Free falling

Ledig dag idag, sov till 12 vilket var välbehövligt! Har nog inte sovit så länge sen det var sommarlov.
Sitter nu och funderar på om jag ska göra en helomvändning i mitt rum och börja göra om det som jag vill ha det. Inte längre dom fula tapeterna och få in lite hyllor och nån spegel. Göra det till mer mig!
Skulle vilja ta en tripp till IKEA idag men tror inte jag kommer hinna det. Träning väntar sen, som vanligt, så tiden finns inte idag.

Nej nu ska jag sätta mig med ett fotbad och en ansiktsmask! Skönt skall det bli...

Nu åker vi snart

Snart är allt nerpackat, kommer defintivt ha glömt något!
Väntar på att MP3:n ska bli färdigladdad.
Ska åka nu kvart i...kommer jag hinna?

Nu är det SM som gäller.
Försöker tagga till tusen!
Jag vill inte gå till steg två,
jag vill inte förlora..
Hmm.. ja nu tror jag att jag det är dags att åka.

SM imon

Imorgonbitti och jag sitter här framför datorn när jag egentligen borde gå runt som en dåre och packa ner alla mina saker. Skall åka ner till Karlskrona imorgon med laget och spela SM. Detta året är det sista gången jag kan spela SM i handbollen, sen är man för gammal för det. Vad konstigt det känns!

Nej nu får jag ta och röra på fläsket om jag ska hinna få något gjort och sova några timmar innan bussen väntar nere vid kansliet och vi ska åka på SM!!

Knepigt hörru!

Snart har ännu en vecka gått och jag har bara varit i skolan två av dom dagarna. Det jäkla projektarbetet börjar redan gå mig på nerverna och jag kommer vara riktigt trött på det i slutet och nästan hata filmen som vi kommer att göra. Det brukar vara så att man tillslut kan varenda replik och i vilken ordning allt kommer.

Sovmorgon imon och det är riktigt skönt. Funderar däremot om man ska gå upp vanlig tid och plugga till filosofiprovet som jag inte har pluggat klart till. Orkar?

SM i helgen nere i Karlskrona tillsammans med juniorerna. Det får vi väl hoppas att det går vägen. Det ser ut som ett tufft motstånd men man skall inte vara negativ. Vi ska göra vårat bästa, mer kan man inte göra! Efter våran match kommer herrarna dit och ska spela så då blir det bara att sitta kvar och checka match! Trevlans värre!

Uppdatering

Inte blivit så mycket till uppdatering det senaste. Beror mest på att det inte finns så mycket att skriva om just nu. Den här veckan är lite annorlunda, "slipper" skolan i måndas och nu på torsdag då det istället är projektarbetsdagar. Det är härligt. Det blir tyvärr desto jobbigare att gå i skolan dom dagarna man måste. Det slutade idag med att jag höll på att somna på historia lektionen. Kanske inte den bästa lektionen att välja att sova på, har ett sjuhelsike prov om två veckor. Usch!

46 dagar kvar nu till min 18-års dag och jag har så svårt att bestämma mig hur jag skall fira den. Tillsammans med handbollen då det blir match och sen utgång eller hoppa över den och fira den med vännerna. Eller ska det bli nåt med vännerna helgen efter (?). Hmm... Någon som har ett förslag på hur jag ska göra?
Fira vill jag ju iaf göra och just därför finns det inte på kartan att fira den med att spela Steg 2 i JSM någonstans i Sverige. Icke sa Nicke!


Seriepremiär idag!

Idag är det första seriematchen med damlaget. Nu har jag börjat att tagga inför det men är ändå en gnutta nervös, eller jag skall väl inte sitta här och ljuga. Jag är väldigt nervös!

Hela dagen kommer gå åt till att sitta i Aranäshallen och titta på och spela match. Nu drar verkligen handbollen igång igen och det kommer nu vara något varenda helg framöver... det är väl nu planering skall komma in, men det orkar jag inte ta tag i just nu. Nej, det får vi ta senare.

Ta hand om varandra!

Hemkommen

Har för ungefär tjugo minuter sedan satt min fot innanför dörren igen. Tacos och bio med laget är aldrig fel! Vi såg "Flickan som lekte med elden", helt okej ! Så snart är det väl dags för mig att krypa till sängs. Första seriematchen med damerna väntar imon och jag är lite smått nervös. Får se om jag ens får spela speciellt mycket. Kommer kondisen att hålla?! Det känns som om jag inte har någon nu när jag är så förbannat förkyld...

Just sitter jag och tänker på tider som jag vill tillbaka till..
Stunder då man mådde skitbra(!), stunder då det inte fanns något viktigare och roligare än just det som hände i den stunden, människor som man träffade som man antingen aldrig trodde att man skulle prata med eller se. Dessa stunder som är unika men händer om man vågar ta en chans och skiter i allt annat. Vart har dom tagit vägen? Det känns som de flesta andra får uppleva dessa ofta, men jag då? Nej nu ska jag inte sitta här och sura över något som inte kommer hända just nu. Det händer när det händer...sure bacon!

God natt!

Plugg på en fredag?!

Nu är jag snart klar med Svenska uppgiften. Egentligen inte bra att göra klart allt i sista stund, men ibland blir det väl så. Hann inte åka in till Liseberg idag heller vilket var lite segt men vet in om jag hade orkat det heller. Har i alla fall sett "Män som hatar kvinnor" nu så att jag är förberedd för bion imorgon med laget. Det blir tacos först hos Emma och sen drar vi till bion.

På söndag är det första seriematchen också för damerna (och herrarna). Ni som läser detta inlägg får gärna komma och titta. Aranäshallen kl 14.00 (damerna) och 17.00 (herrarna)!


Ta mig tillbaka

Vill tillbaka till i onsdags! All time low konserten var underbar! Att träffa kusinen och hans kompisar var inte dumt det heller. Jag vill tillabak och se dom igen! Magiskt! Nu spelas låtarna på datorn hela tiden. Skall nog ta och bränna ut skivan så att den kommer spelas lika mycket i bilen sen och på nedervåningen. Oj, man kanske inte skall nämna att man bränner ut skivor, men men. Får väl se om jag köper skivan istället, när dom sänker priserna på skivorna (!) helt sjukt vad vissa skivor kostar. Det är ofta 10-12 låtar på dom och hälften lyssnar man inte alltid på. Det gäller såklart inte alla artister. All time low t.ex. lyssnar jag på nästan varenda låt av. Då kan man med gott samvete betala de där nära två hundra (!!) kronorna för skivan och ha en riktig skiva.

 


Solen skiner och Håkan Bråkan skall spela på Liseberg ikväll om det är någon som har missat detta... hade funderingar på att åka in men istället blev jag fast med en del skolarbete som måste bli klart först så det är väl bäst att jag gör klart det först och sen får jag se om jag drar in mot stan. Först och främst skall jag gå ner för att äta lite god mat. Mmm skall bli gott. Jag är riktigt hungrig!

Snart!

Snart, snart, snart är jag tillbaka på handbollsplanen! Härligt är det!


Hör du något?

Det slår lock för mina öron stup i kvarten och jag hör knappt mig själv prata. Snart kan man skriva att alla i klassen är sjukanmälda och är hemma och kurerar sig. Funderar faktiskt snart på att ta en dag ledigt för att bli bättre. Går ju ändå bara runt i skolan med täppt näsa och huvudvärk. Frescht! (eller hur det stavas)

Imon är det All time low på Sticky! Underbart! Har längtat länge på denna dag. Sitter för det mesta nu och försöker plugga in låtarna på den nya plattan..får väl se imon om jag blir "nynnaren". Den som står på konserterna och kan melodierna och vissa delar av låtarna men alltid står och nynnar. Har slagit vad med min kusin Jonas att han kommer bli just den personen imon. Vi får väl hoppas jag har rätt...

Jessica gick hem tidigare idag så nu sitter jag ensam med det j-vla samhällsarbetet. Jag får kanske börja och skriva lite mer på det. Om nu Jessica plötsligt skulle få för sig att gå in på min blogg och märka att jag inte gör vad jag ska. Hörs senare.

Ta hand om varandra tills dess


Dags att snyta sig

Snart ska jag krypa ner i sängen, MIN underbara säng! Den saknar man otroligt mycket när man sover på annan ort. Kom hem från träningslägret i Ätran idag med juniorlaget. Förkyld som attans är jag och har inte fått spela handboll på snart en vecka. Det börjar blir riktigt ordentligt jobbigt...

Är det någon mer än jag som inte kan slita sig ifrån Robin Bengtssons uppträdande i Idol? Jag ser klippet om och om igen! Grymt!


Ska göra mig iordning nu och fortsätta gå och sjunga på Girls just want to have fun, i Robins version då såklart...

Losing the best of me

Känner mig uttråkad och trött på samma gång. Jag vill inte sitta här hemma. Har i och för sig något att göra när det kommer till skolbiten men den är inte lika trevlig som handbollsbiten som jag saknar otroligt! Vill träna och spela nu!

Har ni någon gång känt att man suttit och pratat med någon på nätet och fått känslan av att det inte är den personen som skriver svaren på "andra sidan"? Det kan bero på allt från att personen inte svarar med samma språk som den brukar, skickar LITE för många eller få smilesar eller svarar för snabbt...
Man blir lite fundersam och vågar inte svara tillbaka, tänk om det är något man säger som man vill att bara personen (den riktiga) skall få veta. Internet och chatters baksida. Kanske dags att lägga av med allt sånt. Ringa istället och träffas...Ja kanske ändringar som bör införas.

Nu är det mindre än 2 månader kvar till min 18-års dag! Ja jag vet att det är långt kvar men kan jag få se fram emot det lite, LITE i alla fall.
Just nu sitter jag och försöker plugga in All time low's nya skiva eftersom jag skall och se dom spela på Sticky nu på onsdag med Pauline, Jessica och eventuellt Jonas.


Jag är nöjd

Jag har äntligen fått min efterlängtade kebabtallrik till middag. Med lite tjöt går allt...eller nja. Man kanske ska säga såhär istället. "Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge".

Ja ibland funkar den där linen också. Är så duktig att jag t.o.m. sitter och planerar in i familjekalendern veckan som kommer och inser att jag inte har mycket ledig tid till annat än att sova, äta, skolan och handbollen. Vilket liv(!) ....

Ska man göra det man borde

Egentligen borde jag sitta och läsa min naturkunskap...
Några rader här har väl inte skadat någon innan? Vilken dag jag har haft! Hann med både övningkörning på bilskolan och "operation" innan klockan 10. Skolan sen med prov i matte som väntade. Usch fy och blä!

Senare ska jag ner för att kolla när mina andra tränar handboll. Det blir inget sånt för mig på ungefär två veckor. Det är inte lätt detta! Försöker få mig på bättre humör genom att lyssna på riktigt bra musik. Man får nästan lite abstinensbesvär när man inte kan lyssna på sin musik på samma sätt som förut. Det suger rent ut sagt!

Nervös

En ny vecka väntar runt hörnet. Snart dags att tacka för mig idag och gå till sängs. Innan dess ville jag gärna skriva några rader här. Inte bara för att skriva något om ingenting alls utan mer skriva av mig, skriva av mig en del av min nervositet. Imorgonbitti skall jag ha min andra körlektion. Inte supernervös för det. Det är mer att jag skall till doktorn sen för att "fixa" en sak på min rygg. Operation låter så stort och att bara åka på undersökning är det inte heller. Är nervös för hur det skall kännas eller om det gör ont. Inte handboll på en vecka heller, två om doktorn får bestämma. Det gör det ännu mer jobbigt!

Vill helst inte missa seriepremiären men inte heller gå runt med ett ärr på ryggen...

Underbart väder...

Hmm. vad är frågan om? Äckligare väder får man leta efter. Blåser och regnar en massa här och jag ska snart göra mig iordning för att åka ner till Kungsbacka och ha fysläger med laget. Usch fy och blä att springa ute i detta vädret! Dessutom är jag rädd för blåsten. Vart det sen litet barn och det verkar inte vilja försvinna.

Vad ska ni göra i helgen?

Labba

En extra halvtimma till att sova nu på morgonen är aldrig fel. Snart ska jag åka till skolan för att labba på naturkunskapen. Ännu en dag i skolan.

Dom har sagt på tv att det skall bli jättefint väder idag med 24 grader, men vågar man tro på det? Man vill ju inte gå runt i skolan med för sommriga kläder om det inte blir som dom har sagt och gå runt och frysa. Aja, kör på ett säkert kort istället.. jeans och t-shirt, funkar för det mesta!

Vädret igår var ju inte att leka med. Det började med en gnutta regn när man gick mot pendeln på vägen hem från skolan. Det slutade med rejält regnväder som inte ville sluta. Dessutom hade vi träning med uppvärmning utomhus. Otroligt roligt må jag säga....eller kanske inte!

Ska dra mig nu, puss och kram


RSS 2.0