Solklart!

Långhelg denna veckan igen!! Underbart är ordet och just nu sitter jag ute på våran altan med ett glas saft och bara njuter av värmen och att man fick sluta tidigare! Finns det något mer att säga just nu än att livet är gott. Har börjat att få int mer och mer i min nya inställning att det som händer händer, naturligtvis kan jag medge att det inte alltid följs till 100 % men det är på bättringsvägen.

Tror om jag har räknat rätt och att de i skolan har gjort det, är det 400 dagar kvar idag tills jag tar studenten! Helt sjukt! Vet att det låter mycket men ändå inte. Vad skall man ta vägen sen? Usch, detta orkas inte funderas över nu en dag som denna. Nej nu skall jag fortsätta att slappa på altanen en stund till, sen är det dags att äta något och njuta lite till.
/ Annie

Writing avklarat

Sitter nu i bibblan i skolan och har precis skrivit klart engelska nationella i writing. Känns skönt att lämna det bakom sig. Kände dessvärre inte speciellt för att sätta mig och skriva imorse. Mitt huvud var inte med över huvudtaget! Så går det väl antar jag när man bara sover 6 timmar om natten.

Vi har nästan inget i skolan denna veckan, men nästa blir det tyvärr mycket, mycket mer! Ska försöka att kolla upp med några lärare nu om det är något arbete som man kan göra hemma istället. Annars får jag sitta här på håltimma i ungefär två timmar. Jag orkar inte!

Nej nu ska jag inte vara grinig mer. Skall försöka le resten av dagen och inte tänka på saker som är negativt.
Vad tjänar det till att vara ledsen? Det som händer händer...
/ Annie

Blixten lyser upp rummet

Sitter här i rummet, allt är släckt förutom tv:n och datorn. Den enda gången det blir ljust i rummet är när  blixten lyser upp rummet. Det är både mysigt och läskigt på samma gång!
Jag har nog aldrig varit så seg i skolan som jag var idag. Minns nästan inte att jag ens var i skolan. Det gick på rutin, tänker inte längre liksom. Vill bara ha lov nuu!!

Efter skolan fick jag i alla fall med mig mamma för att kolla efter några nya skor. Hittade några som jag är nöjd med, klackisar, men vad fan liksom, det har jag nästan aldrig och nån gång ska man väl få ha det. Även om man blir ett eller t.o.m. två huvuden längre än alla andra...

Det är engelska nationella som gäller imorgonbitti och jag har inte pluggat något förutom det som vi har gjort på lektionerna! Så lite motivation har jag just nu! Får väl ta och sätta mig med det en liten stund nu, inget kommer väl fastna i huvudet men jag ger det en chans.
/ Annie

Sweet Home Alabama

Snart kan jag inte hålla ögonen öppna längre och det är nog ett tecken på att det är dags att snart sova. Tänkte att jag innan dess borde bara få ur mig lite tankar och kanske berätta att jag nu har kommit hem från klassresan till Stockholm. Riktigt roligt var det men tyvärr går tiden så snabbt!

Imorgon står det på schemat "övningskörning" och det skall bli kul. Varje gång jag övar känns det som om det blir mer och mer nämare dagen då jag kan försöka ta körkortet. Problemet är bara det att jag har kvar några månader innan det kan inträffa. Det är inte bara körkortet som man måste vänta till sin artonårsdag för att kunna få, det finns ju flera andra saker.
Jag säger inte att allt kommer bli underbart bra bara för att man fyller 18, man kommer säkert bara glädjas åt det nån vecka eller två, kanske mer. Men sen då. Vet flera som har tröttnat och inte tycker det är speciellt, speciellt. Det tror jag säkert det kommer bli också, men just nu känns det på detta viset.

Jaja, får väl ta vara på det bra som finns just nu istället för att gå runt och störa mig eller irritera mig på saker som jag vet inte går att ändra.
Det som händer händer är även något som jag har börjat säga mer och mer. Försöker intala mig det, det är svårt, men har bestämt mig att det är  nog bäst att försöka tro på det i alla fall. En del av er vet vad det är jag menar. Det är bättre att glädjas av sakerna om det händer istället för att gå runt och hoppas att något skall hända, för om det i sin tur aldrig inträffar kommer man bara gå runt och bli besviken. Ingen idé att lägga ner energi och tid på det. Nej nej!

Nu är det nog dags för mig att krypa ner under täcket och nana en stund.
Bilder från Stockholmsresan kommer eventuellt dyka upp på bloggen senare.
Vi hörs
/  Annie

Huvudstaden imorgon!

Imorgonbitti åker jag upp till Stockholm tillsammans med min klasskamrater. Torsdag till fredag. Skall bli roligt och väldigt skönt att både slippa skolan och komma bort från allt litegrann.
Packningen går som vanligt väldigt segt! Funderar på att ta det sista imorgonbitti istället och ta en välbehövande sovstund. Hmm...
Vi hörs snart igen.
/ Annie


She's my california

Har sovmorgon imorgon och sitter och försöker skriva ner en lista på vad som behöver packas ner i väskan till Stockholm. Som jag sa igår så är packningsdelen inte min favorit och kommer nog ta mycket för mig att komma över det. Roligt skall det i alla fall bli att åka iväg. Det viktigaste!

Imorgon är det dags för min första teorilektion. Alla säger att det är jättetråkigt och att manbara sitter där och lyssnar. Det hoppas jag på för man vill ju inte sitta på nålar och tänka på att man måste svara på någon fråga. Både jag och Jessica ska dit samtidigt så man kan ändå dela tråkigheten/nervösiteten, eller vad det nu blir, tillsammans. Jaja.

Har sånna sommarkänslor nu att det är nästan sjukligt! Vågar ändå inte dra på mig klänningen för tidigt så man åker på förkylning igen. Det är bara inte värt det! Så än så länge är det jeansen som gäller, fram tills dess att det blivit snäppet varmare. Sommar, sommar, sommar.....
/ Annie

Går en på nerverna

Sitter just nu vid datorn och skriver lite här men har samtidigt på tv:n. Jag har inte tänkt på det innan men den där musiken som spelas när tablån visas på det kanaler där inget program går just då är ju sååå irriterande!! Det är ju samma hela tiden.. detsamma gäller i affärer ibland! Det är som hypnos! Nej nu kanske jag överdrev, men det går en på nerverna!!


Buffertdag, vad är det?

Det är måndag och jag är ledig! Underbart. Min skola har något som dom kallar buffertdag men inte vet jag vad det är, det som är det  viktigaste är i alla fall att jag vet att jag är ledig och det känns skönt. Har varit uppe på landet hela helgen så det har inte blivit nåt mer inlägg förrän nu. Hoppas ni har överlevt.

Sitter och funderar vad jag skall göra av dagen. Kanske går ut och tar en löprunda, senare idag är i alla fall bestämt att jag skall träffa min Brollish! Ni som inte vet vem hon är kan jag berätta för er att hon heter Jessica Svensson, spelar handboll tillsammans med mig och är en underbar person, omtänksam, underbart snäll och rolig!

Snart måste jag börja planera vad jag skall packa inför Stockholmsresan på torsdag. De som känner mig vet hur dålig jag är på att packa, för att ni ska förstå kan jag visa en bild hur det ungefär såg ut när jag skulle packa inför Kroatien förra sommaren. Kan medela att allt inte syns på bild...


Freeedag!

Bara ordet fredag blir man ju glad av! Det låter så glatt på något sätt... När det är fredag vet man att man har en ledig helg att se fram emot, då tänker man inte på hur länge det skall vara utan bara att ledighet är här. Just denna helgen är ännu goare för att vi är lediga på måndan. Vilken skall bli jättegött och den dagen skall spenderas med min Brollisch, ja ni hörde rätt!
Senare på torsdagen bär det av till Stockholm med klassen. Så det är alltså två dagar som jag behöver spendera i skolbänken nästa vecka. Nej det är inget att klaga på!

Imorgon bitti bär det av till sommarstugan igen och då får jag hoppas att det blir lika mycket sol som förra helgen, om inte mer! Då kan man ligga ute igen och få sig lite färg. Hade suttit fint!
/ Annie

John Blund borde ha kommit för länge sen

Borde egentligen ligga och sova just nu men det är för många tankar som snurrar i mitt huvud. Vad är det JAG vill? Vart vill jag gå? Hur skall jag kunna göra det? Orken kommer säkert att ta slut, men det är ju något jag älskar! Jag får försöka att gå till botten av mina känslor och tankar och låta allt komma ifrån MIG, ingen annan! Under en lång tid har jag alltid tagit hänsyn till vad folk runt omkring mig vill och tycker att jag borde klara av. Alltid försökt att passa in och känna att jag duger. Varför har jag inte insett tidigare att det är det som gör mig lycklig som är det bästa?!
Från och med nu, min nya start, skall jag försöka lyssna på mig själv och göra det som är bäst för mig.
Vad detta inlägget lät som taget från en film, det enda som saknades var den där pampiga musiken som kommer när hjälten har sagt något bra i filmer. Men ni får läsa detta om ni vill, kände att det behövde komma ut.
Nu skall jag nog snart ta och stänga ögonlocken i några timmar och ta tag i en ny dag snart. Sov gott allesammans!
/ Annie 

Vad finns det för argument att inte gilla sommaren?

Ännu en torsdag är  här. Snart är det helg igen och det känns skönt! Snart har ännu en vecka svävat förbi i racerfart och det närmar sig med storsteg sommarlovet, det lov som antagligen alltid kommer hamna på alla listor över bästa lovet. Det finns nästan inget att inte gilla med sommarlovet. Värmen, längst tid ledig och semestern.

Nästa vecka är det dags att åka med klassen till Stockholm. Kanske träffa kungen, vem vet! Skall bli super, å vad jag längtar! Just nu sitter jag på min digital skapande kurs och har precis gjort klart en låt. Kanske dags att skicka in den till läran.. nej orkar inte just nu. Har ju ändå en timma kvar på lektionen.
Hörs senare.
/ Annie

Orken finns inte där

Försöker få mig själv att lyfta mig från stolen och ut för att springa en vända, men det är svårare än sagt. Kanske borde jag göra det bara och få det gjort eller skall jag försöka att göra lite skolsaker? 
Hatar löparbiten av handbollen, älskar att spela handboll men inte löpningen som sagt. Men antar att det är något som man måste stå ut med, men hur tråkigt är  det inte då?!
Jaja, vi får se hur det går med mitt grubblande över löpningen. Det löser väl sig förr eller senare iaf.
Ta hand om varandra!
/ Annie


You're so beautiful

Skrivit klart grupparbetet i samhäll för ett tag sen och kan medela att det känns riktigt gött att snart få lägga det bakom sig och se fram emot två veckor, eller kanske en vecka iaf, av ledighet från prov. Fick reda på idag också att vi nog inte kommer ha något mer prov i historia innan sommarn vilket förgyllde min dag. Spanskan däremot går segt och väntar efter det där sommarlovet om 8 veckor som innebär att min skoltid med alla de timmar och lektioner som man lagt ner på att försöka lära sig spanska nu är över och jag kan ta mig an något nytt. Vem vet, jag kanske börjar läsa spanskan någon gång i framtiden igen, men inte på ett tag i alla fall. Skall bli skönt. Kanske dags för ett nytt språk, nya färdigheter och mer kultur, men vi tar en sak i taget.

Nu när det än än gång slår mig att det endast är 8 veckor kvar fram till sommarlovet kan jag fortfarande inte förstå att jag snart gått ut tvåan och klarat av det! Då är det ju bara ett år kvar till studenten!! Shitt! Vad händer sen? Nej! Nu ska jag inte sitta här och börja grubbla över vad jag skall göra av resten av livet. Än har jag ju min studie att lägga ner den största delen av min tid och jag vet att jag har den där. Vet i alla fall att jag vill resa efter att jag lämna skolbänken och skall hitta på något.

Skall återgå till läsning av Twilight boken som jag nu är fast i! Måste köpa filmen sen!
Ta hand om varandra (och tänk inte på garnier-reklamen Pauline, haha)
/ Annie

Underbar helg

Säg nu att våren är här för att stanna! Helgen har varit underbar. Har för en gångs skull på väldigt lång tid känt mig helt ledig och bara njutit av allt. Vädret har varit på topp och jag har t.o.m. lyckats att få lite färg. Har ju spenderat helgen uppe på landet med familjen.
Nu är det bara 8 veckor kvar till sommarlovet! Hur gott är inte det? Har för en gångs skull inte så mycket i skolan heller så det känns faktiskt ganska okej att gå tillbaka till skolan imorgon. Om ungefär en vecka åker vi till Stockholm med klassen också vilket skall bli grymt kul!
Får ta och skriva lite på ett arbete som skall in på torsdag bara. Sen är det slappa som gäller framför tv:n.
Ta hand om varandra tills vi hörs igen.
/ Annie

Glad Påsk!

Hoppas ni får en trevlig påsk med sol och massa godis. Nu drar jag upp till min sommarstuga över helgen fram till måndag. Skall bli lite skönt att komma bort från allt och bara ta det lugnt. Glad påsk på er alla!
Ta hand om varandra!
/ Annie


Kolla på OC-avsnitt, Check!

Now show me something pretty lyssnade jag idag på av Patrick Park. Låten är ifrån the OC och tro det eller ej så sitter jag just nu och tittar på OC-avsnitt. Kände att det var på tiden att börja kolla på det igen och minnas alltihop. Älskar serien och kommer nog alltid att göra det. älska, älska, älska...
Kom hem för ett tag sen från att ha firat Yasmines 18-årsdag på Bamboo. Jättetrevligt sällskap och god mat. Bättre kan det nog inte bli. Nu när mina kompisar, en efter en, fyller 18 och man firar dom blir man mer och mer pepp på sin egen 18-årsdag. Skulle sju månader kunna gå lite snabbare?!
Imorgonbitti bär det av till sommarstugan över helgen. Får hoppas vädret blir bra så att man inte sitter inspärrad i en liten stuga hela helgen.
Nu skall jag fortsätta att kolla på fler oc-avsnitt och bara njuta.
Ta hand om varandra!
/ Annie



Kanske på bättringsvägen

Varenda dag det här lovet har jag suttit på en buss eller pendel. Denna dagen var inget undantag. Jag och Jessica fick fixat Yasmines present och fick skrivit in mig på bilskolan så känner mig lite duktig att jag äntligen har börjat ta tag i lite saker. Har ju sagt innan att jag skall ändra mig och att det skall bli med ordningsamt. Kanske är det på bättringsvägen.

Imorgon fyller Yasmine 18 år och det skall firas på Bamboo tillsammans med några av hennes vänner. Skall blir super roligt att äntligen få träffa henne igen eftersom det inte blir lika ofta sen hon flyttade och började på annan skola.

Har fått i "uppdrag" av en kompis att lägga in lite bilder på facebook, men jag orkar verkligen inte. Till vilken nytta. Har i o för sig aldrig gjort det innan så vet ju inte om det är speciellt tråkigt. Vem vet, kanske min nya hobby? Ånej, hoppas verkligen inte detta! Får se hur det blir med det här "uppdraget". Kanske en annan dag, en annan vecka, en annan tid...
Ta hand om varandra!
/ Annie

Vårfint och snuvig näsa

Vaknade imorse hos Pauline och efter att vi ätit en välbehövande frukost tittade vi ut genom fönstret och kunde snabbt se att vi behövde en plan B. Vi hade nämligen tänkt att åka ner till havet och grilla om det skulle vara lika soligt som igår, men icke sa nicke. Istället gjorde vi oss iordning och åkte inte till stan. Hittade några tröjor och bh så nu har man lite nytt i garderoben. Kanske en bra start på min förändring av kläder, hmm...

Nu har äntligen solen dykt fram igen men så sitter man här med en jäkligt snuvig näsa och en hals som gör ont. Det suger! Vill dra till Thailand eller nåt nu och bara ta det lugnt. Komma bort till värmen och bara vara. Inga bekymmer. Ingen träning blir det heller inte för min del idag vilket är lite tråkigt, men ändå skönt. Ska ta det lungt resten av kvällen och dricka mycket te. Det har min brollish sagt till mig att göra, haha.

Nej nu ska jag ut och ta en promenad med min hund.
Ta hand om varandra!
/ Annie

                          

Nu var det över

Hemkommen från Jönköping för någon timma sen och min hosta gör sig med jämna mellanrum påkommen. Det får inte bli värre nu, inte minst nu när lovet börjar!
Nu är kvalet över för våran del. Tråkigt att allt är slut nu och att man inte längre kommer spela med vissa i laget. Hoppas att ni får det jättebra med det ni väljer att göra härefter och att vi syns någon gång ibland. Kommer verkligen sakna er fastän jag kanske inte känt er så länge. Ni har verkligen varit en stor del av min handbollsutveckling och det menar jag verkligen.
Detta året har vart en stor förändring i min handbollsutveckling. Men nu är denna handbollssäsongen över och nu skall man försöka att ladda om till en ny med försäsongsträning.

Nog talat om handbollen just nu.
Nu ska jag sätta mig och kolla på Sanningens ögonblick en stund till.
Ta hand om varandra!
/ Annie



Nytt kapitel

Ny månad och vad april innehåller är vår och påsken med massa mat och godis. Solen skiner idag och det är underbart! Varmt i luften så våren är nog här nu. Får hoppas på detta.

Kände idag att det nu behövs en förändring, med mig själv och med mitt rum. Har nu innan jag satte mig här rensat ut min garderob och mycket finns inte kvar kan jag medela. En del möbler vill jag också slänga och skaffa nya, men en sak i taget antar jag att det blir. När man väl får ut tummen ur röven, rent ut sagt, fåt man antingen inte tillåtelse till det eller så har man inte råd.

Imorgon är det kvalmatch mot div 1 i Jönköping. Bussen går redan vid elva på morgonen så det blir väl en lugn kväll och så. Lite skönt ändå. Nästa vecka är det  ju lov så man behöver inte känna att man måste ta ut varenda minut av sin lediga tid. Bara vara är ganska skönt det med.
Vara den man är och få vara det.
Tack för mig, ta hand om varandra!
/ Annie

Lov snart

Bara en skoldag kvar och sen är det lov! Välbehövt? Som in i tusan! Hoppas att det blir lika bra väder som det har varit nu i två dagar och att man inte vaknar upp och ser ut genom fönstret och snön ligger som ett vitt täcke över gräsmattan.

Om en timma och tjugo minuter ungefär har det gått över till 3 april och då är det Maries artonårsdag! Det skall vi fira! Skall bli rikitgt roligt!

Får ju inte glömma att nämna också att på söndag dra vi upp med laget till Jönköping och spelar kvalmach mot Hallby. En match som måste vinnas! Vi skall tagga till tusen!

Känner att det här inlägget inte blev så himla långt och inte heller så himla innehållsrikt, men jag antar att vissa dagar är det inte lika idérikt som andra.
Ni får ha det bra tills vi hörs igen.
Ta hand om varandra!
/ Annie

Säg att våren är här för att stanna

Vilket väder! Vill snart inte sitta här inne mer, utan dra på mig jackan och ta en vända ute i solen. Funderar starkt på detta.
När jag kom hem idag möttes jag av en mindre trevlig grej. Hade fått hemskickat från skolan att jag riskerar att få ig i spanska. Vill inte ha det mer! Så nu gäller det väl bara att jobba häcken av mig det sista så att jag klarar mig och sedan behöver jag inte öppna en spanskabok igen på ett långt tag.

Köpte en klänning idag också, längesen jag gick i klädaffärer kände jag idag. Riktigt nöjd är jag. Nu är det bara en solbränna som saknas för att den skall åka på.
Ta hand om varandra!
/ Annie

RSS 2.0