Vart försvinner dagarna?

Imorgon är det redan dags för en ny månad, nya upplevelser och nya mål att sträva efter. Vart försvinner dagarna?
Är det bara jag som känner att min tid inte räcker till? Som om minutrarna bara flyger iväg!

Just nu sitter jag med min historiabok, och pluggar, på en lördag! Hur jobbigare kan det bli? Om jag hade varit smartare och hade haft mer tid så hade jag startat för tre veckor sedan, men den tiden har jag inte. Jag får nog ta och börja planera bättre...ännu bättre än vad jag redan har gjort eftersom det var ett av mina nyårslöften. Men det går väl som det brukar med dom. Jag har nog bara lyckats hålla ETT nyårslöfte och det var att inte äta godis i ett år, men man fick ju betalt för det efteråt! Haha.

Nä nu får det bli ändring på detta. Jag kan ju inte sitta hela mitt liv och bara titta på när allt händer!
Hoppas ni andra i alla fall har en bättre afton än mig.
Ta hand om varandra!

/ Annie           

                                  
   

Välkommen till min nya blogg!

Hej!
Efter en del tjöt av mina vänner och en del läsning på några kompisars bloggar var det så väl dags för mig att testa på detta. Är inte så säker att det kommer hålla särskilt länge, men det är i alla fall värt ett försök ellerhur?

Nu har jag och min kompis Pauline precis kollat klart på filmen Troja, lång och knasig film den där. Vet inte vilka man ska heja på! Efter ungefär 2 och en halvtimma av filmtittande är det nu nog dags för oss att hitta på något annat. Så jag tackar för mig ikväll och hoppas att vi hörs av snart igen.

God kväll!

/ Annie

RSS 2.0