FRANKRIKE

För er som inte är så intresserade av handboll eller inte vet det än... FRANKRIKE är EM-mästare i handboll 2010! Grymt!



Bäst är han!

Micke Bubblan rocks!

Nu ska jag snart sova. Behöver verkligen det efter helgen med för lite sömn! Innan vill jag bara visa er lite musik som alltd får mig att må bra.
Det är inte ofta jag kanske lägger upp musik med Michael Bublé men han är riktigt bra! Lyssna bara så förstår ni!







God Natt! ♥

Helger gillar vi

Nu har ännu en helg gått förbi och det värsta är när det känns som den har gått på ett kick! Att man knappt har hunnit börja känna att man är ledig förrän det börjar igen.

I helgen har jag hunnit med att både spela handboll, festat och umgåtts med min fina vän Pauline.
I fredas mötte jag och Jessica upp Pao på stationen och vi åkte sedan hem till mig med lite godis och glass. Det blev mysig filmkväll med The Hills och filmer om vartannat. Hon stannade till på lördan och vi tog det lugnt fram till eftermiddan då det var dags att dra sig ner mot Kungsbacka och titta samt spela handboll. Idag blev det en underbart skön vinst mot Lysekil! Själv spelade jag inte bra, men det kändes riktigt skönt att resten av laget kunde styra upp det och leda laget till seger. Då var det bara som upplagt för en mycket fin lagfest med "bankett" före. Inte mycket för bankett må jag säga. Lördagen bestod alltså utav lagfest som avslutades med övernattning hos Emma med Eve. Fint!

Idag har det vart segt, träffade i alla fall Jessica och vi åkte ner till stationen för att hämta Frida. Vi skulle fixa och filma saker till vårat projektarbete.

Nu sitter jag här vid datorn och är hysteriskt trött! Nog snart dags att tacka för mig och släcka lampan. Somnade runt 5 imorse och vaknade vid 9. Eftersom jag kan matte borde det bli ca. 4h med sömn för min del. Mer behövs! Om jag skall orka upp till skolan imorgon.

Friday, loove

Sista lektionen på en fredag brukar aldrig bli någonting av. Dessutom är det eget jobb och arbete som vi ska skriva, som ska in nästa vecka. Vilken lärare förstår inte att det nog inte blir så mycket jobb på dessa lektioner? Ja själv så har man inte fått så mycket gjort på dessa sen vi började med uppgiften. Det kommer väl sluta med att man sitter där de två sista dagarna hemma och skriver för fulla muggar. Som vanligt?

Idag ska jag träffa Pauline! Filmkväll vankas med tacos och godis! Ska bli riktigt mysigt och trevligt.
Förutom se på film kommer hon nog att få vara mitt smakråd när jag måste bestämma mig för vad jag ska ha på mig på banketten på lördag, imon, med handbollen! Låter det inte väldigt fint? Bankett. Det låter som man ska komma dit i fina klänningar och håret uppsatt. Vissa ska nog köra på utgångsstilen.. funderar på att göra detsamma. Som sagt kommer Pao stå för smakrådet.

Nu vill jag åka till något varmt land! Bli lite brun, slippa stressen och bara ha riktigt jävla kul! Någon som har ett bra förslag på ställe att åka till?!


You make me wanna say..

Vilket väder det har varit idag! Ruskigt äckligt har det varit! Som tur var är man knappt ute något under dagarna eftersom lektionerna går stup i ett. Man hinner knappt gå till sitt skåp och hämta böckerna för nästa lektion innan man är försenad till den. Hur har schemaläggarna tänkt där liksom?

Efter skolan idag gick jag och Jessica till Karma för att ta en efterlängtad fika! Mycket längesen som vi verkligen satt ner tillsammans för oss själva och bara var vi. Det har alltid varit någon annan som varit med eller i något annat sammanhang som t.ex. skolan som vi varit med varandra. Har verkligen saknat att bara vara vi. Det är väl i så fall på bussen och pendeln som vi är ensamma också. Haha. Vi bestämde sen att jag ska sticka upp till henne senare ikväll och spendera natten där. Mysigt! Natten kommer väl bestå utav tjejsnack och smaskiga detaljer om allt mellan himmel och jord. Det är denna flicka som får veta allt sådant...




Måste bara få ur mig något som jag har tänkt på ett tag nu. Eftersom vi skriver om ungdomskriminalitet i Göteborg på vårat projektarbete så har jag börjat märka hur många brott som verkligen begås utav ungdomar. Det är läskigt hur unga människor beter sig och att man i så tidig ålder blir kriminell. Vart är samhället påväg? Man blir nästan rädd för det, men man kan ju samtidigt inte stänga in sig och bli isolerad från omvärlden. Det är bara så tråkigt att det ska vara så. Ska det vara normalt?!


Robin - Another lover's gone


Jesse McCartney - Body Language



Nu ska jag packa för att dra min kosa till min Pelfin! Ni får ha det så bra ♥

...

Oj nu var det två dagar sen jag skrev ner några rader på denna hemsida! Tiden går fort och det finns så mycket att hinna med om dagarna! Dom senaste dagarna har jag försökt ta mig igenom naturboken, vilket inte var lätt och det lär väl märkas på reslutatet av provet antar jag!

Igår blev jag "utskriven" från sjukgymnasten! Jippi! Alltså tyckte Louise att jag var tillräckligt bra i höften för att slippa gå dit och träna den och gå igenom behandligen, eller som Julia säger misshandeln.. Både skönt och tråkigt att inte längre gå dit. Det är nog den bästa sjukgymnast som jag har gått till än så länge. En riktigt bra sjukgymnast som jag verkligen rekomenderar om ni spelar i Aranäs. Besök Fysio Väst och Louise!

Nej, nu måste jag in i dsuchen. Oj tror alla har gått och lagt sig här hemma. Nog dags för mig att släcka och nana snart.

Vi höres ♥

Nöjd

Ni vet dom där dagarna, då man är ute och kollar vad som finns kvar på rean, och hittar det där som man verkligen trodde skulle vara slut och något som man verkligen är nöjd över när man betalar för. En sådan dag har jag just haft idag! Är supernöjd över mina köp idag. Hade kunnat gå där längre!! Tittat i fler butiker och gjort slut på mer pengar. Nu när det har varit rea ett tag också så blir allt så mycket billigare. Att köpe en kjol för 50 kronor eller köpa en ring för 75 % rea som hade ordinarie pris på 199 kr (hade aldrig köpt den ringen annars!), det är då man blir riktigt nöjd!

Har kollat på Aranäs-herrar som spelade match mot Warta. Lite derby-känsla över det och tippade på att det skulle bli fullsatt på läktarn som vanligt. Självklart var det mycket folk men inte knökat som det ibland har varit när det har fått stå folk i trappan!

Haft en pjamasdag

Egentligen borde jag sova nu, så trött som jag redan är men kände att jag nog borde skriva ikapp mig litegrann om vad som har hänt det senaste.

I torsdas hade vi en intervju för våran dokumentär film för projektarbetet inne i Göteborg. Turen hade vi inte med oss idag, så vi hoppade av LÅNGT bort från platsen vi skulle till och fick med hjälp utav räddningstjänsten vägbeskrivning till platsen. Hur hade det gått utan deras hjälp? Ja då hade vi nog irrat runt som galna djur där inne. Efter intervjun upptäckte vi att vi inte skulle hinna tillbaka till skolan våran innan bamba stängde så vad blev det inte till lunch, om inte subway dagen till ära! Var där dagen innan så jag tror killen bakom disken kände igen oss när vi beställde likadana mackor som dagen innan...

Fredagen var ritkigt seg! Den startade med att jag var i skolan en timma för tidigt. Jag var redan fruktansvärt trött och vill inget hellre än att åka hem igen och sova i några timmar till. Istället satt jag i skolan och gjorde verkligen ingen nytta! Efter skolan bar det av mot jobbet i några timmar, sen träffade jag M på kvällen.

Tidigare idag skrev jag att jag skulle rycka tag i mig själv och städa upp i rummet och plugga ordentligt. Har jag fått något av det gjort tror ni? Icke sa nicke! Har nästan läst en sida av Naturen och inte fått in något i huvudet. Kläderna är i och för sig inlaggda i garderoben och sängkläderna är bytta, men mer än så? Nej nej! Dumma mig som inte kan göra det jag säger att jag ska göra. Jag har gått runt i min pjamas hela dagen, HELA DAGEN! Fram tills dess att mamma nästan tvingade med mig ut på promenad med hunden för att tända ljus på kyrkogården.

Nu ska jag verkligen göra något som jag säger att jag ska göra. Jag ska gå och lägga mig. Skönt ska det bli! Imon väntar en fin fika med min flabbkompis Frida som jag inte träffat på nästan över ett år! Det ska bli fint. Efteråt ska jag dra mig bort till Aranäshallen och titta på när herrarna spelar match mot Warta. Det blir derby, mycket folk och riktigt gott tryck på läktarna! Niiice!

Sov gott, puss på er mina vänner ♥

Segisdag

Åh vilken underbar lördag man vaknade upp till...eller kanske mindre. Har hunnit gå upp, duscha, äta frukost och sen gå och lägga mig igen. Någonting säger mig att detta kommer bli en lång och seg dag! Får verkligen snart ta tag i mitt pluggande av Natur och Bilteorin. usch att det aldrig är över! Måste städa mitt rum nu också innan det blir total kaos i mitt rum så att jag inte längre hittar något alls! Det är redan katastrof som det är just nu. Hittar ju aldrig saker när jag verkligen har bråttom nånstans.

Nej nu får jag ta ett ryck och göra det jag skall! Har inte blivit så mycket uppdatering den senaste dagen/dagarna för att jag inte har hunnit. Det skall bli förändring på detta.

Hörs senare!♥


Funderar på att klippa mig såhär.
Ja eller nej?

Meet me halfway

Tiden hittar jag inte för att skriva något inlägg under dagarna och likaså under stor del av kvällarna. Har kommit hem runt nio - tio varje dag det senaste känns det som. I säng och sovit har jag inte gjort förrän klockan har blivit försent heller! Ändring på detta är ett måste om jag ska orka med att gå till skolan eller ens träna!

Usch jag har spenderat mina mesta pengar på att äta ute varenda dag den här veckan! Så kan det ju verkligen inte fortsätta om jag skall ha någon som helst chans till att få ihop pengar till någon resa innan eller efter studenten!

Funderingar och tankar över hur balklänningen skall se ut har verkligen satt igång nu! Vill verkligen åka iväg och titta på balklänningar nu! Bara för att tankarna kring balen dök upp var jag och Jessica bara tvugna att se om våra kunskaper i att dansa vals satt kvar i ryggmärgen från balen i nian. Då vi trodde att vi gjorde rätt kom en dam med krycka förbigående och frågade om det var vals vi försökte dansa. Snällt stannade hon och visade oss movesen. Nu kommer jag och Jessica äga på balen!

Spelat match har jag gjort ikväll med damerna också mot Önnered. Gick inte vägen idag.. nästa match tar vi!

Ska sova nu ♥


Help! I need somebody

Vart inne i storstaden idag och filmade några ungdomar på stan för vårat projektarbete. Imorgon bär det av in igen för att intervjua ännu en person till våran dokumentär. Jag hoppas verkligen att detta arbete blir bra. Så som vi har kämpat för det! Det hade varit så surt om allt bara går åt skogen och vi sitter där med ett halvtbra arbete. Men nu ska man inte tänka på allt negativt utan fortsätta och hoppas på det bästa.

När jag kom hem satte jag mig duktigt med min engelska läxa. Hör och häpna! Jag gjorde läxan! Något som jag inte gjort på mycket länge! I och för sig får vi inte mycket läxor längre, det är mest prov eller arbeten men är faktiskt nöjd med mig själv när jag verkligen gör det som jag har tänkt att göra. Tyvärr kunde jag inte börja plugga på naturprovet nästa tisdag pga. att jag har glömt pappret i skolan. Det får vi ta till helgen!

Nog om skolarbeten.

Om en halvtimma ska jag springa ner till tv:n och titta på Sverige matchen! Idag spelar dom mot Polen. Det kommer bli jäkligt tufft! Resten av matcherna är så jäkla svåra, inte ens säkert att dom går vidare från gruppen! Surt är det! Men man vet aldrig...

Förresten, om någon läser detta, undrar jag om personen skulle vilja ställa upp på intervju och hjälpa oss med vårat projektarbete. Vi filmar och det är bara tre korta frågor som ni behöver svara på. Om du vill hjälpa oss skriv en kommentar eller skicka ett sms till mig.

Andas, lever, är, handboll

Innan jag somnar vid datorn tänkte jag skriva ett litet snabbt inlägg om dagen.

Skolan som gick sent var det till en början. Efteråt mötte jag upp Pauline och fikade på Karma. Mysigt värre var det! Efter det mötte jag Brollan utanför och vi styrde våran kosa till Emmas lägenhet. Där bytte jag om till träning och sedan spenderade jag lite mer än två timmar i den där Aranäshallen, förvånad? Tror inte det..

Efter träning, fika och tittande på våran förra match var det eld i röva och hem för att kolla på matchen mellan Sverige - Slovenien. Så jäkla sur är jag just nu! *Pip* domare som dömer hysteriskt dåligt! och Sveriges anfall och försvar i andra halvlek ska vi inte ens prata om, det raserades totalt! Jaja , nästa match är imorgon mot Polen. Den får man bara inte missa!


Den som älskas

Har haft ett mycket kärleksfullt samtal på msn med min käre vän Jessica. Hon är min bästa vän, finare får man nog leta efter. Inte nog med att hon är min närmaste vän, hon är som min andra hälft! Utan henne är jag inte hel. Det finns ingen annan som jag delar så mycket glädje och sorg med, så mycket hemligheter och tankar. Ingen annan jag litar på så fullständigt som denna flicka. Hur otroligt är det inte att jag har hittat den vän som är så underbar. Självklart har vi blivit så lika till sätt eftersom vi har umgåtts med varandra väldigt mycket. 12 år av vänskap sätter sina spår. Om jag inte hade träffat henne och blivit vänner hade jag nog inte vart den person jag är idag. Har aldrig tänkt att släppa henne och aldrig svika. Jag litar hundra på att hon skulle göra detsamma.

   
 
  

 


Nu ska jag vara riktigt duktig och gå och lägga mig. Tidig dag imorgon med och det gäller att vara på topp. Här ska uppgifter göras och man får snart lägga på ett extra kol för att inte hamna efter. Nu är det så lite kvar att det är bara att hålla ut. Samtidigt är det sorgligt att det snart är över (har nämnt det många gånger innan). Idag bestämdes vilket låt det blir till utspringet. Än är det hemligt, men om ni vill få reda på det så borde ni infinna er på min student den 4 juni!! Wihoo!

Sov gott

Never gonna give you up

Usch jag vill inte växa upp och bli vuxen! Behöva hålla koll på lån, bil, hus ..ja allt! Ibland önskar man att man hade den där hjälpredan med sig överallt, som säger åt en vad som är bäst att göra så att man slipper ta det tuffa besluten själv. Sitter med min privatekonomi i skolan och ska göra upp hur mitt liv ska se ut men bilen och dens försäkringar och lån samt hyran i en lägenhet. Sen ska jag också gå runt i affären och räkna ut hur mycket min mat ska kosta! Tur att man inte är ett stort matvrak, eller?

Tidigare bestämde vi vilken låt vi ska ha på studenten vid utspringningen. Det är då man verkligen börjar inse hur nära det är och att man verkligen skall ta studenten! Man trodde alltid att det var så långt borta och att man själv skulle gå kvar i denna säkra bubbla som vi kallar skolan, men icke sa nicke. Nu ska jag, så som mina äldre kusiner, ta studenten! Springa ut i vit klänning, skrika mig hes och bara vara otroligt lycklig!



Ke$ha - Kiss N tell


All I know

Hemma från match i Kungälv med damerna. Idag blev det en vinst som sitter riktigt fint. Nu är man nöjd och kan med gott humör ställa sig i den varma duschen, dricka lite gott te och nana sött. Söndag är det idag också, tråkigaste dagen i veckan. Gillar någon söndagar egentligen? Oftast den dagen man är bakis, som man pluggar och dagen innan vardagen är tillbaka igen... Imon väntar det sista matteprovet för min del på ett tag framöver. Underbart att det sen är över!

Jag har nog det snyggaste temat på min mobil på mycket länge. Tog ett tag att hitta men nu är jag riktigt nöjd. För er som känner mig, om jag säger att det är mitt favoritlag så vet ni nog vad jag pratar om. En nöjd Annie sitter nu med sin mobil i högsta hugg. Gillart!

Nu till något mer seriöst. Jag orkar inte längre lägga energi på alla saker som gör en besviken. Det blir tillslut att man börjar räkna de gånger som det händer och en sådan vill jag inte bli! Då ser man bara det negativa och jag vill verkligen inte bli en sådan person som stör sig på saker och inte ser allt det positiva som faktiskt finns rakt framför mig. Säger ändå inte att man blir mer och mer skeptisk och osäker på om man egentligen vill bestämma någonting överhuvudtaget, men man lär väl sig på sina misstag antar jag. Är det inte så man brukar säga?

Längtar tills handbolls-EM börjar!

Taget från TV4:as hemsida om Handbolls-EM 2010
Längtar som in i bomben tills det börjar. Vill åka dit och kolla egentligen!


Nyhetskanalen direktsänder stora delar av handbolls-EM. Sveriges träningar visas exklusivt på Nyhetskanalen.

Sändningstider Nyhetskanalen

Tisdag 19 januari
11:00 Direkt från Sveriges träning (Nyhetskanalen)
18:15 - 20:00 Tyskland - Polen (Nyhetskanalen/TV4Sport)
20:05 - 21:25 Kroatien – Norge (Nyhetskanalen Handboll)
22:30 - 00:00 Kroatien – Norge (eftersändning TV4Sport)
20:00 - 21:55 Sverige - Slovenien (Nyhetskanalen/TV4)
21:55 - 22:15 Eftersnack (Nyhetskanalen/TV4Sport)

Onsdag 20 januari
11:00 Direkt från Sveriges träning (Nyhetskanalen)
18:15 - 20.00 Slovenien - Tyskland
20:00 - 21:55 Polen - Sverige (Nyhetskanalen/TV4)
21:55 - 22:15 Eftersnack (Nyhetskanalen/TV4Sport)
20:10 - 21:45 Ungern – Spanien (Nyhetskanalen Handboll)
22:20 - 23:45 Ungern – Spanien (eftersändning TV4Sport)

Torsdag 21 januari
17:30 Direkt från Sveriges träning (Nyhetskanalen)
17:55 – 19:50 Ukraina – Kroatien (Nyhetskanalen/TV4Sport)
20:00 – 21:55 Serbien - Danmark (Nyhetskanalen/TV4Sport)
20:05 - 21:25 Norge – Ryssland (Nyhetskanalen Handboll)

Fredag 22 januari
10:00 Direkt från Sveriges träning (Nyhetskanalen)
17:55 - 19:55 Tyskland - Sverige (Nyhetskanalen/TV4)
18:10 – 19:45 Frankrike – Spanien (Nyhetskanalen Handboll)
22:05 – 23:30 Frankrike – Spanien (eftersändning TV4Sport)
19:55 – 22:05 Polen – Slovenien (Nyhetskanalen/TV4Sport)

Lördag 23 januari
17:55 – 19:50 Kroatien – Ryssland (Nyhetskanalen/TV4Sport)
20:00 – 21:50 Danmark – Island (Nyhetskanalen/TV4Sport)

Söndag 24 januari
16:00 – 18:00 Grupp 2
18:00 – 20:00 Grupp 2
20:00 – 22:00 Grupp 2

Måndag 25 januari
16:00 – 17:45 Grupp 1
18:00 – 19:45 Grupp 1
20:00 – 22:00 Grupp 1

Tisdag 26 januari
16:00 – 18:00 Grupp 2
18:00 – 20:00 Grupp 2
20:00 – 22:00 Grupp 2

Torsdag 28 januari
16:00 – 18:00 Grupp 2
18:00 – 20:00 Grupp 2
20:00 – 22:00 Grupp 2

Lördag 30 januari
13:45 – 15:45 Semifinal 1
16:15 – 18:15 Semifinal 2

Söndag 31 januari
14:45 – 16:40 Match om tredjepris
17:00 – 19:00 Final
19:00 – 19:30 Eftersnack

OBS. Sändningstiderna för handbolls-EM är preliminära.


Highfive!

Ååh fick precis längtan efter att se massa avsnitt av How I met your mother! Någon som har dom hemma?!




Act like there's nothing wrong

Lördagkvällen blev inte riktigt som jag hade planerat den. Det har i alla fall slutat med att jag har ätit allt för mycket mat och godis och sitter ändå på min säng med ben & jerry's glas i högsta hugg. Lite tända ljus och ska snart kolla på några The hills avsnitt eller kanske O.C. får se vad som lockar mest.


Några doftande vaniljljus i mitt rum...

Var med mamma i småstaden idag för att titta efter en jacka till henne. Följde med som ett så kallat smakråd. Istället slutade med att jag fick hem några påsar med en jacka, tröja, två skor och bh:ar. Detta funkar ju inte! Kan ju inte spendera pengar sådäraa.. Jaja, glad blev jag i alla fall.

Sen bar det av hem igen för att plugga natur och bilteori. Alltså jag blir så frustrerad på den himla teorin. Orkar den snart inte mer! Det tar sån tid och ändå kommer man inte framåt. Kan man inte skita i det och bara köra? Nej, men jag förstår ju allt men deras dåliga tester är ju konstiga!

Har ni någonsin ätit ben & jerry's glass som smällt och sedan ställt in den i frysen igen för att äta den någon annan gång, sedan tagit fram den någon dag senare och märkt att all kakdeg har åkt till botten? Detta är just något som jag har upptäckt. Blev som en stor kakdeg längst ner som bara välkomnade mig att äta. Mm, det smakade gott men hade nog varit smått godare om man hade blandat det med lite glass.. här ska väl inte klagas antar jag.

Just nu sitter jag och lyssnar på Kelly Clarkson. Att jag inte lyssnar mer på henne. Hon är faktiskt riktigt bra! Enjoy!


If I can't have you
Den får mig att fundera lite på hur jag själv vill ha det...


Hey hey

Hemma från filmkväll med nåra kompisar från klassen. Trött som satan är jag nu och då väntar sängen..
Imon blir det en del plugg till en början, sen får vi se vart kvällen bär.

Det blir inte långa inlägg här längre. Mest pga att jag ofta skriver inläggen när det är något annat som egentligen måste göras eller att man är påväg någon annanstans..


Friday

Första lektionen inställd! Det får man inte reda på förrän man är där! Helvetes jävla skit!
Så istället kan man sitta och göra annat viktiga saker och läsa det som behövs göras i skolväg, men icke sa nicke. Istället sitter jag här. Mycket roligare!

Idag är det FREDAG, skönt till tusen! Blir eventuellt utgång ikväll med min kära Jessica och mina andra små vänner. Denna gången ska det inte sluta som det gjorde förra veckan. Inte en chans!

Nu ska jag gå och köpa lite te istället!
Skriver mer sen. ♥

Sova, sova, sova, sova

Vad gör jag fortfarande uppe? Måste egentligen sova...
Ögonen går i kors...


Ny bra låt så länge..
Sov gott ♥

Don't phunk with my heart

Magen kurrar. Väntar på att maten ska bli klar. Så länge skriver jag litegrann här.

Jag är trött på vintern nu och snön. Vill ha hit sommaren och värme igen.
Jag är trött på ganska mycket för tillfället känner jag. Mycket som är negativt och saker som finns att klaga på. Det går ju i perioder och just nu har man en sådan. Tur att man har vännerna då som får en att bli på så mycket bättre humör.

Min mobil fixade sig idag också! Den har hållt på att krångla länge och det är inte första gången det händer. Funderade över om jag skulle lämna in den och fixa den, men istället fixade man det själv. Framtidsyrket? Hmm ja vem vet..

Borde egentligen ta en powernap för att orka åka till träningen som är 19-22.30! Orkar nästan inte ens tänka på att jag ska springa och träna handboll eller fys så sent på kvällen. Någon som vill byta med mig? Jag har redan spelat två sena matcher den här veckan och ni flesta vet nog mycket väl hur det har gått med dom för min del..inte nog med detta så har jag nu ett matteprov på måndag och teori som behövs göra för bilskolan tills nästa vecka! Hur ska jag hinna det och allt annat som fyller mina dagar?! Om man nu kunde klona sig själv så att man hann med alltihop och sedan sätta ihop sig igen, skulle det vara super! Hör av dig, du någon, som kommer på hur det kan funka!

Åh nu luktar det mat här hemma och då kom jag att tänka på lunchen i skolan idag. Var ju inte det godaste man både sett eller smakat, så jag, Jessica, Marie och Björn drog till donkan fastän jag itne riktigt kände för att spendera pengar på sådan mat. Björn hade tydligen fått kuponger på McDonkis så tur som jag hade fick jag en gratis Happy Meal! Så nu har jag en liten leksak stående på mitt skrivbord. Wonderbart!

Can't even put up a fight

Nyduschad och förjäkla trött så är det nog dags för mig att snart bädda ner mig i sängen och sova tills klockan ringer runt nio imorgon. Har sovmorgon! Underbaart är ordet jag söker! Kan behövas efter förlusten idag mot Kungälv också. Blää vad tråkigt det är att förlora! Hatar det...

På tal om nåt helt annat. Efter att jag köpte de där luktljusen på Lagerhaus luktar nu hela mitt rum vanilj. Inte för att jag har något emot det, men det luktar bara vanilj i mitt rum så när man ska gå ner för att göra lite annat och sedan gå in i mitt rum igen möts man av en våg med doft av vanilj. Fina grejer det du! Ska åka förbi IKEA någon dag snart för att köpa på mig lite nya doftljus och ljusstakar som skall passa fint in i mitt nya rum. Sedan ska det köpas färg för väggarna och lite nya möbler.

Får se hur min helg blir. Inga riktiga planer kan planeras in för min del. Antingen blir det match lördag eller söndag..får veta allt imon. Därefter kan jag se om det blir något tittande på herrmatchen på fredag. Hur som helst ska jag skaffa mig nån som kan uppdatera matchen om jag inte kan se den med egna ögon. Kanske mindre kul för er som läser detta som är helt ointresserad av handboll, att veta, men men det får ni ta...


På fredag har Snabba cash premiär. Ska gå på den med mamma någon dag snart. Har snart läst ut boken och nu kommer äntligen filmen. Hoppas den är bra!

För lite tid, för mycket att göra

Sitter nu i skolan på projektarbetstiden. Har suttit hela lektionen och skrivit ut massa fakta och artiklar. Blir snart trött på allt detta! Kan det inte var över snart?! Fast ändå inte. Finns så lite tid kvar och massa kvar att göra.

Ska dra hem nu!

Sängen ropar på mig

Hemkommen från match i Allingsås och ordentligen trött! Har lyckats släpa mig in i duschen och få imig några mackor. Nu väntar det efterlängtade sängen på mig och det är dags för att sova. Ingen tid att spilla. Sovmorgon imorgon också! Underbart!

Vi vann förresten matchen med 23-16

Mer imon... God natt♥


Uppdatering

Från lite tjöt av min kära vän Jessica om att jag inte skrivit mycket det senaste, tog jag mig idag lite tid för att skriva ner några rader. Efter att ha haft en rejäl ångest söndag så klarnade det lite bättre till måndagen. Då vankades det prov vilket är underbart att man kan lägga det bakom sig. Idag var det dags för opposition i psykologin vilket också är skönt att det är över, nu kan man släppa det och eftersom jag inte ska ha psykologi längre så kommer schemat bli en aning bättre.

Oj vad tiden går! Måste rusa och göra mig iordning, skall iväg och spela match. Kankse blir ett inlägg senare.
Ciao!


Rubrik

Har inte blivit något inlägg idag. Mest pga av att jag inte har velat eller haft lusten till att skriva något. Har mest varit en ångest dag när man har tänkt över allt.

Tog mig i kragen en stund och åkte ner till Kungsbacka och Aranäshallen för att släppa allt annat för ett tag och bara titta på det som verkligen får mig att slappna av, handbollen. Damerna vann (jihoo) och senare spelade herrarna lika mot tumba, stockholmarna. Skit också! Det var en jobbig match, klarar nästan inte av sådana matcher!

Nu ska jag ta och sova, slippa tänka och bara sovaaa

Let me take you higher

Alla har tjötat om att det inte finns nåt vatten idag! Sjukt vad alla är beroende av vattnet egentligen. Varför jag inet är hysterisk över detta beror på att jag var några av dem som hann duscha och göra mig iordning innan alla andra upptäckte att vattnet började ta slut. Tror att det är rören som har fryst nu när det är så jävla (!) kallt.

Därför blir det lite jobbigt att bestämma sig vad man ska ha på sig ikväll när det är utgång som gäller. Wihoo! Man vill ju både inte svettas eller frysa. Hmm, detta blir en knepig gåta att lösa. Men det brukar ju lösa sig, som alltid. Det ska bli roligt att hitta på något för en gångs skulle när man har lite tid, istället för jobbet eller handbollen. Inte ofta det blir något sådant så man får allt ta tillfällerna i akt.

Snart ska jag börja göra mig iordning för party, tar ju en stund att hitta outfiten och sminket.. kanske lite färg på naglarna ikväll också? Jaja, det jag skulle komma till var i alla fall att julsakerna på rummet åker ut idag, eller som man brukar säga "julen dansar ut", vart man nu har fått det uttrycket ifrån för det dansar ju inte direkt. Hårda pynt som ska slås in och ner i kartongen igen och en gran som bara barrar en massa innan man har fått slängt ut den så att det ligger miljontals stickande barr i hela vardagsrummet. Inte för att jag har speciellt mycket pynt på rummet, men det ska bli skönt att återvända till den lite mer vardagslooken i rummet.

Återkommer med resultatet av beslutet om outfit.
So long suckers and lovers! ♥

Turen på sin sida

När man tror att allt är förbestämt och att det inte finns mycket att göra under helgen, händer det oväntade. Jag som trodde att morgondagen skulle bestå av en del plugg sedan konsert och efter den hem för att sova, visade sig istället bli inställd match på söndag och alltså utgång tillsammans med resten av mina vänner på lördagen! Ibland har man allt tur!

Har jobbat idag också, det jävligaste passet jag varit med om än så länge! Hoppas inte det blir mer av dem!!

Nu gör mina ögon ont, tror det är dags att stänga ögonlocken en stund och sova.
God natt! ♥

If you know the moves

Första dagen i skolan efter jullovet och det var med blandad förtjusning som man anlände dit imorse. Skönt att börja på en torsdag också, då känns veckan så mycket mindre. Imorgon är det ju redan fredag och då är det först jobbet och sen utgång med nåra kära vänner!

En underbar nyhet alla ni som bryr er...jag har funnit min kamera! och ännu bättre, jag har fått den att starta!! Snart kanske jag får upp några nytagna bilder här. Istället för de äldre som är här. Inget fel på dem , men kan vara roligt att variera sig och visa lite nya bilder på kompisarna och annat smått och gott...
Underbart det hade varit att ha en sådan där riktig system kamera! Funderar på att önska mig en sådan i studentpresent eller om man ska köra på den lilla kameran istället så att man lättare kan ha med den överallt. Hmm. Vad tycker ni?


The Veronicas - Untouched

You've got me spinning

Påklädd och ska snart sätta på masken som kvinnorna kallar smink. Sen ska hela familjen sätta sig i bilen och åka till farfar. Får väl se hur bra vägarna är upp dit och om vi ens kommer fram. Det blir spännande.

Borde väl egentligen göra mig iordning nu men istället sitter jag och tittar på avsnitt av The Hills. Kan kolla på hur många avsnitt som helst med det utan att tröttna!

Oj vad innehållsrikt detta inlägg blev. Vet inte ritkgit vad jag skulle skriva, men kände att jag måste göra ett inlägg innan jag åker, vet inte om jag kommer in på datorn mer idag.

Ha en fin dag allesammans, och en vit en! ♥

In the heart of the night

Träningsvärken börjar redan kännas! Fick gymmat idag tillsammans med Andrea. För första gången på väldigt länge kände jag faktiskt för att gymma. Kan bero på att man inte hade några tvång eller förväntningar på att ta si och så mycket i vikter eller prestera inför någon. Det är nog det som fått mig att känna mig osäker med handbollen det senaste. Att det jämt skall presteras och att det är något som måste avverkas. Inte något som kommer naturligt och något man älskar. Det är nog därför jag omedvetet har slappnat av så mycket som möjligt under julvilan. Nu efteråt de tre träningar som vi har haft har jag ju fått tillbaka känslan av att det är roligt.
Hoppas att det håller i sig..

Jag ska försöka få igång min kamera igen har jag bestämt!! Det måste ju komma upp lite nya bilder här förutom alla de gamla eller andra tagna bilder som hamnar här var och varannan dag. Ska försöka hitta sladden och få den att starta bara så ska ni få se! Önska mig lycka till ...

Sitter just nu och lyssnar på musiken som jag fick utav Jessica i julklapp ♥

I brist på annat

Bara för att man har börjat kolla på youtube så hittar man en massa!!
Här har ni några smakprov;





Vem bryr sig

Hittade en ny bra låt



Om ni känner igen det kan det vara för att det är reklam-truddilutten för nya säsongen av Let's dance.
Låten är med Linda Sundblad och den heter passande Let's dance.

En annan favorit just nu är ju som många andra tycker, ICA-reklamen!



Kan inte sluta skratta! ♥

What do I feel

En liten paus i pluggandet. Har snart fått gjort klart oppostionen till nästa vecka. Har äntligen fått arbetet som jag ska opponera på, segt är det när man måste ta kontakt med personen ifråga och inte får det förrän ett tag efter att det skulle vart inlämnat... nog pratat om det.
Får väl snart börja med svenskan snart också. usch det känns som snart börjar helvetet igen med massa stress. Precis när man har börjat att slappna av och bara lämna allt annat åt sidan så börjar det igen!

Nu har året 2010 börjat som jag tror kommer innefatta mycket för min del;
- ska ta studenten
- förhoppningsvis ta körkortet
- resa (hoppas jag)
- jobba
- spela handboll
och massa annat..

Ska senare idag till sjukgymnasten idag, hon får en del att göra idag. Efter träningen igår som tog en del på kroppen är jag ordentligt seg och stel! Jaja , bra att fixa till det i alla fall.
Var det någon som såg hockey matchen inatt? Jag skulle gjort det, hade ställt klockan och allt men när den väl ringde stängde jag snabbt av den och somnade om. Glömde totalt bort varför jag hade ställt den från första början.
Nu när jag sitter och pratar om sport på tv kom jag precis på vad det var jag inte skulle glömma att göra, ska ställa in inspelning på boxen för Sverige matchen i handboll ikväll. Fall i fall jag skulle somna igen...

Pluggisch

Ska alldeles strax sätta mig och plugga lite, sånt som behövs göras innan man börjar skolan igen på tordag, tyvärr..

Varför gör man allt som man inte skall när man känner att man verkligen måste göra det. Som i detta fallet plugga! Istället sittar man med olika hemsidor, tv och musik. Nej nu får jag nog ta tag i det litegrann, så det blir något gjort. Återkommer senare om jag har uppnåt något..

Så länge kan ni få lyssna på en låt som verkligen har fastnat i huvudet och som spelas överallt just nu!


Long day

Kommer ta en stund för mig att komma igenom detta inlägg.. sitter med ett litet bandage runt mitt pekfinger. Har haft en träningsdag nere i Kungsbacka med handbollen. Resultatet blev blåsor på varenda finger på högerhanden och ett ömmande och stelt knä. Får nog ta och träna på den där falltekniken snart!!

Morgonen startade kl sju imorse, konkade mig hemifrån med dubbelt så många kläder på än i normala fall. Detta berodde på att det var -17 grader när jag tittade på temperaturmätaren innan jag satte min fot utanför dörren och begav mig mot bussen. På toppen av detta var sedan min pendel försenad och jag stod där och väntade i ungefär tjugo minuter. Mina fötter var iskalla och gjorde ont!

Nu sitter jag här och ska snart sova. Orkar inte hålla mig vaken och förstår inte varför jag måste det heller egentligen. Lika bra att göra som kroppen säger, för en gångs skull.

Imon väntar lite plugg för att slippa det mesta när man kommer tillbaka till skolan och sjukgymnastik innan den riktiga handbollsträningen.

Sov gott mina vänner ♥

Händelserik dag

Håller inte längre koll på vilka dagar det är, börjar likna sättet man lever på sommarlovet. Förutom att man räknar bort all snö och kyla..

Igår morse vakna man upp i rätt så god tid för att orka packa väskan och dra upp till stugan. Väldigt längesen man var där så det var riktigt skönt att komma dit och bara kunna slappna av, tända en brasa och läsa lite bok.

Idag skulle jag ut och övningsköra upp på landet med min pappi. Det gick inte som planerat. Lite is under bilen och ett möte på en liten väg slutade med att vi låg i diket. Fick vänta i över en timma på att det skulle komma en traktor och hjälpa oss upp. Smart som jag var hade jag lämnat jackan hemma så frös ordentligt när vi försökte få loss bilen.

Skönt att komma därifrån och mer övningskörning blev det inte för min del idag. Istället åkte vi tillbaka till stugan och jag och bror min bestämde oss för att ta fram den gamla sparken och ge oss ut på isen på sjön utanför. Inte lätt om man inte får något grepp när man ska springa och putta, men roligt var det. En stund i alla fall..

Förkyld är man som satan och imon ska man upp tidigt för att befinna sig i Kungsbackas stad för att ha en lång träningsdag med handbollen. Åå vad jag ser fram emot det (märkte ni ironin)...

2010 har anlänt

Kvällen började på en knökad buss ut till Onsala. Människorna där ute gillar verkligen att trycka på stopp-knappen efter varje ny hållplats. Tog längre tid än förväntat att ta sig ut till Pauline pga detta. Väl hos Pao bjöds det på go mat och lite dricka. Sedan väntade en iskall promenad mot bussen som skulle ta oss mot Kungsbacka.

Vi skiljdes åt vid stationen och jag och Jessica hamnade på en hemmafest i Kungsbacka i några minuter. Sedan var det dags att löpa mot stationen ännu än gång för att hinna med bussen mot Åsa. Vet inte ritkgit vart jag hamnade men någonstans mot Åsa. Det hjälpte inte mycket att fråga skåningen (som inte ville att vi skulle tvivla på vart han kom ifrån och nämde nog tusen gånger att han verkligen var från skåne och ingen annanstans) .

Tolvslaget firades alltså i Åsa. Inte långt efteråt satt man på en buss tillbaka mot Kungsbacka. Sammanfattande bestod nyår av mycket bussåkande. Tur att man har fritidskort då, bara att tuta och köra!


RSS 2.0