Na na

Vad f*n gör jag fortfarande uppe?!
Måååste sova!
God natt ♥


If I could dance

Om man ändå kunde dansa såhär;















Tunga ögonlock

Nu har jag varit hemma i ungefär en timma efter skolan! PA tar kol på en, verkligen! Nu försöker jag även sitta och göra källkritiken till historian som skall in imorgon, men jag kan inget annat än stänga mina ögon och sova en stund. Behöver ju egentligen göra klart det så att man slipper känna stresskänslan, men jag orkar ju inte!

Återkommer senare...


Väntar på min lyckliga dag

Egentligen borde jag sova vid det här laget eftersom jag ska upp i tid imorgon för att ännu en dag sätta mig med det där förbannade projektarbetet. På torsdag skall det vara klart och jag kommer vara riktigt lycklig då!

Borde sova men gör det inte alltså!
God natt?


En heldag med Word

Just nu har jag byggt upp en fasad, visar inte mycket känslor, känner inget ånger eller stresskänsla.. Beror det på att jag inte skall bryta ihop totalt när det blir för mycket att hantera på en och samma gång? Jo jag tror faktiskt att det är svaret på min fråga.

Har idag suttit framför en dator, HELA dagen!! och jag sitter fortfarande här! Tänkte att jag faktiskt skulle göra kalrt ännu ett arbete så jag slipper att tänka på det imon. kanske kan sticka och gymma imon..hmm.

Snart är det påsk också! känns verkligen inte som alla vårkänslor skall vara här nu, i o för sig spenderar jag inte så mycket av min tid utomhus nu för tiden när skolarbeterna tar upp mestadelen av min tid av livet, men till helgen släpper jag allt det! Då skall det slappas i sommarstugan med familjen, mycket mysigt!

That's my goal

Idag har jag inte funnit någon tid till att skriva några rader i bloggen. Här är i alla fall en liten uppdatering om min dag.

Jag har faktiskt gått runt hela dagen och inbillat mig att jag håller på att bli sjuk. Frös hela dagen och var allmänt trött och hängig. Som tur var visade det sig att det inte var någon feber på gång så har nu bäddat ner mig för att vila bort tröttheten. Hade faktiskt tänkt att jag snart ska träna igen, hade i och för sig tre matcher förra veckan som fick vara min träning, men nu kan jag inte heller sticka ner till gymmet eftersom min hals gör fruktansvärt ont! Sånt suuger!!

Nu har min riktiga mördarvecka offeciellt börjat! Kommer bli sjukt mycket att göra. Ser dock ut som jag missar provet denna veckan. Ett besök hos läkarn är problemet. Får i så fall lovet på mig att plugga också vilket är både positivt och negativt... På tal om skolarbeten sitter jag just nu med det jäkla källkritiksarbetet som skall vara inne på torsdag. Ska snart också springa ner och skicka över ett arbete som finns på föräldrarnas dator.. puuh...ja ni fattar!!

Sovmorgon imorgon!! Eller nää...imon ska man ju dit ändå och jobba med PA- fuck! fast nu är det sista veckan!!

Serier värda att se

Har just nu fastnat med några olika tv-serier som jag bara inte kan släppa. Oavsett hur dåliga dom må vara så är det jäkla sköna serier att bara kolla på om man inte orkar mycket annat.

Peak Season



Keeping up with the Kardashians



Taking the stage


Dyker ner i mina skolböcker

Åter hemma igen och har ännu en gång dykt rakt ner i skolböckerna igen! Gu vad jag älskar skolan och alla uppgifter.. ironi någon? Nu återstår det i alla fall bara en vecka till i skolan, sen är det en veckas lov, med vad jag inte vet till hundra procent än, kanske kommer spenderas med lite jobb. Mm kanske blir första gången jag går in som vikarie på någon förskola i Mölndal. Håll tummarna för att det ska gå bra!

Min hals har verkligen inte blivit bättre. Borde nog inte ha spelat matchen idag, men men, man måste ju hjälpa laget när det nästan inte finns några spelare att sätta på plan eller att de flesta som redan är med är skadade eller sjuka, likadant som jag. Det var bara att bita i det sura äpplet och försöka..

Oj nu kurra det allt till i min lilla mage, nog dags att göra nån god macka och mumsa på den en stund! Ciao so long! ♥

Matchkläderna på

Har faktiskt var relativt duktig och gjort en del plugga innan(!) jag ska sticka till match.. en klapp på axeln ger jag mig själv. Snart ska jag gå ner och koka lite ris till lunchen.. hmm ja jag ska äta lunch så här tidigt.. Annars kommer jag ju dö till matchen!

Här är förresten en video jag hittade igår med remix av bra låtar från 2009. Man får lite tillbakablickar för hur det var för bara några månader sen.




Ni har inte glömt att ställa om klockan va?

Earth Hour 27 mars

Glöm inte Earth Hour ikväll klockan 20.30!!




Göra det jag ska


Mia - Breathe you in


Ryan Cabrera - It's you

Nej nu har jag suttit allt för länge och inte gjort det jag egentligen borde göra! Ska nu stänga av allt annat och göra just det som jag måste..PLUGGA! fuck..

Mingla?

Hemkommen.  Jag och Marie drog till Mingel men hade ingen festkänsla i kroppen idag så då var det bättre att tacka för sig och dra sig hemåt. Beror nog på många saker.. kommer inte gå in på dem nu..

Pizzan idag blev ju riktigt god iaf, plus var ju att vi gjorde allt själva.

Nej jag ska itne sitta här och skriva en lång novell om hur min dag har varit eller massa tankar jag har just nu, då skulle detta ta ett jävla lång tid! Istället ska jag nu krypa ner i sängen, dra täcket över mig och bara sova, skita i allt! Skönt det lät!

Bye bye ♥

Yr höna

Springer runt här hemma som jag vet inte vad, har precis fått mina naglar målade (av mig själv) så nu ska jag försöka att inte gå i något så dom blir pajade...oops där var det redan förstört! Aja syns inte i dimman, där syns vi ikväll va?

Fredas känsla

Minns inte senast jag hade sovmorgon! Har suttit vareviga morgon med vårat projektarbete nu så jag nästan håller på att spy av hur trött jag är på det!

Äntligen fredag säger jag bara!

Gillar verkligen fredagar, då har man hela helgen framför sig. Lite sovmorgon hoppas man på och umgås med lite goda vänner. Bara umgås.
Planerna för kvällen är som lyder; Efter skolan som slutar runt halv 3 beger jag mig mot mataffären och inhandlad smått och gott för kvällen. Efteråt bär det av hemåt för att göra en ruskig städning som säkert kommer bli mitt dagliga träningspass. Ikväll kommer Jessica, Marie och Lilly hem till mig och vi ska göra pizza! Mums fillibabba!



Lite fredas känsla

I'm back!

Oj ett tag sen!

Känns nästan som slutspurten i skolan just nu! Allt skall hinna vara klart innan påsk så det har bidragit till att jag knappt gjort nåt annat på datan än haft uppe Word och fyllt sida efter sida med text. Låter riktigt tråkigt, men har ju som sagt bestämt mig för att försöka det lilla sista som är kvar. Inte deppa ihop, utan ta vara på det sista som är kvar. Man vet ju aldrig vad som händer sen...

Jag har även bestämt mig för en annan sak.. jag skall ändra mig.. inte vara den person som jag nästan har blivit, den jag skäms för. Aldrig i livet att jag vill bli förknippad med sådanna människor, ALDRIG!
Skall börja på ruta ett igen..

Ska inte vara negativ mer här! Snart ska jag dra mig tillbaka till engelska lektionen för att prata lite med läraren och sen kan jag nog gå därifrån. Efter det slutar jag typ, men nepp! Jag har ju mitt kära PA att göra..fuck. Senare idag har vi möte med handboll.. vem vet vad för smaskiga nyheter vi får reda på då! Spännande..


Season-finale

Nu börjar det dra ihop sig!

För sista matchen för säsongen i a-lagströjan! Laddar just nu för fullt här hemma och försöker samtidigt tänka hur jag ska få ihop min tid efter matchen.. mitt liv är då inte alltid så lätt..

Sitter här nu med ena handen målad med nagellack och borde egentligen springa runt som en dåre för att packa ner allt och samtidigt städa litegrann. Istället finner ni mig här, mitt framför datorn, som jag är så van att sitta framför. Som ni flesta kanske märkt..

Nej! Nu är det banne mig dags att lyfta det jag kallar arsle och göra det jag ska!
Hörs av senare! ♥


En bild som för er som inte var där kanske inte förstår. Men påminner mycket om Kroatien för 2 år sedan. Oj vad tiden går snabbt!!

Skatta är bra

Precis hemkommen från en heldag i den "vackra" staden Kungsbacka. Först var det ju skolan , som alltid, sedan bar det av mot Aranäshallen och stå i fiket i två timmar. Efter det träffade jag resten av min familj och gick till Kungsbacka teater för att se trams-gänget och Fredag den 13:onde, jättebra var den! Jag träffade Frida där och vi kom överrens om att detta måste göras om varje vecka! Humöret är nu på topp och det är nog precis vad både jag och hon behöver just nu! ♥



Funderade först på när jag kom hem om jag skulle sätta mig framför datorn där nere och plugga litegranna men nu efter närmare eftertanke tror jag att jag gör ett bättre beslut om jag istället tar och sover en stund. Går upp, kanske, i tid imon och pluggar då. Eller jo det är ett måste!

Sov gott!


Hey hey!

Sitter och diggar smått så länge tills jag får Word på datan!!


Lösning tack!

Oj, idag har det inte blivit nåt inlägg här asså! Kanske för att jag absolut inte har hunnit! Snart tar min stubin slut och jag orkar inte längre tänka mer! Måste ta tag i det, men orkar ju som sagt inte.. nää kanske får börja att bli ännu mer dålig i skolan och skita i det lite.. hmm.. nja kankse inte riktigt annie-style men vadå? orkar man inte så orkar man ju inte, eller?
Vad tjänar det liksom till när man sliter som en åsna och sedan får ett pissigt betyg tillbaka rakt uppkört i ansiktet?! det är bara skiiiit!!

Skiit också att jag inte kan skriva med word på den här datorn!! Det pajar allt med att jag kan jobba med mina arbeten när som helst. Istället måste jag gå till mina föräldrars laptop och be dom logga in sig så att jag kan använda deras!! Lösning tack!

En funderare

Skönt det är när man kommer ut från duschen och känner sig fräsch igen efter ett träningspass på gymmet. Gött att man verkligen tog sig till gymmet och tränade. Nu sitter jag precis och funderar på vad som verkligen MÅSTE pluggas. Det känns som vilket minut som helst kommer jag att somna och med tanke på vad jag skrev tidigare idag kanske det är det enda rätta just nu. Hmm.. får ta en funderare.

Vad tycker ni?

Slutar för idag

Nu känns det som jag har gjort mitt på projektarbetstiden! Precis nu slutar jag!

Ciao! ♥

På lektionstid

Jag har kommit underfund med vad jag egentligen behöver att förändra i mitt liv. Min SÖMN! Det är egentligen en av de bästa sakerna jag vet, att sova. Men ändå sitter jag uppe och håller mig vaken på kvällarna då jag behöver sova. Jag känner att hela min kropp och tanke ligger i dvala just nu och jag har ingen som helst lust till att göra det bättre. Måste försöka att få det bättre, nu är det ju inte mycket kvar! Mindre än tre månader går våra lärare runt och nämner med jämna mellanrum.

Nu slutar min lektion...

16 mars

Nu har jag tillbringat en kväll framför datan, nej faktiskt inte bara en utan två! För att hålla på med musiken på ena och skriva arbeten på den andra. Är ganska nöjd faktiskt med resultatet och hann även skriva en dikt åt en kompis. Kanske något som man ska fortsätta med, att skriva dikter.. hmm ska jag blir en "dikt-Annie"?

Nu ska jag bli lite sådär luddig så flera av er inte förstår vad jag pratar om...idag skulle det bli som förut, eller inte alls som förut men någorlunda tillbaka till normalt. Till en början gick det fint, vid närmare möte blev det lite värre. nu är jag förvirrad...igen!

Nej nu kurrar magen igen! Jag äter som en häst just nu! Äsch tränar bort det sen ändå. Så får nog gå ner och göra mig en macka innan det är dags för nåra timmar sömn. Det är rejält efterlängtat.


As usual

Skönt de där dagarna då solen tittar fram och man känner att det sakta men säkert blir allt varmare ute! Då börjar man tro på att det verkligen kan bli vår snart! Det finns något hopp..
Snart kanske man kan dra fram de där vårkläderna som hänger där så fint och väntar.

Nej nu borde jag verkligen ta tag i de där skolarbeterna som behövs göras! Kan det inte vara klart snart så man slipper allt. Börjar verkligen känna att det börjar ta emot att gå till skolan nu och jag är mest inställd på att få alla uppgifter in och vilket betyg det blir på det bryr jag mig inte om!

Ska göra ett försök nu. Återkommer väl senare antar jag, as usual! ♥

Vanilla ice

Nu är jag hemkommen och har precis gjort hårinpackning, något som är väl värt!

Ännu en ny vecka har börjat och den blir inte mycket lugnare än vad dom senaste veckorna har varit! Varje dag man sätter sin fot i skolan är en ny dag där man går från lektion till lektion med stress över att det är saker som måste bli klara i tid. Varför?!


Kände bara smått för att lägga in nån bild..

Nu har jag tänt mina vaniljljus så det doftar ljuvligt i rummet. Ska gå och göra mig en kopp te och lite mackor och sedan ska jag softa framför tv:n en stund. Sen är det dags att sova i den nybäddade sängen. Finns det något bättre?!

Lite tid som blev över

Sitter bara bort min tid i skolan just nu! Hänger kvar för att göra lite projektarbete men det har mest slutat med att jag och jessica satt och åt vår lilla medtagna middag.

Sen är det dags att dra sig mot hallen. Mycket tidigare än när min träning börjar. Orkar inte sitta där som värsta fanet av de som tränar innan. Någon som kan hålla mig sällskap?

Can't reach you

Har spenderat en hel dag i Aranäshallen och spelat match och sedan tittat på herrmatchen. En heldag helt enkelt!
Vår match slutade med en snurplig förlust med bara ett mål, men sedan spelade herrarna och vann över serietvåan med säkert 10 mål. En sådan herrmatch vi har blivit vana att se detta året. Det blir nog inte lika enkelt nästa år i elitserien...

Så nu sitter jag här hemma och funderar på att äta lite god glass innan det börjar närma sig sängtime. Jag borde egentligen kanske sätta mig med lite projektarbete men då måste jag fråga efter den andra datan eftersom word inte längre fungerar på min dator. Så om det finns nån vänlig själ därute som känner att den vill hjälpa mig att fixa det till min dator kan ni väl höra av er. Haha..

Nu väntas en ny vecka med nya utmaningar. Bring it on! ♥

Fotot på Ludvig

Förresten här kommer bilden på Ludvig som jag har lovat er. Bilden är inte den mest smickrande på mig men det bjuder jag på eftersom Ludvig är huvudpersonen i fotot!



Min fina Ludde Kudde ♥
Det är min sysslings son

Saknaden

Jag har kommit underfund med en sak...

Saknad suger!

Ja faktiskt! All sorts saknad suger faktiskt. Det jobbiga är att jag under ett tag nu och för tillfället hela tiden går runt och känner en viss saknad. Jag kan inte heller sätta ord på vilket det är, men jag tror mig veta vad det är. Är det kanske så att man ska känna en saknad för att kunna uppskatta när tillfället eller chansen väl dyker upp? Sånt lär man sig aldrig i skolan!

Det jobbigast just nu är alla de små sakerna som hela tiden dyker upp påminner om minnerna. Även stora som små, men varför  tog jag det inte på allvar när det var precis framför mig?! Varför uppskattade jag inte och bestämde mig hur jag ville ha det?!  Nu är det borta och jag vill så gärna göra något åt det, antingen få det ogjort eller lyckas återvända till förr. Vågar jag ens hoppas...


Blandad kompott

Har precis slagit mig ner i min säng efter att suttit med familjen och tittat på Melodifestival-finalen. Jag förstår inte varför man fortsätter att vara med i tävlingen och tro på att Sverige för en gångs skull skall ta hem segern ännu en gång. De senaste åren har ju bevisat att det kanske aldrig kommer hända igen! Jag förstår inte varför man bara inte har dom här deltävlingarna och finalen och sen är det över. Då är ju alla nöjda!

Jaja...

Igår var vi hemma hos Oliva eftersom hon fyllde 19 år!! Stort grattis till dig! Det var trevligt sällskap och god mat. Därefter bestämde vi oss efter om och men att dra en sväng förbi Pontus, men där somna jag och kände att det nog var dags att dra hemåt igen för att sova.


Marie och Jessica


Jag och Oliva

Fotona är tagna från Jessicas blogg..
Idag har dagen mest bestått utav plugg och sovande!

Rusa vidare

Springer runt och gör mig iordning. Snart är det dags att dra till Jessica och sedan åka vidare till vår kära vän Olivia som idag fyller 19 . Blir lite festligt och fint! Kvällen avslutas väl med lite dans kanske om jag får önska!


Bjuder på den bilden, haha!

Det var då inte många som läser min blogg.. en kommentar. Fast ser ju att det är fler.. jaja!
Nu ska jag rusa! ♥

Läsare

Förresten. Hade vart kul att få reda på några av er som läser min blogg. Kan ni inte bara skriva en liten kommentar. Vore superkul att veta!

Puss på er! ♥




Ludde Kudde

Sitter just nu och pluggar för provet imon som egentligen borde har gjorts för flera timmar sedan. Istället har jag spenderat några timmar hos min syssling Frida som fick en son för ca en vecka sen. Ludvig heter han! Supersöt somnade i min famn! Bilder kommer kanske imon om jag hittar sladden för att lägga in det på datorn.

Nu har jag så sjukt mycket i skolan att jag nästan spyr på det och inte orkar med mer snart! Vill bara dra täcket över huvudet och försvinna. Bättre blir det ju inte att vissa andra saker känns skit också...

Ludvig kom hit nu och trösta mig, du är min lilla snuttefilt just nu! ♥

10 mars - plugg

Behöver nästan vantar när jag ska sitta här hemma och plugga och kolla runt på datan! Så iskallt känns det som det är. Klart är det inte så himla kallt men jag undrar om jag kanske inte är påväg att bli sjuk. Är i alla fall sjukt trött om det räknas...

Ska egentligen plugga en del rättskunskap eftersom vi har prov i det imorgon! Orkar inte med skolan nu! Känner inte att jag tillför något där ändå och är bara trött hela tiden..

Dessa ord får avsluta mitt inlägg just nu, höres senare! ♥
"You don't know what you got till you're missing it a lot..."


Fuck puck..

Även om solen lyser utanför fönstret kan jag inte se det positiva. Jag ser i stället att det är jobbigt att gå runt och kisa hela tiden utomhus. Egentligen borde jag ju se det positiva, vad är felet på mig? Hmm jo det kan väl vara att man har en sådan där jävligt jobbig dag som inte vill försvinna vad man än gör. Visst finns det ljusa stunder under dagen men man faller med jämna mellanrum tillbaka i dom jobbiga tankarna som är för jobbiga att ens nämna.

Ni som känner mig vet vad det är och om ni minns ett av mina äldre inlägg förstår ni varför dagen är som den är. F-A-N!

Snart ska jag och Jessica packa ihop, dra till Mölndal tillsammans med Andrea och gå på en sommarjobbsmässa. Håll tummarna för mig! ♥


Är det måndag imorgon IGEN?!

Jag var ute och gick tidigare idag. Tänkte att jag inte skulle gå ut och frysa för en gång skull så jag drog på mig vinterjackan som jag hade på utgången igår, för då skulle jag också vara smart och inte frysa..
Jaja tillbaks till mitt riktiga ämne. Det var varmt ute!! Nu är det verkligen konstigt om inte snön kan försvinna snart eller knopparna komma på buskar och blommorna börja växa från marken. Åh vad jag vill ha vår nu!

Just nu försöker jag sitta och skriva CV för att ha något att lämna in på en mässa jag skall eventuellt gå på nu i veckan som kommer. Jag hade en CV som jag skrivit för evigheters sedan.. så nu var det allt dags för att skriva en ny för att förnya sig lite. Frågan är bara om jag lyckas få med någon bild på denna..

Nu borde jag verkligen sätta mig med pluggningen med rättskunskapen. Orkar inte!!
Är det måndag imorgon igen?!?!?!

Vaknat

Vaknat, somnat om, vaknat igen och nu sitter jag här! Lagfesten igår var fin. Nästan alla höll vårat motto, ALLA SKA TILL INA och ALLA SKA TILL PARKLANE. Det var fint, kvällen var fin, umgänget var fint..hmm.. ja toppen!
Under kvällen hann jag dansa en massa, dricka fina drinkar, snacka med go värmlänning och mycket mer...

Idag skall här pluggas inför provet i veckan, lika bra så att säga. Funderar på att se om det går nåra matcher nere i Aranäshallen idag och kolla. Bara för att få nåt annat att göra.

Blää..skulle precis dricka te ur min kopp som jag har stående brevid datorn och upptäcker att det blivit kallt. Fy bubblan vad äckligt!!

Göra vad jag ska

Ända sen jag vakna imorse har jag faktiskt gjort det som jag ska. Skrev en "att göra-lista" igårkväll innan jag skulle sova bara för att jag inte skulle glömma något och det blir bara mindre och mindre kvar på listan. Det jag fruktar mest på den där listan är pluggningen som måste påbörjas snart. Nej nu får jag änna ta och dammsuga mitt rum lite snabbt. Sen är det också dags för lite peeling och fotbad. Det kanske man kan göra samtidigt som man pluggar, nu fick jag precis en snilleblixt! Gött när man får sådanna...

Imorse fick min kusin, Robert, en son!! Ian skall han heta! Grattis (om du nu skulle få för dig att läsa detta..)
Roligt att både min syssling och kusin har fått barn så nära inpå varandra! Och båda fick pojkar! Det är något som ligger i släkten tror jag... då är det lite kul när dom blir så glada när det kommer en tjej.



Sleepingtime now?

Nu har jag spenderat ännu en kväll med att göra det som jag egentligen inte skulle göra och nu är det så väl som försent för att sätta igång med det ändå. Så får bli en tidig morgon för mig istället och verkligen göra det som skall göras. Imon kväll blir det inget annat en hederlig Lagfest! som gäller och på söndan mår jag väl som jag förtjänar antar jag och sedan bär det av till min syssling som fick en son nu i veckan. Ska dit och krama lite extra på honom! ♥

För att jämna ut det lite skall jag gå och lägga mig nu, så har jag sovit de där åtta timmarna imon runt halv 7. Tror ni jag kommer upp då? Hmm....

Toppen med fredag

Nu är det fredag igen! Alltid lika skönt när man slutar den där sista lektionen på fredas eftermiddagar och man går mot pendeln. Idag var det dessutom sol vilket fick det att kännas extra skönt. Dessvärre var det inte lika varmt i luften men som tur var drog jag på mig min vinterjacka imorse så om överkroppen frös jag inte ett dugg!

När jag väl kommit hem och fått i mig lite godsaker i magen kom jag på att jag verkligen behövde ett par nya skor till morgondagen och lagfesten. Jag lyckades i alla fall övertyga mamma om att köra mig ner till Kungsbacka och när jag äntligen hade funnit skor som jag kan använda i morgon upptäcker vi att vi båda hade åkt ifrån pengar och bankkort. Hmm.. jaja det var bara att lägga undan skorna och komma tillbaka imorgon istället!

Positivt och negativt

Både hänt positiva och negativa saker idag.

Börjar med det negativa så man kan avsluta på en positiv slutpunkt. Vi spela match idag och det gick käpprätt åt helvete! Inte blir det bättre utav att jag tycker att min egen insatts nästan var i botten av eller t.o.m. under min lägsta nivå. Jag orkar nästan inte skriva mer om det här ens för att det är för jobbigt. Istället tar jag det postivia.

Det kan inte ha undgått någon att det var sol framme idag! Om bara den lilla kyla som fortfarande håller i sig kan försvinna kan man äntligen börja ta på sig lite roligare kläder och blir lite färggladare! Vår, du är välkommen nu!

Svårt att beskriva

Varför sitter jag här när jag egentligen behöver pluggag till ett prov som jag har imorgonbitti?! JO för jag inte orkar annat! Nej men direkt efter detta inlägg ska jag städa ihop här på nedervåningen och sedan börja läsa lite på religionen innan det är dags för att sova. Behöver egentligen plugga i helgen också men det får jag se hur det blir med den saken...finns så mycket annat roligt att göra!!

Jag vill idag ännu en gång be om ursäkt! Idag är det inte en ursäkt som skall gå till en speciell person men ni som läser detta, och känner er träffade ta åt er, som fan!
Jag är världens sämsta människa när det kommer till att beskriva saker, förklarar mig när jag sagt saker som jag inte tänkt mig för innan! Det är så jävla jobbigt när något dumt slinker ur munnen och man vet inte på vilket sätt man ska förklara att det verkligen inte var så man menade att det skulle låta! Ni/du skall veta att jag verkligen inte menar det på det sättet och jag hoppas verkligen att ni/du kan förlåta och glömma...♥

1 mars

Nu om nåra saker som har hänt idag...

det var riktigt segt att ta sig upp imorse då kroppen inte riktigt ville göra som hjärnan tänkte. Tog mig i alla fall igenom dagen någorlunda bra och kom hem för att laga snabb mat innan det bar av ner mot Kungsbacka stad igen där träningen väntade. Tror nästan det hade vart bättre för min del om jag hade stanna hemma istället, då kroppen som sagt var riktigt seg.

Nu sitter jag här framför datorn och har ännu inte duschat efter träningen! Kalla mig gris om ni känner för det men att med en gång gå in i duschen när man kommer hem från träning är inte det lättaste. Tror i och för sig att jag ska ta mig i kragen och göra det snart. Sedan sätta mig framför tv:n en stund med min chipspåse..mm!

Idag fick min syssling Frida en pojke!! Grattis!!!!

Uppdatering om min vardag

Oj oj! Nu har det gått hela två dagar sen jag skrev några små rader här! Vad tiden flyger iväg!

Dagen igår går nästan inte att beskriva i ord...men jag skall ge det ett försök! Vaknade relativt tidigt och insåg att jag behövde ta en pendel som gick två timmar senare. Sedan var det dags för match. Vilken rysare det blev, men vilket stöd vi fick! Otroligt kul att spela då när man känner trycket från läktarn och märker hur taggade alla är på plan för att vinna. Skönt var det även att man spelade innan den omtalade herrmatchen som skulle äga rum i samma hall bara någon timma efter våran. En STOR ursäkt vill jag skicka ut till min kära vän Pao som var underbart snäll och gick och beställde mat för mig fastän hon hade en massa annat att göra! (Om du läser det här; nu när du har sjukt mycket att plugga..ring mig bara så hämtar jag mat åt dig och levererar den till din dörr..jag lovar!)

Nu över till herrmatchen igen. Jag var supertaggad för att se hur herrarna skulle spela med alla förväntningar som de hade på sig, men under matchen började jag bli mer och mer trött. Kan nog berott på att det var supertrångt och rumpan kände snabbt träsmak! När det återstod ca 5 min av matchen skulle vi gå ner till planen, ta varsin guldhjälm och placera den på spelarnas huvud!! Inte lättaste uppgiften att hitta någon som ville ha den när det utbröt hysteri ute på plan efter slutsignalen. Sen fick jag spruta lite skumpa också vilket var härrans kul!!

Efteråt vankades det fest, självklart! Det var fint fint men fick tyvärr avslutas tidigare än planerat då sista pendeln gick hem och jag var tvungen att ta mitt ansvar för huset och som syster..


Elitserien nästa år, UNDERBART!!



Jag tror jag skall börja skriva i ett nytt inlägg nu istället för att berätta om denna dagen. Annars blir det för långt och läsa och jag vet själv att jag inte gillar att läsa inlägg som är allt för långa och inga stycken. Är jag skadad från svenska lektionerna i skolan kanske?

RSS 2.0