Mycket som gjorts idag

Nu var det hela två dagar sedan ett inlägg dök upp här på bloggen så nu tänkte jag att det var dags. Söndagen var lugn och fin, det var mors dag och resten av familjen som hade varit bortresta under helgen kom hem.

Idag var det måndag igen och egentligen är det ingen speciell skola nu, betygen sattes i fredas. Så idag hade vi bara en lektion (tittade på film) och sedan begav sig jag, Frida, Jessica och Marie oss till ICA för att inhandla lite lunch och sätta oss i solen för picknick! Jättemysigt! Efteråt inhandlade jag och Frida saker till Champangefrukosten och flaket. Måste medge att vi är ritkigt duktiga på att hålla budgeten! Sedan var det chill hos Frida ett tag innan Jessica hämtade upp oss för att vi sen skulle till Åsa och grilla tillsammans med klassen. Kunde nästan inte blivit bättre och om jag får säga det själv så var jag inte fy skam på volleyboll.. eller har jag fel?

Nej nu ska jag ta och stänga av datan en stund.

Allez Olla Olé

Myskäll med mami och vi både känner oss smått trötta så det är nog snart dags att tacka för sig och sova en stund. Tidigare tittade vi på en mycket spännande match mellan Ciudad Real och Kiel där Kiel kunde stå som vinnare när slutsignalen löd och nu väntar alltså Barcelona i finalen och efter den kan man förhoppningsvis kora Kiel som vinnare utav Champions Leauge 2010! Hoppade av lycka och kunde knappt sitta still i slutminutrarna av matchen.

Just nu sitter vi och smålyssnar på eurovison song contest, men det är inte mycket som får oss att gilla det mycket mer. Dock är det ett bidrag som har fått oss på mycket bättre humör och jag kan nästan slå vad om att det kommer vara en av sommarplågorna i sommar!! Det kommer definitvt spelas flitigt på min spotifylista!!


Gratis är gott, eller?

Har inte haft tid att sitta framför datorn mer än att sätta på lite musik och spela högt i köket. Jag och mamma har hela dagen förberett för studenten och bakat, städat och handlat in en del saker. Det är mycket som skall göras och det är långt ifrån klart!!

Kvällen/natten igår var prima, hade riktigt kul och gratis är alltid gott. Eller har jag fel? Att man blir förknippad med studenter och blir bjuden på shots  säger man ju inte nej till precis. Tänk att nästa vecka är det vi som kan sitta där och sjunga och skrika av lycka att vi tagit studenten.

Som sagt så är det mycket som måste bli klart här hemma innan runt 40 gäster kan ta sig in i lägenheten, så då får jag nog fortsätta med städningen och matlagandet. Ikväll blir det mys med bara mig och mami också eftersom resten av familjen är bortresta!

Ta hand om varandra

Gute Nacht

Haft en ritkigt fin kväll/natt med fina flickor! Ska sova, ögonlocken hänger som betong, luktar sprit och håret är ganska slitet. Imon ska jag upp tidigt för att befinna mig hos frisören och ändra frisyr. Ni får se imon på resultatet .

Ciao mina kära vänner, ni vet vilka ni är♥

What about me?

Igår kom min kära vän Lilly över och vi mös lite i solen med lite öl och musik från spotify! Underbart var det! Dock när solen hade gått ner, var det inte längre lika behagligt att sitta ute.

Idag har jag haft en av de mest värdelösta skoldagar ever! Jag "sket" i dom två första lektionerna för där skulle vi få reda på betygen som jag redan vet. När jag väl kom till skolan var det för att lyssna på en redovisning och se film, dock var vi bara sju pers eller nåt på lektionen och fyra utav dessa skulle ställa sig fram den s.k. klassen. Vi sket i det och istället såg vi en film som heter Deer hunter , se den aldrig! Den är verkligen dålig och hemsk. Klarade knappt av att sitta kvar inne i klassrummet. Det återstår en och en halvtimma på den filmen..funderar på att ta ledigt mer? Yes..

Nu ska jag börja göra mig iordning för senare blir det utgång med några fina flickor! Vad blir det för något man hittar i garderoben idag då? Förslag?

Vill du?

Någon som vill joina mig på min baksida med lite skön musik och knäcka en öl eller två?

Fortfarande lite seg

Är fortfarande rätt så seg efter tisdagens bravader, men i skolan går vi och taggar för studenten! Jag och Frida snackade ihop oss om vad som kommer att ske på morgonen den 4 juni. Oj oj oj, vad den dagen kommer att vara speciell!

Fick papper idag om att jag är inbokad för både teoriprov och uppkörning. Nu börjar allt bli verkligt!! Hoppas, hoppas, hoppas att jag får mitt kära körkort nu i sommar.

Nej nu får jag ta och fortsätta med min städning!
Hörs senare mina vänner ♥


Älskar bilden!!

Nu var det våran tur..

Varför blir alltid dagen efter en stor dag lite konstig. Man känner att man inte är med på noterna och bara flyter med i vardagen som man är så van i att följa. Har suttit ett tag framför Facebook och det slutar aldrig att pluppa upp uppdateringar om att man har blivit taggad i kort eller att mina kompisar har det. Det kan jag i och för sig förstå när det var så fruktansvärt mycket folk i badhusparken igår!

Baldagen var alltså äntligen här och när vi hade dragit på våra fina klänningar sprack himlen upp och solen visade sig för första gången på hela dan. Kunde knappt blivit mycket bättre!











Ja, här får ni lite smakprov på hur jag själv och mina vänner såg ut i parken och hemma.

Nu ska jag ta och äta litegrann och sen är det dags att nana, en sista jobbig skoldag och sedan chill för resten av slanten!


Idag är det bal

Har precis lagt på baslagret på naglarna och sitter och trycker lite försiktigt på tangentbordet. Idag är det bal! Tror dock inte att någon som läser denna blogg har undgått detta. Hoppas bara att vädret är bättre i Kungsbacka än vad det är här just nu. Jag borde nog fortsätta med min städning och iordning görande eftersom jag ska till frissan om ungefär en och en halv timma..

Skriver kanske en rad lite senare ♥


Törnrosa säger tack och godnatt

Nu är det banne mig dags att tacka för sig, imon väntar en fullspäckad dag utöver det vanliga!
Dock gäller det att ta dagen som den är och ta vara på den. Ingen stress ska förekomma eller irrande runt som en yr höna!

Imon är det bal!

Allt är klart nu!

Hur underbart är det inte att kunna säga , nu är allt över!  Inte en enda skoluppgift att lämna in och ingen redovising kvar. Allt är klart nu , nu är det bara time för chill i skolan och det ska bli så underbart. Att bara ta vara på den sista delen av skolan och bara vara!

Imon är det dags för bal!! Sjukt konstigt! Hoppas bara att vädret blir bra nu.. det är väl delade meningar om det.. Det blir en lång dag imon och är nog inte hemma förrän småtimmarna , men så ska det vara ..längtar!! Ska inte låta smådetaljer eller tankar förstöra min dag..ingen ska få förstöra den.


Ke$ha - Your love is my drug

Back home

Nu är jag hemma igen efter en riktigt solig och skön dag uppe på landet tillsammans med familjen.
Har blivit lite solbränd men hoppas att det inte är lika rött på tisdag då det är dags för balen!! Imon har man det riktigt sista sakerna i skolan och sedan kommer det bara vara chill.. otroligt konstigt!!


bild jag tycker beskriver helgen ganska fint..

Har hört att det här fina vädret ska snart bytas ut mot kallare dagar och tyvärr kanske en del regn..men det kan väl inte stämma? Vill verkligen inte stå där på tisdag i balklänning och regn som bara öser ner. Då hoppar jag snabbt in i en av bussarna.

Nu ska jag ta och öva på en av de sista redovisningarna
Ciao so long! ♥

Nu drar jag

Nu drar jag upp till landet över helgen så det kommer inte komma något inlägg från min sida fram tills på söndag.
Sakna mig inte för mycket

Friday, I'm in love

Freeeedag! Underbart men vädret verkar ju inte vilja hålla med, dock ska det vara lite varmt i luften så får inte dra på sig för mycket kläder ändå. Inga planer inplanerade för helgen och det känns faktiskt ganska skönt. Om det blir fint väder vet man ju att det blir en dag i solen.

Ska snart dra mig mot skolan. Inte mycket kvar nu!! Har redovisning idag som jag inte ens har övat på, hur ska detta gå? Så länge sitter jag och lyssnar på lite skönt musik som gör en glad.. sommarplågan?



Kat DeLuna - Push push

Det blir fint

Varmt som sjutton var det idag, har både hunnit med lite lättare solning utanför skolan och sedan var det dags för åska och muller samt regn! Varmt var det i luften i alla fall så man fröst aldrig.
Följde med mami ner till Kungsbacka och fick köpt ett svart tublinne och ett diadem som jag eventuellt ska ha på min student! Finnemang!

Skrev klart mitt naturarbete och har sytt in min balklänning så den sitter bra och nu sitter jag i ett rum som äntligen börjar att bli någorlunda svalt så att man tillslut kan få sova litegrann. Orkar egentligen inte upp till skolan imon och det känns verkligen inte som det är skoldag imon! Börjar jag redan få sommarlovs-känsla? Fast kan jag kalla detta sommarlov? Ska jag jobba i stort sett hela sommarn, det blir fint!

Det känns som en dröm

Utanför fönstret dundrar åskan med jämna mellanrum och här inne i köket sitter jag nu med laptopen i högsta hugg och försöker skriva klart en av mina sista inlämningar. Skrev mitt sista prov idag! Skönt, men det kändes sådär när man inte öppnade boken förrän så sent som igår...

Sitter just nu med en jäkla naturkunskaps dagbok som måste bli klar idag och min mamma står nu bakom mig och gör iordning maten. Mums! Jag är jättehungrig! Senare kommer Helena hit och skall hjälpa mig med min balklänning som skall sitta som en smäck på tisdag nästa vecka. Jag förstår ännu inte att det är bal och student snart, kan nån nypa mig för det känns som en dröm!

Borde ha panik

Varför sitter jag framför den här jäkla datan när jag egentligen borde sitta och ha panik över att jag inte har pluggat klart allt än för historiaprovet imorgon!
Måste ta mig i kragen och göra detta nu, ska ju upp tidigt imon med. ORKA!

Dags för krubb

Nu har klockan slagit tre och det är dags för mig att göra lite mat för det kurrar ordentligt i magen. Har suttit ute i stort sett hela dagen och pluggat och jag har fått gjort en hel del. Lite färg har jag lyckats att få också! Wiie! Man vill ju inte stå som ett spöke i balklänningen om mindre än en vecka!

Måste som sagt göra mig iordning och laga mat innan det är dags för lite träning!
För er som undgått att titta ut, men det tror jag är ytterst få har gjort.
Det är varmt ! I skuggan hos mig är det 24 grader!!


En nöjd morgon

Jag är faktiskt nöjd med vad jag har fått gjort sen jag gick upp imorse vid halv 9 tiden. Men vart försvann det fina vädret?! Jag satt ute och åt frukost och började så smått att börja öppna historiaboken men då kom det bara en massa moln som förstörde hela stämningen. Så nu sitter jag här i köket och väntar på att solen skall dyka fram igen och jag ska springa ut till solstolen...nej kanske inte så dramatiskt.

En väldigt god nyhet är att jag har fått igång min vanliga mobil igen, tyvärr saknas dock alla kamerabilder som jag tagit, musik, videoklipp och teman.. men men, den är tillbaka i alla fall!

Nej nu ska jag fortsätta på den bana som jag startade imorse, få allt skolarbete gjort och bara njuta utav resten av dagen. Senare blir det träning, men jag lär väl återkomma med ett senare inlägg idag.. som vanligt.


It's gonna be a long night

Har varit hemma från släktkalas i drygt en och en halvtimme. Sedan dess har jag börjat och skriva lite mer på rättskunskapen så jag slipper att sitta så mycket med det imorgon. Då har jag en ledig dag men det är redan fullspäckad med en massa saker som måste och skall göras!

Det blir nog en lång natt för mig, skönt att man kan sova ut lite imorgon!
Sov gott mina kära vänner! ♥

Känner man sig som vuxen?

Oj oj, vilken dag det har varit. Nej det har faktiskt varit som en rätt vanlig skoldag. Fick dock vänta en rätt så lång stund för att mina sista lektioner skulle börja, men vad gjorde det när vädret var så skönt? Tog en promenad med min vän Lilly och hann då också gå förbi körskolan och säga till att nu, äntligen, kan dom boka mig för teori och uppkörning. Åh vad jag vill ha mitt körkort!

Oj, vad tiden springer iväg! Nu måste jag rusa och hitta några kläder att ha på sig till släktkalas som vankas hos min syssling Sofia som fyller 14 år. Tänk när man ändå var så liten. Det var några år sedan, men känner man sig som vuxen? Svar Nej!


Spenderar min tid här

Hejsan allihopa! Idag är det ju underbart väder ute, från att man trodde att det skulle bli smått mulet och tråkig dag så har det istället utvecklats till mycket sol med en del moln på himlen. Ganska okej ändå må jag säga!

Sitter mest och spenderar min tid med att vänta på dom två sista lektionerna, ganska chill och senare ikväll väntas släktkalas. Blir svårt att hinna med lite plugg däremellan men det har man fixat förut så det skall väl kunna gå denna gången också...

Har börjat inse att det verkligen är jättelite tid kvar som jag har att gå på denna skolan. Sen ska lman inte återvända till den säkerheten som det ändå har blivit.
Men fan vad kul det ska bli med student!!!

Ett steg närmare körkortet

Jag klara fas F !!!


Helt otroligt

Två lektioner idag och sedan bar det av in mot den stora staden, Göteborg! Där spenderade man upp emot två timmar med att lyssna på ett mål i tingsrätten. Intressant och mycket att ta in och anteckna! Efteråt fick vi vänta i när intill två och en halv timma på resten av våra kamrater i klassen som satt och lyssnade på ett annat mål som tog oerhört mycket längre tid!

Där satt vi alltså och väntade på centralen i, som jag tidigare sa, två och en halv timme. Men det var allt annat än tråkigt, i alla fall den sista timman. Träffade nämligen en söt pojke jag snart har pratat med på nätet i fyra år men aldrig träffat, Andreas "Ribban", eller 22.an som han själv vill bli kallad. Jättekul att äntligen träffas och helt sjukt att båda upptäckte varandra bland allt folk på centralen!

Nu ska jag hjälpa mamma att köpa present till min syssling som fyller år imorgon.
Ciao so long! ♥

För en stund

För en stund
Så förstår jag inte vad jag tänkte på
Då jag såg dig som mitt allt
Då jag inte ville ha någon annan
Då jag inte trodde någon annan skulle kunna vara lika bra som då

Idag föll poletten ner
Idag insåg jag att den människa jag en gång kände
Den finns inte längre kvar där
Den jag en gång var förälskad i
Den jag önskar att jag kan få tillbaka

Det får mig, att med lite lättare mod
Leta vidare
Och inse
Att det faktiskt finns en bättre därute

Gör det nu inte svårare
För det har redan varit ett helvete
Tror inte att du kommer göra det
Men framtiden kan ingen utse

Vill ha personen du var igår
Inte den du är idag


Geggiga handbollsplaner

Äntligen hemma! Har varit en lång dag och nu är jag tillslut hemma och har fått tagit en varm dusch och lite pizza i magen. Nu väntar snart att krypa ner under täcket och sova, ska bli så underbart skönt! Efter att ha spenderat helgen på geggiga handbollsplaner och kommit hem med en silvermedalj är man inte mer än rejält trött och önskar inget annat än att få en ordentligt och skön massage.

Nej nu ska jag ta och stänga av datorn och vila ögonen lite. Ska bli så sköööönt att få sova!

Frustration!

Åååååh skulle precis räcka mig efter mobilen och skicka ett sms, men NEJ har ju ingen!!!!

Resultat efter dagen

Efter dagen så är resultatet två oavgjorda och en vinst! Har både hunnit med att spela handboll och gyttjebrottning, min vita matchtröja är nu istället brun. Regna gjorde det i massor under en match och det låg fler spelare på marken än vad det stod. Ingen riktigt rolig match eftersom man knappt kunde stå på fötterna.

Till sista matchen fick vi reda på att det laget hade dragit sig ur och istället hann jag då hem, ta en varm efterlängtad dusch. Därefter bar det av till Aktiviteten i Mölndal för att kolla på när brorsan spelade basket festivalen, dom vann kvarten så imon väntar semin (kanske ska kolla på). 

Något tråkigt som har hänt idag är att min mobil har pajat! Den har blivit fuktskadad så hela skärmen är blå och man ser hur det har runnit in vatten. Seg som satan är den också!  

Ska snart äta tacos och äta lite annat gott. Sen väntar sängen för imon väntar match och samling vid åtta. Shitto pommfritto!

Time for AO

Uppe med tuppen! Snart ska jag packa det lilla sista ,sen bär det av mot Kungsbackas alla fotbollsplaner som nu har förvandlats till handbollsplaner. Här skall spelas Aranäs Open!!

9.00     Dalhems IF - HK Aranäs
(Plan 4)
11.30   HK Aranäs - Särökometerna HK (Plan 1)
14.00   Önnereds HK - HK Aranäs (Plan 3)
16.30   HK Aranäs - Partille IF (Plan 1)


Aranäs Open för två år sedan

Annorlunda utseende på annan data

Hej alla mina läsare! Sitter inne på min brors dator och den är smått annorlunda från min egna. Hemsidorna ser inte ut som de ska och definitivt inte texten på den här hemsidan. Ser ut som jag skriver en massa men om jag skulle skrivit på min egna skulle jag inte fått ihop mycket text än! Vi sitter och lyssnar på go musik från Spotify, men just nu höll reklamen på att ta kol på oss. Båda måste upp tidigt imon eftersom vi båda har cuper att spela. Vi tackar nu för oss och hoppas ni får en trevlig fredas kväll!

Briljanta idéer

Nu är jag hemma från en kväll och natt med min bästa vän. Blir en del plugg idag för att slippa det senare i veckan.
Sen får vi se om jag kan ta en sväng och titta på min bror som spelar basketcup. Att jag inte har körkortet nu! Ja men nu kom jag ju på den briljanta idén att jag ska sätta mig och göra lite bilteori.

See you later ♥

Kvällen är ung

Nu är vi inne på småtimmarna och jag är inte alls så full att jag flera gånger får gå tillbaka och rätta till allt jag skriver här , nej nej! (100% ironisk)
Efter att det inte blev någon utgång för mig och Jessie idag så blev det istället en mycket lyckad hemmakväll.
Fan vad jag älskar den bruden!!

Tror det inte riktigt hade gått rätt till på krogen idag om jag hade gett mig ut där. Var sveentrött efter arbetet på Aranäs Open idag och efter några timmar efter det , lite träning utomhus. Shitt pommesfritto vad jag har kommit igång igen!

Nej nu ska jag återgå till vårt kära partajande! Ni borde vara med . vi befinner oss på viktorsväg....

13 maj

Alldeles snart skall jag göra mig iordning för att åka ner till Kungsbacka och jobba några timmar. Hoppas för guds skull att det inte regnar eller blåser kallt!
Vad ska man ha på sig?

Morgondagen väntar

Imon blir det upp tidigt för man skall jobba och göra iordning inför Aranäs Open i helgen. Hoppas bara inte att vädret är förjävligt och att det pissregnar och är kallt som det vart idag! Då orkar jag inte jobba i nämare 4 ½ h ute!

Så då är det nog dags för mig att stänga av datorn en stund!
Vi hörs imon mina vänner! ♥


Kampen om att överleva

Hade en riktigt skön sovmorgon imorse. Vaknade en timma innan jag skulle bege mig till Jessica för att få skjuts till skolan. Några minuter efter att jag tvingat mig upp från sängen får jag ett sms av Jessica som meddelar att hon står utanför och väntar på mig. Mitt hjärta slog fortare än fortast, men som tur var det hon som hade tagit fel på tiden och var en timma för tidig! Hon höll mig sällskap istället vilket var väldigt mysigt!

Slutade vid 12 tiden idag eftersom jag inte längre behöver ha någon projektarbet som blev klart igår! Skulle försöka få tag på en Lindälvtröja för at kunna gå på "Kampen om Kungsbacka", men dom var slut..
Är det någon som har en sån som kan tänka sig att ge bort den? (a)

Mötte upp min vän "pluppen" Emma som till varje pris ville gå och kolla på kampen. Det blev en svettig och panikslagen Annie som tillslut lyckades tryckas in i Aranäshallen, men efter en halvtimma av kampen stack hon och jag. Vi var allt för hungriga och det kändes väldigt konstigt att sitta i fel klack, med fel tröja.

Efter lite mat och snack med Emma (som var behövligt) var det dags för min första handbollsträning på lite över en månad. Det var småsegt men ingen riktigt jobbig träning. Dock var det väldigt roligt att träna med vissa som jag inte tränat med på väldigt länge! Kan nog bli mer träningar där framöver...

Nu sitter jag i alla fall här framför tv:n och kollar på Anna Anka söker assistent.
Blir lite krubb på det också.
Skriver mer sen
Bye♥

11 maj - kväll

Jag har faktiskt gjort vad jag ska! Skrivit klart ett arbete som skall in imorgon! Lycka!!

Somebody once told me

Var jag på handbollsplanen idag? Icke sa nicke, förbannade förkylning! Ska nog ta mig en sväng ute sen i alla fall...efter att jag gjort en del mer på mitt filosofiarbete som skall in imorgon. Varför gör man alltid saker i sista sekund? Hmm.. jo för att det är hur mycket som helst som skall göras och man hinner bara med vissa saker.

Imorgon är det i alla fall sista dagen denna veckan i skolan, hur skönt som helst! Helgen älskar vi, speciellt när dom är lite extra långa!



Om ni inte har sett The Notebook än, GÖR DET!!


Vad ska jag äta idag?

Sitter nu med tjugo färdiggjorda chokladbollar som jag skall lämna in senare i veckan för aranäs open. Vet i och för sig inte om alla kommer att finnas kvar då, men det är väl bara att göra nya annars. Orkaa!

Idag kan jag bocka av ännu en sak från saker som skall göras denna veckan. Redovisningen av projektarbetet är över!!! Igår kunde jag ta bort naturen, religionsinlämningen och rätts provet. Underbart gött! Bara mindre och mindre saker kvar att göra. Läskigt!!

Nej nu måste jag göra lite mat till mig själv om jag ska orka att sprigna runt litegrann på handbollsplanen idag.
Men vad ska jag göra för mat?

Det gör jag en annan gång!

Nu har jag kommit hem och fått lite mat i magen. Med detsamma borde jag ju sätta mig med mitt filosofiarbete som jag knappt har börjat med och som dessutom skall vara inlämnat i övermorgon!
Att allt detta kommer samtidigt av alla veckor?! Idag klara jag i alla fall av första dan av min, som ni säkert har hört många gånger, helvetevecka. Nu känns det smått bättre.

Satt och titta på träningen idag en stund. Nu känner jag att jag verkligen måste få i mig en träning i kroppen innan det är dags för Aranäs Open till helgen! Blir galen annars.

Nej nu måste jag skriva lite på filosofin, annars har jag ångest imon!

Snart är söndagen över

Nu är söndan snart förbi och imorgon väntar en ny vecka , min helvetesvecka. Dock är den endast tre dagar i skolan men dessa tre dagar kommer vara nog så mycket att göra att jag kommer önska att jag inte har några andra måsten. Får väl se om man kan klämma in ett första träningspass någonstans också. Hade ju vart trevligt eftersom jag så gärna vill spela min sista Aranäs Open som skall vara till helgen.

Veckans planer & måsten:
» Religion och filosofiinlämning
» Natur och rättskunskapsprov
» Redovisning av projektarbete
» Jobba på Aranäs Open
» Spela AO
» Förhoppningsvis träna
» Sticky!

Hmm ja det blir kul att se hur jag löser min vecka. Ungefär fullspäckad som den brukar och jag brukar ju alltid lösa det på nåt sätt. Det borde ju lösa sig denna gången också..eller?


Tar mig i kragen

Hur brukar det gå med mina pluggsöndagar? Åt helvete kanske? Likaså gäller det denna söndag. Trodde med glatta humöret imorse att jag banne mig skulle fått gjort allt det där som jag behövde. Har jag det? Nja, litegrann kanske men långt ifrån det jag vill! Men varför sitter jag då här och tjötar och är bitter för det?!

Nej nu tar jag mig i kragen! Här skall pluggas!

Pluggsöndag

Gårdagen var fin.

Träffade som sagt Pauline i Kungsbacka och hitta lite smått och fint, smink, linne och balskor!
Efteråt bestämde vi oss för att träffas på kvällen, så senare anlände hon hem till min enkla boning.
Runt halv elva bestämde vi oss för att dra ut för ett glas och återvände sedan hemåt igen.
Lite frusna men med ett glatt humör, eller nja, aggressioner var det en del, men men, så blev kvällen ändå bra.
Sällskapet var på topp!

Idag sitter jag med en snuvig näsa och har precis öppnat min rättskunskaps bok för första gången och provet är imon! Det lär bli en fin pluggsöndag, men vad ska man göra liksom? Snart är det ju över...
Provade min studentmössa idag och insåg vilket datum det var idag. Vi är verkligen inne i maj månad nu och det är verkligen snart dags för allt det som man så länge har väntat på och tänkt att alla andra gör förutom en själv.

With or without you

Älskar man inte bara dom där dagarna när man egentligen inte har några planer, men så helt plötsligt faller det in ett förslag på vad man ska göra av dan. Så hände för mig idag!

Fick precis sms av min kära vän Pauline om att träffas i Kungsbacka vid 12 tiden, så där kommer jag spendera en tid framöver. Får väl se vad jag får köpt. Lär ju återkomma senare idag och då får ni säkert höra vad jag har hittat.

Nej, nu får jag nog ta och rusa! Har knappt gjort mig iordning och bussen går om ca. en timma.
Bye so long suckers ♥

Inga planer

Nyss hemkommen men har redan hunnit med att äta lite Ben & Jerry's glass. Inte det bästa att ersätta lite mat med det, men gott är det ju!
Fredag idag som alla vet och jag har inga planer som jag nämnde tidigare idag. För en gångs skull är det faktiskt ganska skönt!

Ska ta en powernap nu och senare får vi väl se vad som händer.
Ha det fint mina kära vänner! ♥

Bara vara

Det är freeedag idag! Bästa dagen i veckan. Idag har jag faktiskt inga speciella planer och det är faktiskt ganska skönt. Att bara vara..

Blir mer skriveri senare .
Ciao! ♥

I need to be entertained

Hur kan denna månad bli värre än vad den har varit med sjukdomar som har kommit på rullande band eller min operation?
Hmm.... jo men visst! Varför inte lägga in bihåleinflamation på det (!!)?
Så nu ligger jag hemma, när det är sol ute och har vart på apoteket och hämtat medicinen.

För att inte vara negativ så har dagen faktiskt varit fin. Det är ju sol ute! Tog en sväng förbi Aranäs idag för att göra en skoluppgift. Efteråt begav sig jag, Frida och Marie oss till Karma för lunch. Mumsigt vare!
Saknade dock Jessica , som befann sig långt bort , men imon är hon tillbaka! wiiiieee

(Om du läser detta Frida, kan jag få låna den dära boken utav dig?)


Adam Lambert - For your entertainment

Det är svårt att hata någon man älskar


"I hate the way you talk to me,
and the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car.
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots,
and the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick; it even makes me rhyme.
I hate it, I hate the way you're always right.
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh, even worse when you make me cry.
I hate it when you're not around, and the fact that you didn't call.
But mostly I hate the way I don't hate you.
Not even close, not even a little bit, not even at all"


-Julia Stiles (10 things I hate about you)

Hur kan något så hatiskt, bli så vackert och så sant?



Musik är aldrig fel

Onsdag är allt en konstig dag. Mitt i allt liksom?! Lika långt kvar till helgen och lika långt gången i veckan. Klarat hälften av vad skolan anser att man ska hinna på en vecka. Ändå sitter jag med sjukt mycket att göra. Nästa vecka anländer min hysteriska helvetes vecka som jag fruktar.

Men jag får ändå klappa mig själv lite på axeln, sitter faktiskt och pluggar nu! Ska inte ta och titta på mitt golv för där ligger resten av all skit som jag har att göra till nästa vecka, men nu är det inte alls mycket kvar! Får göra en sak i taget och låta resten vara. Nu börjar det här inlägget låta som en terapisamtal med mig själv och det är ju inte rikgit vad bloggen är till för. Okej, jag delar med mig utav mina tankar och så men att ni ska få höra hur jag planerar sådär i detalj behöver ni inte. Men varför sitter jag fortfarande och pratar på sådär?!

Nu har jag fastnat för något som är nästan intill sjukligt! Spotify!!! Kan ju sitta där en hel dag om så skulle vara.. ja ni kan ju gissa att jag sitter där just nu.

Här får ni nåra smakprov på vad jag lyssnar på just nu


Kat DeLuna - Push push


Enrique Eglesias ft. Ciara - Takin back my love


Usher - OMG


Black Eyed Peas - Rock that body


Christina Aguilera - Not myself tonight

Just not enough

Nu var jag äntligen hemma från en dag full med tider att passa och händelser. Inte nog med att jag hade skola (som vanligt) idag, har även vart på besök hos doktorn, arbetsintervju och ner till Kungsbacka igen för att titta på aranäs herrar som spelade mot Sävehofs herrar som skall spela SM-final till helgen nere i Malmö. Jösses vad de var stora! Biffiga! Skulle vart livrädd om man ställdes på banan mot någon av dom...

Efteråt åkte jag med min vän Andrea till donken för att kasta i sig lite mat innan det var dags att bege sig hemåt. Så nu sitter jag alltså här, hemkommen och helt mör i kolan. Borde väl fortsätta skriva på arbeten som ska in nästa veckan. Finns orken? Knappast.. men kanske ska försöka hitta lite ork i alla fall...

Så länge tar jag och kollar på lite najs bilder.. eller vad tycker ni?





John Blund

Med en igentäppt näsa tackar jag för mig idag och välkomnar John Blund! Sovmorgon imorgon också, gött! Men det blir upp i tid ändå. Ska hinna smågrejer innan man beger sig mot skolan.



Sov gott mina vänner! ♥

Ett måste

Hur skaffar man ork till att plugga när man inte kan finna den?


Sommar, ja tack!

Mår sämre och sämre, förkylning och hostig är jag som tusan och det verkar inte vilja gå över! Åh vad jag vill ha glass nu och lite värme i luften, sen känns det prima ballerina med lite sol och fint sällskap.

Senare idag är planerna plugg, men vi vet ju hur det brukar gå med dom planerna. Egentligen skulle min försäsongsträning börja idag, med dom där jobbiga träningarna som man hatar så mycket men älskar när det ger resultat. Men icke sa nicke, sjukdomen sätter stopp för det så jag får istället ta tag i allt annat som behövs göras.



Nu ska jag fortsätta min dag i skolan, skriva lite mer på ett arbete som skall in nästa vecka. Bara ynka 20 dagar kvar, sen är det chill och ta vara på de sista dagarna på denna skola! Nu börjar det bli riktigt läskigt att lämna alltihop och ge sig ut i ett, vad många kallar det, vuxenliv.



Rebound - Hurricane

Vem vill inte vara lycklig?

Oj jag har allt nåra hängivna läsare som sitter och väntar på något spännande inlägg om mitt liv. Det har blivit ett litet uppehåll på några dagar nu, inte känt att det vart så viktigt att berätta om mina dagar. Beror på lite olika saker som jag inte tänker nämna här. Men ibland behöver man dom där få dagarna att vara borta från lite saker och sedan kan man köra igång igen.

Jag kom just att tänka på .. vad mitt liv har förändrats, vad jag har förändrats! Känns inte som jag är alls samma person som jag var för nåra ynka månader sedan! Om det har varit positivt eller negativt vet jag inte just nu, allt har gjort mig starkare, jag har fått nya erfarenheter, vart med om både det underbara i livet men samtidigt det värsta. Saknat, älskat och gråtit. Fan vad livet kan vara både underbart och värdelöst på en och samma gång!

Att göra saker som man ångrar hör väl till livets jobbiga del. Folk säger att man lär sig på dem och att det tillhör livet. Dom stunderna kan dra åt helvete rent ut sagt (alltså de stunder som man antingen gör bort sig på eller gör någonting som man ångrar sig djupt för)! Att en liten sekund kan förstöra något som man så starkt hade kärt eller älskade, den där sekunden kommer man att hata lång tid framöver.

Den där stunden då man gjorde något som man älskade, den där som man ville ha kvar för evigt, stanna i den stunden för alltid. Känna ruset av lyckan som välde över en. Känna sig nöjd, älskad, omtyckt, hmm.. ja lycklig helt enkelt! De stunderna vill man ha nu. För en del av er kanske ni tror att jag prata om endast kärlek till någon, men lycka är så mycket mer. Lyckan när man gör något som man verkligen älskar, vad det än kan vara. Att kärlek till någon är stor del av det jag menar är ju en annan sak....

Alla dessa stunder och ögonblick som jag har pratat om nu, alla dessa är saker som man kanske aldrig kommer att få tillbaka. Det gäller istället att bygga en del nya. En del som kommer vara de där jävligt jobbiga, de där som man funderar på att försvinna från jordens yta istället. Eller de där lyckliga och glada stunderna då man älskar livet mer än något annat. What doesn't kill you, makes you stronger..brukar man väl säga? Jag är snart, snart, snart villig att tro på detta. Att bryta ner och komma igen. Att bli den Annie som jag vill vara. Hur lång tid det kommer att ta vet jag inte, vem vet det? Men att sträva efter att bli nöjd är något jag med stor spänning ser fram emot.

Vem vill inte vara lycklig?

RSS 2.0