när man väl får något så vill man ha mer? Nu känner ju jag att jag istället skulle vilja vara hemma hela dagen än att gå till skolan och sätta mig på lektioner som ändå är egna arbeten. Nu ska jag verkligen ta tag i dom och skriva så näst som klart dom! Det har jag gett mig f-a-n på!



Åh vad jag har börjat längta till frukosten nu! Det är då jag får min efterlängtade te och knäckebröd. Låter kanske lite skumt men det har verkligen blivit min nya matvana. Nu sa precis vattenkokaren att vattnet var klart så nu ska jag sätta mig ner i soffan och mysa med min goa frukost!

Ha en riktigt trevlig dag allesammans! ♥


I don't need your love

Kroppen skriker efter sömn så jag tror att jag snart ska dra mig mot sängen och göra som den säger. Innan får jag ta en snabb dusch efter träningen som drog musten ur en efter bara fysen i början. Körde stenhårt benen och efteråt var det dags att springa och göra stegisättningar. Det gick ju bra... INTE!

Imon är det sovmorgon!!! Underbart. Vill egentligen stanna hemma hela dagen men det får bli på söndag istället. Tänka sig att jag idag gjort som jag alltid gör. Planerar upp all tid jag har på helgen. Jag vet inte om det är positivt eller negativt. Man vet ju att nånting kommer att hända men samtidigt finns det ingen plats att bara ta det lugnt. Aja får se...

Helgen var fin i alla fall. Lördan var suverän med fint folk på Esters!

Här är en låt som jag hade på huvudet större delen av min träning idag:

Det började ju bra

Dagen kunde inte börjat mycket bättre när man knappt kom ut för att det var så mycket snö ute så att man nästan inte kom fram. Som grädde på moset visade det sig sen att våran pendel skulle vara lite över en halvtimma försenad! Tillslut sitter jag i alla fall här i skolan med något så när frusna fingrar och rosiga kinder. Försöker fokusera på skolarbete men tankarna dras med jämna mellanrum till en längtan efter en varm kopp te eller choklad, varmt täcke och mys. Hur ska jag kunna klara mig igenom dagen?!

RSS 2.0