Ännu en dag på bloggen

Nämen hej! Jag dök upp en dag till här på bloggen.

Ännu en dag har jag varit ledig. Synd bara att inte det kan vara bättre väder så att man verkligen njuter utav ledigheten. Istället skall som skrämmas med att det skall komma in ett askmoln. Blev så rädd så jag var noggrann med att stänga min balkongdörr, fall i fall jag skulle vakna med aska på mitt golv. Nu var jag inte seriös, men blåste gjorde det nåt så otrolgit också så därför fick jag stänga den.

Vad gör man oftast när man är ledig? Jo för min del blir det oftast fika med kompisar eller gå runt och strosa i stan. Båda delarna blev det idag. Vet dock inte hur snällt det är mot min plånbok, menmen, får väl hoppas att det bara är en period. Man märker att man har för mycket kläder i garderoben när det inte ens går att skicka galjen åt nåt håll för att det är så fullpackat!!

Nej nu börjar ögonen gå i kors på mig. Kanske dags för dejt med kudden
Ha det  fint mina vänner!

Norlie & KKV - Standard



Grymma killar!
Dessutom rätt så heta , iaf KKV...

Är jag tillbaka?

Nu var det då fasligt längesen ni såg ett nytt inlägg på denna bloggen, sånär som en månad sen! Efter lite tjöt av min käre vän Jojo som fortfarande läser, eller kanske ska säga väntar på ett nytt inlägg, min blogg skall jag nu göra ett inlägg och se om jag kanske finner suget för att skriva fler efter.

Senast jag skrev vad jag kan minnas handlade inlägget om kärlek och olycklig sådan. Att det ska ta så lång tid att komma över något sådant! Att det skall finnas kvar och nöta en hjärna så fruktansvärt länge att man tror att man aldrig kommer gå vidare. Kanske gör man aldrig det helt, eller?

Sen jag skrev senast har Maj månad susat förbi i ruskig fart! Den har vart fylld med massa jobb och firande av både det ena och det andra. Senast firade jag min kära vän Frida som ni säkert känner till från innan.


Här är en bild från i lördas hos Frida. På bilden: Jag, Stina och Erika

Igår hann jag både med att åka med min mamma och några vänner till Ullared, samt även hann jag bort till badhusparken och titta på alla fina vänner i underbart vackra balklänningar! Tänka sig att det var ett år sen jag själv stod där och log åt massa kameror och dansade vals...eller ja så mycket vals kanske det inte var...

Snart är det dags för massa studenter också , allt skall planeras vart man ska och fira folk, presenter skall köpas och tider skall passas! Herre min skapare, det är nästan jobbigare att vara den som inte tar studenten. Åh som jag hade velat göra om den dagen. Det är den lyckligaste dagen i mitt liv som jag än så länge har upplevt!

Nu får vi väl se om detta hänger i sig. Om jag fortsätter att skriva fler inlägg. Ge mig tips på vad jag ska skriva om så lovar jag att jag säkert kommer börja skriva ordentligt mycket igen!!
Puss på er!

RSS 2.0