Love me, hate me

Bara en vecka kvar till påsklovet och vad jag längtar! De där påskäggen är allt för goa när man öppnar dom och i ligger fullt med godis. Mumsigt!

Just nu sitter jag på sängkanten och väntar på att min försvunna broder skall komma hem. Sen är det kvällsmat, vilket idag består av pizza. Gott är det. Historiaboken ligger även brevid mig och jag hör hur den ropar på mig att jag borde plugga mera! Nu lät det visst som om jag hör röster men så är inte fallet! Är bara det att jag verkligen inte orkar att plugga mera eftersom jag inte kan nå högre betyg ändå.

Nu är det dags för pizzan och jag känner att det här inlägget inte var speciellt nödvändigt och intressant överhuvudtaget så om ingen läser det här kan jag förstå. Men om ni kommit hit i inlägget har ni ju ändå gjort det. Aja...
Ta hand om varandra!
/ Annie 

Sunny sunday

Snart är ännu en helg över och man skall återgå till en vecka i skolbänken. Bara en vecka kvar till påsklov och en vecka med ledighet! Skall bli mycket skönt och efterlängtat.

Inatt gick man över till sommartid för dom som fortfarande inte har ändrat sina klockor och inser detta nu att klockan på datorn fortfarande står på fem över halv sju. Där förlorade man en timma! En timma med sömn, men vad gör det när man vaknar med solstrålar i ögonen och det känns som våren är påväg. Underbart! Den dagen man ser vitsipporna är våren här! Längtar!

Matchen igår blev aningen mer spännande än vad vi hade hoppats. Vi ledde i halvlek men mot slutet drog det ihop sig och med 40 sekunder kvar av matchen leder bortalaget med ett mål och vi har anfall. Det slutar med att tiden rinner ut och vi står med ett frikast som Jessica får slå och hon gör mål!!! Hon är såå jävla grym rent ut sagt! Kan ni tänka er att hon är min brollisch? Bäst!

Nu skall jag återgå till pluggandet med historian en stund till men sen får det vara nog!
Hoppas ni har en bättre söndagkväll än mig och ta hand om varandra tills vi hörs igen!
/ Annie

Dagen med stort D

Idag är det dags för kval mot Hallby och det är lite smått pirrigt som jag nämt tidigare. Fjärilarna har inte infunnit sig ännu men de lär väl komma smygandes sakta men säkert om ett tag. Just nu har jag annat att tänka på. Ett historia prov som skall skriva på tisdag nästa vecka och jag har nästan precis börjat att plugga på det...

Matchen igår mot Borås slutade med förlust, men med tanke på att vi spelade med en spelare mindre hela matchen var det en helt okej match från våran sida.  Synd bara att det behövde bli så att inga ställde upp. Får hoppas att det är första och sista gången någonting sånt här händer.
Nej nu tar vi och glömmer det och ser fram mot dagens prövningar , längtar!
Klockan 17.15 i Aranäshallen

Ta hand om varandra!
/ Annie

Velig dag

Blir ett litet kort inlägg innan jag skall dra på mig match kläder och åka upp till Borås för att spela den sista juniormatchen för säsongen med ett lag som är en man kort. Blir så irriterad när ingen orkar ställa upp och det år så dålig organisation. Hoppas att jag slipper detta snart! Något behöver ändras och jag börjar fundera på vad jag skall göra åt det. Som det är nu går det i alla fall inte att ha...

Återkommer senare.
Ta hand om varandra!
/ Annie

Nana ...snart

På lördag gäller det! Kval med damerna och det är lite pirrigt. Något nytt som händer men det är både nervöst och jäkligt kul! Skall försöka att göra det bästa av det. Hallby är motståndet som väntar och jag vet inte så mycket om dom mer än att de har ett dåligt juniorlag. Får väl vänta och se men skall verkligen inte ta ut något i förskott!!

Snart en timma kvar på denna dagen och sedan är de fredag igen. Veckorna går snabbt vilket är jäkligt skönt för nu längtar man verkligen efter sommaren och speciellt ledigheten. Har ju sökt några sommarjobb och var på intervju i tisdas. Behöver jobba ihop lite pengar och vill men vet inte om jag samtidigt orkar. Känner att man vill känna på ledigheten! Nej nu får jag ta och borsta bissarna och nana en stund.

Ta hand om varandra!
/ Annie

Hitan och ditan

Finns det något som kallas lugn och ro? Någon gång man brukar ta det lugnt och njuta? Inte just nu i mitt liv i alla fall. Det är väl meningen antar jag att det skall vara så just nu, men man känner verkligen att man inte kan göra allt, och att man inte räcker till till allt som man vill.

Nu skall jag inte sitta här och vara grinig och tycka synd om mig själv. Nej nej! Snart är den här veckan slut och det är gött. Kval till helgen är vad som gäller också! Gött. Mot Hallby i Aranäshallen klockan kvart över fem. Så nu vet ni, haha.
Något som var väldigt trevligt idag också var att jag hittade mina gammla delade mappar som på något sett har lyckats försvinna ett tag på min data, men som sagt idag återfanns dom på min laptop.
Nu är det nog dags att låta ögonen få vila i några timmar för imorgon väntar ett 4 timmars matte b nationella prov att sätta sina tänder i. Mm vad vattnas i munnen på mig. eller kanske inte...

Ta hand om varandra!
/ Annie

Problemlösare

Om det nu skulle finna ett jobb som eller en manick som kunde göra att alla problem försvann, en problemlösare så att säga, skulle jag helst slippa det arbetet men gärna skaffat manicken!! Hatar när allt skall hända på en och samma gång och man måste välja något när man egenltigen vill göra båda.

Jobbintervju för sommarjobb är det som gäller imorgon och jag är smått nervös. Vet inte vad jag ska säga eller vart jag ska gå. Men men, det lär väl lösa sig. På något sätt.
Har ett svenska tal som skall läsas upp imorgon också, ännu något att bli nervös över? Eller? Ända sen människan redovisningen är det som att börja om på nytt igen med att stå framför klassen. Bara bita i det sura äpplet antar jag....

Ta hand om er!
/ Annie

...väntar eller väntar aldrig för länge?

Nu sitter jag här på min säng och skriver det sista på min psykologi hemtenta. Skönt att ha den gjord nu och att man kan tänka på annat istället. Den här helgen har varit riktigt bra! Inte känt så på ett tag men nu kanske det har tagit och vänt. Får hoppas på detta. (8 månader kvar tills det smäller)
Matchen som skulle spelas idag kan sammanfattas med ett enda ord, SEG. Har nog aldrig sett hela laget så trötta och sega i kroppen. Men men, vi gick därifrån med en likaspelad match. Lyckades ju t.o.m. få en två minuters utvisning efter att matchen var slut. Haha. Det är inte ofta det händer!

Har funderat lite mer på min överskrift idag och jag har fortfarande inte kommit fram till något bra svar. Är det så att man ibland kan gå runt och vänta på något gott och sedan missa det? Har man då gjort allt i onödan och i så fall hur skall man veta när man skall sluta innan man känner så? Eller skall man ta det som det kommer och bara vara nöjd och kunna anpassa sig efter det resultat som blir?

Nu är det dags att tacka för mig idag.
Hoppas ni har haft en riktigt bra dag och hoppas att ni tar hand om varandra tills vi ses!

/ Annie



Den som väntar på nåt gott....

Dagen igår var ypperligt bra! Vinst på förmiddagen med damernas sista seriematch för denna säsongen och sen hem för att göra sig iordning. Blev middag och fest på rumpan senare med laget. Underbart roligt!
Vet att jag har tjatat massa innan om att jag fyller så sent, men igår tänkte jag inte alls på det, eller jo, kanske lite.. men men. Det blev i alla fall en väldans trevlig kväll och det är det som är det viktigaste.
Nu sitter jag här framför datorn och skall snart packa ihop för att åka ner till Kungsbacka och spela ännu en match, med juniorerna denna gång. Lite halvt segt är det allt! Haha.

Vi höras av senare,
så länge kan ni ju ta och klura på om min rubrik stämmer eller inte...
/ Annie

Fastklistrad

Har suttit och tittat på snart 5 avsnitt i rad av The City och bara ett program ifrån säsongsfinalen. Är det bara jag som alltid blir fastklistrad framför en tv-serie och lever mig nästan in i den?! Jag vet inte hur många tv-serier jag har suttit och kollat på och när man ser "nästa vecka på..." så sitter man och ropar NEJ!, är det normalt? Haha.




Klarat en av de tuffaste veckorna detta året och helgen skall spenderas med handboll, avslutning med handbollen och plugg. Det skall klaras av, det skall bara göra det!! Har ett svenska tal som skall skrivas klart och ett matte nationella prov som skall pluggas på. Någon som kan hjälpa mig med att varna om vad som kommer på nationella i matte b?

Det har kommit ifatt mig igen att jag är yngst i laget. Ja jag fattar! Har inte fyllt 18 än och är ett barn fortfarande. Eller?

Ta hand om varandra!
/ Annie


Mer sånt tack!

Vilket väder! Underbart! Ännu bättre är det att man fick sluta skolan redan vid kvart i 11 så kom hem i god  tid för att bara slappa till hundra innan man skulle iväg och klippa sig. Blev helt okej nöjd ändå, det är alltid så att man får vänja sig vid det och älskar det inte med en gång.

Sitter nu hemma och snart dags att ta något att äta. Kanske nåt med pasta vore gott, hmm...
Sitter också och tittar runt i mitt rum och försöker få några idéer om hur jag kan göra om mitt rum, det behövs förändring! Det var längesen jag fick bytt till mig mitt rum av brorsan och jag minns den dagen när jag skulle få välja ny tapet. Alla andra hade lila rum vid den tiden och sämre skulle inte jag vara så jag skaffade detsamma. T.o.m. garderoberna är lila! Nu har ni nog fått en bild i huvudet hur mitt rum ser ut och då kanske ni förstår att det behövs en förändring. Säger inte att lila är en ful färg. Ånej, icke sa nicke, men det är inte MIN färg. Funderar på att köra vitt på väggarna eller något åt det hållet med dekorationer i andra färger. Kanske nån väggmålning eller så. Detta får jag ta och fundera på.





I väntan på pendeln hem satte sig jag och Jessica vid en lekplats och njöt av det fina vädret. Mer sånt tack!

/ Annie

Tingeling tingeling

Någon mer än jag som inte kan sluta att sjunga på tingeling låten från melodifestivalen i lördas? Synd att man inte kunde skickat den till Ryssland! Har i och för sig hört att den ryska ambassaden här i Sverige har skickat in en protest emot den, vad var det som var så fel med den?! Har var väl varit värrre saker?
Aja.
Dagen idag har i alla fall varit ganska okej. Skolan först till kvart över 3, sen promenad hem med Jessica från stationen. Börjar bli skönare väder nu till att ta promenader hem nu istället för att vänta på bussen. Tillbaka till ämnet. Har varit ganska effektiv idag faktiskt. Har gjort klart det mesta som skall vara färdigt till nästa vecka och ringt om sommarjobb och skickat iväg CV:n. Är det så här det skall vara när man inte har träning, det är dagar då jag är "ledig" från träning som jag märker hur mycket tid den egentligen tar. Säger inte att jag inte gillar att träna och handbollen men som sagt så är det mycket tid som går åt till att träna och spela matcher. Snart är serien över och då får vi väl se om det spenderas mer tid till skolarbeterna ett tag. Vi får vänta och se.



Dagen imorgon blir väldans slapp, har en lektion, induviduellt val i 2 timmar och en kvart ungefär och sen är det dags att ta sitt pick och pack och dra kosan hemåt igen. Nästan värd att skippa, men men. Blir sedan klippning senare på dagen och efter det träning.

Dags för mig att göra nåt annat en stund.
Ta hand om varandra tills vi hörs igen!

/ Annie

Förändring skall ske

Första dagen snart avklarad av veckorna jag fruktar mest! Försöker att inbilla mig att efter lovet kommer det bli chill ända fram till sommarlovet, men man kan ju i alla fall få drömma, ellerhur? Det gick ändå rätt bra och dagen har rullat på i bra takt, känns som jag har rätt bra koll på proven imorgon och onsdag så ska försöka ta det med ro och göra det bästa jag kan, mer kan man inte göra!

Träning idag också, trodde att det skulle bli en helvetes träning men det var snarare tvärtom. Gött! Nu är det bara en match kvar som gäller med damerna och den måste bara vinnas! Finns inget annat!! Skall på restaurang med laget sen efteråt och får väl se vart kvällen bär av sen. Varför skall jag fylla så sent på året!! När alla andra har fyllt 18, står man där, yngst i laget och får beställa coca cola medans de andra beställer in sina öl. FAN! Får väl försöka dra fram mitt leende och försöka tänka bort det och ha trevligt ändå. Joda det skall funka!!

Skaffade nytt motto idag också, "Allt går bara man vill!". Tycker det passar rätt så bra in på mig just nu. Jag måste bara ha inställningen till att jag klarar det och tro på mig själv. Vem skall säga åt mig att det inte går? Förändring skall ske.

Ta hand om varandra tills vi hörs igen.
/ Annie

The Fabulous Life...or not

Kommer det någonsin ta slut? Alla dessa uppgifter som måste göras och så ska man självklart göra det bra också. Jag snackar mest om skolsaker, känner att jag knappt kommer att komma ihåg att andas de närmaste veckorna. Kan jag inte bara få slippa det eller bara skita i det. Jag ska bara ta och stänga ögonlocken och somna och vakna igen om ungefär tre veckor. Tänk om det ändå kunde vara så...

Nu är denna helg snart slut och den har bestått av mestadels handboll, förvånade? Inte jag heller. Snart är serien slut och det är blandade känslor. Det är ju matcherna man ser fram emot när man springer där på försäsongsträningarna och man bara vill spy. Samtidigt skall det bli skönt att få vila kroppen litegrann och ta igen lite tid.

Skönt att solen visade sig idag igen! Hoppas att den kommit för att stanna.
Ta hand om varandra!

/ Annie



Nergrävd i skolböcker

Vart tog våren vägen?!
När man var säker på att det var dags för våren att komma och man började titta efter klänningar och annat fint försvann solen och idag när man tittar ut genom fönster ser jag bara en grå dimma, kan det bli mer depprimerande?
Fast när vädret är som det är kanske det får mig att lägga mer energi på att faktiskt ta upp de där engelska och spanska böckerna som jag måste plugga till. De närmaste två veckorna kommer bli ett helvete så det är lika bra att göra sig beredd.

Melodifestivalen idag hos Jessica. Ska bli väldans trevligt! Ska äta hemlagad pizza och träffa Marie och Lilly också. Har match innan idag nere i Aranäshallen så det blir att duscha snabbt och komma hem till en, förhoppningsvis, god pizza. Haha!

Nu ska jag ta och sätta mig med mina skolböcker igen och verkligen försöka att få in något i skallen. Värt ett försök i alla fall.
Ta hand om varandra tills vi hörs igen.

/ Annie

Tagga tagga!!

Snart ännu en vecka avslutad men ännu finns det mycket kvar av denna. Har knappt hunnit hem något denna veckan, på ett sätt skönt men på ett annat lite jobbigt. Imorgon blir det ungefär likadant. Slutar vid tre och ska träffa Elin på Kungsmässan och få i oss lite mat innan träning, har lovat att det skall bli något nyttigare än donkan så det får väl bli nån pasta eller nåt. Sen måste vi dra vidare till träning borta vid Aranäs.

Skön fredag eller? Nja kunde varit skönt att vara lite ledig men det lär väl komma snart med tanke på att serien snart är över. Nu gäller det bara att tagga tagga (!!) inför dom sista matcherna och kör gärnet!

NU ska jag ta och borsta bissarna och ta och krypa ner under täcket.
Ta hand om varandra tills vi hörs igen.

/ Annie

Pastasallad är mumma!

Vart hemma i ungefär en och en halvtimma totalt under dagen. Kan bero på att efter skolan gick jag direkt till Aranäshallen och till kansliet för att äta min pastasallad som jag ställt i kylen dagen innan. Träffade på Andrea vid Hemköp innan också vilket ledde till att man slapp sitta där själv och äta. Pastasallad är suupergott! Eller kanske inte min favorit men det slinker ner. Träningen var för en gångs skull chill och det var jäkligt gött!

Måste egentligen sätta mig med engelska och spanska och plugga inför prov nästa vecka, men har verkligen INGEN ork! Känner ingen motivation till att kämpa för ett  G i spanska. Vill ändå inte lägga av med språket nu när det bara är en termin kvar och sen över med att tvingas läsa språk. Jobbigt!

Nu får jag ta och göra mig iordning för morgondagen.
Ta hand om er tills vi hörs igen.

/ Annie


Höjdare!

Helgen är snart över och här sitter jag framför datorn och irriterrar mig på ett hår som jag egentligen behöver göra något åt. Kanske borsta det..hmm.. har ingen ork. Vill bara gå till frisören nu och göra något åt det! Den gång då jag är nöjd med mitt hår är när jag varit hos frissan. Som sagt, jag borde nog gå dit.

Idag har det varit matchdag med damerna. Mot Olli, match som måste vinnas, vilket vi gjorde!! Hur gött som helst! Nu kan man somna gött inatt. Har studiedag imorgon också vilket är välbehövande! Har en del jag behöver ta hand om också, skall ringa runt och söka sommarjobb, vilket behövs till max! Någon som har nåt förslag?

Ta hand om varandra tills vi hörs igen.

/ Annie

Ännu en lördag till ända

Snart dags att borsta bissarna men först tänkte jag lägga in ett litet inlägg.
Dagen har varit fyllde med både slapp, vilket var jäkligt gött eftersom det inte finns så mycket tid till det annars under vardagarna. Sen var jag för en gångs skull med och lagade maten. Kanske låter som en självklarhet för många och det är säkert många av er som läser det här som lagar sin mat själva, och jag säger inte att jag är bortskämd eller så men jag är inte den bästa på att laga mat så om jag skall få i mig någon mat under dagen blir det i så fall oftast något lätt att göra, därför var detta ett framsteg för mig...

Har fått ett nytt intresse också, har fastnat för Twilight och The City. Kollade för första gången på filmen Twilight idag och kunde inte sluta kolla! Sen har jag även börjat läsa boken. The City är ungefär en uppföljare till The Hills som går på MTV, fast The City är med en av de som var med i The Hills som flyttat till New York och har inte börjat sändas på tv än så har suttit framför datan. Usch vad jag är dålig på att förklara! Haha!!

Nu när jag ser tillbaka på det här inlägget så måste jag erkänna att det inte blev speciellt kort som jag skrev i början, men men, det får jag väl leva med.
Ha det gött allesammans, sov gott och
ta hand om varandra!

/ Annie 
 

Vårsolen har besökt stan

Är inte de där första vårdagarna när man äntligen får syn på solen igen efter att mörkret har tagit över vintern speciella? Jag märkte att jag själv blev mycket gladare och dagarna känns mycket enklare. Denna dagen var ingen undantag. Rätt skönt att man bara hade två lektioner också, sedan befann man sig på Espresso house tillsammans med mina vänner Marie och Jessica och tog en välsmakande lunch. Sedan var det bara att dra vidare till tandläkarn för att få reda på om man håller sina tänder i styr. Ännu en gång gick besöket bra och sedan väntade en skön promenad hem i vårsolen.

Nu sitter jag och precis har skrivit klart en englskadikt som skall in imorgon. Skulle mycket hellre vilja skriva dikter istället för arbeten ibland, som t.ex. i svenskan, då ska man ju ofta skriva sina egna tankar. Dikter är bra, eftersom man egentligen inte behöver tänka på att allt skall rimma, bara få ut sina känslor och tankar. Kanske något man borde börja att göra. Hmm.. nytt intresse kanske...

Ta hand om varandra.

/ Annie

Se sig det man vill se och va det man vill vara

Sitter och lyssnar på musik på min sängkant och försöker lyfta mitt tunga arsle, rent ut sagt, därifrån för att ta en dusch efter träningen. Skönt att röra på sig men segt att springa innan bara för att man vilade från träningen igår. Aja, nu är det gjort och det känns gött!

Skolan går framåt sakta men säkert men skönt är det att ha så många lediga dagar fram till sommarlovet. Fick reda på av en kompis som räknat ut att det är bara 3 hela veckor till sommarlovet, alltså de andra veckorna är det alltid nån dag som går bort och så, då känns det mycket lättare!!

Nej nu ska jag ta och lyfta på mig och göra det där som är så jobbigt men ändå så lätt , ställa sig i en dusch och göra sig iordning för kvällen. Det är ju en dag imorgon. Den blir nog i och för sig inte så värst jobbig eftersom det är bara två lektioner för mig men dom skall man ta sig igenom i alla fall. Tandläkarn väntar imorgon också, funderar på om hon måste medela att jag har fått mina första hål i tänderna...det är bara att vänta och se. Haha!

Ta hand om varandra tills vi hörs igen.

/ Annie

Halv studiedag ,chill!

Sitter på sista lektionen och förbereder en redovisning om yrken. Skall vara klart om två veckor och sitter med en presentation som tar ungefär tio minuter att göra. Chill! Får se hur det blir sen med träning, har ju mått sisådär i helgen och spelade ändå match igår vilket jag känner nu efter tog mycket på krafterna. Det är nu man får ta och lyssna på kroppen och vad den orkar med. Just nu känner jag att det skulle sitta gott med lite mat, men det får jag nog ta och vänta med i nån timma till.

Har kommit på något som stör mig rätt så ordentligt. Det är när man själv sitter och förklarar något eller berättar en historia om något som har hänt och en annan vid samma bord avbryter en och börjar prata om sig själv och ungefär samma sak...

Snart är det dags att lämna in datorn igen och dags att dra sig hemåt så jag skall avsluta nu till smått.
Usch vilket väder det är! Kan inte allt regn och snö bara försvinna och att solen kan bryta fram, fågelsången och värmen komma hit så att man bara kan dra på sig en klänning och ha grillkvällar med dom bästa kompisarna.
Aja, önsketänkande?

Ta hand om er tills vi hörs igen.

/ Annie

Ny vecka, nya tag

Magen gör ont och tanken av att sitta hemma ännu en dag tillsammans med min lillebror som har feber är inte så smickrande. Åkte därför till skolan och gjorde mitt bästa för att hålla humöret uppe. Gick väl rätt så bra måste jag medge, mycket tack vare mina klasskamrater som jag känner man börjar gilla mer och mer ju längre tiden går. Jag minns i ettan när man först kände att man aldrig skulle klara det i den klassen och hade starka funderingar på att byta, men sen var det något som hände, man förändrades, alla förändrades, började lära känna varandra och komma bättre överens. Nu känner jag att jag kan umgås med de flesta och det går inte en dag utan skratt.

Segt att det kom regn och snö idag, och att man visste att utanför skolan väntade en gata full av slask att gå igenom. Innan sista lektionen idag satt "gänget" och hittade på massa frågor som vi skulle ställa till EU-gubbar som skulle komma och prata på samhällslektionen. När den sedan kom visade det sig att de inte alls var där för att prata om EU utan att de var ifrån Socialdemokraterna i Halland. Så det blev mest frågor om vad dom står för osv. Kan förkorta det genom att bara säga att deras svar inte var speciellt korta....

Nu sitter jag här, svettig och goo efter att kommit hem från match med juniorerna mot Kärra. Slutade med förlust men det var väl en rätt så bra match ändå, stundtals. Det är bara att bryta ner och komma tillbaka.

Ta hand om er alla tills vi hörs igen.

 / Annie


Magont och grå dag

När nu snart denna söndag är till ända kan jag sammanfatta den med ganska mycket magont och en väldigt mörk och grå dag. Hela natten låg jag och kunde inte somna så vaknade rätt så tidigt och gick och satte mig nere i soffan i vardagsrummet och kollade på Vasaloppet, det är något speciellt med det men eftersom jag kände mig långt ifrån hundra så var det inte speciellt trevligt.

Resten av dagen har gått åt till att försöka bli frisk igen vilket jag nog har lyckats ganska bra med. Får se hur jag känner under morgondagen med allt som skall göras. Vill verkligen men om min kropp inte kan måste jag väl ta och lyssna på den. Det jobbiga för mig är nog att jag lyssnar mer på andra och vill göra andra nöjda och sätter det ibland framför vad jag själv vill och behöver. Något som man behöver jobba på kanske?

Aja, nu skall jag ta och vila en stund till för imorgon är det en ny dag och då är det dags att ta nya tag igen.
Ta hand om varandra!

/ Annie  

RSS 2.0