Nytt år är på ingång

Ja nu står man här, blåsan är på, sminket gjort och första champangen är snart drucken. Nytt år skall idag firas in och än så länge är jag ganska taggad. Nordis springer just nu runt i panik och kom på att en bh är bra att ha under sin klänning, snurris!

Det blir fest i Särö med fina vänner. Om cirka en timma kommer Pauline till mig , sen möter vi upp Ida och Lisa för att dra till Särö.

Musiken spelas nu högt och den fina sångrösten ännu högre. Äsch det är ju bara nyår en gång om året!
Tänk att det redan har gått ett år sen förra gången!

För er som inte riktigt känner mig på botten eller inte känt mig hela året så har detta året varit det som förändrat mig mest! Jag har varit med om så mycket jag inte hade varit med om de 18 åren innan detta. Känt på allt från glädje, smärta, sjukhusvistelse, brustet hjärta, playat, gråtit floder, flyttat till ny lägenhet, jobbat röven av mig. Ja ni märker att det är en del. Och mer lär det väl bli i det nya året, 2011. Känns väldigt konstigt att skriva!

(vet att jag inte är bra på att lägga in nya bilder, men det ska bli bättring på det nästa år, de inlägg som läggs in. Här får ni stå ut med några gamla från detta året.)










Något att skriva om

Nu har det gått några dagar sen jag skrev det senaste inlägget, det har liksom inte funnits så mycket att prata om. Visst har det varit julafton och så, men vad finns att berätta där? Hur vi i våran familj firar julafton eller vad man har fått i julklapp? Nja, tveksamt om det är så roligt att skriva om eller läsa.

Funderar på att släppa bloggen ett tag, låta det var och ett inlägg bara då och då. Liksom när jag själv känner för att det poppar upp något som jag tycker är viktigt. Det senaste har det bara blivit uppdatering om vad man gör om dagarna och det är väl inte alltid så roligt att få veta att jag ännu en dag har jobbat eller liknande.

Så från och med nu , ska jag kanske bara börja skriva inlägg när det är något att skriva om.

Back again

Vet, ingen bra uppdatering. Men har inte tänkt på så mycket annat än jobb, jobb, jobb de senaste dagarna. Så snabbt man nu blev ledig så finns det mycket annat som skall fixas. Idag har jag fått ihop i stort sett alla julklappar och jag vill inte ens kolla på kontot just nu...

Träffade även mycket fina vänner, vissa som jag inte träffat på evigheter känns det som och andra som jag träffat nyligen, men som sagt alltid roligt att träffa dom tjejerna. För att nämna vilka, Jessica, Frida, Marie och Lilli-Ann!

Om två dagar är det alltså julafton! Inväntar just nu julkänslan, visst har man förstått att det ska vara jul eftersom jobbet har ställt in sig på det med julgran och mat i mängder, men i hemmet är det en annan femma. Det optimala hade varit att komma hem halv tre på julafton och mötas utav en doft av julmat och få syn på en grann julgran som står i vardagsrummet. Önskningar går ju ibland i uppfyllelse, önskar, önskar, önskar...

Sitter nu och lyssnar på massa fina låtar på min spotify-lista "Fina lugna". Om ni är vän med mig på facebook så gå gärna in och lyssna på mina låtar. Ni kanske har tips på låtar som jag bara måste höra. Kommentera det gärna.

En underbar låt är


Drive far away

Har ni nånsin fått den känslan att man saknar nåt så mycket att man tillslut känner sig desperat efter det? En sån känsla har jag just nu. Det är inte speciellt trevligt och att göra sig av med känslan är så när som en omöjlig uppgift. Man vill liksom inte bete sig på sättet man gör, men ändå gör man det. Utav vilken anledning? Är det så vi människor bli när vi bävar efter något som inte går att nå? Vi blir djuriska och slåss med nävar och klor för att få det vi vill ha.

Oj vad det blev lite konstig parallel med det jag första började med där...

Just nu känner jag för att sätta mig i bilen, köra tills bensinen tar slut och se vart jag hamnar. Helt seriöst. Men vänta nu, det finns ju redan planer för morgondagen. Så det får ju vänta med dom planerna.

Vad händer på nyår vänner? ♥


Hej mitt vinterland

Skönt att vakna upp idag och inte känna att man måste skynda sig till något eller ens ställa klockan. Utan bara vara. Har precis druckit upp mitt cintronte och lyssnar på musikhjälpen.

Även om man var väldigt trött igår efter två pass var det trevligt att träffa lite folk en stund och sedan var det otroligt skönt att krypa ner under ett varmt täcke och somna gott, väldigt gott!

Som sagt så är det en ny dag idag, det snöar så smått och i eftermiddag bär det av till ännu ett jobbpass.

"Äntligen" fredag

Eftersom man inte kunde logga in från hemsidan igår så blev det inte heller något inlägg. Summa summarum, nu är det "äntligen" fredag, egentligen tycker jag faktiskt att denna veckan har gått ohyggligt snabbt! Tycker alla dagar innan jul går snabbt. Beror nog till största del på att jag inte är klar med julklappar och diverse annat, har inte ens köpt min första julklapp!

Idag blir det långdag, ingen dator i närheten. Ska jobba i stort sett hela dagen! Satsar hundra på att jag kommer vara dötrött när jag kommer hem och däcka i soffan.

Ska snart göra mig iordning och packa allt som packas skall. Funderar på att ta en större väska...

Glädje, förvåning, smärta, chock och ännu mer glädje

En lång dag med mycket som har hänt. Dagen har varit fylld med glädje, förvåning, smärta, chock och ännu mer glädje.

Dagen börja med ett besök hos tandis, även kallad tandläkaren. Besöket gjorde ganska ont, men fick fixat det som behövdes fixas. Efter det var det hem för en vilopaus, men inte långt därefter var det fika som stod på schemat tillsammans med Pauline och Andy, trevlans!

Pauline följde med till sitt andra hem, till mig. Kollade handboll och satte ihop det sista av min tv-hylla. Jättefint blev det och nu är den snart fylld med böcker och filmer. Har märkt att jag har ganska många filmer faktiskt, kanske dags att ta av plasten på några av dom...

Snäll som jag kännde mig idag körde jag Pauline ut till Onsala, och hem till henne. Påvägen ut möttes vi av något som vi båda inte var speciellt förberedda på. Dock märkte jag att reflexerna var på topp och innan vi var centimeter från att smälla i rådjuret som sprang över vägen fick jag stop på bilen.

Nu sitter jag här hemma igen, ganska trött, ont i munnen och tänderna och ska faktiskt tacka för mig idag. För imorgon ska man infinna sig på jobbet klockan sju. Några timmars sömn behövs och det bums!
Ha det fint alla söta fina människor! ♥

Vet vad som skall göras, men gör det ändå inte

Jag vet precis vad som behövs göras idag och jag har faktiskt tänkt att jag ska ta tag i det, snart. Vill inte lämna min plats under täcket som värmer mig.

För att få någonting gjort är det nog bäst att studsa upp ur sängen och göra det som skall göras!
Höres senare kära vänner

Lusse lelle

Ja här är jag idag igen! Inte mycket att berätta om eftersom jag har jobbat, som vanligt och såklart eftersom det är lucia idag så hade vi ett luciatåg på jobbet. "Små" tjejer och killar som gick på högstadiet på skolan bredvid som kom på besök. Herrajössanes tänkte jag. Det är tre - fyra år sen jag själv gick på grundskolan och jag minns att när man gick i nian så tyckte man själv att man var jättestor! Men när man nu kollar på dom så ser dom väldigt små ut.




Nu är jag inne igen i värmen efter en promenad med vovven som äntligen har fått inviga lägenheten.
Skönt med en lugn Måndag, imon är man ledig och det skall firas med sovmorgon!
Ciao! ♥

Barbra Streisand

Igår var det fint! Ida fyllde 18 och henne fira vi ordentligt! Klockan slog två och hem drog jag och Pauline för att tidigt på morgonen gå upp och åka till Trollhättan för match. Jag vill inte ens prata om den faktiskt så jag lämnar det åt sidan.

Mår inte hundra. Fan om man blir sjuk nu!

Imorse kunde man ju inte sluta sjunga på just en liten melodi..


Hate me or love me

Tro det eller ej, jag gick och la mig halv åtta igår kväll! Och sov ända till imorse när klockan ringde och det var dags att gå upp för att senare befinna sig på jobbet. För att ta sig dit blev mycket jobbigare än vad jag hade trott till en början. Såklart var tågen försenade med minst en halvtimma och då var det bara att vända om och gå bort till en bil som hade frost på rutan så hårt som jag aldrig känt tidigare. Vet inte hur länge jag fick stå och skrapa rutor tills jag tillslut kom iväg! Jag säger då detta "jag kommer efter denna vintern att ha blivit proffs på att skrapa triss-rutor i tv!!"

Fick precis gå och kolla på lite av vinnarlåten i årets Idol. Jag tittade inte längre på idolfinalerna på fredag (förutom när jag jobbade) för jag tyckte att det inte var så värst bra, de jag gillade när jag kollade var Alice, Olle och Linnea, men tyvärr är ju ingen med i finalen. Därför tycker jag inte nån av dom som står i finalen ska vinna. Minnah gillar jag inte, ingen speciell liksom och Jay är grym men inte musiken som jag skulle lyssna på sen efter Idol. Jaja, nu har jag sagt det. Hate me or love me.

Julgodis är nu gjort, gottis! Tror det blir några julgodisar och sen kanske hoppar i bingen för imon är det full rulle hela dan! Tillsammans med underbara Pauline! ♥


Nyår för två år sedan! Tiden går fort. Vad ska man göra det här nyåret?

Catch a grenade

Rätt tur att jag vakna upp i tid för att hinna till jobbet idag utan en väckarklocka! Rätt mycket frost på rutan, trodde jag skulle bli sen till jobbet, men vips var man på plats. Hem i sisådär en kvart och sedan bar det av till möta med min vän Jessica. Mycket längesen jag såg denna unga dam, för det måste jag nästan börja kalla henne nu. Flyttar hemifrån och blir vuxen. Eller kallas man vuxen bara för man flyttar hemifrån ? Då är jag barn eller? Nja, hoppas jag icke.

Kaos är vad det är hemma hos oss nu!

Älskar låten:



Levt i min lilla bubbla

Hej allihop!

Äntligen är internet tillbaka! Eftersom vi har flyttat för ungefär en vecka sedan har internet och allt sånt tekniskt inte riktigt funkat som det skall. Men det är då man märker hur mycket annat man kan göra istället. Man är inte längre lika beroende utav att gå in på facebook med jämna mellanrum, okej jag ska inte ljuga och inte säga att det första jag gjorde när jag hade startat datan var att gå in på facebook, men ändå.

Pauline är hemma hos mig, vi har fikat och försökt gå på julklappsjakt, men det gick inte speciellt bra. Pauline hittade en jättefin blus och jag gick hem tomhänt, men det kanske var för det bästa ändå.

Kan inte komma på vad man ska ge till nära och kära i julklapp! Kommer bara på vad jag själv önskar mig, själviskt? Tidigare år har jag inte brytt mig speciellt mycket och inte önskat mig något speciellt. Som t.ex. förra året önskade jag mig en ny bäddmadrass, hur många arton åringar gör det liksom?!

Livet här i den nya lägenheten har varit omtumlande, vet inte om jag nånsin kommer riktigt fatta det. Kallar fortfarande förra hemmet för hemma. Skumt? Åka bil eller tåg till jobbet, ha precis allt i närheten, gå till träningen ikväll tio minuter innan det börjar.

Känns som jag har fem dagar att ta igen eftersom jag inte har skrivit på så många dagar. T.o.m. facebook har hunnit ändra sig medan jag har varit borta. Levt i min lilla bubbla. Nya låtar har hunnit komma som jag inte har kunnat lyssna på på spotis, så nu spelas de på högsta volym, eller nej kanske inte riktigt..

Nu hoppar snart Pao ut från duschen och vi ska snart börja med mat för sen är det handboll på tv och sedan till hallen för eget lir med brudarna!

...

Hur kan en grej göra det så jävla dumt!

Hata skrapa

Upp tidigt och hem tidigt! Var hemma när klockan ringde tolv och då hade jag redan hunnit med jobbet för dagen.

Har redan hunnit bli trött på att skrapa rutorna på bilen. Kommer inte bli bra resten av vintern om det fortsätter såhär! Mitt tålamod är ju ínte alltid det bästa men lite måtta får det väl vara på skrapandet?!

Någon som vill följa med på promenad?

RSS 2.0