Numb

Åter hemma efter jobb. Trött men samtidigt pigg, går det ens ihop?! Imon står alarmet på fem och då hoppar jag ur sängen för att ungefär en timma senare stå utanför porten och bli körd till Landvetter flygplats! Imon väntar värme och sol(förhoppningsvis)!

Just nu känner jag mig stum, känner varken oro, glädje eller nervositet. Hade nog vart mer rädd om jag hade åkt till Egypten just nu! Fick precis höra att svenskar skall evakueras därifrån! Puh, vilken tur!

Nej kanske dags att få några timmars sömn nu! Alla mina vänner hoppas att ni får en bra vecka här hemma, kanske en del grader kallare än vad jag har det men sköt om er!


Sista krafterna går till jobb innan resan

En timma och sen är det promenad till bilen som gäller. Jobb idag till sent ikväll och efter det är det bäst för mig att jag nanar tidigt! Alarmet är ställt tidigt imorgonbitti då jag och Pauline skall flyga till Fuerteventura! Skall bli så förbannat skönt att komma till (förhoppningsvis) sol och bad och bara slappna av i en vecka.

Efter att ha spelat match igår gick jag lite mörbultad, med ont i min rygg och axel samt ett plåster mitt i ansiktet. Mycket fint och smickrande må jag säga. Skämtosido. Nu dagen efter har jag ett rött streck vid min näsa vilken jag inte kan sminka bort eller bara glömma. Mycket passande nu när man skall resa bort också!
Okej att domarna var dåliga att döma för händer mot hals och ansikte igår men att man får ett sår i ansiktet måste väl vara ett tydlig tecken på att motståndarens händer är upp mot ansiktet?!, eller??

Nog om detta. Imon reser jag iväg som sagt i en vecka. Gött ska det bli!
Får se om jag slänger in ett sista inlägg innan jag åker, kanske imon bitti om jag orkar.
Och Mathilda...du lurade mig verkligen!!!
Ha det fint vänner!

Ciao! ♥

Don't make the past the future

Eftersom man är ledig idag kan förberedelserna för kvällen börja tidigt! Hårinpackning är nu i håret och naglarna skall snart målas. Skall hitta de rätta kläderna och smykena.

Träffade Lilly tidigare över en fika. Längesen man träffade den tjejen! Mycket att ta igen och mycket snack om vad man har gjort sedan studenten. Alltid roligt att träffa gamla vänner som man inte träffat på ett tag, då finns det så otroligt mycket att prata om. Bestämt är nu en utgång tillsammans! Finnemang!

Resväskan ligger på golvet bakom mig, jag orkar inte ens tänka på vad som egentligen behövs packas ner! En del kvar och jag har inte orken som sagt. Får ta det imon, eller på söndag. Idag orkar jag inte tänka på det. Ikväll skall det bli grymt kul! Lönehelg och pengar att spendera. Inte för att jag är någon slöserska eller någon krösus för den delen heller, men lite pengar skall finnas kvar på kontot efter ikväll..

Har börjar sakna stunder som var förr... varför?



Somna

Drick inte cola en liten stund innan man har tänkt att gå och lägga sig. Då slutar det med att man sitter här där jag sitter, pigg (eller egentligen ganska övertrött) och tänker på för mycket saker som man egentligen inte borde lägga någon vikt vid.

Alla andra sover just nu, eller spelar på datorn. Kanske borde man ändå mysa ner sig och bara vänta på att john blund gör sin verkan. Eller så kommer jag snart komma på en ypperligt bra idé, som att städa, sms:a eller pyssla, som egentligen är idiotisk att hitta på mitt i natten!

Sova eller inte?

Något som har funkat som det skall idag?

Allt har gått åt pipsvängen idag, inget har funkat som det skall. Alltid är det något problem på min bil, "familjebilen" krånglar nu också, finns inga parkeringar i Kungsbacka under dagarna, glömmer saker som jag måste packa ner eller köpa, datorn behövde skannas för att det kanske var ett virus (med facit i hand är det lugnt och datorn har inte fått virus).

Ja ni märker ju att det har varit en del idag. Det ena efter det andra. Dock är jag glad för jag har haft en ledig dag!

Imon väntar fest och härligheter! Kan inte bli något annat än lyckat, eller?

Final words ... No drama

Skönt att vara ledig

Ledig idag!!

Packar om vartannat, kommer på saker som bara måste med och annat som är bättre om det stannar kvar hemma. Emellan allt packande körde jag, tillsammans med min far, upp till bensinstationen och fixa lite med bilen. Jag kan inte hjälpa det att jag känner mig lite smått maskulin när man står och grejar med bilar! Varför skall det vara så? Varför skall det finnas en stämpel på vad som är manligt och kvinnligt?

Vägde precis min väska, just nu väger den 11,9 kg och får väga som högst 20 kg. Alltså har jag lite kvar att kunna packa och nästan alla kläder är nerpackade. Skall försöka välja bort några av de fem par skor som jag har lagt fram på golvet och sen skall en necessär packas! Kanske skall börja att fundera på vad som kanske behövs tas bort...

Nu skall jag fortsätta packa, vi hörs senare mina vänner!
Ha en underbar dag!

One more day

Om drygt en och en halvtimma skall jag åka med bilen till jobbet. Sålänge pustar jag ut en stund hemma. Mötte Pauline tidigt idag för att inhandla de sista sakerna innan resan som sker på måndag morgon! Det är en del som jag har glömt att köpa men som tur är, är jag ledig tors, fre, lör denna veckan.

Måste skaffa klipptid också! På tal om något helt annat! Ska man göra det innan man åker bort eller efter? Det är frågan...

Ha en underbar dag mina vänner! ♥


vill åka till Kiel snart!

Ny vecka

Måndag, en ny vecka med nya möjligheter.

Har ont i kroppen idag, tror det är efterkänningar från matchen igår. Dessutom har jag ont efter att ha ramlat omkull när jag skulle ut och flytta bilen. Det är glashalt ute! Som tur var gick det ganska bra och sitter nu bara med ett plåster på handen.

Efter jobbet idag har eftermiddagen inte bestått utav något annat än handboll(!). Man får ju ta tillvara på dom gångerna då det är sådana här stora turneringar, dessutom när dom spelas så nära! Hade velat åka ner till Malmö imon och kollat på Sverige-matchen. Men istället skall jag träna handboll, vilket det också är väldans roligt! Speciellt med laget som jag gillar så mycket!



Om en vecka sitter vi i solen och myser! ♥

Handbollssöndag

Det har varit en ordentlig handbollssöndag! Först upp imorse för att spela egen match, som by the way slutade lika. Halvbra spelad match då vi kunde ha vunnit! Men men, ingen förlust i alla fall!

Träffade Jessica efteråt och det blev en god lunch och promenad i Kungsbacka.

Sedan bar det av hem till Jojo tillsammans med Andrea. Det var Sverigematchen som stod på schemat, och herre vilken match det blev! Vi alla tre stod i slutet av matchen och bara skrek och hoppade i hennes vardagsrum.

Nu är jag hemma igen, myser och skall snart sova tror jag. Imon är det måndag igen och tillbaka till vardagen.

Är nöjd

Är hemma och tittar just nu på handbollen på tv. Vaniljljusen är tända och jag har myst upp mig i sängen/soffan. Jag är nöjd. Varför gör jag inte det här oftare? Det som får mig att faktiskt må bra och vara nöjd med stunden. Ja det är en bra fråga.

Det är verkligen en spännande match ikväll! Ett mål skiljer dem åt i halvlek och nu började precis andra halvlek. Vi får hoppas att denna match går vägen! Det är en ganska stor miss att golvet inte håller! Mattan i hallen åker upp. Hade funderingar på att köpa några av dom sista biljetterna till några av matcherna där nere, men tyvärr har jag redan bokat in arbetspass så det bli jobb istället. Men inte dumt att tjäna pengar.

Gjorde faktiskt vad jag sa åt mig själv att göra, har städat mitt rum , det ser nu prima ut! Hårinpackning är gjord och åkte med och handlade. Nu kan jag med gott samvete mysa här i mörkret med de tända ljusen och handbollen på tv.

Hoppas ni har en riktigt mysig lördagskväll mina läsare! ♥

Mår som jag förtjänar

Botten is nådd, så kändes det imorse, men nu är allt tillbaka till det vanliga. Skönt med lördag, gillar lördagar. Ska bli en lugn lördag, kanske. Börjar i alla fall med att städa lite här hemma efter att Pauline åkt hem efter tre dagar i våran lägenhet. Känns redan lite tomt..

Nej för att få någonting gjort så ska jag nog sätta igång med städningen, önska mig lycka till!

.

Ja nu har det gått några dagar sen senaste inlägget, igen. Alla dagar har gått i varandra, nästan. Har jobbat. Dessutom har jag spenderat mycket tid med min underbara vän Pauline. Hon i stort sett bor hemma hos mig just nu. Snart är det nog på tiden att hon får en egen nyckel...

Om en halvtimma kommer Pauline till mig, det är utgång som gäller ikväll och jag har inte ens börjat göra mig iordning. Kanske på tiden att göra det...

Höres imon min vänner! ♥

Nu på morgonkvisten

Ska gå till pendeln om sisådär en halvtimma. Precis ätit frukost och väntar på att badrummet skall bli ledigt. Blir galen ibland när man glömmer av att vi bara har ett badrum nu!

Kommer antagligen inte vara inne någonting mer på datorn idag eftersom jag ska jobba i stort sett hela dan och imon väntar tidigt pass. Planering är ett måste för att orka med .

Nu till något positivt, om två veckor åker jag bort till värmen!! Jag och Pauline skall i en vecka inte göra något annat än ligga vid poolen/stranden och dricka drinkar. Då kan jag med gott humör faktiskt gå till jobben dessa två veckor. Skall bli så grymt härligt! ♥

Höres!

Det känns tungt

Kroppen känns tung, så även huvudet. Ögonlocken känns extremt tunga. Undra vad detta kan bero på...jo jag har svaret, jobb, jobb, jobb och åter jobb. Jag vet att det inte är okej att klaga och jag har ingen annan att skylla än mig själv, men just nu kan ni väl tycka lite synd om mig, i alla fall bara lite.

Behöver inte ens berätta om min helg för er som är intresserade för det vet ni redan vad jag gjorde.
Idag träffade jag min vän Daniel efter jobbet och det blev ett mycket efterlängtat samtal om allt mellan himmel och jord. Älskar sådana samtal när man kan prata om vad som helst.

Nu skall jag försöka att sova, tidigt upp imon för...ja ni kan ju gissa..

Pengar rullar in

Har inte gjort något annat än att jobba denna veckan känns det som. Därför var det väldigt skönt att bryta av allt igår och gå på bio tillsammans med fina vänner. Det blev The Town och den var helt okej. Varken superbra eller dålig, men jag är nöjd.

Idag är det ännu en dag med arbete. Är lite nervös faktiskt, första passet där jag ska jobba (innan har jag gått bredvid). Tror att det kommer gå bra. Lite nervös för hur vägarna är idag också. Någon som redan varit ute och testat vägarna?

En lång dag

Dagen har varit lång, tycker jag i alla fall. Upp tidigt idag för att befinna sig på jobbet, körde gärnet och sen satt man plötsligt hemma på soffan igen. Inte lång tid tog det innan jag hade somnat i min säng och en timma senare vaknade. Klockan var runt halv två och bara fixa iordning lite innan min vän Josefin var på besök. Båda var ganska trötta och det blev lite snack om det mest väsentliga mellan oss två. Alltid mysigt att prata ut om sånt med vänner som vet vad det gäller.

Nu sitter jag och lyssnar på skön musik och bara njuter. Imon är det jobb, igen. Fått mat i magen (thai, mums) och mår nu prima ballerina igen.

Kom igen nu med förslag!! Skriv allt ni kan komma på , inget förslag är dumt!

Sista innan dags för kudden

Egentligen borde jag sussa sött vid den här tiden. Inte för att klockan är jättesent, utan för det faktum att jag skall gå upp om lite mindre än sex timmar. Då är det nämligen dags för jobb igen. Härligt att tjäna pengar!

Idag har jag träffat Frida, min Mowgli, som snart åker till Afrika i sex veckor. Kommer sakna henne något så otroligt mycket. Det är en flicka som ligger mig mycket varmt och hjärtat ♥



Jag vill inte att det skall vara såhär glashalt längre! Jag får ont i min högra hälsena och haltar fram. Den största mardrömmen jag har är att den gå av! Nej usch, vill inte ens tänka tanken!

Sov så gott mina fina vänner, ♥

Saknad

Att sakna någon/något kan vara den jobbigaste och mest hemska känsla i världen! Att känna att man aldrig kan få det, att det inte kan komma tillbaka eller att man vill träffa personen på momangen!

Jag har en del sådana grejer i huvudet just nu. Flera jag känner flyttar. Vissa kommer vara mer saknade än andra. Andra har redan flyttat och kommer inte hem lika ofta som jag hade hoppats. En mycket kär vän kommer inom några dagar att resa bort och vara borta till slutet av februari. Just nu känns det som en evighet och min ögon fylls med tårar vid bara tanken att inte kunna höra av henne varje dag. Eller att hoppa in i bilen och svänga förbi.

Såklart saknar jag också folk som är döda. De man aldrig kan få tillbaka. De man skulle vilja ha kvar lite längre.

Ge mig fler förslag

Har ännu fått ett förslag på vad jag kan skriva om! Det måste ju finnas fler eller?? Tankar och sådana grejer skriver jag i princip om varje dag, jag menar mer konkreta saker. Kanske grejer ni vill få reda på om mig eller hemligheter. Kom igen nu!

Godmorgon

Var väl meningen att jag skulle få sova ut idag eftersom jag senare skall gå bredvid på ett nytt jobb. Nej, men varför inte bli väckt i stället redan klockan halv sju utav ett samtal av min kära mami som behövde hjälp med en sak. Efter det kändes det inte speciellt nödvändigt att gå och lägga sig igen så nu sitter jag här i soffan. Ännu en gång med mitt täcke och njuter av en god kopp te.


Ge mig förslag

Fundera på att testa en grej på min blogg. Att varje dag skriva om ett speciellt ämne. Jag har redan tänkt ut en del ämnen som jag skulle kunna prata om, men det är ju inte speciellt kul att bara babbla på om saker jag vill. Vad vill ni att jag skriver om?

Lever med täcket

Ja då har det gått en söndag, ännu en. Morse vakna man och mådde väl som man förtjänade antar jag. Men det har varit en mycket bra och skön söndag ändå måste jag säga! Suttit i stort sett i soffan med mitt stora täcke. Finns det något bättre?! Sovit, ätit och promenerat ute. Skön söndag som sagt!

Nu är det snart dags att göra en kopp te, ta det lugnt i soffan en stund.
Har hjälpt min mor att förstå sig på det förbaskade Facebook som hon vill kalla det. Tror det är på bättringsvägen. Snart behöver jag kanske inte sitta med henne när hon ska chatta med sina vänninor...

Imorgon är det första dagen på det nya jobbet. Jag är både nervös för att det är nytt men också för att det är en bit bort och jag måste antingen köra bilen på det hala väglaget eller hoppas på att pendlar och buss kommer i tid. Som tur är börjar jag inte på morgonen så jag får lite tid på mig att bestämma mig.

Kvällen lär bli galen!

Ett glas rött och en cider sitter vi nu hemma hos Pao och lyssnar på skön musik av Daniel Adams-Ray.
Kvällen ligger nu framför våra fötter. Inga måsten, inga krav, inget alls!

Återkommer imon om mer. ♥

Uppe tidigt

Ja, jag är uppe, dock inte färdig med mat och packning, men i alla fall uppe! Kläderna för kvällen ligger redan framme på sängen och nu ska jag snart bestämma mig för vilken väska jag ska ha.

Idag är det i stort sett en heldag hos min fantastiska fina vän Pauline. Hoppas, hoppas, hoppas att hon tar med sig bilen till Kungsbacka så vi kan brumma hem i den till Onsala. Det är ju inte riktigt som om bussen har sätesvärmare, eller? Den bussen skulle jag gärna velat åka med i så fall!

Nej nu svamlar jag för mycket. Säkert för att jag är så förbannat trött! Tror det är time för lite mat i magen. Ladda batterierna och se fram emot en ny dag med nya möjligheter.

Hörs senare ♥

Ögonlocken är tunga

Neej! Jag missade sista avsnittet av Peak Season idag så nu fick jag ju aldrig reda på hur det blev mellan Dré och Amanda! Fan nu får jag ju vänta till nästa fredag när det är marathon igen, hoppas jag!!

Ikväll blev det ingen ferre för min del. Föräldrarna hade några gäster på besök så varför inte sitta med, få god mat och vara lite trevlig istället för att ränna ut på stan varje helg. Nej usch nu lät det hemskt, men faktiskt ganska sant.. Det blev väl på sätt och vis också tid för att vila upp sig inför morgondagen. Är inte speciellt pepp idag för att besöka Mingel som har besök utav Paradise Hotel-deltagare som skall piffa upp stället och dra dit ännu mer folk. Nej jag kan ha roligt utan dom, så imon är det ett besök på Mingel inbokat... och nej(!) kalla mig inte stammis !!!

Är nu utmattad och tänkte snart krypa ner under täckerna.. ja ni hörde rätt. Jag har två (2) täcken! Oftast sover jag med båda, vet faktiskt inte riktigt varför jag inte har gått och köpt ett duntäcke istället. Fast det är ganska bekvämt att redan ha ett täcke och låna ut när vänner sover över!

Detta blir sista inlägget för dagen, vi hörs imorgon igen kära soldater!
Peace ♥

Dagen är räddad!

Vart riktigt duktig idag, städat, diskat, tvättat... känns som jag kan fortsätta i evigheter! Nu slappar jag en stund i soffan och kollar på Peak Season. Sjukt bra serie! Det är ungefär samma effekt som efter några avsnitt med The Hills, du är fast! Nu har jag nog snart kollat på tre avsnitt och jag önskar inget mer än att Dré och Amanda blir tillsammans igen. Eller att Stephanie blir bättre från sin skada eftersom hon är en grym snowboardåkare! Ja ni förstår att jag är lite fast för tillfället.

Vilken tur att det är Peak Season - marathon idag då!


Vilka gillar spontanbesök?

Blir ett väldigt snabbt och litet inlägg. Därför att min farmor är på besök. Vilket inte händer ofta.

Hungrig är jag också!

Ett meddelande till folk som vill göra ett spontanbesök senare ikväll kanske.
Min Geisha-choklad är snart slut!!

People always leave

Grå dag..

Skönt med ännu en ledig dag. Ska träffa vänner och träna är det som är planerna för dagen. Nu har jag fått det sagt. Nu till min mening med detta inlägg.

Varför känns det som varje gång man satsar försvinner det. Varje gång man lägger alla kort på bordet, rycks de ifrån en och lämnas aldrig tillbaks igen. Känns som det inte kan sättas en punkt för detta nu, det finns inget direkt slut. Rann det ut i sanden? Igen..

Känns som jag ofta skriver massa negativa saker , men så är inte meningen. Utan egentligen ska jag bara få ur mig tankar och känslor, som oftast det senaste blivit sådant som ovan. Det vill jag få ett slut på. Skall försöka se de positiva sakerna istället. Ett nytt år, nya möjligheter, nya chanser!

Fastän jag inte säger det ofta så betyder ni verkligen allt för mig! Tack för att ni alltid finns där för mig.
Ni vet vilka ni är! ♥

Planerna får vänta

Gör precis exakt det motsatta från vad jag sa till mig själv på nyår att jag skulle göra. Nu sitter jag här framför datorn. Dock (!) ska jag alldeles strax göra något ganska så viktigt. Men så länge tror jag faktiskt att jag ska ta mig själv i kragen och göra vad som måste göras.

Städning och duschen väntar.
Återkommer senare ♥


Vad händer ikväll?

Ja nyår blev riktigt trevligt. Nordis var som sagt hemma hos mig och tillsammans lagade vi underbart god mat. Mötte senare upp Pao, Ida och Lisa och tog bussen ut till Särö. Duktiga var vi som, genom att använda gps och fråga folk runt omkring, hittade huset där Mathias bodde. Trevlig kväll som sagt!

Dagen efter kan sammanfattas med ett ord; DEG! Käkade pizza, eftersom det är "pizza-dagen" och slappa hemma hos mig, med den ena rullen efter den andra.

Idag var det återigen jobb och efter lite mer än tio timmars sömn i kroppen tror ni nog att jag skulle varit pigg som en lärka, men där hade ni allt fel! Jag var nästan tvärtom, benen var sega och ögonen slöt sig med jämna mellanrum. Dock kändes det ändå som om dagen gick förvånandevis snabbt. Alltså hade man det trevligt på jobbet tillsammans med sina arbetskamrater!

Nu sitter jag här, i min säng som även är soffan. Chipspåsen ligger bredvid men jag är inte speciellt sugen på chips. Facebook är avstängt och antar att snart åker tv:n på. Tyvärr har man ingen dvd-spelar (eftersom föräldrarna slängde den i samband med flytten) så det blir inga avsnitt av mina underbara serier som bara står och väntar på mig i min fina bokhylla.

Detta inlägg är för dig Jojo (så bra?), skämtosido.

Någon som vill hitta på något? Spontanbesök?


RSS 2.0