The day the music died

Jag kan inte ens förstå det än, det har inte kunnat sjunka in. Helt ofattbart!
Jag satt uppe inatt, som jag har gjort de senaste nätterna för att kolla på tv, men igår tittade jag på BBC som jag ALDRIG gör annars. Som ni förstår på mitt "inläggsnamn" och vad jag har skrivit än så länge så förstår ni nog att jag pratar om Micheal Jackson som förklarades död inatt, vid 1 på eftermiddagen (amerikansk tid). Jag säger inte att jag är ett superstort fan av honom men han har verkligen gjort bra låtar och de kommer leva vidare långt i framtiden. Det hoppas jag i alla fall! Jag tycker det är viktigt att man inte fokuserar allt på hur han såg ut eller vad han har gjort, utan låter musiken prata istället... Rest in peace

Idag ska jag försöka packa för dagen imorgon som skall spenderas i Falkenberg och även söndagen uppe på landet. Sedan bär det av till Skagen på Måndag med Jessica, vilket ska bli superroligt! Jag hittade en väderprognos över Måndag som visade 27 grader i Danmark. Det tackar man ju inte nej till.


Helomvändning

Nu har ju sommarn äntligen kommit hit! Underbart är ordet jag letar efter! Det är en ganska stor helomvändning ifrån hur vädret var förra veckan...

Snart är handbollsförsäsongen slut så då får man sig lite vila. Självklart ska man ju fortsätta och träna själv men nu kan man göra lite annat och planera det mesta själv. Skall bli lite skönt. Ska iväg och resa lite och göra "utflykter".

Ska snart börja packa för ska upp till sommarstugan över dagen och eftersom vädret är så bra så blir det nog en hel del solning och bad. Kan det bli bättre? Jag tror knappast det. Det är skönt att ha stugan fastän man ibland kan tycka att den bara är ivägen om man inte kan åka upp dit under en lång period när man vill göra annat. När man kommer dit kan man bara vara och ta det lugnt. Sånt behöver man ibland...

Ikväll bär det av till Liseberg med laget och skall tävla i fem-kamp (eller hur det stavas?). Får väl ta och börja tagga nu då... haha.

Ha det bra allesammans!

Svensk midsommar

Midsommar spenderades uppe i sommarstugan tillsammans med familjen och min kompis Pauline. Det var hur mysigt som helst förutom att vädret kanske kunde ha varit bättre.
Är det det här som är svensk midsommar?! Vart är värmen i alla fall då?
Dom har i alla fall lovat att värmen skall komma nu i nästa vecka så får verkligen försöka att tro dom.

Idag har jag och Jessica beställt resan till Skagen nästa måndag så då får vi hoppas att det är fint väder. Ska bli hur härligt som helst!

Jag har totalt fastnat för Paradise Hotel; Danmark!! Jaja, det kanske är ett jättetöntigt program och folk som är med där som bara vill vara med i tv, men man fastnar nästan direkt för det och kan inte sluta titta. Det skadar ju inte heller att en del av de danska "drängarna" är snygga. Ånej,nej....Haha!

Stört!

Att man kan leva på det och tjäna pengar på att vara negativ, hacka och provocera folk till att kommentera och bete sig som en riktig diva och en riktig BIMBO rent ut sagt. Jag kan inte sluta titta på hennes videoinlägg och det är inte därför att jag tycker hon har så mycket kul eller bra att komma med utan det är istället för att gång efter gång, video efter video, kunna sitta och skratta åt henne. Hur löjlig och dum hon egentligen är. Att det finns sånna personer...

Skönt i alla fall att man inte behöver vara i hennes närhet och slipper den j*vla människan, rent ut sagt. 

Vaknat på fel sida...

Har bara kunnat sova på ena sidan hela natten så det blev lite att man då också vaknade på fel sida...

På schemat idag hittar vi inget annat förutom träningen ikväll. Skall väl hinna med och läsa ut Twilight-boken snart också, det känns som det är dags för det.
Nu känns det som det här inlägget kommer bli ännu ett otroligt ointressant inlägg, som de flesta har blivit nu för tiden känns det som. Kanske är bloggning ingenting för mig?


"Vill ha"-syndrom

Hur skulle ordet sommarlov beskrivas i ett uppslagsverk?
Svaret är; "Ledighet från skolan under sommaren". Det är ju helt korrekt! Dessutom innebär det oftast sol och bad också men än så länge har jag bara lyckats doppa mig en enda gång och det gick snabbt(!). Solen visade sig i alla fall idag, men vindarna var inte speciellt varma. Man ska väl inte hålla på att vara petig och vara negativ till saker som ändå är positivt. Så det är något som jag skall försöka göra, bli lite mer positiv i vissa situationer.

Jag har hamnat lite i "vill ha"-syndromet. Som ni hör på namnet så förstår ni nog att jag har hittat en massa som jag vill ha; skor, kläder, pengar till resor... Det är väl bara och skaffa ett jobb då så man får ihop pengarna....

Handbollsnyheter också: Herrarna är klara för EM nästa år i Österrike och Damerna klara för VM i Kina . Grymt!


Bioväder

Regn, regn, regn.....

Har det gjort något annat idag? Det är verkligen riktigt bioväder eller i alla fall att slå sig ner med en film i soffan och bara mysa. Värmen har ju dessutom försvunnit! Kan det bli värre? Nej usch det vill jag inte ens prata om...

Jag kollade precis på tv4-vädrets hemsida och de lovar bra väder till söndag och måndag. Jag kanske inte skall säga för mycket, nu kanske sommarvädret är påväg tillbaka! (hoppas, hoppas, hoppas...)

sommaren väntar

Har ännu inte förstått  att det ligger ett sommarlov framför mig med massa lediga dagar, förhoppningsvis soliga och varma, och bara väntar på mig! Vet inte hur jag kommer känna nästa år när jag ska lämna klassen, kommer sakna så jäkla många av dom. Trodde absolut inte det när jag började här att man skulle lära känna folk bra på tre år, men det har visat sig vara fel. Efter jag har varit på bilteorin skall vi vidare och träffa upp större delen av klassen och äta på restaurang. Fint fint ska det bli!

Inte regnat något idag, det är i alla fall något. Så fick ju äntligen ha på mig min klänning som jag så länge velat dra på mig. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska ha kjol ikväll eller om det börjar leda mot brallor. Aja , har väl nån timma till att bestämma mig på...

Ni får förresten ursäkta min musikspelare som jag har på bloggen om den hackar! Jag har försökt att ta upp sidan och ta bort låten som hackar men just nu går det inte att hitta sidan. Skall försöka fixa det så snart som möjligt! Annars är jag helt fast i River flows in you av Yiruma, som ni kanske har märkt.

Fick syn på mitt foto från kursen foto och screentryck idag när hela skolan skulle ställa sig upp och sjunga "Den blomstertid nu kommer". När jag fick syn på den där uppe på scenen på skärmen råkade jag skrika till och högt meddela till Jessica att det var min. Haha!


raindrops keep falling on my head

Stod utanför Göteborgs Praktiska Gymnasium i förmiddas klockan 11 och såg när min kusin sprang ut. Ett stort GRATTIS till honom! Att det regnade och att han sprang och yrde mjöl överallt så det blev ett stort moln gjorde ingenting för han tog ju studenten och det är ju något man bara gör en gång i livet. Lite synd bara om hon som stod rakt framför och fick massa mjöl över sin jacka eller klänning. Haha!

Tittade på hur vädret skall bli det följande dagarna och det ser verkligen inte ljust ut! Det är så tråkigt att nästan varje år i början av sommarn skall det vara dåligt väder. Aja, man får väl passa på och gå och kolla på nån film på bio. Nu fick jag precis en idé!


Livsplanering

Värsta frågan som finns är när du inte vet är "Vad skall du hitta på efter skolan?". Jag är både avundsjuk och tycker nästan lite synd om de som redan har bestämt sig. Avundsjuk känner jag mig på det sättet att de är så målmedvetna och vet vad dom vill medans när jag nämner att jag tycker synd om dom är att de redan har planerat allt och vad händer om man inte kan uppnå det eller det kommer andra saker i vägen. Blir man inte lite besviken då? Det är väl inte värt det?

Idag var i alla fall sista skoldagen i tvåan (!!!!) Shitt vad det går snabbt, tiden på gymnasiet. Efter sommaren kan man kalla sig trea, vara störst på skolan och efter det året springa ut och ta studenten. Helt sjukt!

Städade ut mitt skåp idag, skönt men ändå helt overkligt på något sätt. Det kändes fel att det inte var fullproppat med papper, block och böcker. Har jag inte nämt flera gånger att jag är skoltrött? Då borde väl det kännas skönt när man ser ett tomt skåp? Jag tror ändå att en del av mig gillar skolan, eller faktiskt en ganska stor del. Jag kommer sakna det sen! Nej nu får jag inte ta och tänka på sånt här nu!! Det är ett tag kvar och mycket kan hända och ändras.

Skall försöka leva i NUET!


Sporthelg

Andrea följde med upp till sommarstugan i helgen och eftersom vädret inte blev som vi hade hoppats på så tillbringades den mesta tiden framför tv:n, men det gjorde ju inte så mycket eftersom det fanns en del att kolla på.

I efterhand kan man ju meddela, för dom som inte redan vet (och det gör nog de flesta) att det slutade med förlust i fotbollen och tennisen. Däremot vann en del svenskar när THW Kiel vann tyska ligan! Wohooo!

Det blev alltså en riktig sporthelg. Ibland är det faktiskt okej att ha sånna. I alla fall för mig.

Nu är det bara 3 skoldagar kvar, om man nu ens kan kalla det för det. Kommer nog bara bestå av att lämna tillbaka böcker och städa ur mitt skåp. Det är ju en del grejer som ligger i skåpet som man bara har kastat in där under året. Får väl se om man hittar något som man har letat efter.

Bättre väder på ingång?

Sitter och väntar på att min mp3 skall laddas klart och sedan skall jag åka upp till sommarstugan.

Kan inte det varma vädret komma hit igen?! Vart tog det vägen. Jag vill ha värmen nu!
Får väl hoppas att det blir bra väder när man väl får sommarlov i alla fall.

Nu verkar det som mp3:n är färdigladdad så nu får jag dra mig!

I'm lucky

Nu är det då inte mycket kvar. Märkte idag när jag stod och skulle skriva in mina planer för sommarn i almenackan, för hör och häpna så försöker jag faktiskt skriva i vad jag skall göra den närmaste tiden(även om det inte alltid föjs), att snart är det dags för lediga dagar, förhoppnings soliga dagar och mycket utflyckter. Eftersom det ser ut just nu som jag inte kommer hitta något sommarjobb denna sommarn. Alla letar efter folk som har fyllt 18 och p.g.a. att man inte kan skriva de där siffrorna på mig förrän i november är det mest nej man får som svar. Det suger, rent ut sagt.

Som ni ser har jag också försökt att ändra lite här på bloggen, vet inte om jag blev helnöjd men får väl låta det sjunka in och sedan bestämma mig om denna ändring är något att ha. Ny musik är det också, ge gärna förslag på musik..

Dagen har spenderats tillsammans med Jessica och våra mammor tillsammans på Ullared, oj oj vad det tar på krafterna, man är helt slut i huvudet efteråt.Nu har jag i alla fall hittat en ny mascara och Twilight-filmen, lyckat! Haha.

Jaha, nu var man fast...



Inte trodde jag att när några av mina kompisar sa att de skulle gå och kolla på Twilight på bio, att jag själv skulle sitta här nu och vara helt fast!! Inte nog med att filmen och skådespelarna är bra, melodin i klippet är underbart fin!
På något sätt får den mig nästan och gråta varenda gång jag lyssnar på den.

Hemkommen

Har nu kommit hem från mina sysslingar nere i Kungsbacka. Min syssling Wilma fyllde nämligen 8 år. Det var alltså 10 år sedan man själv var så liten och när jag skulle köpa present idag märkte jag hur svårt det var att komma ihåg vad man själv önskade sig när man var så liten. Gu vad tiden går fort!

Var och hämtade min "vanliga" mobil idag igen. Känns lite konstigt när man skall återgå att skriva sms på den vanliga när man börjat lära sig hur den andra fungerade, men rätt och slätt var det skönt som sagt.

Snart är det inte mycket kvar i skolan, har samhällsdebatt imorgon som jag egentligen borde sitta och råplugga nu, men orken finns verkligen inte! Jaja, får väl ta mig i kragen och göra litegrann i alla fall.

Dags att pusta ut

Det som så länge har legat på hög, de skolarbeten och prov som varit kvar innan man kan sluta nästa vecka, har nu bara blivit mindre och mindre. Det har gått så bra att det nu bara är en samhällsdebatt kvar på torsdag, vilken känns helt underbart!!

Snart är det dags för sommarlovet, mitt SISTA riktiga sommarlov! Det är lite läskigt. vad kallar man nästa gång då? Då kanske man inte ens får någon ledighet...vem vet? Jaja, det orkar jag inte tänka på just nu. Vill bara leva nu! Skall göra så jäkla mycket nu i sommar som gör MIG glad, som JAG vill göra och som gör MIG lycklig. Detta låter ju som en finnemang sommar, får väl bara se till att försöka förverkliga den också .
Aja..

Nu ska jag ta och sova gott i min säng, snart somnar jag i stolen som jag sitter på. Är så fruktansvärt trött!
Natti natti!


Snygg, snygg, snygg...

RSS 2.0