Hur kan det gå så snabbt?

Hur kan nån som får en att må så bra, få en att må så pissigt illa på någon sekund? Från att känna att allt i livet är lätt, man svävar nästan på moln till att helt plötsligt ligga där platt på marken, som att nån har kört över en minst tjugo gånger. Jag börjar smått tvivla på det där med känslor och kärleken. Inte för att jag nu har varit kär, det kanske ni trodde som började läsa där i början, men känslor var det banne mig! När man t.o.m hade haft ett samtal om att det var förändrat från förra gången det inte funka och att det nu var ritkiga känslor som vi båda hade för varandra så kändes allt så fruktansvärt jävla bra, rent ut sagt. Då kommer man sedan med den fega ursäkten att det var alkoholen som pratade... Finns verkligen kärleken där ute någonstans? Någon som har svaret?

Inlägg från skolbänken

Hej mina vänner!!
Har precis slutat för dagen, men sitter fortfarande kvar i skolbänken. Smällen man får ta för att man sparar pengar och sammåker...
Håller på med ett ordentligt stort arbete nu vilket tar musten ur en! Har i stort sett suttit framför datorn från nio imorse till nu!

Längtar som tusan till på fredag då jag ska få fira min 20-års dag (fyllde år i måndags) tillsammans med mina allra närmaste vänner! Ska dansa tills det blir gryning och festa loss så det står härliga till!

Mina vänner, nu orkar jag inte skriva mycket mer på min iphone så tackar för mig för tillfället! Återkommer nog senare ikväll efter restaurangbesöket, bror min fyller 17 idag!
Ciao!!


RSS 2.0