Halvkrasslig

Yes, nu är jag tillbaka! För er som ens bryr er om att ett nytt inlägg från mig nu ligger ute på bloggen...

Alla dagar har gått i varandra känns det som. Helgen var och upp ner , som en bergodalbana! Kännt mig halvkrasslig i stort sett hela helgen, men ändå gjort en hel del. Både på gott och ont. Borde väl egentligen legat hemma, nerbäddad och kurerat mig, men man lever ju bara en gång!

Något som jag har kommit fram till efter denna helg är i alla fall att alla sorters katt och råtta-lekar kan ta sig nånstans! Fuck them! De ställer bara till besvär, tror det också beror på att jag inte kan spela det spelet överhuvudtaget, är värdelös på det! Nog pratat om det.

Alla som läser detta, gör mig en tjänst.. om ni mår illa eller sjuka på något sätt och vis... håll er hemma ! Det är nästan obehagligt hur många runt omkring en som antingen fått feber eller till och med blivit magsjuka. Finns inget värre! Så som sagt, snälla håll er hemma!

Nu sitter jag och lyssnar på några av melo-låtarna som nu har kommit ut på spotis. Trodde jag skulle vara överlycklig när jag äntligen fick höra några av låtarna igen, men jag kan inte dirket påstå att jag hoppa av lycka när jag hörde studioversionen. Tycker inte någon av låtarna riktigt håller. Har säkert ändrat mig om några dagar...

Hur skulle jag överleva utan min kalender?

Jaha då var det ännu en lillördags kväll. Har hela dagen känt mig lite halvdålig eller seg så det blir inte mycket till party och fart idag. Ganska skönt ändå. Får räcka med musiken från hörlurarna just nu och den otroligt grymma basen i dom.

Jag har en känsla i kroppen. En känsla av att jag längtar till något. Att det är något som ska hända snart. Är det något jag har glömt som jag har planerat? Vad hemskt om jag inte kommer på det i så fall.

I övermorgon kommer fantastiskt fina Frida hem till svensk mark igen! Åh vad jag har längtat efter den tösen! I sex veckor har hon utforskat en annan kontinent, Afrika(!). Men nu kommer hon som sagt hem igen och det ska bli så underbart kul att träffa henne igen!

Längtan efter sommaren är stor nu! Dra på sig fina sommarkläder, testa på balkongen, rosé, solnedgångar, strand. Ja, underbart är namnet! För att det skall bli en så bra sommar som jag vill måste jag bara börja planera när jag vill vara ledig. Mina vänner , när skulle vi åka och vart?

Kolla in det här!

Nu ska jag ta och sälja lite saker som jag har här hemma men aldrig använder. Kolla här!


Aldrig använda!  strlk 39
300 kr



Aldrig använda! 
strlk 39
150 kr


Säljer nu min jättefina balklänning. (S)
Som ni ser på bilden, axelbandslös, mörkblå med strass vid höften.
Endast använd en gång och därefter kemtvättad.
1 500 kr

Är ni intresserade av något som jag lagt upp på bloggen så hör av er till mig antingen via mejl eller telefon.

Do I look the same

Ännu en ledig dag, underbart!

Har varit duktig, städat, diskat och städat lite till. Snart dags för en hund att gå på promenad också.
Nog pratat om alla sysslor.

Sa ju igår att jag hade hittat massa gamla bilder på mig själv som jag lagt upp för jättelängesen! Här får ni se några utav dom, är jag mig lik? Förändrats mycket?


Bjuder på denna









Hjälp vad mycket kort jag tog på mig själv i spegeln! Haha. Nåja, vad tycker ni?
Är jag mig lik?

Do we really want to go back

Efter en ledig helg från jobb känner jag mig full av energi. Skönt med en till dag av ledighet imon! Ska göra massa kul.. eller nja , göra vad jag känner för i alla fall.

En tripp upp till landet stod på schemat idag och herre min jesus vad skönt det var att komma dit igen! Har verkligen saknat stället och lugnet som omringar stället. Fick se det fina gästhuset som far min har byggt helt själv och det har verkligen blivit otroligt fint! Med stor sannolikhet är det där jag kommer bo hela sommaren!

Väl hemma var det en bit mat och sedan på med finkläderna, eller där tog jag väl i, men lite andra kläder för att sen befinns sig i ishallen och titta på handboll, ja ni läste rätt. Aranäs-herrar spelar ju i elitserien och får inte spela i Aranäshallen eftersom den är för liten. Därför får ett antal människor varje gång det är hemmamatch lägga golv ovanpå isen! En riktigt go vinst var det och också filmat så man syntes tydligen lite snabbt i tv.

Skön helg sammanfattningsvis och snart är det dags för en dejt med kudden. Hoppas ni också har haft en grymt bra helg mina vänner!

By the way! Besökte webbsidan "bilddagboken.se", som jag inte besökt på år och dar och hittade gamla bilder som jag inte sett på mycket länge. Ni kommer få se en del imon så håll er uppdaterade.


Just listen




Saying I love him, won't get me sober
This is the point of no return
He's like a fever, I can't defeat him
I guess I love the way it burns
But tonight, I'm letting it hurt
Cause I'm going in under
Nothing's like being with him, with him

He's like suicide but it feels alright
I could die today, give my life away
He's like suicide but I just can't fight
His gravity tonight
He's like suicide alright
He's like suicide all night

I'm on the needle, I know it's lethal
But it's the only remedy
I'm crossing over each time I'm hold him
But it's the weapon that I need
Nothing's like being with him, with him

(ja, ändrat hon till han..)

He's like suicide

Kan knappt gå på mina ben. Träningsvärken vill inte släppa! Ut och springa kan jag inte göra heller, drattar nog på rumpen direkt i så fall!

Kul att det började snöa igen igår (ironin är till max). Man hoppades ju på att få en del härliga soliga dagar, visst vet man att våren inte är här på ett bra tag, men det var så skönt när solen ändå var framme. Nu har det ju ännu en gång kommit snö och bara gråväder! Man blir deppig.

Lite skönt då att man sticker till ett jobb idag och spenderar lite tid där och samtidigt tjänar pengar.

Någon mer än jag som tycker Chrisitan Walz låt är underbar?
Låter lite cheezy, men jag känner igen mig...

Träningsvärken är välkommen

Go träningsvärk förväntas imon när man vaknar. Vaknar utav alarmet som ännu en dag är satt för att gå upp till ett arbetspass. Pengarna rullar in och man lever gott i slutet av månaden! Det är härligt att tjäna pengar och vi ungdomar har fått höra länge nu att man verkligen inte skall klaga på jobb eftersom det inte är alla som har lätt eller kan få ett. Som vikarie, som jag är, har jag haft turen att få jobba på flera ställen. Dock har det sina för och nackdelar som med allt annat.

Orken till allt annat i livet börjar falla , något jag verkligen inte vill skall hända. Något måste nog göras inom en snar framtid. Ta det lite lugnt, ta lite ledigt. Ja , det låter nog vettigt. Kanske bryter min lilla förkylning snart ut. Inte för att jag hoppas på att bli sjuk, verkligen inte!

Nog om allt tjat om jobb så har jag äntligen fått träna idag! Underbart att träffa alla goa tjejer och ha en riktigt kul träning med både fys och lite dans. Och glöm för jössene skull inte fotbollen, eller kan man ens kalla det fotboll?

Aja, nu ropar kudden på mig! Ha det fint vänner!

Tjo hopp

Det är nog ingen som har undgått datumet idag så jag tänker inte nämna allt för mycket om just dagen. Jag är inte en sådan människa som lägger allt för stor vikt vid att denna dag skall vara mer speciell än någon annan under året. Visst är det lite mysigt om man skulle vara i ett förhållande att hitta på något, men samtidigt skall det inte kännas som ett måste att man skall göra något för att det är alla hjärtans dag. Man kan ju visa att man älskar någon lika mycket en annan dag. Vem vet om jag ändrar mina tankar när jag är i ett förhållande.

Idag har jag i alla fall jobbat, förvånad någon? Nytt ställe så gått bredvid. Känns som man börjar bli ganska van vid bredvidgångar. Dock börjar det snart kännas för mycket. Inte kul när t.o.m ens kompisar kommenterar ett antal gånger att jag jobbar för mycket...

Igår kväll gjorde jag något spontant, hoppade i bilen halv tio och åkte ut till Onsala för att hämta Pauline. Lång natt med mycket tjöt som var behövligt! En underbar morgon och förmiddag tillsammans med henne idag. Kunde knappt blivit bättre.

Snart dags för dejt med kudden eftersom det är upp tidigt imon för arbete. Lyssna sålänge på grym musik från min spotify-lista.





You know my motivation

Dagarna har bara gått i ett känns det som sen jag kom hem från Fuerteventura! Jobb har väl varit det främsta som har fyllt mina dagar. En dag ledig, vilket var fredag. Mycket trevlig dag. Träffade min vän Josefine och fikade och tjötade om vad som sker i våra liv just nu. Den flickan är fin! Sen blev det spontant att jag och Pauline möttes upp, förberedde för kvällen och sedan bar det av till Esters för middag med Ide. Utgång efter det var nästan självklart. Mycket trevlig eftersom man träffade gamla vänner man inte sett på mycket länge.



Resten av helgen har bestått av jobb, förvånad?

Bästa kommentaren i helgen var min pappas inatt när hela familjen satt i soffan efter att ha varit ute på olika roligheter.
"Jaha, trevligt när familjen äntligen är samlad, och klockan halv två på natten."

Nu väntar en ny vecka, med nya möjligheter! (förhoppningsvis)


På svensk mark igen

Ja då var man hemma igen! Man kunde inte annat än säga att man snabbt märkte att man var på svensk mark igen då det vräkte ner regn utanför flygplansfönstret! Att landa var heller inte det enklaste, kan väl meddela att det blåste en hel del för dem som inte orkade ta sig utanför dörren igår. Lite annat än vad man har vant sig vid den senaste veckan.

Åh så skönt det har varit! Man behöver allt komma ifrån allt lite då och då, speciellt när det bara är mörkt och dystert här under höst- och vintermånaderna. Att samla på sig lite d-vitaminer är nog vad man behöver för att skaffa sig ny energi och orka några månader till innan vi får värme och sol här i Sverige.

Dock var det väldigt skönt att ha allt "vanligt" nära. Förstår verkligen nu hur skön min säng verkligen är, att gå in i en matbutik är nu enkelt, att kunna prata svenska med alla. Bara en sån grej som att när jag skulle göra frukost till min själv imorse kunde jag inte bestämma mig för vad jag ville äta. Allt var så gott, att äntligen få äta sin "vanliga" frukost. Många tänker nog att det kan vara gott att få äta lite hotellfrukostar, och jovisst, men inte efter en vecka. Då börjar man längta efter sin "vanliga" frukost igen.

Jaja, som sagt är hemma igen. Solen lyser idag och jag ska besöka jobbet idag för ett arbetspass. Få träffa fina arbetskollegor igen och de boende. Har bara en del att ta tag i innan och det ser jag inte fram emot, knyter sig lite i magen faktiskt....

RSS 2.0