Göra två saker samtidigt

Gick upp för bara en timma sen, men har hunnit med nästan mer än vad jag gör på en hel dag, då jag slappar iofs. Tror jag är stressad över att hinna få klart allt till imon när vi (jag och Emmy) ska åka tidigt med båten över till Danmark. Ska alltså köra i Danmark, förstår ni! På kvällen kommer Pao och Ida så vi ska åka tillbaka och hämta dom.

Vädret ska inte bli det bästa i helgen, men skit samma! Det ska bli så jävla roligt!!

Inspiration

Solen skiner! Halleluja! Och på toppen av detta så är jag ledig idag!!

Skall snart ut och stanna där tills solen gett resultat, men kunde inte slita mig från tv:n tidigare och friidrotten som gick. Men nu är det över så nu väntar lite chill i solen.

Kom förut att tänka på personer som inspirerar en. Många har människor i sin närhet som mamma eller pappa. Likaså har jag men idag kom jag på en som faktiskt många borde ha som förebild och ta till sig vad hon säger. Denna personen heter Carolina Klüft. Alla som håller på med någon sport, eller för den delen vilka som helst, borde lyssna på vad hon säger om egna mål och attityder.




Innan jag somnar

Innan jag snart inte kan se mer, för att jag är så trött, skall jag försöka att skriva ner ett litet inlägg.

Jobbade tidigt idag och dagens arbetspass blev ungefär lika intensivt som igår, om inte värre. När jag väl kom därifrån bar det av ner mot kungsbacka för att titta på lite handboll mellan Aranäs och det tyska proffslaget Flensburg. Roligt att se spelare som man ofta inte ser och ett sådant bra lag, men det är lite tråkigt när det inte aldrig riktigt blir någon match utav det.
Nog pratat om det.

Imorgon väntar ännu ett arbetspass och sedan är jag ledig på tisdag. Antingen spenderas den lediga dagen i Varberg hos farfar eller så måste jag laga min bil för att kunna ha den till Danmark till helgen.
Jag är verkligen orolig för min farfar! Man vill aldrig se någon man älskar dålig, går runt och tänker på det jämt och ständigt.


Någon som har kryckor att låna ut?

Äntligen hemma efter ett riktigt jobbigt jobbpass. Sitter nu och mölar i mig godis och sedan väntar en efterlängtad säng för imonbitti är det på med arbete igen!

Någon som har några kryckor att låna ut förresten? Efter att ha spelat på sand i två dagar har fötterna tagit stryk. Trodde till en början att det bara var träningsvärk i muskler i fötterna, men nu har jag insett att ena foten har svullnat upp en aning. Har fått linda in den idag och näst intill gått barfota...kommer ju inte i någon sko!

Hemma från skåne

Inatt kom jag hem från tre dagar i skånska Åhus. Har ju spelat handbollscup på sand vilket var en stor skillnad från att vara van att spela i hallen. Dock var det ganska gött att kunna slänga sig näst intill hejdlöst i sanden. Blev ibland mer brottning än handboll...

Det var himelskt skönt att få sova i sin egna säng inatt men imorse var det upp vid halv nio som gällde och en timma senare satt jag och papi i bilen, påväg ner till Varberg för att hälsa på farfar på sjukhuset. Hatar att han ska få vara kvar där ett tag till och att han blivit dålig. Vill åka ner och hälsa på han så mycket jag bara kan. Jobbar tyvärr en del nu...

På tal om det så får jag nog ta och gör iordning lite mat och väska till jobbet. Jobbar fram till tio ikväll så det blir hem och sova direkt sen kan jag tänka mig.. Får också hoppas på att det inte blir några långa promenader eller mycket spring då min fot är inlindad just nu.

Cup på sand

Det sista ska nu packas och göra mig iordning. Runt tre kommer bilen och hämtar mig och sedan ska tre, förhoppningsvis soliga, dagar spenderas på stranden nere i Åhus. Har inte spelat beachhandboll sedan jag var liten och det bara var en liten cup i Svanesund (2001). Får väl se om jag fortfarande minns hur man spelar på sand. Nu har det tillkommit några till laget också så jag kanske får vila mer nu, vilket jag verkligen kommer behöva när fysiken verkligen inte är på det bästa plan just nu.

Lite glass med hallon innan jag åker? Hmm.. ja varför inte!
Är hemma på fredag eller lördag
Ha det bra! ♥

Vad är det som håller mig vaken?

För många tankar som snurrar i huvudet för att vara så när som att somna just nu. Vad är det som stör mig då? Vad är det som får mig att inte kunna somna? Är det något eller någon? Svaret kan jag inte ge själv, det kanske är mitt undermedvetna ..

Kanske är jag stressad, men det behöver jag väl inte vara? Det finns gott om tid, eller? Kanske kan jag inte sova för smulorna som jag hittar i min säng, fy! Kanske är det för att det är förbaskat varmt i mitt rum. Kanske borde öppna fönstret!



Något som jag ser fram emot i alla fall är att jag ska se All time low den 17 augusti tillsammans med Pao och mina kusiner Jonas och Isak och ett gäng andra kanske...

Imon smäller det

Sitter just nu på en säng  som jag inte kan ligga i! Eftersom det ligger ett ton med kläder på den just nu, varför det? Jo för att imon bär det av mot Åhus, måste nog ta och välja mellan några plagg så att inte väskan blir allt för tung. Men hur ska man få med sig allt mellan stället man bor på och där man spelar alla matcher? Det är den stora frågan som jag alltid ställer mig.

Om detta ska bli klart innan morgondag (som det aldrig kommer att bli) måste jag verkligen fortsätta NU(!)
Ciao so long! ♥

Den lilla röda - la av?!

Jääävla bil! Vad förbannad jag blir på den ibland. Visste den har växt i mina ögon och är nu ganska skön att köra, har lärt mig i stort sett hur den fungerar och vad som inte funkar bra med den. Men idag när jag satte mig i bilen kände jag nästan med en gång att det var nåt som inte stämde. Skulle ner till Kungsbacka och träffa min vän Andrea. När jag nästan är framme lägger bara hela bilen av och jag får ställa mig vid sidan av vägen med varningsblinkersen på! Paniken tog över för någon sekund och efter en del hysteriska samtal med papi fick jag äntligen igång bilen igen och i högsta möjliga fart åkte jag hem igen! Nu vågar jag inte längre åka med den där bilen för än den är fixad till 100 %. Hur ska det nu bli med att ta den med till Danmark?! Opps..

Nu tror jag mig att jag borde börja att ta fram kläder och saker som jag behöver ha med mig till Åhus som väntar runt hörnet.

18 juli

Hemma igen. Skönt. Mycket skönt!

Helgen har varit fin. Helt okej. Fredan blev lång, mycket lång. En seg lördan väntade sedan. En sväng upp till sommarstugan. Vädret var inte lika bra som väntat. Återvände hem på söndagen tillsammans med bror min.

Nästkommande vecka väntar planering för åhus och en tripp dit. Såklart också jobbet som väntar de andra dagarna. Förhoppningsvis blir det bra väder hela veckan.

Och förresten... jag ska försöka intala mig själv att du är inget värt för mig, du är som luft..


Är detta svaret?

Ja kanske är detta svaret på min fråga på tidigare inlägg om vad man ska göra med resten av sitt liv..

"When we were five, they asked us what we
wanted to be when we grew up. Our answers
were thing like astronaut, president, or in
my case… princess.

When we were ten, they asked again and
we answered - rock star, cowboy, or in my
case, gold medalist. But now that we've
grown up, they want a serious answer.
Well, how 'bout this: who the hell knows?!

This isn't the time to make hard and fast
decisions, its time to make mistakes.
Take the wrong train and get stuck
somewhere chill. Fall in love - a lot.
Major in philosophy 'cause there's no
way to make a career out of that. Change
your mind. Then change it again, because
nothing is permanent

So make as many mistakes as you can.
That way, someday, when they ask again
what we want to be… we won't have to guess.
We'll know."

Vissa kanske känner igen den, andra inte.


Upp-och-nervänd dag

Hunnit med en hel del idag! Jobbat, gjort ärenden och handlat om det nu inte räknas in i ärenderna. Imon väntar mycket må jag påstå! Ska hinna med mycket på kort tid:

» springa
» städa bilen
» städa hemmet
» fixa biljett till konsert
» köpa frusna hallon
» bränna skiva
» fixa med tekniska prylar
» fest!

så nu tackar jag för mig idag. ni som har fått äran att se mig idag måste jag tyvärr tala om att ni inte kommer få se mitt vackra ansikte mer för dagen. Jag tackar för mig och välkomnar min stora underbara säng! Oj, vad självgod jag plötsligt blev om mig själv i tidigare mening. Hmm, ja det fick mig i alla fall att inse att jag är bra som jag är och ingen jävel skall komma med något annat. De kan dra åt...

Tack för mig ♥
Älskar och saknar er, ni vet absolut vilka ni är!

Underbar kväll!

Det blev en mycket varm men underbart mysig eftermiddag/kväll tillsammans med Frida. Åkte och hämtade henne efter jobbet och sedan bestämde vi oss ganska snabbt efter en runda hemma hos henne att åka ner till Jamas och äta, hur mysigt som helst! Förutom att solen gassade! Vi valde då att sätta oss inne istället och äta upp och sedan blev det såklart glass utomhus. Mysigare kunde det nog inte bli!

Ingen 29:an idag eftersom vi båda börjar jobba tidigt imon. Tycker faktiskt att det skall bli helt okej att jobba imon. Har ju en helg ledigt sen!

Vad ska man göra med sitt liv?

Det kurrar ordentligt i magen och jag antar att det är ett tecken på att det är snart dags att äta då! Sedan blir det att packa ihop lite smått och gott, åka och hämta mowgli och sen blir det mys och snack om allt mellan himmel och jord kan jag berätta för er!


Här har ni Frida och jag!

Satt förut och tittade igenom mina skolkataloger från de tre åren som man spenderade på gymnasiet. Satt och jämförde första årets kort med studentkortet och herre min skapare vad alla hade förändrats! Vissa såg inte ut som samma person tre år innan. Jag själv kände knappt igen mig och jag kan även tänka mig att det är inte endast utseendet som har förändrats under tre år utan även jag själv som person. Jag känner fortfarande att studenten inte har hänt än, jag har bara testat på den men den väntar runt hörnet för mig.. eller vänta nu. Fan jag tog ju studenten för över en månad sedan!!

Fick mejl från Boråshögskola idag om att jag kommit in där, vet dock inte om jag skall tacka ja. Det var ju inte mitt första val..
Vad ska man göra med sitt liv??

Fööör trött?

Är nog för trött för att ens tänka rätt. Var allt för glad på jobbet idag, var det bara för att jag vet att imon är jag ledig efter en hel helg som jag har jobbat fram tills idag? Hmm, ja så kan det nog vara!

Imon kommer bli en superdag! Ska träffa min underbara vän Mowgli. Satt idag och tittade igenom mina presenter jag fick på studenten och fann brevet som jag fick utav henne. Varje gång man läser det blir man helt varm i hjärtat och nästan intill tårögd.

Saknar min bästa vän Jessica så otroligt mycket nu också! Hon får banne mig ta och höra av sig snart!

Skulle också ta och boka båtbiljetterna för danmarksresan idag också och när man väl har bestämt sig för att göra något så går det ju aldrig! Då är det alltid något som skall komma ivägen och fucka up!

Jaja, sängen väntar och ett till avsnitt utav sex and the city! ♥
Vem vet, kanske ett eller två asnitt av Paradise hotell danmark sen också!! (tränar min danska, haha)

Rösta!

God morgon! eller ska man kanske säga förmiddag nu? När går det egentligen över från morgon till förmiddag och detsamma med kväll till natt? Kan det vara olika från dag till dag?
Fick ett samtal vid halv tio imorse som väckte mig, skulle hämta hunden hos mamma så det var bara och sätta sig i bilen och åka ner.

Förresten så har jag "tydligen" gått med i en tävling nu om finaste kärlekslåten.
Rösta på mitt bidrag
http://www.libresse.se/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=57767

Ne-yo - Mad


Jävla skit

Jävla skit , ja jag tänker inte verka glad eller lycklig just nu, för det är jag inte.
Jag hatar det spelet att leka med känslor. Att verka obetydlig. Att man är inget värt.
Att man är någon, bara en i mängden. Känslor vad är det?

Att det blixtrar utanför fönstret kanske inte är någon tillfällighet. Det kanske bara avspeglar vad jag känner inom mig just nu. Min ilska och trötthet på att det fortsätter såhär. Jävla skit, ändra det för fan!

I fantasin är allt bra, allt är som det skall vara...

Hard work work

Vad är det som händer idag förutom att jobba ? Nej, jag hinner inte mycket annat! Förjävligt varmt är det ute också och skulle hellre vilja ligga i ett svalt rum och bara sova en stund till!

Grillkväll ikväll, någon?

Hungrar efter kärlek

Vad är bättre än kärlek? Vad är bättre än att känna att någon verkligen vill en väl och bryr sig om en? Kramar en så hårt att man nästan tappar andan, håller ditt huvud och kysser en på läpparna och ger ett sådant tecken att den inte vill ha någon annan än just dig? När personen stryker bort håret i ansiktet och därefter pussar en på kinden? Tar ens hand och kramar den hårt? Eller bara ger den där lilla kommentaren som gör ens hela dag!

Åh vad jag hungrar efter kärlek!

Drar mig ner mot Kungsbacka

Uppe tidigt idag, fastän jag fortfarande är trött som bara den! Ska ta bilen och åka ner till Kungsbacka och möta upp Pauline och Ida för att planera för danmarkshelgen.

See you later! ♥


Inte något ståhej

Nä idag har det inte varit bra med uppdatering må jag säga! Kom hem runt ett tiden idag och då var det bara att i stort sett packa sin väska och dra sig mot jobbet igen. Men eftersom det var så fasligt varmt så hände inte mycket, både på gott och ont för mig eftersom jag då istället nästan höll på att somna på jobbet.

Ikväll blir det då inte något ståhej, ingen som helst ork till något sådant. Istället blir det bara att mysa framför tv:n med något gott och sedan är det sängen som gäller. Imorgon väntar en till arbetsdag, och dagen efter det, och dagen efter det...

Vill ut till havet och bara ta det lugnt! Dra ut med bilen och åka långt bort!
Någon som vill följa med?

Hoppa i vattenpölarna på Heden?

Har inte varit någon lyckad dag om man ska se till vädret! Åkte in nästan lika tidigt idag och kollade på handboll på guldheden tillsammans med min vän Malin. Dock hann vi bara se drygt två matcher innan regnet bara öste ner och vi bestämde oss för att det inte var någon mening med att gå kvar där och kolla så vi knödde oss på en buss ner till brunsparken och åkte hem till henne istället. Där somna jag efter en god pizza men runt fem tiden bar det av ner mot Heden för att titta på Bengan Boys (gamla landslagsspelare) mot Göteborgs alliansen (duktiga handbollsspelare från Göteborg).
Efter ungefär halva stack vi vidare till en annan match och mötte upp min syssling Amandus. Det sluta tillslut att regna och efter matchen bar det av mot stationen och åka hem. Något kall och blöt.

Nu väntar en lång jobbhelg med nästan bara sena tider att arbeta. Imon är det i alla fall bestämd utgång efter jobbet. Då är det nog dags för mig att sova några timmar. Fastän man är ledig sover man inte ut ändå!

Välkommen solbränna!

Sitter och hejar för fullt på att tyskland ska gå till final, medans större delen av min kropp gör lite små ont då jag nu har insett att jag blivit solbränd. Imon blir det till att lägga på en massa solkräm och sedan bär det av till Partille cup igen och titta in nåra roliga matcher, då tillsammans med Malin!

Tyvärr fryser jag faktiskt lite nu och jag hoppas bara för allt i världen att jag inte blir sjuk nu. Eller är det kanske så att jag bara är lite trött? Det tar ju faktiskt på krafterna att vara ute i solen hela dan och uppstigning redan vid åtta med inte många timmars sömn i kroppen har gjort sitt.

Tackar för mig idag och nu ska jag mysa en stund innan det är dags att sova, har planer på att gå ut och springa tidigt imon...


Solbränd efter dag vid handbollsplanen

Det var uppstigning redan vid åtta imorse! Varför sova bort dagarna liksom? Gjorde iordning frukost och halvsprang ner till pendeln. Åkte in till stan med "Pluppen" och kollade fram till tre tiden på Partille cup och en massa handboll! Med på köpet har jag nu fått en jäkla bränna, ska lägga på lite aftersun sen så att det inet är allt för rött när jag ska ut och titta imon också.

Ikväll gäller det! Tyskland ska gå till final! Funderar att ta en sväng med bilen och inhandla mys till matchen. Ska
fråga om brorsan ska med.

Någon som ska ut ikväll?

 
Grym bild på mig och cammi när vi var ute med klassen.

Har fått körkort

Hel omvänd dag än vad den till en början planerades till att bli. Jag gick till jobbet "som vanligt" klockan 7. Vid halv elva ringde min käre far och berätta att bilskolan hade ringt. Det var idag som uppkörningen var!! Snabbt som attan körde han ner mig till Kungsbacka. Gissa vad...jag har tagit körkort!!

Underbar känsla och jag kan inte riktigt fatta det! Ska jag sitta själv och köra den stora bilen nu, utan någon annan som har ansvaret för fordonet. Hmm.. JA!


Galet roligt!

Negativ, nesch vad är det?

Visst va fan man ska inte klaga, här har jag ett jobb, tjänar pengar och gör faktiskt något om dagarna. Men ändå är jag så jävla deppig och faktiskt ganska sur över att jag inte får ihop några andra planer utöver mina dagar eller dom som är lediga. Ibland suger faktiskt jobbet, ett exempel är då alla (nästan i alla fall) kan träffas på helger och jag istället sitter där på jobbet sent och bara går hem och lägger mig, fan vad livet suger då!

Snart åker många kompisar iväg från mig, några i några veckor bara, andra i ett helt jävla år! Jag ser redan hösten närma sig och det är precis början av juli! Vad är felet? Jo det kan jag säga, det är jobbet! Jävla jobb. Fast ibland är det allt bra.

Oj jävlar vad klockan springer ifrån mig, ska upp om sex timmar! Fortfarande lite ljust ute, hur ska det här sluta? Kommer ju somna hos dom boende imon när jag ska in och väcka dom. Fuck. Ingen utgång på onsdag heller, eller? Fuck.

Tipsa gärna

Nu är jag otroligt seg eftet jobbet och körning idag. Sitter för tillfället och letar efter hotell eller liknande i Skagen när vi ska åka dit. Det är inte världens lättaste och det är mycket att tänka på, hur långt det är till innerstan, hus runt omkring osv. Men det ska nog lösa sig! Finns det någon som har förslag på bra ställe att bo på i Skagen så tipsa gärna!

'

Nu ska jag ta mig i kragen och göra lite saker här hemma. Sen ska jag träffa Jessica!

Nu sticker jag till jobbet

Det är inte alltid kul med jobb, tidiga mornar, dumma arbetstider, mindre tillfällen för att vara ute i solen eller vara med vänner, gå ut, stanna uppe sent...

Men egentligen ska jag väl inte klaga, har ju ett jobb för i sommar i alla fall och tjänar pengar så jag kan hitta på massa grejer sen.
Jaja..

Nu sticker jag till jobbet!

Solig söndakväll

Underbart väder har det varit hela helgen! Har varit ute nästan varenda sekund utav helgens alla dagar. Mycket övningskörning blev det också då jag måste vara förberedd nu snart!
Nu väntar också en jobbig arbetsvecka vilket kommer bli lite jobbigt, sen ringer jobbet och frågar mig om ännu fler pass att ta, klarar jag mer?

Andra tankar som håller på att gnaga hål på mig också... kan de inte bara lämna mig för gott, aldrig känna sådär! Nu har jag t.o.m. börjat känna känslan av avundsjuka.. vad är det för fel? Släpp det bara!!

Dags att åka iväg

Ikväll var det tänkt att det skulle bli utgång med nåra fina pinglor men istället tror jag att jag drar mig mot sommarstugan över helgen och tar vara på det fina vädret. Längesen man var där nu, det är så mycket annat som kommer ivägen. Känner också att det är skönt att komma bort från vissa saker och ting och också för att nästa vecka kommer bli ganska jobbig. Jobbar alla dagar utan två och dom två lediga dagarna är så när som fullbokade dom med.

Nej, negativt ska det väl inte vara! Solen lyser ju ute så jag vill snart komma hemifrån och idag kanske det blir första doppet för året! Det är väl rätt så dåligt...första doppet sker inte förrän i början av juli?! Men jag har som ursäkt att jag inte varit uppe på landet än denna sommarn och att gå upp och bada i Barnsjön vägrar jag!!

Det har varit en toppendag!

Busy day! Vaknade och var faktiskt riktigt nervös för vad dagen skulle bjuda på . Gjorde mitt teoriprov idag för att få ta mitt körkort och jag KLARA DET! Underbar känsla när man väl tryckt på den där knappen för att rätta alltihop och det var längesen mitt hjärta slog så hårda slag att det nästan kändes som om det skulle hoppa ur bröstet. Efteråt ville jag bara springa därifrån i ren lycka!

Nu har jag ätit en god pizza, eller nja god vet jag inte riktigt om den var men det var pizza i alla fall! Nu gör jag mig, samtidigt som jag skriver detta, iordning mig för att åka in till stan senare tillsammans med min syssling Sofia och titta på den nya Twilight-filmen "Eclipse". Ska bli superroligt!


RSS 2.0