Vad vintern ska ställa till det!

Shitt vad vintern ska ställa till med skit! Idag hade jag och Andrea planerat på att komma ut på en liten roadtrip, en liten alltså. För att köpa in lite smått och gott till lägenheten. Men såklart behövde bilen tankas innan man kunde köra iväg. Vad ska inte krångla då om inte att få upp det jäkla tanklocket med nyckeln! Det blev alltså ingen tripp.
Istället drog vi oss till att fika, två gånger faktiskt och ett besök på min gamla skola. Sedan hem, laga mat och iväg för att sitta och kolla på småtjejer som tränade (Ea:s flickor). Efter det var det dags för egen match, vilken slutade med vinst. Gött.
Nu är det dags för att nana, tidigt upp imon för ett kort pass på jobbet. Faktiskt ganska gött!

Har internet igen!

Hej allihopa!
Nu är flytten klar och nu har jag internet igen! Det är därför jag inte har kunnat skriva några rader.
Kan tyvärr inte skriva så mycket nu heller eftersom jag för tillfället delar rum med bror min som gärna skulle vilja sova nu, då han har skola imon.
Själv är jag ledig vilket är väldigt skönt!
Natti natti

Lillfredag!

Sitter med Miami 2 Ibiza, med ett glas rosé och min fina vän Pauline och önskar att vi istället var i något varmt land långt borta, på en strand och drack goda drinkar. Istället sitter vi i ett kallt Sverige med snövädret utanför fönstret.

Orkar inte skriva mer idag, får se imon
Tjo hej, lever

Snömys idag!

Vakna av ett sms om snömys, men hade ännu inte kollat ut. Men när väl persienerna drogs upp kunde jag hålla med personen till fullo. Det är tydligen klass två varning idag. Vilken tur då att jobbet ligger cirka fem minuter från mitt nuvarande hem. Blir längre sen, men det tänker jag inte på nu. Det blir nog dock svårt att gå ut med rollstolar i det här vädret. Ska föreslå att vi sätter på vinterhjul på rullstolarna också, eller kanske inte...

 Ska väl inte säga att jag vakna av sms:et kanske, utan mer utav en hund som stod på nedervåningen och skällde och yla. För vad har jag ingen aning om!

Detta ska inte bli något långt inlägg, bara tittade förbi och skriver några rader. Städning står högt på schemat så mycket som möjligt innan det är dags för jobbet. Dagarna går snabbt nu! Allt för snabbt!

Alla ni som är ute på vägarna idag, ta det riktigt försiktigt! ♥

The lovegame

Ingen idé att någon förklarar hur det går till, spelet. Spelet som gör en framgångsrik när det gäller kärlek. Tror jag har blivit resistent mot knepen.

Vill inte spela nåt spel. Vill lägga korten på bordet och inte längre spela katt-och-råtta leken. Vad tjänar det egentligen till? Någon bygger upp förväntningar eller tappar intresset och så lämnas någon sårad eller helt oberörd, iskall.

Ska man tro på ödet, allt löser sig. Hjälper inte att kämpa eller söka efter något, det kommer till en när man minst anar det. Men om det händer när man minst anar det kanske man är upptagen med annat i livet för tillfället och inte kan ta tillvara på kärleken som plötsligt dyker upp. Ligger det nån sanning i det?

Kärleksspelet är något spännande men samtidigt något riktigt hemskt. Något som varje person bör uppleva under sin livstid, även om det kan bringa en till en smärta så extremt stor.

Även om jag för tillfället kanske inte står med fötterna och tankarna på rätt plats, att dom för tillfället driver omkring med vinden, fram och tillbaka. Att jag inte kan se min utväg för att det slutgiltliga ligger i någon annans händer, är inte något som får mig att sluta leta efter något som får mig att må bra, kärleken.

Mer försvinner

Idag åkte samlingen av rosor som jag under många år har samlat på mig. Egentligen låg de väl och skräpade, men det har banne mig tagit lång tid att samla på mig så många. Men jag kunde såklart inte ta med dom till nya lägenheten. Inte bara det att dom inte får plats utan dom flesta hade nog gått sönder innan vi varit framme.

Jobbade kort idag och efteråt kom min fina vän Frida och hälsade på hemma i vårat stökiga hem. Bara för att få se vart jag har bott. Nästa gång vi träffas kommer det troligtvis vara när jag bor i Kungsbacka.

Ska ta och käka lite glass nu, gott men egentligen är det inte just för att jag är sugen på det. Jag behöver nämligen en bytta att packa ner grejer i, haha..



Funderingar och känslor

Gått och funderat på om jag verkligen ska skriva om det här i bloggen. Kommit fram till att om det är tankar och känslor som måste ut, varför då inte skriva ner dom. Om jag bara inte skriver namnet är det ju ingen annan än mina närmsta vänner som vet vem jag pratar om.

Något som får mig ganska irriterad och faktiskt lite arg är när man beter sig på ett sätt , som om allt är som vanligt. Man är positiv och pratglad, skickar ibland ut vissa signaler som för mig är svåra att tyda. Mer än vänner eller inte? Eller kanske nu inget alls?! Att bara försvinna från jordens yta. Jag begär inte att fortsätta kontakten, men iaf ett samtal eller förklaring till varför det blivit som det blivit, det är jag väl ändå värd?

Klart man börjar spekulera på vad orsaken kan vara till att man inget svar får. Inte vill man vara någon efterhängsen flicka som skickar en massa sms och ställer frågor. Den senaste anledningen som jag kunde komma på var att "telefonen ligger säkert hos någon annan" eller "tappat bort/gjort sönder mobilen", men nä, då dyker det upp statusuppdatering på facebook från iphone.

Orka.

Detta inlägg får det verkligen att låta som om man är en efterhängsen tjej, men det är verkligen inte vad jag försöker förmedla till er som läser detta inlägg. Det är mer bara en förrvirrad tjej som vill ha ett svar på vart man står, inget annat.

Pustar ut mellan packning av bananlådor och skriver en rad

Min garderob har aldrig varit så tom som den är just nu.

Det börjar närma sig

Klockan är inte ens fem och det är redan mörkt utanför mitt fönster. Mitt fönster som nu inte längre har några gardiner. Jag sitter på min säng. Min säng som inte längre har några lakan. Inte för att det gör mig något, men själva principen.

Vi har ingen mat kvar hemma, så idag står det thai på menyn. Låter ganska fattigt att man inte har någon mat hemma, men vi har gjort det medvetet för att slippa flytta så mycket mat under själva flytten. Imon är det alltså en vecka kvar! Sjuukt!

14 november 2010

Fortfarande ganska trött.

Idag har jag haft ont i magen, nästan illamående känsla. Vet inte riktigt vad det beror på, men en aning är att det kan ha med flytten att göra. Ännu mer har burits ut från hemmet som snart inte skall kallas mitt hem. Nu pratar vi också om att lämna "hemmet" (får väl börja skriva så nu) en dag tidigare, vilket innebär att man måste ta farväl av det snabbare än planerat. Nu låter det ju som det är någon levande varelse eller liknande, men nu snackar vi om ett hem som jag levt i de senaste tio åren, där det hänt mycket.

Visst har flyttat en del innan, men då har man inte tänkt så himla mycket på det. Då var man mindre och hände ganska ofta.

Fars dag idag också! Sjöng det finaste jag kunde imorse för honom och sedan spenderades en dag, som jag och min far gillar, i handbollshallen. Först min egna match som sluta med vinst! Sedan raceade vi till Aranäshallen för att titta på damerna som också vann, jihoo! Något som varken jag eller han hade planerat var att vi hamnade i speakerbåset under andra halvlek. Men det var faktiskt ganska kul, gjorde inget fel som tur var!!

Nej nu är det snart dags för efterrätt vilket idag blir tårta, pappa har valt. Då blev det daimtårta, mums!


Min far

I'll never be the same again

Supertrött är jag, men sån tur att jag inte har något planerat och kan göra som jag vill. Bara slappa!
All ork och kraft har idag gått åt till att köra flyttlådor och ställa in dom i den nya lägenheten. Dock är inte flytten förrän om två veckor men vi börjar så smått. Ni som har sett min bild på facebook såg kanske att det inte var lite kartonger som vi hade ställt i ett hörn, men mer ska det bli! Förstår ni! Bredvid mig just nu står ett berg med ca. 25 kartonger till som skall fyllas och vi tror inte ens att det kommer att räcka! Nu inser man verkligen hur mycket man har samlat på sig. En del som ska med får inte ens plats att packa ner i lådorna så vi kommer få ta det löst.

Jaja.

Längtar tillbaka till vissa stunder. Stunder som både kan återupplevas och sådana där det aldrig kommer hända exakt detsamma. Men samtidigt vet jag , man skall inte titta tillbaka för länge på sitt förflutna, utan gå vidare och bli en gnutta starkare.

Saknar mitt långa hår..






Ni flesta vet nog att detta är jag och min bror.. den finaste bror som finns. älskar han♥

Cause there's a spark in you

Just nu tror jag att min enda styrketräning är att bära bananlådor, tar ju aldrig slut och fyller en låda på bråkdelen av en sekund! Visste väl att jag hade mycket i mitt rum, men mycket!

Har hunnit med mycket idag, jobb, långpromenad, kollat nya skor men dock inte köpt några, letat efter bilnycklar och burit massa flyttlådor. Som sagt, en hel del. Ikväll blir det nog inte mycket mer än mys i soffan eller ännu mer packning för imon kör vi några lådor till den nya lägenheten. Hoppas bara att jag får en efterlängtad sovmorgon först!

Vad gör man en kväll som denna? Något jag kommit på .. en kväll som denna kommer jag inte få sedan skulle jag tro. En känsla av att man är fast och inte kan ta sig någonstans för att göra något. Snart bor jag i smeten, med allt inom nära räckhåll. Många som man känner i närheten som kan hälsa på. Åh som jag längtar!



What do I have to say for you to listen

Nä nu var det väl på tiden för ännu ett blogginlägg. Mycket som har hänt sedan jag skrev sist. Tror jag skrev sist när det var min födelsedag, vilken var som sagt underbar! I måndas kom jag hem efter jobbet, lite sliten, men blev pigg när min vän Andrea plockade upp mig och vi åkte hem till henne. Blev en tidig kväll för klockan ringde sex nästa morgon och det var bara att stiga upp för en timma senare var vi i Kungsbacka och plockade upp Pao för att sedan åka till Ullared. En riktigt trevlig dag var det!

På kvällen åkte jag den fruktansvärda hissen upp till Heaven 23 och åt en mycket god räkmacka! Så det var nästan värt det.

Onsdan var det jobb och handboll, med vinst vilket kändes väl värda pengarna.

Idag var det ännu en dag med jobb och efteråt var det trevlig middag på Esters tillsammans med Andrea och Jojo. Bra är det att när man ber om menyn så får man notan istället!

Ja där väl väl en kort resumé på min vecka, inte speciellt trevligt och intressant kanske , men men. Jag har kommit på en sak....16 dagar tills jag flyttar! Ska lämna hemmet, och istället få ett nytt hem. Inte längre vakna upp i samma rum och se samma utsikt från mitt fönster.


På tal om nåt helt annat, lyssna på den här låten. Speciellt i refrängen. Dör, så bra är den!



Idag föddes jag för nitton år sen

Har funnit min bibel...



Presenten av bror min ♥

Tillbaka

3 dagar sen jag skrev? hoppsan vad dagarna går snabbt! Det är bara p.g.a. att jag har varit ledig i fyra dagar nu som jag bara stängt av allt med bloggen och liknande. Men som sagt, de flesta dagarna ser ganska lika ut nu. Packa hela tiden i princip och har förberett lite för min födelsedag som inträffa idag..

Ja, idag blev jag 19 år! Kändes inte så annorlunda men det är alltid kul att fylla år, eller jag kan väl tänka mig att det vänder senare i livet och då är det bara en plåga att bli ett år äldra. Jaja, det får vänta med det. Helgen har varit trevlig, umgåtts mycket med min vän Pauline och i lördas (igår) kom även Jessica, Sanna och Camilla hit och käka innan vi åkte vidare till kungsbacka och dansa resten av kvällen.

Dagen idag har varit fylld av sovtimmar, jättegod brunch som mamsi gjorde, promenad i höstsolen, handbollsmatch vilken sluta lika och såklart god mat och efterrätt när man kom hem! Mycket bättre kunde det inte vara. Tack alla för att ni finns ♥

Somliga går med trasiga skor

Har inte hunnit väsentligt mycket idag, men min kära farfar har varit på besök vilket är mycket uppskattat! Mycket mättt är jag nu och ganska trött. Har suttit och lyssnat på Lindesberg - Aranäs över webben vilket tar mycket på krafterna. Speciellt när kommentatorerna är så dåliga att dom inte kan namn eller hänger med i matchen. Fick sitta och lyssna efter domarens visselpipa för att uppfatta vad det var som hände när dom inte sa något överhuvudtaget! Nu lyssnar på lite musik och kopplar av, är jäkligt törstig så ska nog springa ner för ett glas vatten alldeles strax. Imon är det ännu en sovmorgon vilket är otroligt skönt!

Ända sedan Pauline sovde över här härrom dan har jag haft denna låten på huvudet.


Innan har jag inte riktigt tänkt på det, visst han är snygg men inget som man behöver skrika efter som massa tjejer gör! Men NU , shitt vad snygg han är! Hade jag mött han på stan hade jag nog fått tunghäfta!


Pissväder

Kunde det vara äckligare väder än vad det var igår, hmm ja tydligen! Fick svaret idag när jag satte foten utanför min dörr för att promenera ner till jobbet. Halvvägs kommer mamma med bilen och är så gullig och kör ner mig till jobbet. Var redan då dygnsur och det tog resten av dan innan jag hade torra kläder.

Väl hemma efter jobbet blev det powernap i sisådär två timmar och nu har jag varit i fullgång med packningen, faktiskt packat klart två bananlådor, då i och för sig med mammas hjälp. Att det ska vara så svårt att få plats med grejer i lådorna. Precis suttit och röjt ut en låda med gamla teckningar och skolgrejer, vad mycket skit man har!!

Skitväder!

Jävlar vilket väder! Det suger! Eller ja, är riktigt tråkigt kanske man ska säga istället. Har precis kommit hem från jobbet idag, vilket har varit väldigt roligt, har faktiskt näst intill alltid kul när jag jobbar, fast det kan vara ordentligt jobbigt ibland, men allt har ju sina bra och dåliga sidor. Idag på jobbet hände det som inte brukar göra, precis som det brukar för min del. Alltid när jag ska göra någon aktivitet med en brukare händer alltid det som inte brukar hända. Det är nog något speciellt med mig...

Ska dra på mig träningskläderna i detta nu och sedan pallra mig ut till bilen, få bort all imma som säkert kommer göra att jag inte ser något när jag kör och sedan käka lite gott innan träning. Och träffa Nordis då såklart.

Good night to be young


Bor bland bananlådor

Jobbet gick finnemang.

Har nu packat ännu en bananlåda full med saker, men det finns mycket kvar! Fattar ni, om drygt en månad flyttar jag!! Till en ny stad, eller nja ny och ny är den ju inte direkt, men jag blir en "riktig" kungsbacka-bo tillslut. Ska bli intressant och skrämande att se om man ens får plats med allt som jag har i rummet nu , vet ju redan iofs att jag skall slänga en hel del och skänka bort. Hoppas de små flickorna som får mina barbie-dockor blir jävligt glada! Skämt och sido.

Kolsvart är det ute och jag sitter och lyssnar på "jag är en jävel på kärlek". Det var nog en av mina verkliga favoriter när jag var liten, jag tyckte det var lite busigt att sjunga just jävel, eftersom jag inte gillade att svära när jag var lite, och samtidigt fick man ju inte det för föräldrarna då heller. Så det var allt lite busigt som sagt att få sjunga det i en låt! Jaja, senare ikväll kommer Pao till mig och det ska blir riktigt mysigt, nanar här inatt och det känns skönt att inte sova ensam. Gillar det inte..


Fick känna på tidsomställningen

Igår fick jag verkligen känna på tidsomställningen. Jag trodde jag hade allt under kontroll när jag gick och la mig kvällen innan, men icke sa nicke. När klockan ringde fem över sex som jag hade ställt alarmet på låg jag kvar i sängen och drog mig i två minuter till innan jag tyckte det var dags för frukost, vandra ner till vardagsrummet och inser att alla andra klockor står på sju. Värst var när våran box-klocka stod på 07.07 , och den styrs av någon satelit! Jag hade alltså försovit mig och börjat jobbet! Kastade ner lite frukost i väskan och halvsprang bort till jobbet.

Efter ett arbetspass som kändes som en hel dag var det bara hem och göra sig iordning för sen väntade ett restaurang besök i stan med fina tjejer, Malin och Andrea.

När jag sedan var hemma igen, med ömma fötter och väldigt mätt var det bara bums i säng, kunde knappt hålla ögonen öppna. Och nu sitter jag här, ska gå till andra jobbet om sisådär två minuter.
Hörs senare mina vänner! ♥

RSS 2.0