Första träningen

Idag for jag hem för att träna första ritkiga handbollsträningen sen sommaruppehållet och egenträningen. Det var riktigt skönt och roligt må jag säga! Det är sånt som får en att inse hur mycket man gillar det!

Vart har det fina vädret tagit vägen?! Man blir ju lite smått deprimerad.. Funderar på att samla ihop sina små besparingar och se hur långt man kommer till en solsemester. Hmm...
Det lär väl blir så att så snabbt man har bestämt sig för att resa bort kommer det fina vädret hit.

20 dagar kvar till man skall sätta sig fot innanför skolansdörrar igen och denna gången blir det för sista gången efter sommaren. Ska försöka att ta vara på varenda sekund av det här sista året. Det är nästan så man blir lite känslosam när man tänker tillbaka. Det är sjukt att man "bara" har känt de flesta i två - tre år men ändå har man lärt känna många människor så bra. Man börjar smått fundera på vad som kommer hända efteråt. Vart kommer alla gå, vad kommer de bli? Den största frågan av dom alla blir väl vad JAG ska bli. Det är för nuvarande ett mysterium. Återkommer till det senare...


Hemma igen

För första gången på två veckor packade jag igår UPP min väska igår kväll. Det var underbart att få sätta sin fot i hemmet igen och speciellt skönt att sova i sin egna säng. Fast allting som jag gjort nu de senaste veckorna har också varit roligt så jag skall inte klaga. Resten av familjen vill upp till sommarstugan igen men vädret är ju inte så inbjudande för tillfället och det ser inte ut som det kommer bli bättre inom den närmaste timman...

Borde egentligen ha massa att berätta om men att tjöta om sånt och uttråka er är inte speciellt kul men kanske något av min specialitet, jaja , en bit kan ni få stå ut med.
I Tisdas bar det av till huvudstaden tillsammans med Jessica tidigt på morgonen. Efter ungefär 6-7 timmar i en bil var vi äntligen framme vid hotellet. Det blev inte lång stund som vi vistades där, utan slände in våra grejer och sen var det bara att hoppa in i bilen igen för att åka bort till Skansen och gå på "Allsång på Skansen". För er som undra vart vi stod kan vi väl bara meddela att - scenen har ett väldigt fint tak, haha. det var det mesta vi såg (om vi inte stod på tå). Nästa dag var vi ute i Stockholms skärgård och senare utforskade jag och Jessie Innerstaden med hjälp av buss. Sista dagen i Stockholm gick mest åt till shoppingen som vi inte hunnit med så mycket än. Hittade en tröja som jag länge har letat efter så det blev ett lyckat köp. Vi besökte sen slottet. Det är nästan lite läskigt där, spökkänsla, haha. På hemvägen från Stockholm blev det ett besök på Kolmården.

Hoppas att ni orkade med detta inlägg och inte blev allt för uttråkade.

En stund för sig själv

Puh...nu har jag snart knött ner allt i min väska och jag som lovade mig själv att inte packa för mycket står här ännu en gång med en fullpackad väska och jag kommer fortfarande på saker som jag inte har packat ner än. Kan det bli värre?

Tog en stund för mig själv nu istället och tänker över allt möjligt. Låter mycket filosofiskt men det är nog så att man behöver stanna upp någon gång ibland och bara tänka över allt, i nån minut i alla fall. Det finns då mycket att grubbla över, en del är nog inte ens värt att tänka över, då gräver man bara ett större hål så med dessa ord lämnar jag tankestunden för ett ögonblick och återgår till packningen. Har ju lyckats att trolla bort min mascara så det är första prioriteten.

Drömmar

När jag var hemma hos Pauline senaste berättade hon om en konstig dröm som hon hade haft. De hade böcker hemma hos dem som förklarade drömmar, men minns inte vad vi kom fram till att hennes hade betytt.

Kan drömmar verkligen betyda något? Är det undermedvetet som talar?

Har ni någonsin drömt något som känns så verkligt att när ni sedan vaknar upp undrar ni om det verkligen har hänt? Detta har hänt mig ett antal gånger, tänker inte berätta just nu vad den handlade om, men det var lite läskigt att när man vaknade upp frågade man nästan sig själv vad man gjorde dagen innan, rädd för att man hade tappat kontrollen helt men man egentligen visste att man har haft allt under kontroll och inte ens festat. Vart får man det ifrån? Är det kanske för att man så gärna vill att det ska inträffa?

Detta krävs nog en lång funderare på...


Från 0 till 100

När jag satt min fot i hemmet plingade det med en gång till i mobilen. Jessica undrade om jag kommit hem. Det var lite ovanligt och jag förstod inte ritkigt varför hon skulle veta det. Efter någon minut ringde hon upp mig och började prata om när vi ska åka imorgon. Jag förstod ingenting till en början, det visade sig att det är imrogon vi skall åka upp till hennes sommarstuga och sedan åka vidare mot Stockhom. Gissa om jag just nu har hamnat i en smått chock av att börja tänka om vad man skall packa och allt annat som händer här hemma. Måste ta ledigt från "jobbet" och måste höra med resten av familjen hur jag sedan kommer hem därifrån. Det blev ju cp jobbigt nu!

Är det någon idé att göra en packningslista? Nja, för det första är jag ju superdålig på att packa överhuvudtaget och för det andra så följer jag dom ändå aldrig. Aja jag får väl i alla fall försöka och börja att packa en väska. Det är väl bättre att lyfta på arslet och ge det en chans än att önksa att den packar sig själv, stå där imorgon med paniken i ögonen och upptäcka senare på bussen att man glömde massa saker.

Det har inte blivit många inlägg det senaste, beror ju på att jag knappt är hemma. Funderar på att köpa en lite dator att kunna ha med mig senare när jag införskaffat lite extra pengar. Vi får väl se...

Som sand i ett timglas

Tiden går och dagarna känns ibland som de bara flyger förbi. Nu har jag inte suttit här på ett tag och skrivit några rader. Beror mest på att jag inte har haft tillgång till någon dator. Förra helgen spenderade jag uppe i sommarstugan, söndag - tisdag var jag tillsammans med Pauline i Krisitanstad och Åhus, mycket trevligt må jag säga! De senaste dagarna har jag faktiskt lyckats få lite jobb. Har stått och målat ett hus. Varmt blir det men snyggt, och klirr i kassan...

Nu tickar klockan och jag måste packa ihop mina saker för att dra upp till stugan i ytterligare några dagar. Lägger eventuellt in lite bilder från Åhus någon dag sen när jag kommit hem igen. Tills dess får ni ha det så bra allesammans!

Presentkort

Skönt att ha presentkort när man är ute och handlar! Då slipper man ju slösa på sina egna pengar och har mer kvar i sin plånbok. Finns det något dåligt med presentkort kan man då tycka.
Ja det tycker jag faktiskt, ibland(!). När man får ett presentkort tänker man med en gång att "Ja nu kan jag shoppa", men jag lyckas alltid att få presentkorten att bara ligga där och inte använda dem.
Nu har jag vänt på allt detta och börjat att använda korten. Det beror ju också på vilka affärer det är. Om det är någon som man ofta handlar i används de mycket snabbare.
Detta inlägg är mycket förrvirrande, jag vet, och jag tror det mest var skrivet till mig själv, men nu har jag i alla fall kommit fram till att presentkort är ett stort plus om det är till de butiker man gillar.

Packa, vad är det?

Har jag någonsin nämt att packa inte är min grej? Då kan jag lika gärna nämna det igen. Packning förstår jag mig inte på. Vart finns orken att hela tiden tänka på vad som ska packas och ännu värre, i vilken ordning! Ett av svaren är nog att jag är ganska lat av mig. Jag har sagt i flera dagar att det är dags att packa så at man inte står där dagen innan eller t.o.m. samma dag, men det ser ut som att det kommer att bli ännu en sådan.

Nu är det massa rea överallt! Roligaste tiden att vara ute och handla kläder, man blir som gladast då man hittar något riktigt fint för ett bra pris. Dessvärre har jag blivit besviken på utbudet. Hittar inte ett smack!
Har börjat fundera på om det är jag som inte förstår mig på "modet" eller om det bara inte finns något snyggt just nu. Aja, det är väl i dessa tider, då man inte hittar nåt nytt man gillar, som man får göra det bästa med det man har. Har i och för sig upptäckt mer och mer att det finns många plagg i garderoben som går att matcha med olika plagg. Det gör allt mycket roligare. Än så länge är jag inte så bra på att kunna använda min fantasti men träning ger färdighet, det är väl så man brukar säga...

Är det värt att nämna

Är det så det ska vara? Att han en huvudvärk som nästan har blivit ens vardag, att man nästan tillslut inte lägger märke till den. Svaret är nog skrivet i sten, ett stort fet nej.
Det blir väl sängen för mig snart och hoppas att det har försvunnit till morgondagen.

Imorgon väntar packning, packning och ytterligare packning. Funderar på att man kanske ska börja och köpa dubbletter av allt så man slipper att packa upp och ner och minnas vart man hade med sig just det plaget till sist. Eller kanske inte, om man nu hade så mycket pengar hade det väl inte varit något problem men det ser inte ut som det kommer hända inom den närmaste veckan...

På tal om pengar. Gör det verkligen en lyckligare?
Tyckte det var värt att nämna....

"Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Do me, sue me
Everybody do me
Kick me, kike me
Don't you black or white me"

Childhood

Have you seen my Childhood?
I'm searching for the world that I come from
'Cause I've been looking around
In the lost and found of my heart...
No one understands me
They view it as such strange eccentricities...
'Cause I keep kidding around
Like a child, but pardon me...

People say I'm not okay
'Cause I love such elementary things...
It's been my fate to compensate,
for the Childhood
I've never known...

Have you seen my Childhood?
I'm searching for that wonder in my youth
Like pirates in adventurous dreams,
Of conquest and kings on the throne...

Before you judge me, try hard to love me,
Look within your heart then ask,
Have you seen my Childhood?

People say I'm strange that way
'Cause I love such elementary things,
It's been my fate to compensate,
for the Childhood I've never known...

Have you seen my Childhood?
I'm searching for that wonder in my youth
Like fantastical stories to share
The dreams I would dare, watch me fly...

Before you judge me, try hard to love me.
The painful youth I've had

Have you seen my Childhood...

Minnesstund

Har suttit och kollat på TV4:as minnesstund för Michael Jackson. Han låg i en guldkista och det var många kända människor som höll tal och sjöng. Det värsta var nog när hans dotter ställde sig och pratade, då brast man i gråt. Vila i frid!

Skön helg in Bad town



Sol och bad är aldrig fel på en sån fin dag som denna!



Helgen spenderades i Sämstad, hur mysigt som helst! Speciellt på sommaren!

Partille cup "day 3"



      


Partille cup "day 2"

Kort sammanfattning om dag två på Partille cup. Varmt var det idag igen. Som tur var slapp jag att gå mellan Valhalla och Heden och kunde bara gå mellan matcherna på Heden. Hann inte ta några bilder heller...

Jag träffade Emmy vid 1 tiden för att kolla på lite matcher ihop. Redan efter en match var vi jättehungriga så vi bestämde oss för att hitta något att äta. Efter mumsbiten kom det plötsligt fram en man och frågade vilket lag vi spelade i och vi svarade bara snällt. Sedan frågade han oss om vi ville vara med på webb-tv och säga vad vi ville i 15 sek. Gissa om inte Emmy sa ja direkt medans jag vägrade. Det slutade med att jag skulle stå med som moraliskt stöd bara men jag fick väl säga några få ord ändå.

Antar att varje dag är unik...

Snart ska jag åka in till Partille cup idag igen, men det blir tyvärr sista dagen som jag kan vara där. Senare idag bär det av till Lysekil och Jessicas sommarstuga.

Partille cup "day 1"

Jag och Andrea åkte in till Göteborg för att kolla på Partille cup. Varmt som attans var det!



Var och titta på vårat lag och självklart en massa andra. Eftersom det blev så varmt som det blev fick vi nöja oss redan efter lunch tid. Man ska inte klaga på att det är så varmt, eftersom man har gått runt och väntat på detta så länge, men ska det verkligen vara SÅ varmt?

Kändes både skönt och tråkigt att inte spela tillsammans med laget. Jag saknar många av dom och spela handboll är ju det roligaste som finns, men just nu kändes det som jag behöver en paus. Inte känna att jag måste saker! Det har varit så mycket under en längre tid. Måste få vara bara.


Kvällsdopp

Efter en riktigt varm dag kan det inte bli mycket bättre än att dra ut till havet på kvällen och bada och fika.
Ännu bättre blev det när Andrea kom på besök samtidigt och följde med ut.
Härligt livet kan vara ibland!


RSS 2.0