Mission accomplished

Rummet är nu städat, ljusen är tända och nu sitter jag och myser med datorn i knät. Efter städningen var promenad ett måste eftersom jag tillbringat så gott som hela dagen inomhus, städat. Tro det eller ej men det var ganska skönt att det var kallt. Inget dåligt väder, bara dåliga kläder, eller är det inte så man brukar säga?


Eftrer promenaden poppade jag popcorn och åt faktiskt upp HELA påsen, själv! Imorgon väntar en bredvidgång och på kvällen utgång! Finnemang. Så jag vet inte hur mycket datortid det blir imorgon.

Ta hand om varandra ♥

Allt ska bort!

Fick precis en känsla av att allt i rummet måste bara bort! Allt måste förändras. Rummet kan inte se ut som det gör nu! Det går bara inte! Men vad ska man göra åt det? Hur jag än vrider och vänder på det så blir jag inte nöjd, möblera om och köpa in nya möbler funkar, men sen då? Hur ska slutresultatet bli?

Nu har jag röjt ur sommarkläderna ut min garderob och det känns ju ganska trist, eftersom jag inte har hunnit och använda flera av dom som jag köpte innan sommarn. Har inte ens hunnit "uppleva" detta årets sommare känns det som!  Vad har jag gjort i sommar mer än jobbat?! Någon som kan komma på nåt?

Nej nu åker soppåsen fram, för här skall det slängas saker som jag inte använt eller till och med har glömt av att jag hade kvar! Varför låta det ligga och skräpa liksom?

Ciao! ♥


Är jag bara lat?

Damn, jag är jättetrött och superhungrig men jag orkar inte ta dom där stegen ner för trappan och till köket för att göra mig nån mat och stilla min hunger. Är så förbannat trött efter en dag av arbete. Imorgon väntar en ledig dag vilket ska bli riktigt skönt. Ska ta och städa mitt rum ordentligt, hade jag tänkt i alla fall..

Imon fyller även en speciell person år, nämligen en av mina bästa vänner Pauline 19 år!!



Fick förresten mitt röstkort idag! Jihoo tänkte jag, men sen kom jag och tänka på...vad fan ska jag rösta på?! Första gången jag får rösta och jag har ingen som helst aning om vad alla partier står för. Man borde väl tro att jag som har gått Samhäll borde veta ett och annat om partierna och politiken eftersom vi under drygt tre år pratade en massa om sånt, men icke sa nicke. Det ligger inte i mitt intresse.

Nej nu får jag banne mig ta och göra mig lite mat så att jag inte sitter med en kurrande mage, kanske får lite energi till att börja röja på rummet redan ikväll? Fast får väl tänka mig för, eftersom brorsan ligger i rummet bredvid och försöker sova eftersom han skall till skolan imorgon! Oj, ja det är ju måndag. Veckovild jag har blivit!

Vilken dag är det?

Fy farao vad mysigt det var igår, bara chill med världens bästa Mowgli! Förr brukade söndagar alltid förknippas med sista dagen innan man ännu en vecka skulle gå upp tidigt och oftast innehöll den dagen otroligt mycket plugg. När man jobbar med det jag gör nu har man inte längre dom uppfattningarna om söndagar. Nu kan en tisdag till exempel kännas som en lördag, om man nu skulle vara ledig då. Man tappar ibland uppfattningen om vilken dag det är...

Ska göra iordning mat för jobbet sen. Ciao!

Förresten! En film som jag bara måste se sen..




...kanske lite cheesy, men det skiter jag i!

Det enda rätta

Herrejössanes! Jag har sovit HELA tiden sen jag kom hem från jobbet, och då slutade jag klockan tre!! Jag orkar inte mycket annat! Kan man sova ikapp timmar som man inte har sovit? Folk säger olika om att det är möjligt eller att det egentligen inte är sant, bara sånt som folk säger för att det ska verka klokt.

Senare ska jag köra ner till Kungsbacka och till min kära Mowgli och bara mysa, precis det enda rätta!

Här är jag igen

Nähe, förra inlägget jag skrev försvann bara! Wierd!
Aja, har huniit att jobba idag, ganska tråkigt annars att jobba på en fredag , men att jobba dagen går helt okej och ett plus är ju att man får pengar! Yeah!

Ska in till Liseberg och träffa nåra kompisar sen, får se vart kvällen och natten leder sen, men något blir det alltid!
Min plupp, also known as Emma Furwed fyller idag 17 år!!
Grattis vännen min och jag hoppas att du har det underbart bra i USA, det är du värd! ♥


Ville egentligen hitta nån mer smickrande kanske, men va fan!
Älskar dig vännen min!

Det blir det alltid

Jobb igen! Pengar rullar in! Lönebeskedet kom! Helt okej!

Imon är det fredag och än så länge är inte mycket bestämt, vet inte om det är bra eller dåligt tecken. Men något blir det visst! Det blir det alltid!

På tal om nåt annat, vad har hänt med ljudet på min dator!? Hör ingenting!! Får istället sitta med mp3:n och lyssna på go musik, men inte riktigt samma sak!
Smakprov (nu vet jag ju iofs inte om det är bra kvalitet, men skit samma!)



Joey Moe - Yo yo



Joey Moe - Jorden er giftig

Listen to it

Åh, älskar rösten, vet inte varför. Gör det nåt att han ser en aning bra ut också?


Blåsigt värre!

Som det har blåst idag! och ni som känner mig vet mycket väl att jag inte går ut mer än nödvändigt på en dag som idag. Därför kunde dan inte spenderats mycket bättre än vad den gjorde. Det hela började egentligen igårkväll när jag åkte till min kära vän Pauline och spenderade kvällen i hennes uterum med en flaska rosé och tända ljus. Mysigare kunde det nästan inte bli!

Idag spenderades HELA dagen i soffan, som är nu ordentligt nersutten (om det stavas så?). Det enda vi har gjort är att kolla på det ena Prison Break avsnittet efter det andra, vi fick i och för sig ta en paus ett tag för att åka och hämta kebabtallrikarna, mums! Men som sagt, dagen har varit enormt härlig!!

Såklart blev det en sväng till hallen också och träna "litegrann". Det var ingen lugn träning idag, det var enormt jobbigt och jag kommer ha ont i så gott som hela kroppen imorgon när jag vaknar tidigt och skall till jobbet. Men ack så skönt det är när man har tagit sig egnom den.

Oj nu har Fångarna på fortet börjat, vill egentligen inte kolla men ikväll är det gamla handbollsspelare som är med! Måste ju bara kolla då! Haha

This is the part that nobody mentions

Inte vart någon vidare uppdatering nu de senaste dagarna. Tro det eller ej, jag har varit helt ledig idag! Inte haft någon som helst måsten eller tvång till något. Därför vaknade jag runt elva, dock med en tjutande eller brummande gräsklippare utanför fönstret, men ändå! Runt kvart över tolv befann jag mig på bussen mot stationen och staden Kungsbacka. Ungefär tre timmar framöver spenderades med Marie och sökande efter den perfekta presenten. Jag hoppas att jag har hittat nåt som faller personen i smaken.

Morgondagen vet jag inte vad som väntar. Kanske blir det ännu en lugn dag eller vem vet om det ringer ett litet telefonsamtal och arbete väntar. Alltid lika spännande!

Något som jag har insett ett bra tag nu är att jag väldigt ofta går runt och sjunger på låtar av en speciell artist. Nämligen Erik Hassle, unga och gamla, ni som läser detta.. lyssna på hans låtar! De är både underbara och sorgsna, de betyder något!


  


Rehab nästa?

Vad hade jag gjort utan Laguna Beach just nu? Alltså jag tror att jag har blivit besatt av att kolla på det programmet! Inte bra överhuvudtaget, men vad gör man? Kanske borde åka på rehab?

Nej nu har det börjat igen och de närmast timmarna kommer ni nog hitta mig framför tv:n, fram tills dess att jag börjar jobba. Till halv elva idag igen...suck!

Segisdag

Träningen igår gick bra, så bra att jag har ordentligt med träningsvärk. Blev filmade också då det var en  annan tränare där som skulle göra en sak inför en kurs han går på handbollsförbundet, så dålig framför kameran kunde man ju inte vara.

Gu vad jag har segat mig idag! Jag har gjort smågrejer som har behövts göras, men inte mycket mer! Vilken tur jag har då att Laguna Beach Summer Marathon går nu då! Haha , har nog kollat på minst 4 avsnitt av det idag. Det enda som får mig att sluta titta är det faktum om att jag börjar jobba klockan tre. Det suger lite att jag jobbar både torsdag och fredag till halv elva. Någon som vill göra mig sällskap imon efter att jag har slutat? Börjar dock klockan 8 på lördag morgon, sen drar jag till stugan.

Nu ska jag fortsätta kolla på Laguna Beach... dit vill jag flytta.. haha, keep on dreaming!

Konserten var gryym!

Åh vad bra konserten var!! Så gott som lika bra förra gången, dock var det vissa låtar som var lite nya, men va fan...dom var bra dom med! Nu har jag varit vaken i snart två timmar, förstår ni! Gått upp klockan sju! Pao sov över och hon skulle till jobbet så snäll vän som man är gick man upp för att göra frukost och följa till bussen.

Senare idag ska jag försöka få bort min träningsvärk så det kanske blir en springtur och ännu senare idag är det dags för träning. Får väl se vad vi kommer göra eller vad som kommer sägas. Ska bli intressant...

Hur pluggar man bäst inför högskoleprovet?!?!

Grymt ska det bli!

Pao har nu anlänt till mitt hem och vilar just nu i min säng medans jag sitter här för mig själv och kollar på gamla avsnitt av Brooke knows best. Ikväll är det dags för All time low! Grymt ska det bli!

Skriver mer sen...

Svår att sudda ut

Längesen nu, men här kommer ett poetiskt inlägg från mig.

Fastän jag vet att du inte är något bra för mig, att sådana som du inte ens är värt att lägga energi på, inte ska få någon som helst uppmärksamhet utav mig. Så är det bara och så ska det vara! Vad är det då som gör det så svårt att följa dessa ord?! Vad får mig att vilja röra mig i de kretsarna som är så farliga att hamna i. Det kommer aldrig något gott utav det, eller är det kanske det som jag försöker att ändra på? Visa folk att man kanske kan förändra någon till något bättre?

Ena stunden är jag fullkomligt överrens med mina vänner och migsjälv om att det inte ska få ta över mina tankar, medans andra stunden, när man väl står där, är det så svårt att ignorera..detgårbarainte!

Ska tänka mig för som en kär vän har sagt till mig.


Mitt efterlängtade inlägg...

Orkade inte återkomma igår med hur det gick, för det gick faktiskt skit! Åkte ut första matchen där på morgonen och därefter upptäckte jag hur otroligt trött jag verkligen var. Ungefär en timma efter att jag kommit hem hälsade Andrea på mig och vi gjorde lite mat innan vi drog in till stan och tittade lite rix fm festival. Med ömmande kroppar drog vi en sväng förbi Max innan vi begav oss hemåt med pendeln.

Idag började en ny vecka med mer arbete, dock är det den sista med mitt schema som jag har nu. Har i och för sig redan fått lite fler tider som jag vet att jag kommer att få arbeta. Skönt är också att jag är ledig både imon och på onsdag. Imon är det nämligen dags för efterlängtade All time low-konserten tillsammans med Pao! Får väl se vilka fler välbekanta ansikten som dyker upp, är rätt säker på att det bli en och annan.

Direkt när jag kom hem från jobbet idag däckade jag på sängen, sov i ungefär två timmar och nu kan jag inte somna dirket fastän jag känner att jag är faktiskt väldigt trött. Nej ska nog ta och försöka i alla fall!

Har ni hört förresten att man kan få brännskador av att ha datorn i knät? Då borde jag nog stänga av datan nu och aldrig ha den i sängen mer. Hmm... det blir svårt. Sitter nästan alltid i sängen med datan!
Ciao! ♥

15 augusti

Igår blev det inget inlägg, var allt för trött för det. Tvingade mig nästan bokstavligt talat ur sängen och sedan åkte jag och Pao ner till Aranäshallen för att spela matcher. En vinst och en förlust, dom två sista var jag inte med på, men fick reda på sen att vi gått till b.

Var lite klassåterförening igår med restaurang i Linné på någon grekisk restaurang. Trevligt, men lite synd att det inte blev i stort sett hela klassen. Hade blivit ännu roligare kan jag tänka mig. Efter restaurangen skiljdes en del av klassen åt, vissa skulle dra ut..andra hem. Jag tillhörde den andra gruppen och det var jag väldigt glad över. Var supertrött och somna nästan direkt när jag kom hem.

Nu ska jag stänga av datan och åka ner till Kungsbacka, spela matcher idag också. Återkommer kanske senare .. om jag orkar ♥

Orkar nån läsa inlägget??

Utgång med fina töser ikväll! Right now står en av dem i duschen hemma hos mig och sedan ska vi smått börja med förfesten. Korka upp rosén och göra oss iordning för kvällen. Hoppas verkligen inte att det börjar att ösregna eller ens regna för den delen ikväll! Då kommer min outfit verkligen inte vara najs.

Shitt vilket språk jag använder när jag skriver! Blir nästan rädd för mig själv...men bara nästan.

Håret är som ett enda stort fluff, så plattången lär komma fram snart. Väntar ju bara på att badrummet blir ledigt. Jobbigt det där med att dela badrum!

Ska sluta nu att tjata och babbla om ovesenta saker och ting. Ingen som orkar läsa detta inlägg ändå.. eller?

Det piper i öronen

Är hemma efter ännu en kväll i stan tillsammans med Andrea och denna kväll träffa vi även på Tobbe som också skulle kolla Hardcore superstar. Fastän jag aldrig hört en låt med dom så måste jag säga att de var faktiskt bra! Hade dock jäkligt ont i foten redan innan, men man fick lida lite eftersom konserten var bra. Efteråt drog vi till max, köpte största colan dom hade och åkte hem. Det är ju faktiskt en dag imon och då ska jag sova ut, handla smått och gott och sen jobba till sena kvällen.

Nej nu ska jag nog ta och dejta kudden i nåra timmar..


Det regnar! om ni inte visste det...

Ja nu var det dags igen! Det regnar, ösregnar! och jag har jobbat klart idag. Senare blir det första handbollsträningen sen uppehållet, intressant att se hur mycket man mäktar med! Efteråt tror jag det blir stan ikväll igen för att checka läget med Andrea. Finnemang!

Igår blev det ett smått spontan resa in till stan för att kolla på Timo Räisänen på Götaplatsen. Grymt bra är han live! Därefter blev det en sväng om vid Storan för att kolla på Donkeyboy men istället vände vi precis vid ingången och mötte istället upp Jonas och stack mot pendeln. Skulle ju upp kvart i sex imorse för att jobba så ikväll kanske man kan stanna längre i stan. Om ni vädret inte håller i sig, då kanske det blir en lugn kväll hemma istället...

Bajssommarväder i Sverige!

Äntligen ledig

Nu har jag äntligen en ledig dag och skall faktiskt inte göra så mycket. Eller jo, jag måååste ut på springtur. Hur den nu går är en annan fråga, men måste få fart på benen igen. Ikväll blir det grillning om vädret tillåter! Igår regnade det något fruktansvärt så jag trodde att det aldrig skulle sluta. Nu vet jag ju ännu inte vad vi får för väder idag , eftersom mina rullgardiner fortfarande är nerrullade, men det kan inte bli värre än igår, eller?

Nej nu ska jag äta en brakfrukost tror jag!
See you later ♥

Gör jag något annat än jobbar?

Gör jag nåt annat än att jobba för tillfället? Nej jag tror faktiskt inte det!
Träna har jag inte gjort på ett tag heller, hinner ju inte med det! Men löpningen på jobbet får väl vara min träning för tillfället och så får det andra komma när jag hinner.
Idag börjar jag att jobba klockan 12 så nu sitter jag med min frukost och myser framför tv:n. Ska jobba i 10,5 h idag så slutar alltså inte förrän halv elva ikväll. Det blir fina pengar det!

Igår på shoppingrundan hittade jag inte så mycket som jag hade hoppats på. Hittade dock en jättefin blus som jag säkert kommer ha på mig vid nästa utgång. När nu den blir...

Nej, nu får jag banne mig fortsätta med frukosten om jag ska hinna nåt annat innan jag ska gå. Vad ska jag äta på jobbet?! Bra fråga!

Sticker iväg en liten stund

Nu sticker jag iväg på en shoppingrunda innan jag kommer hem och ska till jobbet. Jag har märkt att det enda jag pratar om nuförtiden är mitt arbete. Sorgligt?

För första gången

För första gången på typ hela "sommarlovet" ska jag försöka komma i säng innan tolvslaget. Det lär nog bli lätt eftersom jag är så förbannat seg! Jag somna verkligen direkt när jag kom hem idag från jobbet, gick raka vägen till sängen, kastade mig på den och somnade och sov som en stock i sisådär någon timma. Sen väckte mamma mig i halvpanik och frågade vad jag skulle göra resten av dagen. Det blev en sväng med henne och Anki till Liseberg! Ingen vinst, men fick med mig en polkagris-klubba, mumma!

Imon innan jobbet väntar en sväng till Cubus och efter då som sagt jobbpass till sena kvällen, åh vad underbart va? Har verkligen ingen helg denna veckan. Känner mig smått deprimerad och vill verkligen gå ut med fina vänner och ha det superkul!

Hänger du på?

Superseg

Hemma från jobbet, är superseg! Somnar vilken minut som helst! Först ska jag få i mig en kopp te, sen blir det sängen!!

Vill dra ut snart!!

Det blir aldrig som man tänkt

Imorse hade jag ställt klockan på nio just för att jag tänkte att jag skulle vara duktig och gå ut och springa, men blev det så? Nej! Har istället myst i soffan med frukost och lite Paradise Hotel Danmark som jag kopplade in till tv:n så jag slapp sitta med laptopen i knät.

Om ungefär två timmar ska jag börja jobba och kommer befinna mig där till halv elva ikväll, därefter tror jag det blir att sova ganska omgående eftersom jag börjar redan klockan sju morgonen efter. Seegt är ordet!

Så länge lyssnar jag på lite skön musik. Jag vet inte om det är p.g.a att man var i Danmark i helgen, men dansk musik är det mest spelade hos mig just nu!
Lyssna här!



Kato - Hey Shorty



Vica - Beatet I Mit Hjerte

Ett jäkla åkande

Mestadels suttit i en bil idag åkandes mellan Lindome och Kungsbacka. Men vad gör det när man får träffa fina och underbara människor. I förmiddas träffade jag Emma, min plupp, som i övermorgon åker till USA och skall vara borta ett år!! Det var ett jobbigt farväl och jag kommer sakna henne oerhört mycket!!

Senare var jag nere i Kungsbacka igen för att träffa mina fina partypinglor Zanna och Cammi!! Dessa tjejer är sjukt roliga måste ni förstå. När vi intar trädgårn' är dansgolvet inte lugnt!

Ja, nu sitter jag här. Nyduschad och lite uttråkad faktiskt men ganska trött ändå. Resten av veckan väntar jobb...pengar får jag tänka!

Snooze

Uppe kvart i sex !! och idag är jag ledig!! Dags att gå tillbaka till sängen och sova några timmar till!!

God natt , eller heter det god morgon?!?! 

Här kan man va

Jaha, nu var det en hel helg sedan jag skrev några rader här. Kan ju bero på att jag hade en underbart rolig helg i grannlandet Danmark! Mycket tidigt i fredas begav sig jag och Emmy till färjan och efter ungefär 2 ½ timmar var vi framme i Skagen och gick på upptäcksfärd. Ungefär fyra timmar senare var vi både nerdränkta med regn (glömde ju paraply och regnjackan i bilen) och fruktansvärt trötta så det första vi gjorde när vi fått nycklarna var att somna!

Vi tio tiden åkte vi tillbaka till Fredrikshavn och hämtade Pao och Ida som snällt stod och väntade på oss. Kvällen och natten sedan är både dimmig och oviss, vissa delar.

I helhet var det en superhelg, förutom kanske vädret vissa stunder, men vad gör det när man har underbart sällskap!!



Nu är jag då hemma igen och det menas att man skall tillbaka till verkligheten. Det är lite svårt att fatta att man är hemma igen tycker jag. Vaknade t.ex. upp i natt och kände mig otroligt törstig. Jag sätter mig upp och försöker gå ner från sängen där man har fötterna, men här hemma står det ju en garderob där så det tog stopp. Så man blev väldigt fundersam om vart man befann sig...

Jobbet väntar senare idag och precis nu väntar frukosten på mig!
(Bilder kommer senare)
Ciao

RSS 2.0