Tidigt uppe

Jag ser en liten strimma blå himmel bland alla moln och regn. Imorse hade jag ställt klockan på 8, förstår ni! Jag var uppe tidigt för att ta en liten löprunda, ja hör och häpna! Måste ju träna något nu när det inte är träning som vanligt. Väldigt tråkt eftersom det är själva handbollen som är det roliga på träningarna, fysen skulle jag vilja slippa, men orkar ju inte springa på plan om man inte har kondis.

Jaja, senare idag är det som vanligt jobbet som väntar fram till halv tio. Om det fortsätter att regna blir det nog en lugn kväll men kankse lite filmtittande igen. Skönt jobb eller vad?

Nu ska det snart börjas att storplanera för danmarksresan!

En bland alla andra

En ledig dag bland alla arbetspass är aldrig fel! Att vädret blev så underbart är inte fel det heller!! Var nere i Kungsbacka en sväng och fixade lite saker och åkte sedan hem och handlade lite jordgubbar. Så för en liten stund sedan åt jag jordgubbar med glass, är det inte sommar så säg?

Ska försöka somna tidigare idag än dom tidigare dagarna, ska ju jobba imon igen. Men sen är jag ledig en långhelg! Finnemang brorsan! Nu ska jag ta och sätta mig i fönstret med en varm kopp te.


Niice!

Här ska jobbas

Skulle egentligen skrivit litegrann igår kväll, det sluta med att jag somnade! Idag lyser solen , det är en strålande dag för att gå och köpa glass och bara hänga på stranden eller i stan. Men här ska jobbas!

Helgen har varit fin, faktiskt. Igår vankades det dop för Ludvig! Efteråt åkte jag till Pao, hon plocka upp mig med bilen och vi åkte ut till havet. Supermysigt!



Såhär fint var det! Nej nu ska jag äta något och dra på mig jobbarkläder. Här ska tjänas pengar!

I want a guy like Brody

Nu drar jag mig snart mot jobbet! Kul när det verkligen är fint väder ute.. eller inte!!



 
Brody Jenner

You're on my heart just like a tattoo

Varför ska det alltid bli så för mig att när jag väl är nöjd med allt, lever vidare och har det bra.. då kommer tankarna, viljan och önskningarna tillbaka? Samtidigt vet jag att det kan aldrig bli detsamma igen och det har jag redan insett, varför håller sig tankarna då kvar?!

Jaja, solen skiner ute och jag ska inte längre sitta här inne, ska ut och få lite färg för senare idag börjar jobbet igen, varför sa jag ja till att arbeta idag också?! Hade varit gött med lite ledig dag. Midsommarafton igår spenderades hos Teo med några andra kompisar och nya människor. Trevligt var det! Skönt att man inte åkte iväg nånstans långt borta, då hade det vart ett helvete för att ta sig hem idag kanske. Vad ett körkort hade gjort det smidigare!

     

Lovade ju några bilder från när jag var hos pluppen, nu har det gått över en vecka men här är dom i alla fall!

Nu börjar min midsommar

Har full förståelse varför folk inte är inne på facebook eller msn på en kväll som denna, men det är samtidigt tråkigt när jag är det. Eftersom jag slutade jobbet för en timma sen, nu är jag iordninggjord men vet inte om jag ska nånstans eller bara stanna hemma.. hmm.. förslag?
Pendeln går ju inte som den ska heller! Fuck!

Jobbet kallar

Snart är det dags att göra det allra sista innan det är dags att gå till jobbet. Ja, precis.. jag ska jobba på midsommarafton. Ångrar mig en del nu när alla andra kompisar är lediga och ska hitta på roliga saker. Inte jättekul att man sen är ensam hemma.

Jaja, nu fick jag samtal om att jag börjar ännu tidigare.. måste rusa!

Har varit lite duktig

Klev upp ur sängen redan klockan sex imorse och jobbade fram till ett. Sedan var det med rask fart mot körskolan och lektion. Efter har jag hunnit med att gå ner till mataffären och handla lite smått och gott till ikväll och nu har jag faktiskt varit så duktig att jag har lagat mat, lasange.

Ensam hemma denna helgen igen, eller i alla fall till på lördag kväll.. ska ju jobba fredag och lördag så kommer väl inte märka det så mycket. Tror att min vän Nathalie "Rumpan" kommer ta sitt pick och pack och hälsa på mig ikväll. Hoppas i alla fall på det.

Ser inte måsar arga ut?

Äntligen hemma, nej inte riktigt men det är ändå skönt när man kommer hem igen efter en hel dag borta. Nu blir det egenträning som gäller för handbollen de flesta som känenr mig vet ju hur det brukar gå med den..

Fick inte se så mycket utav solen idag tyvärr, ändå satt vi ute och myste..jag och Mowgli ♥ Dock var änderna och måsarna runt oss vilket var lite läskigt. Ser inte måsar arga ut så säg? Idag blir det i alla fall att gå och lägga sig i tid. Ska upp klockan 6 imorgon för att jobba. Pengar rullar in som det ska...

23 juni

Allt är klart, skönt! Bara att slappa i soffan en halvtimma till innan det är dags att gå mot bussen. Ska till Kungsbacka, träffa Mowgli, fika och senare idag vidare till träningen.

See you later! ♥

Midsommarplanerna är bestämda

Shitt vad lugn dag denna verkar bli! Men ganska skönt ändå att inte ha några bestämda planer! Dock är nu midsommar odentligt bestämt...ska jobba! Kanske inte det roligaste men här ska tjänas pengar. Tråkigt ändå att inte fira den tillsammans med Pauline och andra i Åsa som det var tänkt till en början.

På tal om nåt annat, vart är den jäkla värmen?!? Gick ute förut med klänning och sandaler, när jag sedan skulle hem efter att ha postat mina tackkort var det mörka moln och det blåste kallt! Fy bubblan, ta hit sommarn och värmen nu tack!

Fin dag

En dag som till en början var lite seg blev tillslut väldigt fin ändå! Åkte och hämtade tackkorten idag så imon väntar ett arbetspass med att skriva massa kuvert. Kommer nog ta sin lilla tid...
Åkte sedan in till stan, mötte min kusin Jenny och satte oss på uteservering och fika, mycket mysigt, men när solen sedan försvann blev det desto kallare så vi bestämde oss för att gå mot centralen igen. Väl på "hemmaplan" igen mötte jag upp bästa vännen Jessica och vi begav oss på mysig promenad i solnedgången.

Nu känner jag att det snart är dags att lämna datorn och istället mysa framför tv:n. Spanien vann matchen nu förresten! Gött!

Ändra på traditionerna

Nu var det väl dags för ett nytt inlägg antar jag. Solen skiner lite då och då. Ändå sitter jag här inne och letar upp adresser för att kunna skicka ut tackkort från studenten. Jäkla jobb! Kan inte riktigt förstå att det har gått lite mer än två veckor sedan jag tog studenten..

Nu har alltså en ny vecka börjat och jag ser fram emot en solig midsommar som dom visade idag på väderprognosen. Man vet ju att den alltid kan ändras. Det är ju trots allt midsommar och vad brukar Sveriges väder ha som tradition på just denna dag?! Jo juste! REGN! Men varför inte ändra på dessa traditioner nu och ha en solig och varm sådan. Hmm.. ja det låter fint tycker jag.

Nej nu får jag fortsätta att leta fram adresserna till de fina människorna som valde att fira min studentdag tillsammans med mig ♥


Inte världens finaste bild och inte så smickrande, men det är sommar!
(Från sommaren -08)

Vill inte sova själv inatt

Att vara ensam har både sina för- och nackdelar .
Att sova ensam eller själv är förjävligt enligt mig!!


Vi måste snacka!!

Sitter nu med min godispåse och varvar ner lite. Är riktigt trött och det beror nog på att jag var uppe redan halv 9 och skulle bege mig hemåt. Sov ju nämligen över hos min kära vän Andrea.

Hatar man inte sms man får mitt i natten som säger "Vi måste snacka!!" ?! Då går det ju verkligen inte att somna om förrän man har fått reda på vad det är som man måste snacka om. Tankarna snurrar så ohyggligt snabbt om vad det kan vara som personen menar. Ett sådant fick jag alltså inatt och jag kan nu efter att jag fått reda på vad det var säga att det var inget allvarligt alls! Kunde tillslut somna och och sov i drygt tre timmar till. Gött!

Hann sen bara vara hemma i sisådär en timma och göra lite teori innan det var dags att möta upp min bästa vän Jessica och åka ner till Kungsbacka för att fika. Det har gått hela två veckor sen vi senast träffades! Förstår ni! Det beror i och för sig på att båda har jobbat lite.


Här är vi tillsammans på den lyckligaste dagen vi någonsin har upplevt! I alla fall för mig..

I'm in the corner, watching you kiss her

Nu är det banne mig tredje gången jag får skriva detta inlägg för varje gång jag ska lägga upp det hänger sig datorn! Får snart ett ordentligt utbrott på dessa tekniska prylar som inte funkar när man vill att dom ska göra det!!

Igår skrev jag ett inlägg jag var rätt så nöjd med , men den försvann ju som sagt. Men det handlade mest om att jag suttit med teorin näst intill hela dan, som gått skit! Sedan har jag också börjat kolla på platser att bo på i Skagen i sommar. Längtar!

Musik som är grymma just nu:



En annan låt som till en början var ganska konstig och dålig enligt mig har faktiskt växt otroligt mycket och nu är den nästan lite bra faktiskt..


Saker som måste göras

Tiden bara rinner iväg och jag har redan suttit i två timmar med den jäkla bilteorin och jag kommer ingen vart! Hur ska detta gå?! Tänkte att jag skulle ta en paus från det hela just nu och gå ut och sätta mig i solen, men nähe det gick inte heller.. istället har det blivit massa moln på himlen och jag ser inte ens solen. Regn på ingång? Nej hoppas jag verkligen inte! Nej nej, men får väl fortsätta med annat viktigt som måste fås gjort. Det blir mer bilteori senare kan jag tänka mig...

Utgång till helgen?

Har solen tagit? Japp!

Oj nu har det allt gått två dagar. I tisdas kunde jag verkligen inte fått tag i en dator.. satt nämligen på kurs för jobbet i tre timmar, sedan seg buss hem för att göra sig iordning och packa väska för att först befinna sig på 9-års kalas för sysslingen min och sedan med bussen till Onsala och träffa Emma "pluppen".

Där sov jag över tills idag och vilket väder det blev idag! Ingen fråga om, vi satt mestadels ute i solen och hur gött var det inte?! Ingen fråga men ändå.. Det var sjukt roligt hos Emma och ni lär snart få se hur roligt vi hade under ett tag..

Sedan var det dags för träning och efteråt var jag helt slut, inte för att det var den jobbigaste träningen men för att jag bara var så trött! Så nu är det snart dags att tacka för sig och sova lite, vet kanske tidigt men det är faktiskt en dag imon och man vill inte sova bort allt för mycket av den om den skulle visa sig att bli en riktig fin en igen! Men ska lyssna en stund till på en radiostation som min mammas kusin skickade till mig härom dan när jag pratade med honom. Han sa att de spelar den nyaste musiken i USA och jag tänkte då, ja varför inte, lite kul att veta vad som är hippt på andra sidan vattnet liksom.
Men många av dom fattar jag inte riktigt (det är studenter som sänder) C89.5

Vill ha sommarvädret, NU!

Förstår ni att jag var uppe redan vid klockan 6 imorse! Nä, inte jag heller! Körde i alla fall lektion på körskolan och sedan drog jag hem och sov lite till. Senare idag blir det att inhandla present åt min lilla syssling som fyller år och som jag ska på kalas hos imorgon.

På tal om nåt annat...vart är det fina vädret?! Vart är sommaren?! Det hade vart jäkligt skönt om man hade fått lite sol och värme innan man sätter igång och jobbar det mesta av veckorna. Nu känns det mer som alla dagar går till spillo och man sitter inne och tittar på tv eller gör något annat inomhus.
Tog därför fram vädret för Göteborg



Hoppas på att det blir bättre snart!


Hur mycket sömn är nyttigt?

Nu är jag hemma igen! Har tillbringat gårdagen med att kolla efter ny ring som jag fick i studentpresent och i sommarstugan. Dock var vädret hemskt, blåste och regnade. Låg därför inne hela dan, men vad gör det.. nu är ju fotbolls-vm! Inte det roligaste, men man fastnar! Hela dan igår satt jag och kollade match efter match. Efter det vankades det friidrott. Ja, man kan ju lugnt kalla det en sportlörda .

Imorgon är det tidig körskola och sedan blir det säkert hem för att få sova lite till. Kommit på en sak...jag sover en hel del...

Ingen utgång

Nu är en veckas jobbande klart. Fredan har vart riktigt kul faktiskt. Var dock sjukt trött när jag kom hem sen och däckade på sängen. Sov fram till halv sex och gjorde dajmtårta till familjen. Det var gör gott! Eftersom jag sov är jag nu inte längre trött, men det blir dessvärre ingen utgång ändå. Vädret är sådär och ska upp redan klockan 8 imon och övningsköra.

Resten av helgen ska jag tillbringa i sommarstuga, verkar kanske inte bli så bra väder. Men som tur är har jag ju min kära bilteoribok med mig så nu ska jag banne mig kunna allt som ett rinnande vatten!!
Om ni behöver få tag på mig i helgen finns jag alltså på min mobil!


Älskar bilden!


Slutat regna?

Ja onsdan gick förbi snabbt. Det gick faktiskt relativt snabbt att jobba idag och efter arbetet var det dags att fira bror min som slutade nian och skulle göra sig fin för balen. Tyvärr regnade det ju en massa men glad var han i alla fall! Senare åkte jag till min Mowgli och vid åtta tiden drog vi ut. Kvällen blev lyckad och jag hann med sista pendeln hem.

Imorse var det värre, kände mig sjuk så avbeställde körlektionen som jag skulle haft idag. Eftersom vädret inte var speciellt bra heller blev det en mysdag med lite film. Kom ju på att jag köpt New moon för en härrans massa månader sen så nu var det första gången jag såg den (hemma, har sett den på bio).

Det regnar fortfarande och jag sitter framför datan, men vad ska man göra då? Imon är det jobb och jag börjar redan vid 7, så ingen lång kväll blir det för mig idag.
Ha det fint mina vänner! ♥

Dagarna bara går

Var uppe vid klockan 6 idag för att efter en timma bege mig mot jobbet som idag var ganska lugnt, mycket pga att vädret var så förfärligt dåligt. Det är mycket nytt nu som börjar lägga sig på plats allt eftersom, men det är mycket skrämmande att veta att man ska klara allt det själv sen.

Efter jobbet har jag hunnit med att övningsköra lite vilket är mycket behövande om jag ska vara så säker som möjligt på min uppkörning som är inom en snar framtid.

Imon är det onsdag, lillördag!! Det skall tillbringas med vänner och utgång. Najs ska det bli!
Nu ska jag äta lite och sedan är det nästan dags för att varva ner ännu mer, imon är det jobb vid 7 igen.

Något bättre än SA3?

Måste bara visa min underbara klass för er som inte har fått se den med egna ögon.
Finns det nåt bättre än SA3 (2007-2010)?


Idag börjar jobbet

Nu ska det "vanliga" livet börja, det som jag ska göra resten av mitt liv kanske. Jag ska börja jobba idag. Ganska okej ändå när det regnar utanför mitt fönster, men jag kan inte utan att vara lite nervös tänka på att detta är vad jag nu är menad att göra. Antingen det eller plugga vidare. Inte gå tillbaka till säkerheten av gymnasiet. Mina underbara vänner som jag lärt känna på tre år, fattar ni! tre korta år, och ändå är dom nåra av mina närmaste vänner just nu.

Fortfarande står min skylt framme, flaggan hänger kvar ute och presenterna och blommorna står fortfarande på bordet, allt detta bara för att jag fortfarande vill känna att jag tagit studenten!

Nej nu måste jag ta och göra lite viktiga saker för att vara redo vid tre tiden att börja jobba. Arbetar till halv tio ikväll så om det är något får ni höra av er vid den tiden.
Bye bye lovers ♥

Fy fan vad jag är braaa!!

Asså jag förstår fortfarande inte att jag har tagit studenten! Lämnat skolan och ska inte sätta min fot där igen, i alla fall inte i skolsyfte. Nu vill dom inte längre ha mig kvar där. Jag kommer inte varje vardag få träffa den underbara klassen som jag har fått spendera 3 väldigt fina år tillsammans med. Jag skall inte längre varje morgon möta Jessica för att sedan bege oss mot bussen eller stå nere på stationen och vänta på åtta pendeln...



Jag sitter och kollar på min fina studentskylt och jag måste säga att mamma och pappa hittade en riktig fin bild, hade vart trevligt om man kunde fått se den innan så kanske det hade vart lättare att hitta den efter att ha stått och skrikit på scenen vid utspringet. Sprang säkert runt i tio minuter bara för att hitta dom.

Måste bara berätta en mycket stor sak...utav mina föräldrar fick jag den finaste presenten och den som jag blev mest paff utav... dom ska betala en tatuering!!!

Taaaagit studenten!!

Studenten idag!!!!! Fy fan vad jag är bra!!!! Lite alkohol i blodet också så är jag jäkligt pepp för vad kvällen och natten har att erbjuda! Kusinen sitter brevid och häpnas över hur snabbt jag skriver , nej skämtosido, men jag ska snart dra mig in mot stan och dansa bort kvällen på trädgårn' så alla som vill hitta mig ikväll slå en pling så får vi se om jag svarar ;)

Klart som fan att man är taggad!

Förlåt att jag inte skrivit något det senaste.. vårat internet eller ja bredband har lagt av. Vi ska byta så tills dess sitter jag med nåt litet här i vardagsrummet som jag nog snart får gå ifrån för resten av familjen vill också använda. Fan vad bortskämd man blir när man bara kan använda internet närsom och att det går så snabbt som det gör. Tänk innan när man inte hade det.. hur överlevde man? Nej, men skämt och sido..

I två dagar nu har vi hållt på att göra iordning för studenten och flaket. Sjukt konstigt ! Alla kompisar börjar prata om det nu också och fråga hur det känns och om man är taggad. Klart som fan att man är taggad! Men det känns ändå overkligt, som om man lever i en drömvärld. Man ska ju inte lämna sin skola och klass nu, nej nej!

Imon blir det inte mycket tid vid datan. Ingen skola, men istället körskola, städning och åka till Frida för att göra iordning för fredagen och frukosten. Oj oj oj, vad det ska bli underbart!


RSS 2.0