Ett nytt år skall firas in

Har det redan gått 1 år sen förra nyår? 365 dagar? Helt sjukt vad tiden går fort! Snart är det inte långt kvar till det som kommer förändra livet, studenten..

Idag vaknade man med en täppt näsa och en ordentligt hes röst. Sånt man får ta när man kollar på handbollsfinaler ibland! Nu har Jessica kommit hem från Thailand också! Underbart, men mindre underbart att hon kanske är ofantligt mycket brunare än mig! Hon får gå på 3 meters avstånd..

Ikväll är det ju nyår som alla vet. Många av vännerna har åkt bort till varmare länder eller rest till sina stugor någonstans i Sverige. Firas skall nyår i alla fall göras!

Nu ska jag alldeles strax gå ut till tvättstugan och göra klart det sista med tvätten (är jag inte duktig så säg).

Om jag inte skriver mer får ni ha en underbar kväll och natt och jag önskar er alla ett Gott Nytt År!

Want to break free

Börjar storstaden vara ett normalt liv för mig nu? Har varit där varje dag i några dagar nu och går mellan butik till butik. Inte bra för plånboken alltid men roligt är det allt, fram tills magen kurrar och fötterna gör ont. Jag mötte Andrea inne i stan runt halv 1, då hade jag redan hunnit springa runt i en timma och köpte present och lite annat. Inte illa pinkat tycker jag allt!

Resultatet av dagens shopping blev,
2 kjolar
3 tröjor
ett par klackisar

Efter turen i stan väntade en final i Norden cup att titta på mellan Aranäs och Kärra. Grymmaste matchen på länge som vid full tid stod lika! Därefter följde 1x5 min förlägning. Andades knappt något under dessa minutrar tror jag..tillslut kunde Aranäs stå som vinnare!!

Så hem smått lyckligare och nöjda med köpen begav sig jag och Andrea hem till henne för lite krubb och Ice age 3. Somnade tyvärr men vaknade av att vi skulle baka kladdkaka istället. Mums! Det satt fint, mycket fint! ♥

Doft av vanilj

Inte varit inne något på datorn idag, inte funnits tid.
Tidigt imorse var jag uppe och skulle träffa Malin inne i stan. Bussresan till stationen var något utav det ovanliga! Nog att det var halt ute idag, det märkte man snabbt när man satte sin fot utanför dörren, men SÅ sakta behöver man väl inte åka?!
Busschaffören fick oss att missa pendeln precis och fick glatt ställa oss och vänta på nästa som skulle komma om en halvtimma. På topp av detta hade jag bara fått i mig en skål flingor med mjölk och längtade efter att köpa lite frukost inne i stan.

Väl inne i Göteborg satt det fint med resten av frukosten som saknades. Efter det bar det av för att ta en titt på rean. Hittade en del men var dum nog och inte köpte det! Sådant som man grämer sig över nu. Ska åka tillbaka på onsdag och hoppas verkligen att det finns kvar då!!

Är nu hemkommen från en tripp ner till Kungsbacka med bror min och har sett på Avatar i 3D. Suverän film må jag säga! Värd att se, men att sitta på sin rumpa i nästan 3 timmar tog stryk på svanskotan. Kunde knappt sitta still mot slutet. Jaja, bra var den i alla fall.

Fick i alla fall köpte mig några doftljus som luktar vanilj inne i stan idag. Detta ser jag som starten till mitt nya rum. Vill göra om det nu! Har massa ideér om vad jag vill göra!


Storstaden kallar på mig

Ska alldeles strax göra iordning det sista innan jag drar mig och åker in till Göteborg.
Så länge lyssnar jag på underbar musik, här får ni ett smakprov


John Mayer - Who says ♥

My paperheart will bleed

Klockan är snart fem och det är kolsvart ute! Man brukar säga att under vinterhalvåret är det flest människor som är deprimerade. Jag tror det kan ligga nåt i det. Det känns som man har mindre dagar och att man inte hinner med lika mycket som på sommaren.

Snart är det dags för middag. Sen bär det av inte till Göteborg och kolla på handboll med Sandra och Julia. Nice!

Måste sticka! ♥

Nattblogging

Nattbloggandet brukar väl oftast vara när man har druckit lite och har kommit hem efter en utekväll och filosofierar (vet inte ens om jag stavade rätt) över livet. Denna nattbloggning kommer inte vara något av dessa. Jag har haft en ritkgit lugn lördagskväll och bara tagit det ritkgit lugnt. Sitter just nu och tittar på en del The Hills avsnitt...fastnar direkt av det. I love The Hills-freak!♥

Känner hur mycket jag luktar Thaimat och hur mycket jag egentligen behöver ta en dusch men nu är klockan allt för mycket. Skulle väcka hela familjen + lägenheten brevid. Blir inte bättre utav att jag dessutom har en stel rygg och höfter. Känns i varje steg jag tar så jag borde nog stanna kvar här i sängen tills jag kan flyga fram istället. Tänk om man hade vingar som man bara kunde väckla ut och flyga fram eller iväg när livet blir jobbigt...

Nu har jag börjat på den 2:a Twilight-boken och har ännu en gång fastnat! Vill se filmen igen och igen och igen och....ni förstår säkert vad jag menar.

Jag borde nog egentligen sova nu, har varit uppe länge i flera dagar nu och snart kommer jag ha vänt på dygnet helt och hållet. Det blir inte bra när man ska försöka ta sig upp till skolan nästa år... det känns riktigt konstigt att säga att mycket man ska göra den närmaste tiden är nästa år!

Sweet dreams!♥



All about the money

Lördag idag och den känns smått segt. Tiden bara rinner iväg och jag vet nu inte längre om jag hinner att göra något annat än att slappa innan klockan hinner bli 3 och det är dags att åka till jobbet.

Känner varje gång jag ska åka till jobbet att det finns en massa annat man vill göra och att man funderar över bortföklaringar till varför man inte kan, men antar att man måste tänka på att man får pengar för det..
Ska spara så det bara sprudlar om det till resor i framtiden! Längtan är stoor!

Snart är det nyår mina vänner! Vad har ni för planer till nyår?

'
Bild från förra årets nyår
Jag och Pauline ♥


That was then

Idag har jag inte fått mycket skrivet. Kanske inte för att det har hänt så förbaskat mycket.
Dagen efter julafton och man är lite småseg sådär, kan väl bero ganska mycket på att man inte kunde somna förrän kl 4 imorse...

Regnet föll idag och tog bort en del av snön. Det som är kvar nu är mest slask eller is. Har sett på vädret, på nyheterna, att det ska komma ny snö så får verkligen hoppas på detta så att det blir en vit nyår. Tänk vad fint det är med lite vit snö när alla raketer smäller i skyn!

Idag blev jag tyvärr påmind om att det finns ett liv att åretvända till sen, SKOLAN. Fick sätta mig med en inlämning som skulle in under lovet. Lika bra att få det gjort kände jag! Varför jag skrev en del av detta i kursivt är för att det kommer inte alltid förbli på det sättet. Nu är det bara 1 termin kvar! Sen är studenten här och jag ska inte längre gå i gymnasiet. Det knyter sig litegrann i magen när jag tänker på det och att jag, som har varit på kusiners och vänners studenter och känt att jag är allt för liten för att själv ta studenten, nu ska göra det!!

Fick lyft rumpan och stack ut på en löprunda idag också, trodde det skulle vara lite skönt att springa av all julmat som man kastade i sig igår men icke sa nicke. Det var banne mig ingen dans på rosor det inte! Det regnade och blåste som in i *#@!* så när jag väl kom in igen satt det fint med en riktigt varm dusch!

Förut idag hittade jag en massa gamla skivor som hade gömt sig under sängen. Vad musiken har ändrats från när man var liten tills idag! Hittade min samling av Hits for Kids skivor
Lyssna bara på detta:


Usch vad dåligt det är! Haha


Bättre. Minns den ju!



Kom ihåg att jag tyckte att den här var bra, fortfarande bra.
Längesen man hade sånt halsband som satt hårt runt halsen...

Hej mitt vinterland

 



  

Julafton är om ungefär en timma och tjugo minuter över och det är då ett år till nästa. Att allt kretsar kring just en speicell dag(?!). Jag har fortfarande inte ritkigt insett att det faktiskt har varit julafton och att man har sett på Kalle Anka för 18:onde gången och suttit vid julgranen men paketen.

Underbart att snön kunde ligga kvar ett litet tag till så att man fick den efterlängtade vita julen! Var ute på promenad idag tillsammans med familjen. Mycket mysigt! ♥

Min vän Jessica som är i Thailand kommer hem snart igen , eller försöker i alla fall intala mig detta. Det känns som hon har varit borta i en evighet! DU får ta och komma hem snart!!


Välkommen främling och vän

Jag har suttit och funderat över en smått rolig sak. Alla dessa ord som finns som man verkligen inte förstår vart de kommer ifrån. Jag ska ge er några exempel;

- När något är gräsligt ?
- Om man är svartsjuk, är man svart när man är sjuk?
- Något som är klockrent, är det en klocka som är ren? Eller en ren med en klocka?
- Hatkärlek, går det att hata nån man älskar eller älska någon man hatar?
- När någonting är underbart, sker då ett under som är bart?
- Har du någonsin fått en snilleblixt? Är det någon smart som får en blixt?
- Man kan äta popcorn, det måste vara majs som poppar, eller?

Man kan ju fortsätta ett tag till men det får räcka för stunden.



Sent i december och luften är klar
Bilarna glittrar av frost
Snön som beskyddande hand överallt
Men vem sveper täcket om oss

Husen är höga och världen är stor
Vad värmer stjärnorna då?
Men när någon där uppe ser ner på vår jord
syns våra ljus ändå

Jag säger välkommen hem
Bara kom som du är
Välkommen främling och vän
När alla lamporna tänds finns det rum för dig här
Välkommen hem igen

Vem möter lyckan och vem tar sig tid
Vem orkar drömma om mer
Var gång du vågar se in i ett liv
Är det dig själv du ser

Jag säger välkommen hem
Bara kom som du är
Välkommen främling och vän
När alla lamporna tänds finns det rum för dig här
Välkommen hem igen

Så bara kom som du är
Välkommen hem
Välkommen hem igen♥

One thing I need

Jul på Liseberg är något speciellt. Detta året blev det inte så länge som det brukar men att ändå ha varit där är något som är ett måste varje år. Att det just blir den 23:e är lite speciellt också. Något som var fruktansvärt tråkigt bara var att jag ibland kände troppar från tak som man stod under, töade gjorde det nog litegrann. Jag hoppas verklgien att det kommer lite ny snö igen och lägger sig över den som redan finns. Tror det skall göra det också om man ska tro på väderprognoserna.

Nu ska jag skriva något som kommer låta en aning poetiskt och flera kommer säkert inte förstå vad jag menar men måste bara skriva av mig;
"Jag börjar vi van vid att inte vara den som är speciell. Att vara den som inte finns. Den som inte folk minns. Varför? Glömmer man bort de möten man har bestämt eller inte visar ånger. Orkar inte. Ändå är det som en drog, kan inte sluta. F-A-N, rent ut sagt."

Det var min lilla deppstund, nu ska man vara på det bästa humöret. Nu är det ju äntligen jul! En gång om året får man lov att ta in en gran i huset och äta ritkigt mycket mat så man nästan spricker. Det förväntas. Granen är nu klädd och står på sin plats. Några paket ligger där under och jag hoppas innerligt att en del av sakerna som stod på önskelistan ligger där under.



Imorgon är det julafton! Ett år sedan och jag kan knappt förstå att det är imorgon som man klockan 3 ska sätta sig och se Kalle Anka för 18:onde gången. Att man inte tröttnar på det? Jo kanske, man tar väl en liten powernap någonstans i mitten... ssch berätta det inte för någon, tror inte någon i familjen har märkt det än..




Håller de vad de lovar?

Har kollat in väderprognoserna för jul och veckan efter. Om man skall gå efter de så verkar det inte som om det skall komma något regn som får denna snö att försvinna. Jag hoppas ínnerligt att detta stämmer! Hade varit underbart att äntligen få fira jul och nyår med en vit mark. Var fruktansvärt längesen!

Håll tummarna med mig!

Finally home again

Hemma igen, efter lagmiddag i Kungsbacka och lite present öppning. I år fick man en ask choklad. Inte allt för fel eftersom jag gillar det! Snöar gör det fortfarande och jag hoppas innerligt att det ligger kvar i några dagar nu, underbart skulle vara om det fortfarande låg kvar på nyår.
Vad har ni för planer på nyår? Skriv en kommentar, vettja...

Oj vad trött jag är! Har hunnit med en del idag, både tränat, gjort iordning hemma och ner för middagen. Inte illa pinkat där inte!

Bums

Nyduschad efter att ha tagit mig upp från sängen klockan nio imorse och sedan befunnit mig på gymmet klockan 11. Inte så pjåkigt, om jag själv får säga det.

Nu väntar lite julbak och sedan förberedelse inför lagmiddagen. Ska ta på mig rejält med kläder och konka mig ner till köket nu tror jag. Det är lite kyligt här hemma men vad värmer inte bättre än ett par tofflor på fötterna och en stor varm tröja!

Jag har märkt att det inte kommit så många egna bilder här på bloggen på ett tag, får väl se om jag kan leta rätt på min kamera igen och kanske börja ta en del kort. Tills dess får ni njuta av alla de gamla bilderna som jag lägger upp. Allt känns gammalt nu. Vi ska inte ens prata om min header. Den behövs göras om omedelbart.. Emma vart är du?

Tusentals ljus

Första klappen är inslagen och jag funderar på att snart fortsätta med nästa. Det är något mysigt med att slå in julklapparna. Jobbigt bara att så snabbt du har slagit in det river någon av det för att se vad dom har fått. Kände mig jätte effektiv idag när jag var och handlade, använde den uppfinningsrika sidan av mig och hittade relativt snabbt något i butikerna som jag ville ha. Värst var när man hittade en sak som man skulle ha och när man sedan skulle ställa sig i kön kunde man knappt se var den slutade..

Imon ska man upp i tid igen, för att gymma. Ska försöka vara så duktig och faktiskt träna på morgonen, det blir en utmaning av dess like, men ska banne mig klara av det. Det går inte speciellt bra och ge sig ut på en löprunda nu direkt.

Får se till att det inte blir allt för sent idag.

Freezing

Oj vad det har snöat! Jag hoppas verkligen att det ligger kvar så att man kan få en vit jul trots allt. Det var det jag önskade mig mest till jul eftersom jag och familjen inte kunde åka upp till stuga i Sälen över jul. Det skulle vara väldigt snopet om det skulle töa bort dagen innan julafton, nej det får vi verkligen inte hoppas! Var bara tvungen att skriva om det här i bloggen men många har väl redan märkt det och alla har redan skrivit om det på facebook så det kommer väl inte som någon nyhet direkt..

Jag och bror min har varit på stan och inhandlat alla julklappar. Det känns som om jag oroade mig i onödan över att jag inte hade köpt klart mina julklappar. Allt ordnade sig ändå. Fast det blir nog bättre om man vart klar med det redan innan denna veckan.

Ingen träning idag, egenträning istället. Hade planerat att dra ner till Kungsbacka och gymma men får se om jag hittar någon att gymma med. Tråkigt att göra det själv. Hade tankar på att ge mig ut och springa lite men det verkar inte lika smart nu, eftersom det snöat så mycket och halt.


Nya lakan

Vet egentligen inte vad jag gör uppe. Kroppen är seg, huvudet är segt allt är segt. Varför sitter jag då uppe fortfarande?
Har nog funnit svaret - sängen är inte bäddad med nya lakanen. Funderar på att bara gå och lägga sig och bädda allt imon istället. Är det bekvämt? Ja om man är tillräckligt trött. Då kommer man till nästa fråga, är jag tillräckligt trött?

At last

Nu är jag hemma efter att ha spenderat en hel dag i Aranäshallen.

Allt startade imorse påväg ner mot Kungsbacka. Precis vid stationen dör plötsligt våran bil och vill inte starta. Då ska jag även nämna att det är två minuter kvar tills vi hade samling till matchen. Det var bara att tacka och ta emot och sen i rask takt konka sig bort till hallen med en tung väska. Själva matchen gick inte bra för min del. Förlust och en smärtsam rygg är resultatet efter matchen. Det fanns inget annat att göra sen utan att vänta ut klockan så att den skulle slå fem. Herrarna spelade och de vann, wie!

Fjärde advent är dagen och har precis druckit glögg och ätit pepparkakor. Gott! Det är den 20:onde och om fyra dagar är det julafton. Vad snabbt det har gått! Nästa år ska jag försöka att ha köpt klart mina julklappar till denna tid. Det blir så mycket bättre då. Inte lika stressigt!

Brittany Murphy är förresten död! Hon blev 32 år och dog av hjärtstillestånd...

Fel postnummer och ort

Varför bor jag i Lindome och alla mina vänner mot Kungsbacka hållet? Har helt hamnat på fel ställe..

To guide you

Usch vad kallt det är! Känns som om det är minusgrader i huset, vilket man bara inbillar sig eftersom man tycker det är så svinkallt. Hade suttit fint med lite sommar, speciellt när man sitter och tittar på min vän Jessicas blogg som just nu är i varma Thailand.

Äsch jag har väl bra här? .. försöker intala mig detta

Kan inte längre se min säng efter att jag kastat alla böcker och kläder över den, och här snackar vi om en dubbelsäng! Är kanske dags att ta hand om det där innan man gör något annat , innan man går och lägger sig fram på småtimmarna.

Jobbet igår gick bra , tredje gången jag var där. Började svara i telefon och ta emot kunder i kassan. Mindre kul var det vid sex-sju tiden när alla skulle ringa samtidigt (de har två telefoner så det kan ringa i båda samtidigt) och jag kunde knappt höra vad en man skulle beställa. Man hörde hur han blev mer och mer irriterad och jag hörde mindre och mindre. Det slutade med att Markus fick ta samtalet istället...

På vägen hem träffade jag på Pauline av en ren slump. Båda kände inte igen varandra till en början. Hon hade nämligen färgat håret. Har aldrig varit med om att jag knappt känt igen en person efter att de har färgat håret, så detta var första gången. Segt att sitta på buss och pendel för att komma hem. Efter man har jobbat klart ett pass vill man bara hem.

Jessica om du läser detta . Saknar dig otroligt mycket! Kom hem snart! Bli inte för brun.. haha!
Denna låten är till dig (klyshigt? eller hur det nu stavas)

Yees

Nu har startskottet gått och jag har nu invigt årets julklappshandling med att köpa första julklappen, till brorsan!

Kan ju inte skriva vad det blev, fall i fall han sitter och smygläser min blogg. Haha..


Julstädning

Nu när det vankas jul är det väl dags för den årliga julstädningen. Något som man inte riktigt ser fram emot men som behövs göras.

Något annat som också behövs göras är julklappshandlingen. Någon som vill hänga med?


Ledigheten

Nu har man varit på den sista julavslutningen och det känns riktigt konstigt att inte sätta sig där nästa år och höra den sista låten "all I want for christmas" spelas ännu en gång...

Snart ska jag väl ta och göra någon mat till mig, innan det är dags att peppa för ett pass på jobbet. Idag har jag inte ritkigt orken för att jobba men jag ska göra mitt bästa för att hålla humöret på topp! Efteråt får man se om man har orken att göra något annat än bara totalt slappa. Hade vart skönt att slippa åka hela vägen hem.

Nu är det jullov som de flesta kallar det. Har ännu inte köpt mina julklappar, inte några av dom , det är lite småttpanik men orkar som sagt inte göra det. Får fösöka bli av i helgen eller början av veckan istället. Jag kom just och funderade över just namnet på lovet, jullovet. Vad kallar de som är jehovas vittnen att detta lov kallas? vinterlov kanske? Eftersom de inte firar julen eller födelsedagar..



Här är en låt som jag spelar rätt flitigt just nu. Skön!

Nu ska jag gå ner till köket och laga mat till mig själv. Puss o kram

Sista skoldagen på höstterminen

Nu har jag haft de sista lektionerna för denna terminen. Imorgon är det julavslutning och de kommer antagligen ännu en gång sjunga Last christmas and All I want for christmas, som alltid. Förstår inte hur de år ut och år in kan fortfarande vara okej att spela. Varje år kommer de tillbaka och varje år är det folk som går runt och sjunger på dem. Varför just dom. Otroligt många jullåtar som folk kommer ihåg men vissa lägger man extra mycket på minnet.

Morgonen startade med att jag funderade på att vända tillbaka på vägen till bussen. Det var iskallt ute och dessutom blåste det en aning. När man gick senare till skolan kände man inte längre sina ben. Det är väl december nu antar jag, på riktigt.

Väl i skolan hade jag engelska i ungefär en timma. Sedan satte jag mig tillsammans med Sofie i cafét i skolan och drack varmt te. Resten av dagen har gått väldigt segt och inte fått gjort värst mycket. Fick slippa sista lektionen för att hinna till sjukgymnasten. Det blir bättre och bättre men en bit kvar.

Om ni undrar varför jag skriver så detaljerat vad jag har gjort under dagen är för att jag skickar små uppdateringar till min vän Jessica som är i Thailand för närvarande. Så att hon hänger med vad som händer hemma i kalla Sverige.




Har precis fått i mig lite mat och ska snart göra mig iordning inför match. Skall spela ikväll och just nu håller jag på och taggaaa!

Here comes the sun

Ett tag till ska jag allt orka med att plugga det sista innan jullovet! Att det ska vara så svårt och jobbigt! Har inte tyckt att det är så jobbigt som det är just nu på ett tag men precis nu känns det förjävligt. Har sagt många gånger tidigare att jag ska bli bättre på att planera men jag tror icke det är genomförligt för min del. Jag är och kommer nog alltid förbli den där slarvpellen som gör allt i  sista sekund och kastar bort den tid man får långt i förväg för att slippa stressen i slutet.

Idag åker min kära vän Jessica till varma Thailand, ska bli tomt och tråkigt utan henne, men till nyår syns vi igen. Då är det partaj på högsta nivå!

Nej nu ska jag fortsätta med min historia och spotify. Vilken kombination asså!

Tuffa tider

Längesedan jag var så utmattad på en träning som idag, kunde knappt röra mig efteråt och mitt blodsocker var på botten. Då satt det gott med ett äpple och vatten. Att det kan vara så gott, man äter inte , eller i alla fall inte jag, det så ofta annars men just i träningstillfällen går det lätt ner.

Ser verkligen fram emot att ha fler sånna här träningar i  veckan! Eller kanske inte...

Nu är sista veckan i skolan och det är fullt upp med saker ända fram till sista dagen. Det är segt och jobbigt men skall klaras av. Det har man ju fixat många gånger innan så varför inte nu också?

Inte funka

Att tekniska prylar inte kan funka när man verkligen behöver dem! När man för en gångs skull försökte gå upp i tid för att hinna plugga innan man vill hitta på annat som händer en dag som denna. Nej då ska man i stället inte ha med sig lappen hem som man behöver och inte heller kunna komma in på skolans fronter för att kunna hämta det där skitpappret. Frustrerande till tusen!

Nu är det inte långt kvar, snart står julen vid dörren och då är det dags att fira den med släkt och vänner. Kanske dags att börja köpa julklappar då, sådant jag har inte hunnit med. Det får jag ta och göra någon dag snart.

Nu har det löst sig och jag ska fortsätta med mitt pluggande inför sista provet innan jul. Önska mig lycka till.


Where are you

NU ska jag ta mig en kopp te innan det är dags för att krypa ner under täcket och sova. Är skönt att veta att man har en extra timma att sova imorgonbitti och även att det är Fredag!

Skall direkt efter skolan imon åka till Kållered och stå tillsammans med Brollan och dela ut glögg. Kom gärna förbi om ni inte har något annat för er! Efter det blir det eventuellt Idol-finalen med Brollan själv, lite godis och kanske en titt på innebandynatta som är imorgon natt. Får ju inte bli för sent eftersom man ska upp nästa dag och spela match. Måste vinst! Det är det i och för sig alltid men extra mycket nu känns det som!

Jag måste berätta om en incident jag råkade ut för idag på pendeln till skolan. Jag börjar nästan fnittra här för mig själv när jag tänker på det. När man åker pendel träffar man på massa av olika folk. En del sitter helt tysta och kollar ut genom fönstret, en del lyssnar på musik, en del sover och andra pratar högt med sina kompisar eller någon i telefon så att alla andra kan höra exakt vad dom säger. Så hände imorse. Det satt ett tjejgäng i mitten av pendeln, där även vi satt, de pratade om hur snygga killar var och hur sexiga dom var. Vet inte hur många gånger de använde ordet "OMG!". Det var speciellt en tjej som pratade om vad hon tyckte om paradise hotel och vem som totalty var den snyggaste.



Nu när jag läser det jag precis har skrivit förstår jag om många av er inte förstår det roliga i texten. Ni skulle nog vart där. Sinnes vad unga flickor är konstiga. Jag är väl ingen längre, jag är ju 18? Haha..

Second place

Precis fått mig lite mat i magen. Snart är det dags för att packa om och åka ner till Kungsbacka igen för att träna, som vanligt.

Spelade för sista gången klasslags cup i skolan, kom på andra plats efter avgörande på straffar.

Inget gjort

De dagarna då jag är ledig och verkligen har tid till att ta ikapp allt som jag aldrig hinner annars, drar jag alltid ut på tiden och väntar med det till sista sekund. Så även idag. Jag sitter nu och ska verkligen försöka att börja och förhoppningsvis även skriva klart en svenska uppgift samt engelska. Varför gör jag inte bara det jag ska? Vad är det som är så himla svårt?!

Idag har jag kört min statskörning. Nu har jag inget mer "test" kvar innan det är dags för teoriprov och uppkörning. Konstigt känns det men en otrolig lättnad. Nu kan man släppa det ett tag och verkligen koncentrera sig på teorin, som jag verkligen behöver göra!

Vi satt på projektarbetstiden idag och kom på ord som man har skrivit så många gånger nu att det inte känns rätt att skriva på det sättet längre. Så har jag känt med detta inlägg nu, hur många gånger har jag inte skrivit verkligen i det här inlägget och jag lovar att jag minst har skrivit fel och fått skriva om det på allihopa.

Nej nu ska jag verkligen börja att skriva på min svenska uppgift. Titta där skrev jag det en gång till!!


Vet att jag har lagt in den här låten en gång tidigare, men kan inte sluta att tycka att den är bra! Vet inte riktigt om man skall kalla det en låt heller för den delen, en melodi kanske låter bättre?
Älskar när min vän Andrea spelar den, hon är otroligt duktig på att spela piano..


Inte världens smickrande bild men det är jag och Andrea i somras, påväg in till Partille cup om jag inte minns helt fel.

Magen kurrar

Ska snart springa in i duschen innan det är dags att få sig nåt i magen. Superhungrig är jag också och efter att jag hade varit hos sjukgymnasten fick jag och mamma åka och handla. Man blir ju bara hungrig av att gå runt där och titta på all mat. Man börjar bara tänka på alla maträtter som man vill ha och äta.

Damerna spelar ju handbolls-VM nu också. Fast dom spelar i Kina så dom spelar vid helt fel tider. Någon som vet hur det har gått för dom?


Teatime soon

Vad gör jag egentligen uppe? Jag somnar när som helst känns det som. Nej först ska jag dricka te innan det är dags för sängen.

Åkte ner till Kungsbacka för att kolla på herrarna. Vinst blev det med 47-35, tror jag om jag inte misstar mig. Trevligt.

Imon är det måndag igen, skola och sedan sjukgymnast. Efter det är det ingen träning som det brukar vara. Istället är man ledig och kanske kan hinna med allt annat som man aldrig gör annars.

För fullt

Nu är SM-helgen över och tiden med SM också för den delen. Sista gången och nu är det över som sagt. Segt är det och lite tomt nu efteråt. Det är väl bara att bryta och komma igen.


Nyduschad sitter jag nu här och väntar på att maten snart ska bli klar. Därefter ska jag börja dra mig ner mot Kungsbacka och titta på när Aranäs-herrar skall spela match. Gör man något annat än kollar eller spela handboll? Nej jag tror icke det, men vad gör det? Gillar man det så är det inte värst jobbigt att spendera mestadels av sin lediga tid på att vara i handbollshallar.

Borde nog inte sitta och äta på godiset som jag köpte igår när jag var på bio och såg New Moon. Kommer föräta mig och inte ha någon lust till att äta den "riktiga" maten. Äsch! Bion igår var grymt bra! Så snabbt filmen var slut funderade jag på att köpa biljetter till nästa visning och titta på den igen. Snart ska jag sätta mig och läsa boken också. Tredje filmen kommer i juni..längtar!


Andas handboll

Nu i helgen kommer jag andas, tänka och se handboll och inget annat. SM är det som gäller i Önneredshallen, där var man ju inte redan förra veckan och spelade match. Jaja, det är ju en hall man känner till, så man vet ju vad man har att vända sig med vad det är för golv och hur mycket yta det finns på kanterna. Det är något som jag verkligen inte kan förstå med vissa hallar. Vissa blir accepterade av svenska handbollsförbundet att kunna spela matcher i men ändå är det för liten kant och varje gång man hoppar in för att skjuta blåser domaren att man är innanför. Varför spela match i de hallarna?!

Nu sitter jag och har en smått nostalgi-moment, lyssnar på Westlife. För er som läser och inte ser Idol uppträdde de där för några minuter sedan och klart man sitter fast och mimar med i alla låtar (fick inte sjunga högt, föräldrarna var redan irriterade på att jag hade gjort det tidigare).



If I let you go (1999)


Swear it again (1999)


My love (2000)


Obvious (2003)


What about now (2009)

Skulle jag fortsätta skulle jag nog kunna fylla en sida, men det skulle inte bli så kul att lyssna på eller läsa. Jaja..

Tonight

Idag smäller det! Får tänka flera gånger så att jag är fullständigt säker på att idag är det torsdag och idag ska jag på Idol! Genrepet är det men det gör inget alls!

Försöker ta vara på min tid och plugga lite inför provet imorgon. Känner mig inte alls säker på det men hoppas att nånting sätter sig innan det är dags att äta och göra sig iordning.

Imorse hade jag risk utbildning 1 på bilskolan. Skönt att ha den gjort nu! Det är bara statskörningen kvar nu som man behöver vara lite smått nervös för. Den hoppas jag att klara och sen är det bara träning inför teori och uppkörning som gäller. Gillar verkligen inte teorin så den behöver jag lägga ett kol på.


Iskallt

Idag slog den iskalla kylan verklgien till och jag funderar snart om det är dags att köpa en liten söt mössa att sätta på huvudet. För att slippa frysa så förbaskat mycket på mornarna och resten av dan för den delen.

Nu har jag äntligen kommit hem efter en dag som i princip har gått i ett. Man gör bara allt på vana. Har i alla fall fått köpt födelsedagspresent till mor min som fyller år på fredag vilket jag tycker var väldigt bra för mig. Sådant får man ju inte glömma och komma på precis dagen innan!

Jag ser verkligen fram emot morgondagen...det som står på schemat är IDOL-genrepet, tillsammans med Jessica! Hade velat sett Mariette på scen, men tyvärr, röstningen förra veckan räckte in. Det får väl bli någon annan gång.



Kvällens schema ser ut som följer;
- Duschen
- Kolla på Paradise
- Skicka iväg loggböcker
- Packa väska för morgondagen
- Läsa filosofi
- Soova!

Done

Skönt att vara hemma igen från jobbet och har äntligen fått lite mat i magen.
Hur får man ihop dagarna?
Ibland brukar jag ju skriva att jag har bestämt mig för att förändra saker i mitt liv och här kommer ännu en förändring;
Jag skall försöka att tänka efter innan jag säger att jag ställer upp på saker.
Saker som jag egentligen vet att det inte finns tid för under de 24 timmarna som dagen ger.
Ibland önskar man att timmarna på dagarna kunde vara snäppet längre, ibland önskar man att det var mindre.

Vad är ordet nöjd egentligen?
Om man bara går runt och tänker att man ska bli nöjd över allt känns det bara som om man letar efter det ouppnårliga. Nöjd är man kanske för en sekund eller minut, sedan kan det vara över. Istället ska jag försöka se varje sak som något bra och vara glad för varje liten grej. Då hoppas jag att jag kan bli gladare och inte t.ex. skriva lite deppiga texter som jag har känt att jag gjort det senaste.

Upp med humöret!


Vill se New Moon snaaart!

Fjärilarna

Sitter med fördjupningsarbetet i Psykologi just nu och borde egentligen läsa igenom all fakta som jag har lyckats samla på mig. Istället ägnar jag en stund åt detta. För att på något sätt kunna släppa tankarna och nervositeten över att åka ut till jobbet jag har sökt och provjobba. Ju mer man tänker på det, ju mer rör sig fjärilarna i magen...

RSS 2.0