Är jag bitter?

Oj, nu var det väl så dags att ge er inlägget för dagen för det brukar väl oftast bli ett litet längre på kvällskvisten.

Funderar nu när man sitter och låter sina fingrar terrorisera tangentbordet , att man kanske skall testa att ge lite färg åt naglarna. Tycker alltid det är så fint när man har målat sina naglar, fram till den stund att de börjar flagna bort. Och för mig brukar det bli ganska tidigt, därmed fick ni min förklaring till varför jag nästan aldrig bär nagellack. Men hur najs är det inte med röda naglar, svarta eller varför inte mörkblå?

Känner mig smått förlamad, med tanke på min mage. Ideérna och förslagen för vad som händer imorgon är lika med 0...det betyder att det kanske lutar åt en lugn afton tillsammans med familj eller nära vänner. Föslag är hjärtligt välkommet!

Fy bubblan, på tal om min mage som är lite jobbig just nu..nös precis! Vet ni hur ont det gör när man nyser? Nä jag tror inte det riktgit, men ont som satan gör det. Kan det inte bara gå över snart? Nej juste!...ska ju ha tejpen på magen hela jäkla sommaren! Fint om man får lite färg för en gångs skull...

Haha, oj vad jag är bitter!


Why can't this be love?

Nu har febern försvunnit och som det ser ut nu så blir det skola imon, första denna veckan. Men man ska aldrig ropa hej förrän man kommit över bäcken, eller vad är det man brukar säga?

Usch känner att jag verkligen inte gör något som helst vettigt när man bara är hemma och när man väl försöker röra sig känner man sig som man går som en 80-åring som inte kan gå med ryggen rakt.Att godispåsen står på skrivbordet gör det inte enklare att inte vilja äta det. Träning blir det ju inte på ett tag till.

Nej nu kanske man borde sova lite om man ska orka upp imorgon.
Ciao ! ♥

Feberjävel

Jag hade en liten aning om att det kanske inte skulle bli någon skola idag när jag vaknade imorse. Det började med halsen som gjorde så sjukt ont att jag knappt kunde svälja. Att jag sen inte kunde gå helt rak i ryggen gjorde inte chanserna bättre. Men jag hade bestämt mig för att jag skulle försöka gå till skolan iaf. Kunde ju alltid åka hem annars...men nej det blev ingen idag heller, jäkla febern har stigit igen! Detta suuuger!

Verkar som det blir ännu en dag hemma, själv.. fy bubblan vad detta är tråkigt!


Inte mig själv

Har jag varit med idag eller bara hängt med när min kropp gjort vad den vill. Det känns som jag börja följt med min kropp och egentligen legat hemma och sovit. Det känns så för det mesta nu. Är nog så ganska mycket när jag äter medicinen från operationen.

Lyfte tillslut mitt arsle från sängen idag och lyckades ta mig ner till Kungsbacka och skolan för att ta ett snack med nåra lärare och berätta varför jag inte har varit på proven. Nu har jag förklarat mig och tror att jag har en del prov som väntar på mig, men det får vi ta senare, sånt orkar jag inte tänka på nu.

Det viktigaste är väl att jag först och främst hittar mig själv och hänger med! Slutar vara såhär vimsig och yr. Ta dig samman Annie!

Sjukhushelg

Nu har jag varit datafri i fyra dagar, inte en chans till att jag hade kontakt med någon data. Inte för att jag hade kunnat för den delen heller.

Det började redan under natten till fredan, det var nog en av de värsta nätterna jag någonsin har varit med om. På freda morgon fick jag och mamma åka in till akuten och för att göra en jäkligt lång historia kort så har jag NU äntligen fått komma hem från sjukhuset. Fick operera bort min blindtarm.

Redigt trött är jag nu, men det är väl lite smått underligt när det enda jag har kunnat göra där är att sova och vänta. Har samlat på mig en del tålamod nu för det behövs verkligen när man ska ligga på sjukhus, det enda man får göra hela tiden är att vänta!

Nu ska jag ta och tvätta mitt hår som ser ut som ett trolls hår , en stor boll bara som inte går att borsta. Nu vet ni i alla fall att jag lever!

Hemma från frissan

Tjabba,

välbehövlig sovmorgon togs imorse och det satt faktiskt riktigt fint! Sen väntade tre lektioner i skolan, gick väl okej men smått segt ändå.
Direkt efter skolan var det dags att gå till frisören och efter nästan två timmar var man hemma, nyklippt och slingad.



Min bror ville titta vad jag gjorde på datan så bjöd in han på lite bilder. Njut!









Ja, nu är det dags att dra ner till ICA för att köpa lite smått och gott för morgondagen då jag ska sitta med natoinellt prov i svenska i 5 timmar!

Everybody crash and burn sometime

Nu är jag hemma, proppmätt och ska snart sätta mig med några skolböcker. Nu måste det verkligen göras! Så blir inget stressigt sen, som det alltid brukar man jag har försökt intala mig själv idag att jag ska sätta igång och få saker gjorde det sista så jag inte tittar tillbaka på min sista skoltid som något helvete.

Fikan med min vän Pauline var välbehövlig och jättemysig! Det var så längesen jag träffa henne och vi hade så mycket att prata om.

När jag kom hem , efter att ha gått i regnet från busshållplatsen satt mamma och lyssnade på spotify. Fick hjälpa henne att göra iordning spelningslistor. Hon är så söt när hon inte förstår hur det fungerar. Detsamma gäller min farfar och hans sambo som har skaffat data nu. Dom vill att jag ska komma och bo där i någon vecka, bara för att lära dom hur datorn fungerar. Tror ni jag har fått dom att bli medlemmar på facebook i slutet av veckan? haha det hade vart något utöver det vanliga!!



Någon mer än jag som har fastnat för dom här skorna?! Funderar på att köpa ett par..

Har ni hört Erik Grönwalls nya singel , Crash and burn. Bra, bra, bra !


21 april - morgon

Har haft en riktigt jobbig natt i natt. Hade ont i så när som överallt och huvudvärken gjorde det inte mycket bättre. Hade funderingar på att inte åka till skolan idag eftersom det nästan kändes som feber, men efter en timma här nu på religionslektionen börjar jag känna mig en smula bättre.

I eftermiddag skall jag träffa Pauline vilket ska bli otroligt roligt att träffa henne igen! Jättelängsen jag såg henne och det är verkligen tråkigt när det blir så med de personer som man verkligen behöver ha nära sig och saknar.

Ska man gå i ide?

Knepig dag har det varit. Har känt som om jag är utanför min egen kropp och bara flyter med hela tiden. Att jag inte är med, lite i fjärran. Jag har inte ritkgit gjort det jag skulle heller. Var finns orken egentligen? Den gömmer sig i någon låda och bara väntar på att plockas fram när det verkligen behövs, men det är ju nu det behövs!

Fuck..nu har jag fått ont i halsen också. Mindre träning, oj kan det bli mindre träning än vad jag gör just nu!? tror icke detta, det får nog ta och bli en förändring på det snart. Måste ringa samtal också..fuck..

Nu ska jag ta och nana, jäklar vad jag har sovit de senaste dagarna. Lyckas inte få tillbaka alla mina sömntimmar ändå. Kanske ska göra som björnen, gå i ide och komma tillbaka ordentligt utvilad. Hmm jaa det kanske är något att ha i åtanke..

You can call me whatever you want , I don't care anymore

Ojdå, inte funnit tid att skriva några rader här än idag. Så tar nu några minuter för att lägga ner mina tankar och ideér här. Fick sluta tidigare idag vilket kändes underbart fint, som vanligt! Egentligen måste jag starta plugget ganska omgående men det får vänta i någon timme till. Skall faktiskt vara duktig idag igen och städa igenom mitt rum och hitta småsaker som jag inte längre behöver ha kvar. Ska bli skönt att bli av med saker som bara ligger och skräpar.

Slutet av april har nu anlänt och det är inte alls långt kvar nu! Sjukt är det! Jag vill inte lämna det! Vad fan ska man göra sen?!

Jag blandar ihop dagarna hela tiden så jag har gått runt hela dagen och tänkt att det är onsdag idag, men till min stora förtvivelse var det bara tisdag. Jag längtar så till helgen igen! Diggar dem ordentligt.


Inte den bästa versionen tycker jag , men har fastnat ordentligt på huvudet. Sen gjorde det ju inte bättre att småbarnen på fritids endast kunde den här låten och sjöng den om och om och om och om .... igen!

I picture your face

Hemma från skola och sedan studiebesök som tog i stort sett hela dagen. Har vart ute med religionen så vi besökte tre ställen med de tre stora världsreligionerna. Snurrade en del i huvudet efter ett tag kan jag medge. När jag efter detta har kommit hem däckade jag direkt på sängen och har sovit fram till nu. Nu väntar jag på att pizzan skall hämtas, ibland har man det faktiskt ganska bra!

På tal om nåt annat...har hittat min kamera igen! Gjorde det igår när jag städade iordning lite på mitt rum. Så i fortsättningen skall jag försöka få igång den och se till så inget är fel och sedan ta mer kort som jag kan lägga upp i bloggen. Känner att det inte blivit mycket sådant det senaste.

Hörs senare kompisar! ♥

På tiden

Sitter och lyssnar på lite svängig musik med Maria Haukaas Storeng, I know, lite annorlunda namn men hon är ju norsk.. haha
Lite gladare nu för fixade fas C! Nu har jag bara en fas kvar , sen ska jag ringa det där efterlängtade samtalet till bilskolan och vem vet, snart kanske man har det där körkortet som jag så gärna vill ha!!

Chillar en stund, ska snacka av mig med min kära vän Emma, pluppen! ♥ Nu var det ett tag sen man pratade av sig med henne nu, tisdas om jag inte minns fel. Det är banne mig på tiden!


Bopp bopp

Fick gå in i morse på bloggen för att se om jag verkligen skrev något inlägg inatt, och se där! Jag hade visst känt mig något kreativ för att skriva ett inlägg vid halv 3 på natten med lite alkohol i kroppen, inte fy skam där inte!
Jaja..

Någorlunda tidigt imorse befann jag mig i Gothia arena för att kolla när min bror skulle spela distriktmästerskap i basket. Tyvärr losa dom, men fan vad man blir förbannad på alltihop! Orden som kom ut från motståndarnas munnar var verkligen inte dom finaste, dom som satt vid klockan gjorde inte vad dom skulle. Total katastrof skulle jag vilja säga! Synd att basket är en lite mesigare sport än handboll så man inte kan få slå till någon, lite sådär i smyg. Ni ska veta...jävlar vad gött det är och knuffa till någon så hårt så att hon ramlar eller nypa till någon som man verkligen stör sig på ute på plan, utan att domaren ser det. Få henne irriterad och hon har gjort min dag. Mohaha! Gu vad elak jag lät nu!
Äsch..

Efter basketmatchen åkte vi över till Frölunda torg, jag och mamma. Hittade en tröja och bh som jag ska ha till balen. Gött att ha det fixat! Kollade på converse också , men tyvärr räckte inte pengarna idag. Det får vi spara till en annan dag.
Nu ska jag ta och städa upp på mitt rum, kanske ta bort saker som inte behöver vara kvar, rensa lite, och sen är det dags att göra iordning lite käk. Mums fillibabba! (konstigt ord?)

(bilder från igår kommer upp om ett tag, skall fråga Jessica om bilder. Hmm ja kanske kan fråga här redan nu "Jessica, kan jag få bilderna från igår? Du kan lägga över dom på mitt usb-minne:)")


My sweet dancefloor

Hemma från en utekväll med en del av klassen. Kunde nästan inte blivit bättre!
Sitter nu och egentligen kanske borde sova eftersom jag har lovat att följa med min käre broder till basketmatch imon, men här ska inte sovas! Jag är nu pigg, någon som vill hålla mig sällskap? Nej trodde väl inte detta, antingen är ni fortfarande ute på krogen eller så har ni redan nanat.

Jag ville bara säga att jag har haft en grymt kvälll, på dansgolvet! Mitt kära dansgolv!♥


Ready to dance

Om en halvtimma åker jag iväg till Frida. Ni får ha en jättefin lördagskväll för jag kommer nog inte hinna skriva nåt mer inlägg idag/natt. Ses vi i dimman?


Att-göra-lista

Ibland så funkar faktiskt sånna dära "att-göra-lista", jag har snart tagit mig igenom hela och gjort allt i relativ bra fart! Nu står bara plugget kvar, vilket alltid brukar vara det sista på listan. Varför gör jag det inte bara så att det är överstökat! Nej juste! Jag orkar inte!

Ikväll är det utgång, först restaurang med klassen och sen får vi väl se vilka som hänger med ut. Funny honey!
Men först ska jag en sväng förbi min kära vän Frida, denna bruden förstår ni. Är mycket snäll!!

Pisstråkigt

Har pisstråkigt just nu! Det enda trevliga jag har just nu är Golden Oldies på tv-radion och en öl som står öppnad på bordet. Resten är hela min kontaktlista på mobilen ungefär. Verry fun fredag jag har!
Ensam hemma också för den delen...blää

Nu ska jag vara ännu mer negativ.. har fortfarande ont i min hand efter den där jäkla smällen på matchen igår.

Jaja, lite positivt får väl finnas i det här inlägget också. Imorgon blir det andra bullar i alla fall! Då blir det festis!

Håll mig sällskap , finns på mobben!


I'm calling out

Ciao!

Hemma från skolan, har precis tuggat i mig ett äpple och väntar smått på att tacosen skall göras iordning, borde väl egentligen hjälpa till där nere , men vilken sekund som helst kommer jag ha somnat på min säng och kommer vakna igen när dom ropar att det är mat. Shittopommfritto!

En vecka till är avklarad! Wunderbart! För varje vecka som går kommer man ännu en vecka närmare studenten! Helt sjukt konstigt att allt ska få ett slut. Wtf, ska man göra nu ?

Nu använder jag massa ord igen som jag inte brukar göra, men som sagt, är jättetrött så nu ska jag ta mig en powernap. See you later alligator!

Åh nu kände jag precis att det hade vart sjukt gott med kebabtallrik och mys. Nån som vill ställa upp?

What happens at night?

Nu är sista matchen avklarad för säsong, självklart blev det vinst. Satt fint ! Efteråt kändes nåt som var mindre fint, högerhanden hade svullnat upp och nu sitter jag och klickar på varenda jäkla tangentknapp med vänster handen. Får väl se hur det går med att skriva i skolan imon, hmm, kanske ska sjukanmäla mig och säga att jag inte kan komma för att jag inte kan skriva något i skolan. Har ni någonsin hört på den anledningen?! Inte jag heller!!

Nu blir det banne mig min sköööna , stoooora säng som väntar. Finnemang!

Sista

Tjabba läsare!

Jäklar vad jag är slapp! Gör inte ett piss som jag egentligen borde göra. Snart ska jag göra mat, för äta bör man annars dör man. Fast hmm.. äta gör man, ändå dör man (?) hur funkar liksom?
Ikväll är det match , host, verkligen sista för säsongen. Hemma , kom och kolla om ni har tid. Klockan 8 i Aranäshallen, wiiee!

Nu har jag precis skrivit som jag aldrig brukar göra, med massa punkter, ord och komma-tecken som jag aldrig brukar skriva mina texter. Äsch, wtf!
Solen har vart framme idag igen! Jag och Jessica hade en förträffligt fin dag som innehöll promenad och glassätning i solen. Mysigare kan det nog knappast bli!

Återkommer senare kompissar! ♥

Har blivit kär

Nu har jag skickat in mina val till högskolan! Det gjorde lite smått ont i magen när man klickade på knappen och skickade iväg allt. Men nu är det gjort! Har även hunnit med att söka lite sommarjobb hos Kungsbacka kommun. Får väl hoppas att jag får något i sommar så jag inte blir helt utan pengar..

Nu sitter jag här hemma, själv. Ganska skönt faktiskt för just nu känner jag bara att jag vill umgås med vissa människor. Orkar inte andra..

Har blivit kär ...


I mitt nya Body butter
där trodde ni att ni skulle få nån smaskig nyhet va ;)

My future

Jag sitter just nu i denna stund och lägga in mina val för högskolan. Just nu känns de ganska långt borta och jag vet faktiskt inte helt ärligt om jag skall börja och plugga direkt efter sommaren. Hur skall mitt liv se ut om jag inte gör det?! Något som är helt klart är i alla fall att jag måste ha en inkomst, annars kommer jag gå under!

Vad svårt det här är!!

Fara i trafiken

Redan är onsdans skoldag över och snart är det en vecka sedan vi var ute för att fira min kära vän Yasmine. Tiden går sjukt fort! Idag hade jag mitt muntliga prov på kristendomen och det gick vägen, tror jag svara rätt på alla frågor. Fick ju t.o.m. ha pappret framför mig!

Drog hem lite tidigare vilket jag inte har gjort på evigheter känns det som, p.g.a. vårat jäkla projektarbete. Jag och Jessica bestämde oss då för att dra en McDrive för att köpa två stycken McFlurry med daim+smarties, sjukt gott är det! Värt pengarna må jag säga! Haha
Sedan flummade vi loss i bilen. Tror nästan det kan vara smått farligt att åka med oss i bil. Men vi har roligt i alla fall!







Fy denna sista bild, men får väl bjuda på den..

Älskar denna bruden! ♥


Det gick vägen

Första dagen i skolan igen efter lovet, som var mitt riktigt sista lov någonsin! Bättre kunde det ju inte bli att jag första dagen hade mitt svenska nationella tal. Var nervös som attans och jag vaknade imorse med en stor klump i magen och nästan en panikattack om att skita totalt i det och bara stanna hemma, ta det feta IG:et och dra. Nja, bestämde mig ändå för att försöka och bara göra det bästa av det. Nu är det då över och jag är faktiskt ganska stolt över mig själv.

Imon gäller det bara att genomlida ett muntligt prov i kristendomen och sen har jag inget mer denna veckan! Hur underbart är det inte, eller jo en kort redovisning på samhällen också om ett ämne jag knappt bryr mig om.. Hmm varför valde jag ens samhälls linjen?

Träning idag igen då..har ju inte tränat på ungefär två veckor och det kan jag säga med en gång, det kändes! Tappat alla kondis som jag en gång kunde kalla bra. Orkar jag träna upp den igen? Hmm kanske, kanske inte. Får ta mig en ordentlig funderare.

Nu väntar duschen och sen får jag se om jag träffar på min plupp på skype!

♥ 

Panik på kvällen

Skolan imon,
jag är supernervös för talet som jag skall hålla imon på min svenska lektion! Supernervös!!
Det är jobbigt när man nästan känner att det blir en panikgrej över det hela! Något som egentligen behövs. Vet att jag har klarat det innan så varför skulle jag inte göra det den här gången?
Allt tjat om tiden och vad som skall finnas med, orkar inte tänka!
Ge mig styrka att göra det!!!

Nu har jag fått jäkligt ont i ryggen också, får hoppas att jag kommer upp från sängen imorgon!
Aj aj aj...

Hemma igen

Hemkommen från en tripp till Ullared med mor min, Jessica och henne mor. Synd bara att man är inne när det är såhär fint väder! Så nu ska jag sätta mig på baksidan och plugga i vårsolen, mysigt värre!


Om ni vill

Det blir ofta såhär när jag siter uppe och tänker för mycket eller bara känner för att skriva av mig. Ni får stå ut med det, egentligen borde jag kanske inte lägga upp allt på bloggen, men jag orkar ibland inte ens tänka på sånt. Ni väljer att läsa min blogg..såhär får ni välja att läsa om ni vill, ni kan skita idag, om ni vill.

Det skulle ta ett tag
innan jag en dag
skulle släppa dig
och äntligen tänka på mig
att slippa de stunder
då jag hoppats på ett under
att du skulle komma tillbaka
men allting blev bara pannkaka


nu ser jag ett nytt ljus
och letar efter det lyckorus
som kan värma mig när det är kallt
och som betyder allt


för att inte låta mig bli besviken
och tappa hela retoriken
vågar jag ännu inte hoppa över bäcken för att säga hej
till någon som jag tror kan bli lika speciell som dej


kanske är detta ingenting
men jag är van vid smärta som från ett stick av en geting
du skall se att jag klarar av det
det är något jag vet
en dag skall jag känna mig totalt nöjd
och det skall bli en fröjd


Låt som har fastnat i huvudet

Har fått en låt på huvudet nu, ordentligt!
Går runt och sjunger på den stup i kvarten. Om det låter bra får någon annan avgöra!




Everybody needs inspiration,
Everbody needs a song.
A beautiful melody,
When the night's so long.
Cause there is no guarantee,
That this life is easy.

And when my world is falling apart.
When there's no light to break up the dark,
That's when I look at you.
When the waves are flooding the shore,
and I can't find my way home anymore.
That's when I,I, I look at you.

When I look at you,
I see forgiveness,
I see the truth.
You love me for who I am,
Like the stars hold the moon,
Right there where they belong.
and I know im not alone.

Yeah when my world is falling apart,
When there's no light to break up the dark,
That's when I look at you.
When the waves are flooding the shore,
and I can't find my way home anymore,
That's when I, I, I look at you.

You, appear just like a dream to me.
Just like kaleidoscope colours,
That cover me,
All I need,
Every breath that I breathe,
Don't you know you're beautiful!

Yeah

When the waves are flooding the shore,
and I can't find my way home anymore,
That's when I, I, I look at you.
I look at you, Yeah, Woah.

You, appear just like a dream to me

Kan det bli mycket mysigare?

Satt på baksidan med en kopp te, filt runt mig och med musik från datorn i solen! Fy bubblan vad underbart det är/var! Nu håller dock solen på att gå ner. Kanske dags att dra mig inåt istället, nej vill sitta en stund till! Vad snabbt solen går ner!
Värm mig...?



Tidigare idag

Tidigare idag var jag och mamma ute på en promenad med Calwin. Underbart väder! Kan det bli mycket bättre?

  
Vi hittade en krokus!


Mysigt värre!

Någon som vill följa med?

Känner för att dra in en sväng till stan och bara vandra runt på stan i den fina vårsolen.
Någon som vill följa med?


Sunny sunday

Vaknade med tuppen idag också och såg direkt att solen lyste utanför fönstret. Eftersom jag pluggade en del igår hann jag inte ta mig ut på en promenix innan vädret blev sämre så idag skall jag banne mig vara ute!
Mer plugg blir det tyvärr också, men men, man överlever.

Igår kväll pratade jag och min plupp - Emma, på skype! Hon ska åka till USA senare i år och plugga där i ett år, kommer bli tomt utan henne men vi kom på den geniala idén att vi kunde snacka över skype. Perfa!

I’m kinda busy

Jag är faktiskt lite nöjd med mig själv, gick upp i rätt så god tid och har sen dess städat, pluggat och tagit en dusch. Inte dåligt alls om man frågar mig. Tidigare idag var det ju jättefint väder! men nu ser det mer ut som massa moln håller på och samlar sig på himlen. Blä då. Jag som hade tänkt att hinna ut på en promenad idag igen. Får väl se om det kan spricka upp igen.

Idag upptäckte jag hur litet och oorganiserat hus vi har! Vi håller på och göra om min brors rum vilket ligger precis brevid mitt så nu är hela hallen på ovanvåningen fyll med garderober och byråer. När man sedan tar ett steg in i mitt rum får man snabbt gå åt sidan så man inte går in i ett skrivbord med en tv på. och mitt i mitt rum står en stol. Kan det bli mer space?! Nere i vardagsrummet är det inte mycket bättre.. brorsans madrass till sängen ligger där så jag kan nästan sätta mig i den istället för sofforna..

Jaja, det blir säkert ett fint slutresultat. Nu ska jag fortsätta lite till med pluggandet för att bli ritkgit nöjd med mig själv. Ganska skönt att vara helt ensam hemma också så man kan plugga i lugn och ro.



Nattbloggning 2

Hade tydligen gjort en nattbloggning långt innan och jag brukar aldrig döpa inlägg till samma rubrik som innan så denna fick kallas nr. 2 för jag hade slut på fantasi.

Borde sova, men en sak håller mig uppe . sabla skit , eller kanske inte?

Ta tillvara på solen

Tiden tickar och jag känner fastän jag inte har gjort super mycket av det plugget som behövs göras så har jag tagit vara på det fina vädret till max. Har varit ute på två härliga promenader idag. En med bror min och hunden som tog runt en timma och en med min bästa vän Jessica. Välbehövligt!

Snart är det nog dags för mat tror jag och det är aldrig fel, dessutom behöver man äta innan man ska ut ikväll igen. Naajs..

Vårväder och plugg

Gomorron gomorron! Nu har en ny dag börjat och jag startar igång direkt med plugget, det måste ju bli färdigt nån gång liksom! Kväll igår var fin, mycket fin! Den innehöll allt från bra dans, bra kompisar, ett födelsedags"barn" och go dricka. Kan det bli bättra, nja knappast.

Som sagt, nu ska jag sätta mig och plugga litegranna en stund iaf och verkligen få något gjort. Det där schemat jag gjorde i söndas för att styra upp min kommande vecka har inte ritkigt fungerat som det ska, har ju i och för sig rubbats lite utav jobb som jag inte ritkgit visste om jag skulle få denna veckan. Idag blev det i alla fall inget jobb så då blir det nästa sak på listan.

Åh vad fint väder det är idag, måste bli en låååång promenix med hunden idag då!
Ciao so long! ♥

Förberedelsen är i full gång

Nu börjar förberedelserna (oj vilket ord med många e:n, haha) för kvällen! Ska träffa Jessica och Yasmine ikväll vilket ska bli superroligt, har inte träffat Yasmine sen Jessicas födelsedag i augusti förra året! Tiden går så jäkla snabbt. Det blir först lite mys hos Jessie och sen drar vi mot stan är tanken . Jihoo!


Vi tre för många år sedan!

Jag och Frida satt igår och prata om hur lite tid det verkligen är kvar till studenten, då allt är över. Vi satt med kalendern framför oss och började kolla hur mycket som redan är uppbokat framöver, kan härmed berätta att det är någonting nästan varenda helg, oj oj , vissa saker förändras aldrig!

Nu ska jag dra fram lite kläder och testa och skölja ur min hårinpackning!
Ciao so long!♥

Skit också

Det är jobbigt det där, när man går runt och grämer sig för att man inte hann eller gjorde det man skulle. Jag grämer mig just nu för att jag inte har tagit ett samtal som ringde till mig lite innan sju. Det var dolt nummer så nu kan jag inte ringa upp igen! Kan nästan sattsa pengar på att det var någon förskola eller bemmaningen som ringde och det är superjobbigt att jag inte svarade! Vet inte om jag nu ska börja att plugga, eftersom jag ändå redan är uppe.

Bläää vad jag grämer mig!


Fikan med Frida igår var jättetrevlig! Vi satt på fiket i några timmar och bara snackade på, hur skönt som helst.

Pengar rullar in som de ska

Ännu mer pengar på kontot idag för idag har jag jobbat ännu mer! Det är gött, men mindre gött är det att jag har gått ute så mycket idag att jag tillslut fick kramp i fötterna!! Nu förväntar jag mig nästan ett fotbad hemma, åh vad mysigt!

Skall ner till Kungsbacka om en stund och möta upp min vän Frida för en fika. Ska bli naajs!


Uppe med tuppen

Uppe med tuppen och om ungefär en timma ska jag bege mig mot förskolan idag igen! Varför blir man alltid så nojig och börjar fundera på om man glömde något igår eller om man verkligen låste överallt innan man gick?! Hatar sån känsla!

Det blev inget gym med Elin igår, fuck.. jag vill iväg och träna, men jobbet går före och tiden räcker inte till för tillfället. Snart måste jag ta ett beslut..fuck..

Nu ska jag göra mig iordning för en dag på jobbet, och idag ska jag inte glömma att ta med mig regnbyxorna (kläder för väder, brukar man väl säga?) 
Ha en trevlig dag! ♥


Vill ha sommar nu, tack!

Hard work

Nu ligger det i alla fall några tio i botten av min insamling av tior!

Är sjukt trött nu och borde egentligen ligga nerbäddad i min säng, men nej, jag väntar på att vi snart ska göra lite te. Mitt dagliga te. Fast har redan druckit imorse så nu är det dags igen, mums! Behöver verkligen sova nu, inte för att jag jobba länge idag men det tog ändå på krafterna. Att vara ute i ungefär två timmar, i fel kläder och utan mat i kroppen tog på krafterna och jag frös så ofantligt mycket ! Att man då ska hålla koll på tio ungar själv och sedan vara den sista som går , när man är där första dan(!!), är jättejobbigt! Visste knappt ut och in och föräldrarna frågade mig en massa frågor och barnen snackade på.

Det blir jobb imon igen, skönt är i alla fall att jag vet redan nu var, när och hur jag skall jobba.


Stöd min 10 insamling

Nu är jag färdig för en ny dag och idag skall jag faktiskt inte göra vad som helst, jag ska faktiskt jobba! Blir förskola mellan 13-17 med 3-5 åringar. Roligt roligt!

Senare blir det eventuellt gym tillsammans med Elin. Det kan nog behövas för det var ett tag sen jag var där. Vad slö jag har blivit det senaste! Fast i och för sig är det kanske okej att jag tar det lite lugnt ibland, så mycket som jag har tränat innan...host.

Nu har jag officiellt startat min 10-burk som man kan stödja. Så om någon varm själ därute känner för att donera en liten guldpeng är ni varmt välkommna, haha!

Efter påskhelgen

Nu är jag tillbaka igen efter en långhelg i mina kära sommarstuga! Alltid skönt att komma dit och bara släppa allt annat, bara vara. Men det är alltid lika skönt att komma hem igen, sova i sin egen säng och ha alla bortskämda saker som dusch. Hmm.. ja vi har inget rinnande vatten i våran sommarstuga, än! Men det lär nog fixa sig inom snar framtid.. hoppas jag i alla fall.

Jaja, kul i alla fall att några har stått ut med min blogg medans jag har varit borta och besökt sidan ändå fastän den inte har uppdaterats. Det kallar jag trogna läsare! Haha

Påskhelgen har varit underbar! Speciellt när det är fint väder. De som ville träffa mig då kunde hitta mig på en strand, sittandes solande! Hmm..ja fast inte i bikini direkt, det var mer långarmad tröja och långa byxor, men lite solning blev det i alla fall.

Snart ska jag nog stänga av den här mojängen och göra lite annat! Om jag vänder mig om vet jag precis vad jag borde göra istället för att sitta här...städa! Drog fram i stort sett ALLT ur min garderob idag och fick faktiskt slängt lite skit som inte behövs längre. Så nu antar jag att det som fortfarande skall bevaras skall tillbaka in i garderoberna.. puuh vilket jobb!

God natt mina vänner ♥

En gnista av lycka

Nu ska jag bara ta och packa ner lite saker, de viktigaste. Sen bär det av till sommarstugan tillsammans med familjen för att fira påsk. Skall bli ritkgit behövligt och kanske, vem vet, får jag lite gjort som jag inte hinner annars. Nu är det lov och ännu bättre PA är inlämnat!!!

Ska ta och ladda klart min mp3 så att jag kan lyssna på lite skön musik när man sitter i bilen upp till stugan..
Kommer hem på måndag kväll. Ha det underbart fint tills dess ♥


Kommer definitivt somna i bilen till landet.

RSS 2.0