1:a advent

Nu är årets första glögg drucken och första ljuset tänt. Mysigt är det och alla de dofter som man förknippar med juletiden kommer tillbaka.


Kanske dags

Fick precis ett infall av att börja titta The O.C. igen!


Vad är filosofi?

Kan man inte istället ha plugg för ett ämne i taget och sen sätta sig med nästa? Måste man istället sitta med tre böcker samtidigt och blanda ihop allt istället? Jadu, det är nog så det ska vara antar jag.

Snart är jag färdig, eller någonlunda i alla fall. Då stänger jag av allt, sätter mig vid bordet, äter lite gott och kollar på tv tills jag somnar. Imon är det match som gäller, tagga, TaggA, TAGGA!

Hej på er

Tillbaka med ett nytt inlägg. Några dagar sedan sen det förra och det har väl inte hänt speciellt mycket.

Körkortet går väl framåt men det känns som man verkligen inte är redo för att ha kortet i sin hand och vara säker på att man har allt under kontroll. Visst känns det så oftast men man har ju blivit så van att ha någon brevid som säger att man gör fel eller rätt. Har i alla fall bokat in statskörning och risk 1 nu. Segt att göra men behövligt för att nå körkortet. Jessica fick sitt nu i veckan, Grattis!

Just nu sitter jag och tittar på när Söderling spelar match mot Davydenko, kollar nästan aldrig på tennis annars men när det är svenskar med, så varför inte?

Plugghelg är vad min helg kallas, kanske ska ta och döpa varje helg till något, denna som sagt Plugghelg, nästa SMhelg och efter det då? Festhelg kanske? Vi får väl se, vi får väl se...



3OH!3 - Starstruck, grymt skön låt!

Något bultande

Har under några dagar det senaste haft fruktansvärt ont i huvudet och ska eventuellt uppsöka en läkare. Det funkar inte att gå runt dag ut och dag in med ett huvud som bara dunkar vad man än ska göra. Har också börjat fundera på vad det är som kan orsaka min huvudvärk och en del vet jag ju redan. En av dom är ju datorn, den lilla plåtburken (laptop i detta fall) som uppslukar min tid och tar en del energi. Har funderat om det krävs en förändring i vardagen för att jag ska må bättre och hinna med mer och har kommit fram till att det är nog den enda medicinen som fungerar. Därför kommer jag nog inte uppdatera och vara online lika mycket som jag har varit. Ni som känner mig och läser detta förstår att jag kommer dra ner på det eftersom jag redan är inne på datorn så mycket idag.

Det kommer inte bli lätt i början men det är vad som behövs, ett tag framöver i alla fall. Jag hinner inte med mitt liv annars. Jag har fruktansvärt mycket kvar i skolan fram till julen och det tillsammans med handbollen och eventuella jobb. Får liksom inte ihop mitt liv.

Jag kommer inte försvinna helt och hållet men en gnutta mindre kanske det kommer att bli.

Jag vill resa bort. Bort från allt. Känna mig fri. Inga måsten eller borde.


Goodie

Robbie Williams - Bodies


Ledig dag

Ledigt imon för att skolan ska ha Öppet hus, underbart! Hade glömt att jag redan beställt körlektion imorgonbitti så det blir att åka ner till Kungsbacka tidigt imorgon. Kanske lika bra ändå, då kommer man upp i tid och hela dagen behöver inte gå. För en gångs skull skall jag försöka att göra det som jag planerar att hinna med. På något konstigt sätt brukar det alltid resultera i att jag aldrig gör det jag ska när jag planerar min tid. 

Är det normalt att det ska göra ont lite här och var ibland? Börjar man känna efter för mycket bara för att man har ont i någon muskel, det kanske sprider sig?! Nej, tillbaka till verkligheten...jag kanske bara är en barnrumpa som känner efter för mycket. Jo så är det nog. Får be sjukgymnasten kolla på det på måndag. Gött...

Nej nu kurrar magen och det kanske är sista chansen att få lite mat i magen innan det är dags för natten. Vill ju gärna inte sitta där i mörkret när alla har gått och lagt sig och knapra sin mat. 

God natt 

Back from the rain

Hemkommen från en heldag upp i Lysekil. Var där för att spela match med damlaget men det blev bara pannkaka av det. Usch så vi spelade! Finns mycket att prata negativt om denna matchen, men det leder inte till något. Bättre att inse hur dålig matchen var och lägga den bakom sig, glömma den och lova sig själv att man inte ska spela så dåligt någon mer gång. Det enda rätta.

Skola imorgon igen. Konstigt. Jobbigt. Roligt.
Aa jag vet inte vad jag ska välja av detta. En blandning får det nog bli.
Oj nej nu måste jag sätta mig och läsa igenom resten av faktan till projektarbetet...

Hörs senare maybe


Kan man sluta sjunga på den här? Nej tror inte det är möjligt... inte för tillfället i alla fall!

Annorlunda perspektiv

Fick faktiskt för en gångs skull tummen ur röven och gjorde något som jag behövde, skämde bort mig själv med lite hårinpackning, ansiktsmask och fotbad idag som jag nämde tidigare och det var underbart skönt! Synd att man gör det allt för sällan.


Egentligen står det sova tidigt på schemat för att orka upp till samlingen imorgon när vi skall åka upp till Lysekil med laget och spela match. Segt skall det bli! Men det bästa man kan göra av det då är att ta med sig en vinst hem...

Satt förresten och tittade på premiären av Robinson förut med familjen och kunde inte hålla mig för skratt när vissa blev intervjuade. Värst var det med tjejerna. Vad är det för personer dom har tagit med? Antingen blir det en succé eller ren skit.

Skall man vara fin...

...får man lida pin, brukar ju den gamla repliken låta. Idag hade jag tänkt att det skulle bli mindre med pinan men allt mer av fin-delen. Planerna är att göra hårinpackning, fotbad och nån ansiktsmask. Skall bli riktigt skönt och efterlängtat. Det är sådana saker som jag aldrig hinner annars.

Gårdagen var sista dagen på praktiken på förskolan, det kändes konstigt att inte längre gå dit varje vardagsmorgon, men samtidigt skönt att komma tillbaka till vännerna och skolan och träffa folk i ens egen ålder litegrann. Efter praktiken bar det ner åt Kungsbacka för att träffa Emma F, fika och snack om allt mellan himmel och jord som sedan slutade på Kungsmässan med skoprovning av något så ovanliga skor på Emma. Bilder kommer inom kort...

Väldigt trevligt var det och efteråt plockades jag upp av mammis för att åka hem och tyvärr plocka upp allt på mitt rum efttersom hon hade bjudit hem gäster. Detta var vad min fredaskväll bestod utav istället för att vara nere i Aranäshallen och uppleva, vad många kallat det, magiska stämningen! Ångrar smått beslutet att inte varit där. Aja det kommer väl fler matcher antagligen...

Nu ska jag hoppa in i duschen.


Dancing in the moonlight

Dystert

Kan fredagen bli mycket värre? Joda finns nog vissa som har det värre än vad jag har men det känns ganska visset just nu...

Lika bra att gå och lägga sig...


 


Flytta tiden

Ett stort irritationsmoment är när saker krockar, två saker man vill göra som inträffar vid samma tidpunkt. Vilket ska man välja? Vilket är viktigast? Jag har försökt förgäves att komma på hur jag ska lösa detta men det verkar inte gå åt rätt håll. Hur jag än gör är det någon som blir besviken. Många säger att man ska göra det man själv vill men det är just kruxet. Ena är det jag vill, medans andra är det föräldrarna redan har planerat. Vill inte göra dem besvikna...

Fick reda på för några timmar sedan att jag ska ta vaccinet imorgon tjugo i nio redan! Det var ett tag sen nu jag åkte pendeln till skolan, eftersom jag praktiserar i Lindome. Man blir lite bortskämd när man inte behöver gå lika tidigt hemifrån eller att man bara behöver gå och inte byta från buss till pendel och vise versa.
Jag hoppas att man inte blir sjuk nu av sprutan, det skulle ju sitta underbart fint...

Öser ner

Regnet har bara öst ner hela dagen! Vill verkligen inte sluta. Blåser gör det också vilket jag verkigen inte gillar.
Om ca. 2 minuter ska jag gå ner, ta på mig jackan och åka ut till Onsala för att träffa en ang. ett eventuellt jobb. Får väl se hur det går med det. Om jag nu skulle få ett jobb kommer det vara ännu en sak som måste planeras in i almenackan och jag vet inte om det kommer lyckas.

Måste sticka, Ciao!


Klockan tickar

Klockan går snabbare än vad man tror, snart är det dags att tacka för sig och sova en stund..
först är det Paradise hotel på tv. Satt ju HELA sommarlovet nästan och tottade på varje avsnitt av den danska versionen av Paradise, igår började den svenska säsongen och vi får väl vänta och se om den är lika bra som den danska. Programet i sig är väl ganska dåligt och allt går ju ut på att gå bakom ryggen på varandra och ha sex i tv, men det är sjukt hur det fastnar och man märker att det blir ett het samtalsämne bland kompisarna. Kalla mig nördig eller dum men sån är jag.

Var äntligen hos sjukgymnasten idag och hon fick ta en titt på min höft och vad det kan vara för fel på den. Hon sa att den är ganska osmidig och att jag böjer den inåt istället. Något som jag måste träna upp. Hon bad att jag skulle dra ner på en träning i veckan, det finns ju en del dagar att välja mellan. Det känns konstigt men det är nog behövligt.



Been there, done that, messed around
I’m having fun don’t put me down,
I’ll never let you sweep me off my feet,
 




...or is this just a dream of how I hope it would be


Onödigt

Söndag är dagen och det är alltid blandade känslor över dagen. Antingen tänker man bara att det är en dag till som man är ledig från arbete eller skola, eller så får man en smått depression över att det snart är dags att gå tillbaka till vardagen. För min egen del är det idag en blandning av dessa två. Ska ju inte tillbaka till skolan imon, praktiken väntar en vecka till. Det är skönt men faktiskt jobbigt, när man var mindre och praoade gjorde man ju nästan ingenting och det var mer ett sätt att slippa skolan, men nu är det som om man arbetar.

Spelat match idag också, det var hemmamatch och jag tycker alltid det är något speciellt med det. Laget blir mer taggat och atmosfären är en annan. Funkade helt okej för mig idag och laget detsamma, men det blev onödigt jämnt in till slutet. Vinst i alla fall med 21-20, det som räknas!

Snurrar

Precis hemkommen från Svenska mässan och har fått lite information om högskolor och universitet. Känns så konstogt att prata om att jag själv evenutellt inom ett år ska gå på en högskola eller universitet. Lilla Annie som ska bli vuxen? Svårt att se sig själv växa upp och inte längre ha alla bekvämligheter som man alltid har haft som liten. Ska man bli iaktagen som en vuxen nu och få göra alla "vuxengrejer"? En del av en kommer hålla fast vid barnasinnet, hårt!


Förresten!

Om det är någon som är bra på att göra headers till bloggar, hör gärna av er! Behöver verkligen göra om min. Hmm jaa ni kanske ser att den börjar bli gammal. Kanske har förändrats en del...

Fredagsmys

Sitter precis och tittar på Idol tillsammans med min mamma och väntar på att Erik ska sjunga tillsammans med Tove. Förra veckan glömde jag ju helt av att det var Idol på tv:n och tittade bara på utröstningen. Nu när jag vet att jag ska gå på Idol genrepet i Göteborg den 3:e december tillsammans med Jessica måste jag ju försöka att rösta kvar de som jag tycker är dom bästa, Erik och Mariette!

Imorgon är det dags att åka på framtidsmässan tillsammans med Jessica och sedan eventuellt herrmatch om jag kan få pappa att tänka om. Annars blir det att åka hem för att göra iordning till släktkalaset som vankas. TriFly spelar på Mingel också men blir nog inget med det...

Match på söndag också mot Backa. Hemmamatch är det som gäller och vi ska allt visa dom våran grymma inställning ännu en gång och jag hoppas på lika mycket publik som sist, om inte ännu mer. Stödet ger så otroligt mycket när man spelar och när publiken verkligen lever sig in i matchen och applåderar högt vid varje mål eller om man gjort något bra, ger så mycket energi till oss spelare på plan. Så om någon läser detta som brukar sitta i publiken på våra matcher vill jag ägna ett stort TACK till er!

Får ont i öronen

Snart har det gått en vecka på Valåsförskola och det har varit många nya saker att ta in, men nu börjar det nog vänja sig vid att gå dit på morgonen och under hela dagen vara runt barnen och hålla koll på dom. Värst är när du inte kommer ihåg vem som är vem och ropar på fel unge.

Det blev hysteriskt mycket att göra idag när jag tog på mig uppgiften att hålla koll på dom i lekhallen. Hade tänkt att det inte skulle bli värst så farligt men till min stora fara blev det otroligt mycket att göra. Alla slog sig och grät och folk skrek och gapa. Det är då man bara vill ta tag i en megafon eller en sån tuta folk har på handbollsmatcher och trycka tills det är så tyst att du kan höra en nål falla till marken.

Nu är det dags att tacka för mig och gå och lägga mig.
Ha det fint!

Bytt namn

Efter två dagar på Valåsförskola snurrar huvudet och jag är supertrött! Jag heter inte längre Annie där utan mitt namn har blvit utbytt till "Frökeeen!". Har inte varit speciellt bacillrädd förut men efter en dag på förskolan går man gärna och tvättar händerna ordentligt. Det är många snoriga barn som springer omkring och ska hålla en i handen....

Match igår mot Önnered och det var rent utsagt "helvetes jävla skit- tråkigt" att vi förlorade den matchen. Det var en sån match där man leder i halvlek och när man kommer ut på banan igen för andra händer det något och man tappar hela spelet. Var frustrerad som attans inne i omklädningsrummet sen..får hoppas att spelet blir bättre snart. Gjorde i alla fall en jättebra första halvlek!

Snart ska jag äta och sedan bär det av till träningen, som vanligt. Ska nog inte ta och springa ute idag, istället gymma och värma upp min höft så att jag kan springa sen. Skit sånt här!


Same old, same old

Kvällen igår bestog av fläng mellan stora staden Göteborg och Kungsbacka. Det blev tillslut på Mingel som vi hamnade på. Trevligt men jäkligt mycket folk, synd eftersom man får känslan av att inte vilja gå tillbaka, men det är jag säker på att jag kommer göra. Träffade på mitt lag vilket var riktigt kul och vi dansade loss...

Nu sitter jag och försöker dra fram kläder att ha idag. Ska åka till Öxabäck och besöka min farfar eftersom det är fars dag idag. Det vankas middag och eventuellt träffa kusinerna. Får väl se hur länge jag kan hålla mig vaken.

Nu är jag i alla fall 18 och det känns verkligen inte något speciellt. Ingen förändring alls. Samma gamla vanliga.


18!

Nu är jag 18 år gammal! 

Sitter just nu vid min nya dator som jag gillar grymt mycket! Mindre än min förra vilket verkligen inte är något negativt då min förra nästan var klumpig att dra med sig runt i huset.
Egentligen borde jag inte sitta här, måste förbereda inför kvällen.

Här ska det firas!

Återkommer senare med mer och kanske några bilder.

Hurra!

Inte bra

Gillar inte folk som kommer i sista sekund och börjar prata om att det kommer grejer ivägen eller att dom backar ut. Förstår inte om dom förstår själva hur det är för personen som har planerat och lagt ner tid på saker...

Irritationsproblemet som står högst upp på min lista just nu. 


Dagen innan

Imon smäller det! Blir 18!

Grymt kul ska det bli och, tillsammans med mina nära kära vänner, ska jag fira det. Nu kan man inte längre sitta och vara sur över att man inte är 18 och inte kan följa med ut, nu finns det inget som stoppar en! Eller kanske budgeten i och för sig. Usch nu får man verkligen ta tag i livet och kanske ta och skaffa ett jobb för att kunna göra allt det där som man vill. Allt serveras inte på guldfat direkt...

Nej nu ska jag ta och göra ansiktsmask och hårinpackning! Hoppas på lite godis sen också. Hade suttit dödskönt i kistan, så att säga...

Orken till vilja

Har massa att planera klart till på lördag och saker som ska köpas. Hinner, orkar och finns viljan där? Inte just nu i alla fall, tyvärr. Får väl ta och gå i affärer efter skolan imon och kolla efter grejer. Jaja, det ska väl lösa sig på nåt sätt hoppas jag..

Seg jag är som inte har gått in i duschen än sen träningen. Det är något som definitivt måste bli bättre. Det tar lång tid innan jag går in men när jag väl gör det går jag aldrig därifrån. Någon mer som håller med mig?

Vid denna tidpunkt när det mesta känns jobbigt drar jag fram musiken på datorn som är lite fart i och bara mår bra. Här ska ni få lyssna på exempel:






Borde

Saker man borde göra är alltid dom som man försöker undvika...

Just nu borde jag nog sova, ska upp runt sju imorgon. Fastän det inte är skola så ska jag upp tidigt. Det är faktiskt ganska skönt att kunna säga när alla mina andra kompisar suckar och säger att de ska till skolan imorgon, att jag inte ska dit för att jag är ledig.

Det har verkligen varit en sportfull dag. Först vankades det handboll på tv, Sverige - Norge, ganska tråkig match som Sverige vann men utan fart och styrka. Bara en match som var en klar vinst. Sen väntade den efterlängtade matchen mellan IFK Göteborg - AIK. Pappa skulle köpa matchen men jag tror det var så många som tänkte just samma tanke så det tog ca. tjugo minuter innan vi fick den på tv. Det var segt men ännu segare var att dom förlorade. Det sved!
Skulle åkt till Kungälv senare och kolla på Kungälv - Heid men det blev inte av, bussarna och tiderna funkade inte riktigt. Det blev istället en lugn hemmakväll med lite av godiset som blivit kvar från halloween helgen, gött det också.



På tal om handboll så måste jag ju bara visa er bilden från när vi vann Tygrikesnatta för andra året irad. Bilden är från detta året. Man kan se att vi är ganska trötta men glada!



Nu sitter jag och kollar på Supernaturals (tror jag det heter) och ska ta och borsta tänderna inom nån minut.. måste få sömn om jag ska orka upp imorgon.

Ha det bra allesammans, ta hand om varandra!

RSS 2.0