Vi föll på mållinjen

Hade taggat hela dagen för att fira att THW Kiel blir Champions League mästare, men tyvärr ville det sig inte. Det var fruktansvärt surt! Synd är det också att en del av spelarna kommer att sluta, eller byta till andra klubbar så att man evenutellt inte kan se dom nästa år.



Annars har ju vädret varit underbart hela helgen. "Inte ett moln, så långt ögat kan nå...". Har fått lite färg idag också, supertrevligt! Nu väntar bara en tung vecka till i skolan. Har tre saker kvar, Engelskaprov, Spanska muntligt och Samhälls debatt. Något som måste göras och har bestämt mig för att bara göra det och försöka göra mitt bästa, mer kan man ju inte göra. Känner att det är bättre att gå in med den inställningen istället för att blåsa upp allt så man bara går runt och är nervös.

Någon mer som inte har tänkt på morsdag? Eller är jag helt ensam om att inte ha firat mamma med presenter? Jag gjorde i alla fall lite frukost till henne på sängen så lyckades fira henne litegrann i alla fall. Har lovat henne att en present är påväg så får fixa det någon dag snart.

Nu vill man verkligen ha sommarlov!!


One more day

Fredag igen. Veckorna går snabbt. Fast ändå långsamt.
De ter sig nämligen så när det börjar närma sig ledighet.
"Bara" tre saker kvar nu nästa vecka och det skall klaras av har jag gett mig fan på!

Idag har jag vart så duktig och städat rummet, lagat mat tills imorgon och byggt upp ett tält
som nu står och tar upp hela våran baksida.
Imorgon skall nämligen min bror konfirmera sig.
Kommer massa folk hit och det skall bli trevligt.
Känns bara lite konstigt att nu är det brorsans tur och man börjar tänka tillbaka till när man själv stod där.

Seg dag har det varit idag också.
Morgonen startade med plugg innan skolan började.
Väl där satt man med psykologiprov och sedan väntade en håltimma fram till sista lektionen.
Jaja, får väl vara glad för det och se det på den ljusa sidan.
Jag hade tid att sitta på utsidan och få lite färg.

Nej, nu får jag ta och hoppa in i duschen.
Ciao!


Från min konfirmation 2006


Soon it will be over

Satt precis och kollade ut genom fönstret och såg månen lysa in i rummet, dessvärre är det en halvmåne men det kanske bara är bra för man brukar ju säga att när det är fullmåne så har man svårare att sova.

Snart är den här veckan över, skönt! I helgen blir det konfirmation för brorsan så morgondagen kommer att till mestadelen bestå av städning av mitt hus. Gillar det inte och vill inte. Vill inte börja lyfta på alla mina saker och upptäcka att där låg något som man har letat efter i veckor! Fast det kan däremot få en tväremot effekt, man kan ju bli positivt överraskad av att man hittar något bra också. Ett mynt har två sidor brukar man ju säga...


Längtar till dagarna då tiden var som bäst.
Dagarna då man bara var.
Dagarna då man kände att varje dag var en bra dag.


Väntan är lååång

Sitter och väntar på att min förbannade spanska ska börja så att man kan åka hem!
Eller nej vänta(!) jag ska ju inte hem innan träning idag, utan jag ska istället dra på mig de ytterkläder (som jag glömde hemma) och gå bort till Aranäs för att där sen vänta i några timmar innan min träning börjar, som för det andra är utomhusträning. Blä säger jag bara!!

Förstår inte varför man inte kan sluta den här veckan istället. Vi får ledigt från flera lektioner bara för att det inte finns något att göra på lektionerna och ändå håller dom kvar oss fram till 11 juni, ingen logik där inte.
Jag känner bara för att åka hem nu, göra mig en kopp varm oboy och sen bara gå och lägga mig.
Mmmm

Jobbigt när man ångrar sig

Långhelgen har suttit som en smäck och det har verkligen varit skönt att fått vara ledig flera dagar.
Fick reda på nu också att jag nog har sovmorgon imorgon vilket känns ännu bätttre!
Det är jobbigt det där, när man ångrar sig. Jag satt uppe på landet idag och visste att jag skulle hem och kolla på THW Kiel - Ciudad Real på tv. Som grädde på moset var resten av familjen sådana tidsoptimister att de rörde sig som sniglar mot bilen. Missade som tur var bara början av matchen. OCH vilken match det blev!
Satt med min Kieltröja på och bara skrek! Tänk att jag kunde ha suttit inne i Sparkassen-arena tillsammans med Andrea. Men nej (!) pengarna fanns inte där för att betala hela resan själv.
Får hoppas att det kommer fler tillfällen och då bryr jag mig inte om om jag inte har några pengar kvar när jag kommer hem. Jag SKA med!


THW Kiel är bääääst - ingen protest! Haha!

Glöm bort bekymmer sorger och besvär

Torsdagskväll, solen lyser in i mitt rum och jag sitter här med en säng utan lakan i. Får väl se om jag orkar att bädda med nytt eller om jag är så trött sen att jag bara fullkomligt och helt enkelt skiter i det och sover utan det. I och för sig är det ju faktiskt rätt skönt med nybäddat, sover som bäst då. Antingen det eller när det är helt obäddat och stökigt, då är täcket som "fluffigast" om det ordet ens finns med i den svenskaordlistan. Hmm.. kanske något man borde leta efter, fördriva tiden på något sätt.
Nej förresten , det finns andra saker att göra. Kan bara inte kommma på några speciella precis nu. Det lutar emot att kolla på några avsnitt av antingen OC eller Desperate Housewives, svårt val det där ...

Imorgon ska jag in tidigt till stan för att träffa Jessica och Yasmine, det är skit att fritidskortet inte fungerar förrän klockan fyra (!) Ändring på det borde komma nu (!) snart. Får väl ta och leta upp något gammalt hundrakort och se hur mycket som finns kvar. Nämen ser man på.. jag har precis kommit på vad jag skall göra för att fördriva tiden en stund. Tackar för mig. Vi hörs!

Långhelg på ingång

Nu är det skönt att man skall få två extra dagar på en vanlig helg och kunna slappa lite och ta igen sig. Det jobbiga är bara att jag sitter med en förkylning och har inte kunnat träna på tre dagar. Vill komma igång igen! Måste det någon dag snart. Vet i och för sig att det inte är någon idé att sätta igång för tidigt och att det istället kan bli sämre och göra att jag är sjuk en längre tid. Har ju varit med om det innan. Får väl ta och lyssna på min kropp. *Suck!*

Måste komma ihåg att ställa alarmet på ringning imorgon eftersom jag ska följa med min bror till hans basketcup. Ingen sovmorgon här inte. Vad ska man med dom till?

Korta skolveckor, mer sånna!

Nu var ännu fler arbeten och prov överstökat och imorgon är det friidrottsdag, ingen mer skola den här veckan. Underbart! Hoppas det blir bra väder hela helgen!

Var nere hos tre idag och visade upp min mobil som det har hänt nåt knasigt med. Fick lämna in den och nu har jag fått en lånemobil. Har inte riktigt kommit underfund med hur den fungerar, antar att det får ta en dag eller två. Haha!

Krasch, Pang, Bom!

Vad har den här dagen varit? Bara en dag bland alla andra? Det har i alla fall inte varit min dag!

Känner mig så trött på allt runt omkring mig. Aldrig skall det vara något som är helt perfekt. Alltid något att peta på eller kommentera. Känner mig ensam och nästan som jag står och håller något tungt i min famn som snart kommer falla. Vet att det är något som behövs förändras och att jag måste prioritera mitt liv annorlunda, men jag vet inte vad det är som skall förändras utan att jag på något sätt kommer såras. Snart kör jag in i väggen...

Vill inte känna så här. Kan inte vara alla till lags och göra allt. Det jag själv vill göra är inte det som jag måste prioritera högst. Kan jag bara få åka bort ett tag, lämna allt en stund och komma tillbaka när allt känns lungt igen. Nästan börja om på nytt och allt är rent och iordning.

Väldigt deprimerande inlägg detta blev men antar att det är så jag känner just precis nu. Ni får ta det som det är , det är jag (för tillfället) . Imorgon är en ny dag, antar jag. Se ljuset i tunneln, får hoppas att den inte rasar ihop.
Tänk Pippi Långstrump!
/ Annie

Solskyddsfaktor någon?

Nu är snart den här helgen över och det är dags att avrunda den. Spelat Aranäs Open och den slutade med förlust i semin i A-slutspelet mot Önnered. Inte bästa matchen men det är väl bara att bryta ihop och komma tillbaka antar jag. Dum som man är, när man har hört på tv:n att det skall bli bra väder i helgen tar man inte med solskyddsfaktorn så här sitter man efter två dagar i solen med ett rött ansikte. Tur att man inte skall stå och hålla någon redovisning denna veckan, då hade väl alla trott att jag var generad!

Skön vecka väntar i skolan, två skoldagar (!) På onsdag är det nämligen dags för den årliga friidrottsdagen, får väl se hur det går med den. Skall köra skiten ur mig, eller? hmm... Nu har jag bestämt mig för att varje gång jag har ont någonstans skall jag inte nämna det, det leder ju bara till att man verkar vara en klenis och inte klarar av något. Jaja , skall bli biff och stark som Pippi. Nu glömmer jag det...

Ny tag!
/ Annie

Några minuter kvar..

Nu sitter jag här några minuter innan Eurovision ska börja och tänkte bara skriva ett litet kort inlägg innan jag sätter mig ner i soffan med lite godis och bara tar det lungt innan jag somnar, för det kommer jag definitivt kunna göra snart! Jag har redan somnat två gånger sen jag kom hem...

Vädret blev underbart idag, soligt men med vind så solen gassa inte på en. Det blev 2 vunna matcher och 1 förlorad så imorgon väntar A-slutspel klockan 10.30! Kom och kolla om ni vill och känner för det! Nu ska jag ta och återgå till soffan...
/ Annie

That's the question

Har precis skickat in mitt arbete i Svenska och Psykologi och det är så skönt att man har ännu ett arbete av klarat och mindre kvar innan det efterlängtade sommarlovet. Idag är det ju fredag också vilket är underbart! Bästa dagen på veckan? Japp japp. Sitter jag och skriver frågor som jag själv svarar på? Japp japp...

Denna helgen är ingen vanlig helg heller, nu är det dags för Aranäs Open(!!). Skall bli superkul och dom har även lovat bra väder så för en gångs skull så tror jag verkligen på dom, eller försöker i alla fall. Det var nästan två år sen jag var med på Aranäs Open. Var inte med förra året eftersom jag skadade axeln två veckor innan. Surt var det men detta året skall det tas revansch.

Blev avklarat med engelska muntligt idag och , gött men kvar återstår spanska muntliga som jag fruktar! Hade kunnat ge hur mycket som helt för att göra bara engelska muntliga flera gånger och skita i den j*kla spanskan. Inget ont om själva språket eller så men jag har inte längre motivationen att vilja prata det just nu. Vill slippa det! Ett tag i alla fall.

Nu skall jag göra något annat en stund istället för att sitta här. Återkommer väl under helgen med kanske lite resultat om det är någon som är intresserad av det eller bara är vara allmänt trevlig. Ciao!
/ Annie


Skit i det då!

Att vara desperat och hålla på att tjata om något går en verkligen på nerverna och det är verkligen något som jag inte gillar hos andra. Dom kan man skit i rent ut sagt! Fast det där var kanske lättare än sagt...vad gör man om man träffar den nästan varje dag? Något måste jag komma på..

Värst är ju nästan när man märker att man själv börjar hamna i det facket, det gäller då att snabbt som attans ta sig ur det så att man inte blir som en person man själv stör sig på.

Rätt och slätt, det är bättre att skita i det då!

I’ll find another road

Sitter och kollar på "Se upp för dårarna" och är väldigt trött! Det är nog ett stort tecken på att det snart är dags för att tacka för mig idag och sova en stund. Imorgon väntar det ju plugg vilket jag verkligen inte ser fram emot, men det är väl det som krävs för att klara mig i spanskan. Det är ju inte så långt kvar nu heller vilket ger en ännu lite mer energi för att försöka gör det bästa av det sista.

Ända sen jag hörde "Moving on" med Sarah Dawn Finer imorse när jag åkte till träningen vid halv nio, har den suttit som fastklistrad i huvudet och jag kan inte sluta sjunga på den. Har inte tänkt på det innan men den har faktiskt ganska bra text också. Just den rubriken jag har på inlägget kommer ifrån låten och jag tycker att den passar in på hur jag känner litegrann just nu. Det finns nya vägar att ta och just nu känns det inte som ett nederlag utan att man kanske kan hitta bättre saker eller att om det är meningen att det skall hända så händer det.

"...Start living my life for me.."

/ Annie

Bortglömt

Har haft en hel del saker att göra och tänka på det senaste att jag varken  har hunnit med eller kommit ihåg att skriva något i min blogg. Det har på sätt och vis varit lite skönt att inte känna att det är något tvång och att man måste lägga in inlägg flera gånger om dagen. Vad har jag att berätta som alla skulle tycka var så intressant liksom? Alla vill ju inte veta mitt schema i skolan, eller vad jag åt till middag idag. Onödig fakta allt som allt.

Nu antar jag att detta inlägg ändå kommer att handla om just detta, onödig fakta. Har träningsvärk i armar och rygg idag. Kan knappt ta på mig jackan , men antar att det är ett tecken på att jag inte ska ha på mig den. Hmm... Det är ju sol och molnfritt men vart är den varma vinden? Nja, kanske ett tag till med i alla fall en kofta över. Tiden går dessutom segt just nu tycker jag, fast ändå inte. Nu vill man mest ta det lungt i skolan och bli av med sakerna men ändå är det inte alls långt kvar till man står där och det är sommarlov. Underbart är ordet jag söker!

Måste väl ta och sätta mig och försöka skriva lite mer på min Svenska/Psykologi arbete men det var segt att jag glömde psykologi boken kvar i skåpet i skolan. Hur skall jag komma ihåg hela utvecklingsteorierna? Jaja, detta löser sig. Förr eller senare..
/ Annie

Som en berg-och-dalbana

Nu är jag hemkommen igen från en helg som inte riktigt blev som jag hade planerat. Jag har insett att man inte alltid kan planera så att det nästan blir för mycket, inte tänka för mycket.

I torsdas efter skolan åkte jag och Jessica in till Cortegen och stod på avenyn och väntade med några andra vänner. Efter ett tag blev man smått uttråkad och vi bestämde oss för att gå mot centralstationen med våra värkande fötter. Väl hemma hos mig bjöds det på god mat och skön musik. Riktigt trevligt.

Fredan blev inte som planerat, blev sjuk så det bar av upp till sommarstugan istället för hem till Pauline. Kunde i alla fall glädjas åt att dagen blev solig och att man kunde ligga ute och sola. Dessvärre blev konsekvenserna de att man idag fått gå runt med öm kropp idag för att man råkade bränna sig. Antar att det är smällar man får ta nån gång ibland.
Aja , nu har ni fått en uppdatering av min helg. Själv tycker jag inte att det är superkul att läsa vad man har gjort varanda sekund av sina dagar, men men. Nån gång skall man väl skriva om sånt också..

Nästa vecka ska det bli dåligare väder igen, usch fy och blä.
Ha det bra allesammans!
/ Annie


RSS 2.0