Självklar skylt

Hur skön är inte den här skylten?!



"Förbud mot "dramaten" nattetid - så lyder den senaste förbudsskylten i Haga. Men vem som satt upp den är oklart."

Vaken när man bör sova

Varför är jag vaken när alla andra sover? Varför kan jag inte släppa alla tankar när jag ändå känner mig trött? Mycket som väntar imon, ska storstäda här hemma, vet knappt vart man börjar!! Någon som kan sånthär?!

Fryser! Är det ett tecken på att man är trött? Eller är det kanske feber på gång? Faen.
Nej nu ska jag sova, god natt!

En uppdatering om mitt liv

Inget inlägg igår nä. Var knappt hemma på hela dagen! Det var en riktigt sportsöndag må jag säga, med promenader mellan så när som alla hallar i kungsbackas "sportcentrum". Först match för egen del (slutade med förlust), därefter promenix till ishallen, stå i vip-tältet och hjälpa till, sedan herrmatch (som dom vann!!) och efter allt detta avslutades sportdagen med en visit i a-hallen för att titta på bror min som spelade basketmatch, men dock när jag vandrade in i hallen upptäckte jag att han varken var på plan eller satt på bänken...han låg bakom bänken! Tydligen hade han stukat foten eller något i första quarten så resten av matchen fick han kolla på från sidan.

Jaja, nu hinner jag bara skriva litegrann vad som hände igår, idag blir det inet mycket skriveri från min sida heller. Ska nämligen till Ullared tillsammans med mami, Jessica och hennes mamma. Känner mig smått seg och har träningsvärk+en liten lårkaka. Åh, vad roligt det är att spela igen...Jo men faktiskt, riktigt roligt!

Nu väntar frukost! ♥

Kan inte bestämma mig

Ursäkta men vädret är helt åt helvete. Kallt och blött! Vilken tur då att man har lite andra saker för sig idag. Imorse vaknade jag upp med min kära vän Pauline vid min sida. Igårkväll hade vi begett oss mot Kungsbacka, träffat roligt folk och sedan vandrat hem i regnet i klackarna. Pauline hade funderingar på att ta av sig både skor och strumpor, men då blev jag lite mammig och sa att hon kommer att frysa fötterna av sig...

Nog om det. Efter frukost osv. gick vi ner till stationen och hoppa in i Andrea's bil för att åka till Frölunda och spela match. Vinst blev det idag, vilken var väldigt skönt! Första seriematchen för min del denna säsongen och jag fick spela mer på nio meter än på min vanliga position.

Nu sitter jag här, lite hungrig och frusen, behöver egentligen hoppa in i duschen! Men sitter och funderar på hur jag ska göra till kvällen. Utgång? Hemmamys? Spela match imon! Kolla på matcher imon!
Vad ska man göra?

Jag är ingen morgonmänniska

Att klockan stod på 05.45 imorse när jag drog mig själv ur sängen känns jävligt jobbigt! Nu är en timma förbi och jag ska packa ner alla saker som behövs för att överleva dagen och sedan drar jag till jobbet, as usual!

Både full och packad

När jag vandrade hem från jobbet ikväll med Håkan i ena örat kände jag för en stund hur skönt svalt det var ute och samtidigt hur otroligt trött jag var! Nu har jag dock hållt mig uppe i cirka 2 ½ timme efter att jag kommit hem från jobbet och imon börjar en tidig morgon, redan klockan sju!

Har fått min dos av Kungarna av Tylösand och nu verkar också den kära John Blund komma och hälsa på. Nattens dejt med kudden är nära och jag tänker inte tacka nej till en sådan dejt idag faktiskt. Kan nog behöva så mycket sömn som möjligt om jag skall orka med helgen som just nu ser fullpackad ut. Vilket ord egentligen, både FULL- och -PACKAD. Två ord som betyder detsamma fast i ett. Språknörd?

God natt ♥

If only you knew

Har ni nånsin tänkt och ångrat er att ni inte sa något eller gjorde något för eller mot en person som nu inte finns i ens närhet eller inte längre har kontakt med? Satt just och funderade över sådana saker och kom fram till att det finns massvis med saker som jag skulle velat ha sagt till nära och kära som aldrig blev sagt, och nu är det försent!

Ska man sitta och ångra sig över sådant och tänka tillbaka att man borde ha gjort annorlunda eller ska man istället fundera på att det som har hänt och även att det inte har hänt kanske hade en anledning. Att det inte skedde var kanske som det var menat att vara.

Att man aldrig sa de där sakerna när man kunde var kanske ett tecken på att det inte var tid för det vid just den tidpunkten. Sparat för något som kommer senare att vandra in i ens liv. Och vid det tillfället kommer det vara perfekt och just pricken över i:et.

Alla gör vi misstag, jävligt stora som små, men vad skulle människan vara utan dessa misstag? En perfekt docka som man ser i ett skyltfönster eller en Barbie-docka som ler sådär perfekt, med ett hår som glänser fint, men kan inte röra varken armar eller ben som en normal människa. Nej, det är på misstagen som man lär sig och varken du eller jag kan ta tillbaka dom. Man kan kanske istället tänka efter före nästa gång istället och lyssna på sin magkänsla vad som känns rätt och fel för just dig. Ingen människa är den andra lik och vad skulle världen vara om vi var allesammans likadana!

Svaret är olyckligt och misslyckat!



Segerskutt för mig!!

Count me in

Jaha, nu var jag hemma igen efter ännu en dag på jobbet. Imorgon är jag (äntligen) ledig och till en början vet jag nästan att den kommer spenderas med en sovmorgon. Förhoppningsvis lite god frukost och sedan funderar jag på att åka ner mot staden Kungsbacka och vandra runt ett tag. Som sagt, ledig imon och inga planer så tar det mesta som det kommer.


Blir aldrig dålig!

God natt alla fina!

Pustar ut

Ja nu har jag pustat ut efter en helg med arbetspass efter arbetspass. Nu är det dags att koppla av lite och sov gott. Valvakan är det enda som har hållt mig uppe men nu verkar det som det är så gott som klart ändå.

Stack direkt ner till Kungsbacka idag efter jobbet och stod och hjälpte till med insläppet för de människor som är lite mer speciella (som dom vill kalla det), VIP:en. Sen sprang jag bokstavligt talat in till hallen för att kolla på när herrarna mötte Krisitansstad, tyvärr fick vi ta med oss en förlust idag. Men det var spännande med ny hall och ett lag som verkligen försöker vinna fastän det känns tungt.

Nej, nu vill jag sova!

Vad gör man hemma på fredagkväll??

En riktigt lugn och skön fredag, faktiskt. Brukar aldrig vara hemma på fredagar, men till en början så är det faktikst riktigt härligt och känna att man inte ska planera tider och ställen eller åt vilket håll man ska åka, men sedan kommer den där rastlösheten ikapp en och man sitter så det nästan kliar i fingrarna av att iaf åka iväg till nån och bara sitta med ett glas vin och snacka skiten ur en. Men imon väntar ju som sagt en tio timmars arbetspass så denna helgen får jag tacka nej till allt som har med party och mingel och alkohol att göra.

Det enda jag ser fram emot denna helg är på söndag eftermiddag då det är dags för handboll igen.

Vad gjorde man på helgkvällarna innan man fyllde 18 och innan man började att gå ut?? Haha , låter nog smått som en alkoliserad kvinna som inte kan ha kul utan alkohol, men så var inte alls jag menade utan mer att man nu kan stanna ute precis så länge som man själv vill och ta och åka dit man känner för.

Något jag ångrar

Vart i Kungsbacka i eftermiddas och träffade min Mowgli, vid namn Frida. Fika och snack om det mesta viktiga som händer just nu och sedan spaning efter något fint till hennes kära. Med snabba steg gick jag sedan bort till hallen för att kolla på Aranäs damer som tog hem en seger mot Drott. Härligt jobbat!

Blir lite ångersfull i mellanåt och önskar att jag aldrig tog det där beslutet att dra ner på handbollen, men just då kändes det inte som något annat var möjligt. Det fanns inga krafter kvar att ens försöka bita ihop och fortsätta köra. Något jag ångrar djupt är bara att jag inte berättade för alla hur det låg till så att jag inte framstog som en person som bara lämnade laget och inte brydde mig. Jag brydde mig otroligt mycket, men det fanns så ofantligt många tankar om vad som var rätt och fel vid just det tillfället. Och nu tror jag det är försent...

Imon är jag ledig, härligt! Gör inga planer utan tar dan som den kommer..


På bättringsvägen

Idag kör jag ett arbetspass! Orkar inte ens känna efter om jag ens är bara lite sjuk. Får väl ta med mig hela påsen med halstabletter och knarka dom idag igen.

Oj juste, måste ju hitta nåt jag kan äta idag.
Hörs senare!

Så länge kan ni ju lyssna på en sväning go låt.
Bra eller dålig?


Uttråkad

Jäkla förkylning! Förstår alltihop! Kunde knappt svälja imorse när jag vakna och fick då ringa till jobbet och sjukanmäla mig. En dag hemma får det bli istället, oj vad roligt!


Fyllt på några sömntimmar

Det har verkligen inte varit en dag framför tv:n. Har mer ägnat mig åt....sömn! Har sovit så när som hela dagen, förutom nån timma eller så när hunden behövdes rastas. Jävla förkylning som leker med mig, lämna mig bara ifred! Min gosigaste tröja kan jag inte ha på mig längre för den ligger i tvättkorgen nu, tack vare att jag råka doppa en del i varm oboy imorse, jäkla pucko!

Men ser man på! Solen lyser ju! Magen kurrar och maten är på ingång. Eller ja, den puttrar ute i köket. Som sagt så är det match ikväll. Spännande! Ska förbi min mobbade kompis Jojjo innan också, man ska egentligen aldrig skämta om mobbning eller så, men just detta tillhör vår små skämt om varandra, inget personligt, eller?

Hoppas ni har tittat in klippet med Aranäs och förstår vilken match det var igår!! Åkte ner och trodde att jag kunde applådera en hel match, men serru där hade jag fel! Efter cirka 20 sekunder så var jag redan igång och skrek som en dåre! Bättre gjorde det ju inte att matchen var så jämn hela vägen in till sista sekund och även när tiden hade runnit ut, när Drott fick ett frikast. Ja som sagt, historiskt.

Dags att ägna en dag framför tv:n?

Igår när jag och Andrea satt och snacka om hur trötta vi var efter matchen sa hon att hon skulle sova läääänge imon, men jag sa precis tvärtom. Tänkte att det var bra att gå upp tidigt och få saker gjorda innan det blir allt för sent. Gjorde faktikst som jag sa, men vaknade däremot inte av mig själv. Vaknade utav att min mobil ringde på högsta volym och jobbet undra om jag kunde köra ett pass idag, så snabbt jag svara dom i telefon märkte de att jag inte skulle kunna jobba idag. Vaknade nämligen upp med en ännu hesare röst (kan bero på herrmatchen i Halmstad igår kväll) och en igentäppt näsa, värre än vanligt.

Så nu sitter jag, eller nja rättare sagt ligger, i soffan med en kopp varm oboy och försöker lyssna lite på vad Reinfeldt försöker få fram om sin politik. "Svara på den jävla frågan!" känner jag om politiker. Dom kan aldrig gå rakt på sak utan måste snirkla sig runt ämnet.

Kanske dags för en heldag med mys framför tv:n? Ska ner till Kungsbacka ikväll, kanske äta thai och titta när mitt härliga gäng ska spela första seriematchen!

Historiskt!



Låter rubriken tala för sig själv.
Natti

Sista för kvällen

Har numera en grymt hes basröst som jag förmodligen aldrig hade kommit vidare med i Idol, men det är ju tur då att jag inte ska söka till det. Imorgon är det dags för arbete igen, men som tur är är det ett tidigt pass så att jag hinner med bussen som tar mig till en handbollshall i Halmstad.

Vart en fin helg, en riktigt fin. Skulle försöka ta ut en kontoutdrag förut, men bankomaten ville inte ge mig ett. Kanske var det för mitt eget bästa?


Kan skönhet vara ett brott

Får man vara snyggare?




Och på tal om något annat så regnar det ute...

Hör du vad jag säger?

Jaha då blev det en underbart trevligt restaurangbesök med min bästa kompis Jessica igår och efter att ha delat på en flaska rosé drog vi till Cammis brorsors lägenhet och senare vidare till Esters. Mycket trevlig afton må jag säga!

Idag vaknade jag ännu en morgon upp med ömmande hals, igentäppt näsa och hosta. Kan knappt prata heller och det känner verkligen som grädden på moset att jag ska bli sjuk precis innan serien börjar.

Vädret verkligen suuger ivkäll och jag har precis blivit bjuden på kräftskiva, vet inte om det är ett bra val att ta mig ut i detta väder och kanske bli ännu sjukare. Vill heller inte sitta ensam hemma...

Mys med bästa

Istället för ett stort gäng som skulle dratt ut tillsammans idag, återstod istället två små personer, jag och Jessica, min bästa vän! Vi bestämde då istället att dra till en restaurang och chilla. Får se vart kvällen fortsätter sen.
Hade tänkt lägga in en outfit-bild, men nej ingen kamera i närheten. Fan då...(iironii)

Nej, tänkte stänga av datan och göra annat innan jag drar.
Ha en fin kväll alla fina där ute.
Får hälsa krya på dig till flera människor där ute ikväll... Pao-bli friiiisk! och Yasse-krya på dig hjärtat! Hör av dig när du mår bättre igen!

Peace♥


Time to sleep?

Arbetspasset gick ovanligt segt idag och jag nästan längtade hem för en gångs skull. Jag borde egentligen sova nu, men istället sitter jag här..dum som jag är.

Sova nu?


Snarlika program

Idag har jag varit duktig. Tro det eller ej men jag har städat rummet, diskat och tvättat! Snart ska jag göra nån mat för att ta med till jobbet ikväll också!

Längtar till morgondagen!

På tal om något annat. Satt och tittade på "Kungarna av Tylösand" igår kväll och jag kunde inte sluta tänka på att det var snarlikt den amerikanske reality-serien "Jersey shore". 
Döm själva..






Finns säkert att folk som läser detta som tycker programen är patetiska eller att folket bara skämmer ut sig, men det är lätt att bli beroende av att kolla på dom. Nu har ju Jersey shore kommit med en andra säsong, men i Miami denna gång. Can't wait!

Nämen oj då!

Oj nu har jag inte skrivit på ett litet tag.
Trippen till läkarn gick väl ganska smärtfritt. Kom dit ungefär en timma innan akutmottagningen började och jag och pappa gjorde Mölndals bro osäkert, eller rättare sagt, vi satte oss på ett café ute i solen och chillade fram till klockan var ett och dom tog emot akutfall. Mitt tålamod är dock inte det bäst och fastän jag hade nummerlappen #2 hann mitt tålamod rinna ut långt innan jag hade kommit in till läkarn. Där gick besöket snabbt och med mig därifrån fick jag en remiss på röntgen hos calanderska (stavning?) och en tid till ortoped. Jag har eventuellt en spricka i foten vid tån. Så in och röntga foten gjorde vi direkt så nu väntar jag med spänning för att få svar på vad det kan vara som gör att det gör så ont.

Återvänt till jobbet och jobbat ett pass idag, är helt död efter ett tidigt pass så somnar direkt när jag kommer hem. Men kunde dock inte sova länge för jag skulle sedan ner till Kungsbacka och träffa Pao för att plugga inför högskoleprovet. Så himla mycket plugg blev det väl inte, mest snack (som vanligt). Sedan fick jag för mig att promenera bort till Willys från Kungsbacka station för att sedan få skjuts hem. Sikken jävla puckad idé! Foten värkte och tålamodet låg i botten!! Väl framme ville jag inget annat än att sätta mig i bilen och bara bli körd hem.

Så nu sitter jag här och funderar faktiskt på att snart gå och lägga mig, fast måste kolla lite på ett program som börjar på 5:an om drygt tjugo minuter. Kanske dags att äta något också med tanke på att jag inte har ätit nån middag idag, men orkar inte göra iordning något. Får bli macka och te! Japp, macka och te blir det!

Tripp till läkaren

Vaknade för en halvtimma sen och magen kurrar redan. Kanske dags att äta lite frukost då?

Ska iväg till läkarn en sväng idag eftersom min fot fortfarande gör ont efter en smäll i somras när jag spelade handboll, vad annars?

Hittade ett klipp som jag fortfarande gillar att titta på, med min favorit Kim Andersson..
Vet inte om ni orkar titta på hela..
eller om den kan laddas klart ens..


Get that bodies rockin from side to side

Hemma igen, har hunnit med ett arbetspass också och äntligen fått lite mat i magen. Nu väntar bara sängen och imon börjar en ny vecka. Det är otroligt att jag fortfarande håller ordning på dagarna. När man inte jobbar månda-freda blir det lätt att man börjar bland ihop vilken dag det är. Speciellt när man jobbar helger, då försöker man ju såklart tänka bort att man är på jobbet när alla andra är lediga och hittar på saker. Men som sagt....pengar!

Nästa vecka är så när som redan planerad.
Puh, det är jobbigt att vara mig....




I'm standing where you left me

Gårkvällen var fin, dock fylld av letande av försvunna personer. Men men. Fan vad det har börjat bli kallt om kvällarna, och även på dagarna för den delen!

Idag bär det av till sommarstugan för att ha kräftis ikväll med ett skönt gäng människor. Får inte bli för långt in på småtimmarna eftersom jag börjar jobba klockan tre imon. Jag vet att man itne ska klaga på att man har ett jobb, men ibland förstör den alla planer man har tänkt att göra.

Väntar bara på att mp3:n ska ladda klart och att bror min ska packa klart.
Ha det fint allesammans!


Lite med tid

Skaaa ut ikväll . Fint fint, orkar inte skriva mer idag.
Ciao!

Backträning gillar vi väl?

Var inne en snabb vända imorse innan jag behövde sticka till jobbet och givetvis måste jag skriva några rader när jag väl hamnar framför datorn igen. Ja tro det eller ej men jag har inte haft chans till att sitta framför någon data under hela den här dagen. På något sätt är det faktiskt lite skönt till och med att slippa det. Det är ju i och för sig ingen som tvingar mig till det, men det är som en drog.

Har varit duktig och tränat idag, fick faktiskt ett sug efter att träna lite till nu. Lite styrka och kondition hade ju inte skadat, bara in benhinnerna (om det stavas så?) fortsätter att göra ont, då blir det inga snabba löprundor här inte! Satt sedan och kollade på damernas träningsmatch mot Heid, tråkigt med förlust men det var kul att se dom igen på banan! Saknar laget och när jag satt där och tittade kände jag faktiskt lite av motiveringen komma tillbaka, lång uppförsbacke kan jag tänka mig..eller?

Nej, imon börjar jag sju!! Måste sova, blä!
Peace out!

Vad händer egentligen när man sover

Funderar lite på hur jag har sovit inatt och vad jag har gjort, troligtvis i sömnen. Igår när jag somnade var det enda som låg på kudden bredvid mig min mobil, men imorse när jag vaknade låg det en liten hög av böcker och mp3:n. På golvet låg det lite nedslängda papper och annat smått och gott. Kan jag ha vaknat inatt och lyft över det från skrivbordet till min säng? Lite läskigt faktiskt!

Om en halvtimma börjar jag jobba, och jag har inte ens bytt om från pjamas till vardagskläderna!! Snacka om att det är chill att jobbet ligger nära. Ska hinna packa min träningsväska lite innan jag drar också så jag borde nog avsluta detta inlägg nu.
Ha det fint allesammans, hoppas att det fina vädret håller i sig hela dan!
Puss

Klackisarna byts ut mot tofflorna

Efter en arbetsdag på ett nytt ställe kom jag hem och var rätt så slut för att säga det ordagrant. Mycket nytt, men även mycket som jag redan visste. Egentligen skulle det ju vankas utgång idag men den ställdes in för min del, kände inte alls för det idag av någon konstig anledning, men då kanske det är ännu mer taggning inför helgens bravader. Där vet man aldrig vad som händer eller hos vem man vaknar upp.. nää nu lät jag kanske lite slampig, men va fan, ta det som ni vill!

Har precis upptäckt nånting...jag gillar när det är städat! Inte är jag bra på att göra det varje vecka som egentligen är ett måste , men vad jag mår bra när det är rätt så rent och saker är på någorlunda plats! Någon som någon dag snart vill följa med mig till IKEA och köpa in lite smått och gott till mitt rum kanske, hmm.. ska skriva handlingslista först.

Ikväll blir det som sagt istället mys eftersom utgången blev inställd. Funderar på något eller några avsnitt av någon av de många tv-serie boxarna som jag har stående på mina hyllor. Vad sägs om;
» The O.C
» Desperate Housewives
» The Hills
» One tree hill
» Christine
» How I met your mother
» Laguna beach
Ja det är ju bara att välja och vraka som ni ser!


Nu saknar jag faktiskt mitt långa hår...
(på tal om nåt helt annat så är den här bilden tagen dagen innan jag nästa dag skulle behöva åka in till akuten för att operera bort blindtarmen, på tal om inget alls)

RSS 2.0