En timmas extra sömn inatt

Oj tidigt blev det imorse, klockan åtta var jag redan på jobbet och efter sisådär 6,5 timmes jobb var jag hemma igen. Men bara för en kort stund för sen begav sig jag och Jessica oss ner till staden Kungsbacka för en mycket mysig fika!

Nu är jag otroligt trött, så trött att jag snart faller ihop och somnar. Det enda som håller mig vaken är ölen som står framför mig på vardagsrumsbordet. Det blir bra med en lugn kväll idag, dubbelt bra är ju att man får sova en extra timma inatt!!


Punktligt inlägg

Jag är trött på regnet. Jag är trött på att sitta i soffan. Jag är trött på att inte vara nöjd.



Detta är ungefär precis exakt vad jag känner just nu.

Tror jag ska be om att mamsen tar med lite godis till ikväll, då blir det nog susen.

Det var match igår kväll. Jag spela. Det blev vinst. 22-9, helt okej!

Dags att vakna

Börjar jobbet om mindre än en timma. Försöker fortfarande vakna till!

Det blev i stort sett en heldag igår i stan, oturligt nog spöregnade det näst intill hela dagen. Slutade dock mot kvällen. Skönt att man då satt inne på fik så man slapp det värsta.

Nej nu ska jag ta och plocka iordning det sista som behövs för jobbet.
Match ikväll också.
Ciao!


Tralalala

Sätter igång lite musik medans jag gör mig iordning. Allt går så mycket lättare med lite musik!



Ke$ha - We R who we R



Chris Brown - Yeah 3x


Katy Perry - Firework


Miss Sofy - Welcome to paradise

Lurigt väder

Det blev en kladdig kladdis igår hos Pauline och mycket god tacos till middag, sen bar det av mot Aranäshallen för lite match, men innan tog vi oss en fika med lite kaffe. Med en ganska stor portion med överenergi skulle matchen börja och jag var för en gångs skull lite nervös. Tyvärr sluta matchen med förlust...

Har ännu inte kommit igång idag, utan sitter fortfarande i pjamasen i sängen med datorn i knät och en hund som ligger bredvid mig och sover. Känner för att göra detsamma, fast ändå komma igång snart. Idag väntar en heldag inne i stan, funderar på att dra med det stora paraplyet för att slippa allt regn. Har iofs inte kommit något regn här hemma men vädret ser väldigt lurigt ut!

Morgondag redan planerad

Hemma från ett arbetspass. Imon är jag ledig, gött! Ska ta bussen ganska tidigt ut till Onsala, till den underbara Pauline och spendera dagen tillsammans med henne.

Har inte mycket mer att säga just nu, kanske blir nåt inlägg imon men ni dör väl inte om jag skulle glömma det?


Update

Nu är det en ordentlig söndag, seg som attans, sjunkit ner så långt i soffan att jag aldrig komma upp härifrån och hoppas på att snart kunna göra lite glass med maränger (jag vet, det är tjockisdagen!)

Igår var det en fullspäckad dag! Först satt jag i lite över sju timmar och gjorde högskoleprovet, fråga mig inte hur det gick för just nu bryr jag mig faktiskt inte. Drygt tre timmar senare befann jag mig hemma hos Jojo med ett paket i handen. Firade henne hela kvällen och därefter tog jag och Andrea oss en tur i hennes minimala men väldigt söta bil. Blev en sväng till närmsta affär för inköp av chips och godis samt en mac drive för att få lite extra käk i magen.

Vi hann knappt börja käka godiset eller börja kolla på filmen förrän vi båda hade somnat i varsin säng!


Regn och rusk, fy bubblan!

Varit en ganska lugn vecka med inte mycket jobb egentligen, men ändå känner jag mig utpumpad och matt. Än så länge har jag inte blivit nervös inför provet som vankas på lördag, men jag är rätt så säker på att jag kommer ha små fjärliar i magen imorgon. Är tvungen till att plugga lite smått imorgon också, längesen man pluggade!

Direkt efter jobbet idag tog jag min bil och besökte min kära vän Jojo. Hjälpte henne med music för lördagen och sedan tog vi en promenad till Kungsan i smått hagel. Gick igenom min gamla skola och jag måste medge att det kändes lite läskigt att när jag gick inte för dörren som jag senast gick ut från var på den dagen jag tog studenten.

Äntligen hemma efter all regn och blåst och nu ska jag kura ner mig i soffan med en kopp te och macka. Mums!

Kan man sova för mycket?

Jag vakna idag runt tio , som jag ofta gör nu för tiden. Alltså har jag sovit runt tio timmar och det borde väl vara bra? och nu borde jag väl vara utvilad om något?! Istället känner jag mig seg och kommer inte riktigt igång med de sakerna som behövs göras, städa, käka, fixa med bilen, börja fundera på mer packning. Kanske är det också förkylningen som drar ner på min ork, den gör att man snabbt blir anfådd varje gång jag får ett ryck och börjar springa runt i våran lägenhet..och nej jag har inte sååå dålig kondis!

Pratade med min papi som ibland kommer med sånna där kloka ord och berätta för mig att jag nog har sovit för många timmar(?!). Så nu ska jag ställa klockan på åtta varje morgon som jag inte börjar tidigt och kräla mig ur sängen för att jag inte ska få sova föör länge! Undrar hur detta kommer gå...

Jobba på en söndag

Söndag, borde väl innehålla bakisdag och slappt som attan! Vaknade imorse hos Pauline efter en jävligt kall promenad från bussen hem i natten och sedan en utomordentlig mysig te och mack-måltid med brasa och OC mitt i natten. Kom hem i god till och stack senare till jobbet. Kan tycka att det faktiskt är ganska skönt att jobba helger ibland. Inte alltid att det är full rulle varje helg och så är det ganska lugnt och skönt på jobbet under helgerna.

Nej nu kallar sängen på mig.
God natt



Kelly Clarkson - Breakaway

Fredasmys

En fredagkväll, hemma.

Träffat min fina Mowgli idag och tagit underbart mysig promenad i höstsolen tillsammans med Sigge. Senare åkte vi ner till Kungsmässan och kolla runt innan det var dags för käk. Därefter väntade en oj så spännande match mellan Aranäs-herrar och Hammarby, som tyvärr slutade med oavgjort.

Nu sitter jag alltså här hemma, med en hals som känns som sandpapper och ingenstans att gå. Ska inte göra det heller eftersom jag börjar sju imorgonbitti!

14 oktober

Två dagar borta och jag tycker inte det är ett dugg tråkigt att inte skriva, okej att det kliar lite i fingrarna att skriva överhuvudtaget, men att alla andra ska se det är inget som jag känner någon hunger eller längtan efter.

Började och kolla lite på hyresrättsföreningar, ett vuxenpoäng där kanske? Det låter kanske lite konstigt eftersom vi snart, eller ja snart och snart(?), ska flytta med hela familjen till en lägenhet. Men det känns som man redan nu måste börja se framåt och tänka på vad man ska bli eller vart man vill här i livet.

Varit ännu lite mer duktigare idag och faktiskt satt mig ner och pluggat lite inför högskoleprovet som är nästa helg. Fick en glad nyhet av min chef idag dessuom, en halvtid i sex veckor framöver som börjar fr.o.m november.
På tal om något helt annat. Jag har bestämt mig för att börja äta och tänka lite nyttigt, försöker att få bort det där godissuget som jag har nästan varje sekund av dan. Kan ju säga att det inte har varit det lättaste idag då jag har gått i skafferiet var tredje minut och letat efter nåt godis. Men icke sa nicke, än så länge idag har jag klarat mig utan något godis och det gör mig faktiskt lite stolt över migsjälv. Kul att nån är nöjd iaf..

Handboll väntar på tv ikväll, nice! ♥


Ännu ett onödigt inlägg

Jättekul att veta några av dom som ibland kollar in på min sida och vill läsa om mitt liv. Fastän det kan vara ganska obetydligt eller ointressant.

Då ska jag ta och berätta något mer ointressant för er som läser, eller nja får väl se om det är något allvarligt. Aja, ska till ortopeden om sådär en timma och få reda på mina röntgen-bilder och få se vad det är som gör så ont i min fot. Vet redan nu att dom ändå inte kan göra något speciellt mot det, i så fall inlägg. Ja som sagt, jag sa ju att det kanske inte var så intressant att veta.

En bekant (bekant? har jag börjat använda vuxenord?) till mig nämnde igår att han kanske skulle starta en blogg bara för att driva med dom som skriver bloggar, jag förstår vad han menar, men samtidigt känner jag mig lite träffad. Skriver jag bara om onödiga saker? Vad ska jag skriva om? Lägga ner bloggen?

Vilka är ni?

Tänka sig, bredbandet funkar fortfarande nu på kvällen! Ett mirakel?

Matchen idag slutade med förlust, ändå tror jag vi var det laget som hade mest roligt ute på plan. Skrattade så jag vek mig! Har inte sett ett så klumpigt lag någongång när man har försökt att fånga bollen och den behöver rulla genom hela laget innan en spelare plockar upp den på andra sidan!

Har gjort ett sådant försök en gång tidigare, men tänkte kolla igen...vilka är ni som läser min blogg? Kommentera, det hade varit väldigt roligt att få veta vilka ni är :)

Konstigt bredband

Vi har nog sveriges konstigaste bredband just nu, funkar på dagen men på kvällen och natten lägger det av och man ´kommer inte in på internet! Därför får man passa på lite nu att kolla vad folk hade för sig igår eller skriva några rader här.

Ska iväg om ungefär 45 minuter och spela match, försöker peppa mig själv och tagga till, men det är svårt nu på morgonen. Jaja, får hoppas att det blir bättre när man väl är där.

Nu vet jag att jag har i alla fall en trogen läsare, Chrisitan. Tack ska du ha för att du tycker att min blogg är sååå bra, haha.

Oj, mobilen behöver laddas om den ska med idag!
Ciao

Spontana människor

Nu är internet tillbaka, lika bra att skriva ett inlägg medans det går. Var nere hos tre igår och skulle fixa min mobil, jag kommer ju fortfarande inte in på internet. De sa att de aldrig hade sett ett sånt fel förut, snacka om att vara unik! Och med mig hem fick jag en lapp men instruktioner på hur jag skulle göra. Men det funka ju inte! jävla skit!

På kvällen sedan var jag och Pauline inne i stan och påväg mot sticky går vi förbi biopalatset och känner att vi bara måste se filmen "I rymden finns inga känslor", därför blev det istället ett spontanbesök på bergakungen. Älskar bio när den är spontan! Filmen var även den grym och sällskapet kunde inte varit bättre!

Snart ska jag åka ner till Kungsbacka och träffa mina kollegor från jobbet, after work väntar och därefter in till den stora staden för en rejäl utgång. Nice ska det bli!

Bye bye

Jag gör faktiskt det

Ja nu har jag haft en ledig dag, det känns som det var längesedan. hmm jag nästa en vecka sedan. Den har spenderats med en mycket mysig fikastund tillsammans med kusin vitamin, vid namn Jenny. Sedan bar det hemåt för att kasta i sig lite mat och sedan åka ner till Kungsbacka och tillsammans med papi titta på Aranäs herrar som idag mötte Malmö. Var en väldigt rolig match som slutade med vinst för oss! Jag kan nu konstatera att min far nog är ganska omtyckt inom klubben, har inte blivit så omringad av folk så snabbt innan i den hallen. Även om jag och pappa inte alltid kommer överrens, eller inte så ofta, så tycker jag faktiskt om honom, jag gör faktiskt det! ♥




Ny mobil, skicka era nummer

Nu har numret gått över till iphonen, äntligen! men jag kommer nu inte in på internet! Varför ska det alltid krångla med alla mina tekniska prylar. jag kanske inte är gjord för att handskas med sådant, eller? Någon som är bra på sånt här och kan hjälpa mig snarast??

Som sagt, ny mobil så hade vart väldigt bra om alla skickar sina nummer till denna. Har dock samma nummer kvar! Tack på förhand, haha.

Sömnlös natt

Det har varit en natt utan sömn, jobbig natt. När jag inte kunde somna pga vissa saker satte jag mig istället och började fundera på vad jag ska ha med mig till den nya lägenheten och vad jag behöver göra mig av med. Också spaning efter nya sänggavel och tv är något som jag funderar på att köpa.

Saker jag ska göra mig av med;
- Matta
- Skrivbord
- Böcker

mer går nog att hitta. Intresserad någon?

Jobb ikväll igen, men det är faktiskt sista arbetspasset för denna veckan! Ska bli lite skönt faktiskt att få vara lite "långledig".

För sån är jag

Känner mig varm och är smått rosig om kinderna, kan det vara feber på gång? Jag hoppas verkligen inte på det! Hemkommen från ett rent ut sagt jobbigt arbetspass och ska snart få i mig lite te innan sängen väntar och en förhoppningsvis god natts sömn.

Min iphone vill inte funka! Ska ringa imon och höra vad det är som har hänt. Vill ju använda min nya mobil!!

Känner faktiskt inte för att skriva så mycket mer ikväll.
Tänkte bara innan jag avslutar detta inlägg hylla nobelpristagaren i medicin som idag tillkännagavs: Robert G. Edwards



Det var han som gjorde upptäckten av provrörs-barn och om det inte var för honom och hans upptäckt så hade jag inte suttit här idag. Så nu vet ni det om mig....

Det är söndag

Gårdagen var ändå fin fastän jag råkade gå upp så förbaskat tidigt. Efter jobbet kom jag hem och min fina mamma bjöd mig på thaimat, finaste mamman man kan ha! Efteråt stack jag över till Jessica och vi tittade på en film, eller jag fick titta klart på den själv för Jessica bestämde sig för att vila ögonen någon minut och stensov sen! Men det var en mycket mysig kväll.



När man jobbar helg är det väldigt lätt att glömma av vilken dag det är. Att dom andra som har jobb måndag till fredag faktiskt är lediga när jag går till jobbet. Att andra kompisar går ut och festar eller stannar upp sent på kvällar och nätter. Något som jag inte kan göra, om jag jobbar.

Idag är det först match som gäller, sedan nästan direkt till jobbet.
Ciao!

Fröken ur har alltid koll på tiden

Jävlar! Klockan ringde, drog mig upp ur sängen mot min vilja. Tyckte det var jävligt mörkt i korridoren när jag skulle gå ner för trappan och ut i köket, men tände lite lampor så jag slapp tänka på det. Det är ju trots allt höst. Börjar koka vatten till te och ta fram frukosten. Vänder mig mot mikron och tror först att jag ser fel, är klockan bara 5?! Ska inte gå upp förrän om en timma typ!! Går den klockan rätt? Är det min mobilklocka som har fått fnatt?? Den stod nämligen på 06.20!

Man kan inte lita på teknikens värld längre! Vad är numret till fröken ur?

Ska flytta

Nu kan jag inte hålla det inne längre.......JAG SKA FLYTTA! Eller rättare sagt, jag och min familj skall flytta, till en lägenhet i Kungsbacka, underbart!! Lyckan är just nu obeskrivlig och jag vill flytta som det bara går. Samtidigt är det en ångest att lämna Lindome också, trodde aldrig att jag skulle känna så. Nu kommer man ha nära till allt, aldrig behöva åka en halvtimma innan till träningen eller för en utgång i Kungsbacka. Bor mitt i smeten! Fuck vad härligt!

Förresten, ännu en lycka... min Iphone4 kom idag!!!

Annie är glaaaaaaaaaaad!

Tålamod, vad är det?

Goddagens!

Gårdagen satte verkligen prov på mitt tålamod och med facit i hand kan man väl säga att jag faila totalt! En och en halvtimma i kö, men sällskapet var fint, mycket fint! Kvällen var dock kort, eller kortare än vad jag är van vid, men mycket trevlig! Vaknade förvånandevis upp med ett gott humör och har redan hunnit med en del idag. Ska ju iväg och jobba ikväll, förvånande?

Nej nu kurrar magen, dags för krubb!

RSS 2.0